Szomorú dolog, ha ezt színvonalnak lehet nevezni:-(
Néha elcsodálkozom azon, hogy nekünk, magyaroknak mennyi nyálunk van.......jut bőséggel mindenhova, oda is, ahova pedig nagyon nem kellene. Jó, befejeztem, viszont kíváncsian várom az élménybeszámolókat:-)
Őszintén remélem, hogy Flatley szombati előadása rácáfol az Indexen "mstr" tollából megjelent írásra. Úgy veszem észre hogy nekünk (magyaroknak) semmi sem jó, vagy legalábbis a szőlő savanyú, de rohadtul ám!
Szerintem ha Jézus a saját két mezítlábán zarándokolna el kis hazánkba és gatyába rázná (csak) az egészségügyet...na jó, meg még a mezőgazdaságot is, máris svindlit sejtene mögötte és ráfogná, hogy csak azért tesz csodákat, hogy a ferde hajlamait palástolja.
Ez van, ezek vagyunk mi, magyarok (?).
Kérdezem én, hogy miért ciki nekünk, ha egy ír párhuzamot von a saját és a magyar nép történelmi viszontagságai között? Vagy ha valaki (történetesen egy ír) megjegyzi, hogy a magyar nők gyönyörűek? (Mert szerintem is azok.)
Hogy a cikkíró szerint nem elég "macsós" Flatley, az legyen az ő (mármint "mstr") gondja.
Flatley-t nem azért szeretem mert "bika", hanem azért, mert úgy táncol, ahogy a kedves "mstr" a hétszázadik életében akár méhként reinkardálódva sem fog!
Sajnos nem lehetek ott, de kívánom mindenkinek aki ott lehet, hogy feledhetetlen élményben legyen része!:-)
Mivel nagy ír tánc fan vagyok, én is biztos megnézem annak ellenére, hogy engem nem győzött meg 100%-osan a TV-ben látott riport és próba részlet. Kicsit szkeptikus vagyok, ugyan nem tudom milyen lesz az új show, de szvsz jobb lett volna ha marad a hagyományos ír táncnál. Flatley azt nyilatkozta, hogy jobban táncol mint 5 évvel ezelőtt. Hát nem tudom, nekem nem úgy tűnt és hát Ő sem mai gyerek már. A jegyárak egyébként elég durvák...
Öt év szünet után újra színpadra lép Michael Flatley, a világ első nemzetközileg is elismert ír sztepptáncosa és társulata, méghozzá Európában elsőként Budapesten. A műfajilag és zoológiailag egyaránt besorolhatatlan Kelta tigris premierje július 9-én lesz, persze hogy a Puskás Ferenc-stadionban.
A Riverdance produkció Magyarországon lép fel november 20-21-én, a Sportaránában. Aki még nem látta volna érdemes megnézni! :-) Ahhoz képest néhány éve milyen felkapott volt, mostanra eléggé lecsengett a dolog. :-(
Jelképes összegért eladnám Michael Flatley:Lord Of The Dance című gyári VHS-ét. Kb. ötször játszottam le, Budapesten a Pólusnál veheti át az érdeklődő. Emailben keress! 500.-Huf
Állat volt a tegnapi táncika, pedig előtte bevallom szkeptikusan közelítettem a műfajhoz, pénzt se nagyon áldoztam volna rá amúgy. De ez a tegnap helyenként lenyügözött.
Bár azért engem meglepett(valszeg hiányos informáltságom okán), h a főszereplőnek vajmi kevés köze volt Michael Flatleyhez.
szerintetek mennyiért lehetne elsózni a Vodafone nyereményjátékon nyert MF jegyeimet?
azt tudom, hogy kereskedelmi forgalomba nem került, mert az összeset sorsolással értékesítette a V.
kedves rajongók! mennyit adnátok értük (2 jegy)
legyen licitálás?
mennyi legyen a kikiáltási ár? ;)
Egy óra körül váltogatom a csatornákat, mert kíváncsi voltam milyen műsorok mennek így az új év első óráiban. És mit látok a 3sat-on? Dancing on Dangerous Ground! :-))) Már régóta meg akartam nézni, mert eddig csak részlteket láttam belőle. Persze rögtön elindítottam a videót, de az első fél óráról így is lemaradtam. :-( A 3sat csatornára nem nagyon szoktam odafigyelni, pedig most érdemes lett volna, mivel ezen kívül még két táncfilm is volt, amik érdekeltek volna.
Mázlista... Én is elmennék, ha nem nyomorodtam volna le. Most helyette itthon fekszem lázasan... Eddig még sosem értem rá (suli...) de van egy srác a csoportomból, aki mindíg ott van. Egyszer már én is elmegyek végre :)
Egyébként jár valaki Ronanhez táncolni közületek? Ha igen leírnátok nekem, hogy milyen? Ha elvégezzük a haladót át akarunk menni hozzá. Előre is köszi:
Eszter