Keresés

Részletes keresés

ibee Creative Commons License 2005.09.22 0 0 250

Kedves Felicitász!

 

Menyyi a normális nyálkahártya vastagság 26napos ciklus 14. napján?

Mivel lehetne nőveni a vastagságot?

Köszönettel:ibee

bes72 Creative Commons License 2005.09.21 0 0 249

Kedves Mel75 és Felicitász,

 

köszi az infot.

bes72

mel_75 Creative Commons License 2005.09.21 0 0 248

szia!

 

én homeopátiás cseppet szedek, aminek a hatóanyaga az agnus cactus. a neve: Agnucaston, így keresd a patikában. :)

Előzmény: bes72 (246)
Felicitász Creative Commons License 2005.09.21 0 0 247
A PreMens nevű kapszulában azt hiszem az van, én ebbe az irányba indulnék. Mik a hasonló termékek, illetve ki gyártja a premens kapszulást és nekik mik az egyéb termékeik. Ennek még megpróbálok utánamenni, de egyelőre ez jutott eszembe.
Előzmény: bes72 (246)
bes72 Creative Commons License 2005.09.20 0 0 246

Kedves Felicitász,

 

eddig inkább olvasóként figyelgettem a topic-ot, most mégis az írás mellett döntöttem. A nyár elején művi úton fejezték be a terhességemet, a 11. héten, elhalt a magzat. A miértek nem derültek ki, szerencsére azóta lelkileg is és fizikailag is OK vagyok. Hamarosan ismét teherbe szeretnék esni, gyógyszert egyenlőre nem szednék. Rendszeresen iszom gyógyteákat egyébként veseproblémára..... A ciklusom többnyire rendszertelennek mondható, fogigátlót 10 éve nem szedek. A barátcserjéről már többször írtál, azt is tudom, hogy agnus castus a neve, de a gyógynövény boltokban idáig nem jártam sikerrel, nem ismerik (3 helyen próbáltam). Merre induljak? Köszi,

bes72

NyariEso Creative Commons License 2005.09.18 0 0 245
kocc :)
Előzmény: mokuskerek666 (244)
mokuskerek666 Creative Commons License 2005.09.18 0 0 244

Szia Nyárieso!

 

Én az Azur-ban vettem már többször medilab tesztet, és annak a tájékoztatója valóban azt írja, hogy 5 percig tartsuk a vizeletben a tesztet. Nem tudom, hogy tényleg így kell-e csinálni, vagy csak a használati útmutató van elírva, de tény, hogy ez van benne.

 

Üdv, M.K.

Előzmény: NyariEso (236)
zsuzsahd Creative Commons License 2005.09.18 0 0 243
Kedves Sady!

Regebben tanultam, remelem, jol emlekszem. Az anti-D ugy hat, hogy ami magzati ver bekerul pl. szulesnel a veredbe, annak az Rh faktorara racuppan, igy azt az immunrendszered "nem veszi eszre" es nem kezd el ellenanyagot termelni ellene. Annyi anti-D all rendelkezesre, amennyit beadnak a szuriban, az kb. par csepp verre eleg. Elofordulhat, hogy annal tobb kerul be, es akkor arra nincs mi racuppanjon, igy az bizony beindithatja az ellenanyag temrelest, ami karosithatja kesobbi terhessegek soran a magzatot. Egyebkent azt ellenorizni szoktak a terhesseg soran - neked nem ellenoriztek?? Marmint, hogy van-e ellenanyagod.

