Két békés tüntetőt vertek meg egy antifasiszta megmozdulást követően Budapesten, a Jászai Mari téri villamosmegállóban - tájékoztatta a Magyar Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság vasárnap az MTI-t.
Az a vélemyényem, hogy az antfa megemlékezés oly kevés érdelklödőt vonzott , hogy kellett valami extra, hogy beszéljenek róla egyáltalán.
Mert az antifasizstákat néha a homályos körülmények közt érik atrocitások. Mély csönd van az utolsó Dohány u-i esetröl, ahol állitólag zsidósága miatt megvertek egy fiút. Kiderült már nemegyszer, hogy kitaláció volt az ilyesmi.
Eza Jászai MAri téri eset is furcsa. HA igaz a verés: hogy hogy ilyen késön és furcsa mód kerül napvilágra?
Meg egyáltalán? Bocsi, de nekem GYőzike története ugrik be.
Tény, hogy az állandó szörnyűlködés jó reklámot csinált a gárdának is, meg a Jobbiknak is. Az egészet a zsaruknak kellett volna rövidrezárni az első randalírozás alkalmával.
Ehelyett a regnáló kormányfő felhívásokat intézett az állampolgárokhoz, hogy utasítsák el, demonstráljanak, meg mittomén...tavaly, vagy tavalyelőtt, a fene emléxik már. Kiakadtam ezen a hülyeségen, mint a kakukkosóra.
De itt nem erről volt szó, hanem a párbeszédes képzavarról. Hogy a nem náci túloldaliakkal akar a Németh párbeszélni, miközben egy másik hsz-ban ott virít náciélesztő címszó alatt a teljes jobboldal.
Az a hétesi néni meghalt akit agyonvertek a c.gyerekek. Nem hír a fősudratú sajtóban. Mondjuk az sem volt hír amikor úgy megverték hogy lehetett tudni hogy ez lesz a vége.
Aztán kiállnak siránkozni hogy az emberek a jobbikos lapot olvassák.
olyan klafa dolog a másikra verni, hogy élesztgetni a nácikat, nem? imádom, amikor az okosok hóttkomolyan elmagyarázzák, hogy attól futott fel egy széjobb portál, hogy a magamfajta retardok idézték és szörnyűlködtek azon, hogy miket írnak ott hát a nagy bides lófaszt
ja, tegnap épp megemlékeztek a kitörésről, vagy mi a bánatról, a szokásos árpádsávos neonyilas csürhe ha engedik őket, akkor megy a szemforgatás, hogy mijafasznak engedik, ha meg nem , akkor megy a szemforgatás, hogy ávósállam
ma meg itt ez a gyöngyszem, hogy gyurcsánytakaroggy több kárt okozott, mint a második világháború
De az ok a felháborodásra nálam akkor erősebb volt a félelemnél, szívesen kimentem volna és szembenéztem volna velük. Na, persze, nem másodmagammal, mert az inkább nevetséges, mint hatékony.
Látni kéne, hogy ez a tüntetés megint kontraproduktív volt, nem éri el a célját, abszolút kampányszaga van. Akkor kell farkast kiabálni, amikor a rohadék arrafelé sündörög. Nem akkor, amikor épp nincs jobb ötletünk.
Nem erről beszéltem. Hanem arról, hogy a brazil villanyszerelő szerencsétlen halála kapcsán ott valszeg nem mártíriuszozott, se balról, se jobbról senki, ellenberger itt szép számban tették ezt balról.
rolad sem tetelezek fel oromkodest (foleg nem provokatorok altal elvert zsidofiukkal kapcsolatban) es gondolom hogy te sem tetelezel fel rolam multbeli oromkodest.
annakidejen az allam integritasanak megvedeserol volt szo.
a rendori felszolitas teljesitesenek kikenyszeritese szerintem az allam integritasanak/szuverenitasanak szerves resze.
emlekeztetlek hogy olaszorszagban egy ilyesmi felszolitasra valo engedetlenseg halalt vonzott maga utan. vagy a brazil villanyszerelo felszolitasra torteno meg nem allasa szinten a halalat jelentette.