Hogy konkretan magatartasi zavart okozhat-e, azt nem tudom. De biztos, hogy nem csak nagyon sulyos problemakat vagy vetelest okozhat. Volt egy evfolyamtarsam az orvosin, aki, azt hiszem, 3. rh+ gyereke volt rh- mamajanak. A batyja(i?)val minden OK volt, o viszont karosult valamelyest. De felnottkorara azon kivul, hogy egy kicsit "furan" nezett ki, nem maradt ebbol maradando karosodasa. De ez csak egy pelda, azt persze nem tudom, nalatok volt-e rh-val kapcsolatos barmi is a gyerkocoddel. :-)
zsuzsahd Creative Commons License 2005.09.17 0 0 242
Fogcsikorgatas: multkor mondta a radioban egy doki, hogy a babak addig szoktak csikorgatni a fogukat, amig keves foguk van, mivel addig ide-oda mozgathatjak az allkapcsukat. De ha lesz tobb fog, kialakul a stabil helye mindegyiknek es akkor mar nem szoktak csikorogni. Ja, es ha csak ebren csinalja a baba, akkor szerintem csak szorakozik. :-) Az en lanyom a 3. foga utan csinalta ezt, "jatekbol", en meg majd falra masztam, de a 4. utan szerencsere abbahagyta. :-)
Előzmény: Felicitász (232)
cikka Creative Commons License 2005.09.17 0 0 241
Kedves Zsuzsi, ezer hála az emilcímedért és a segítőkészségedért! Fogok is jelentkezni, de ha nem gond, akkor csak 2 hét múlva (mert nem leszünk itthon), viszont a millió darab kérdésemet mindenképp szeretném feltenni :-D szép estét, cikka
Előzmény: zsuzsimm (240)
zsuzsimm Creative Commons License 2005.09.17 0 0 240

Szia Cikka!

Most jutott eszembe, amikor felhivod a gp-d rendelojet, mert pozitiv lett a terhessegi teszted eredmenye, fullents, hogy nem tudod, mikor volt az utolso tisztulasod. Ilyenkor beutalnak korai ultrahangos kivizsgalasra. Ha ezt nem teszed, elkepzelheto, hogy csak a 20. heten latod meg, ki is lakik a pocakodban.

Idekodolom az e-mail cimem: a felhasznaloi nevem utan biggyeszd oda a hotmail.com-ot. Szivesen adok meg hasonlo tanacsokat.

zsuzsi

Előzmény: cikka (239)
cikka Creative Commons License 2005.09.17 0 0 239
Kedves Zsuzsi, máris nagyon sokat segítettél, köszönöm szépen az ötletet - alaposan át fogom vizslatni a linkeket! cikka
Előzmény: zsuzsimm (235)
Felicitász Creative Commons License 2005.09.17 0 0 238
A PCO, de már a PCO-ra kapott kezelés önmagában is változtathat a vérzés hosszán, mennyiségén. Fogamzásgátlók, bromocryptin meg ilyenek is sokszor vannak rá befolyással, és korral is változik. Egyáltalán nem ritka, hogy valaki kamaszkorában 7-8 napokig vérezget, aztán huszonévei elején 4-5 napig, a huszonévei végén meg beáll 2-3 napra, amit követ egy nap barna pöttyözés és vége. Ez, amit leírtam, ezekkel az időtartamokkal elég általános - és a miómák pl. úgy szoktak kiderülni, hogy hirtelen megint erősebb vérzés van, tovább tart és az ember orvoshoz megy vele, hogy nocsak.
Ehhez még jöhet az, hogy terhességek, fogigátló, ilyen meg olyan kezelések, és olyan hihetetlennek tűnő dolgok is belekavarnak néha, mint az ismétlődő orrvérzésre vagy értágulatokra szedett rutascorbin, nagyobb adag kalcium vagy c-vitamin pótlás, meg általában mindenféle érösszehúzó meg vérzéscsillapító dolog, amiről az ember elsőre nem gondolná, hogy ott is hat. De van, akinél ott is hat. (És van, akinél nem, csak hogy egyszerűbb legyen.)
Ezért van az, hogy akár tünete is lehetne a dolog valaminek, ha nem okozhatná kideríthetetlenül sok minden - és persze emiatt mindenki azt fogja mondani, hogy ezzel nem foglalkozunk, mert igazából nem lehet vele mit kezdeni.
Előzmény: mokuskerek666 (234)
Felicitász Creative Commons License 2005.09.17 0 0 237
Bölcsész vagyok (nyelvész, lektor, fordító és esetleg leendő pszichológus). Az egyetemi koleszomban nagy értelmiségi élet volt anno, és rengeteg területen lehetett kocaműveltségre szert tenni, polgári jogtól zenetudományig. Engem érdekeltek a gyógyszerek meg a gyógynövények meg az összes nem túl bonyolult orvostudomány, és mivel volt a környéken orvostanhallgató, gyógyszerészhallgató és "zöld" gyógyszerészhallgató meg "zöld" szobatárs, aki rengeteget tudott fű-fa-virágról, volt kiktől tanulnom, volt kiktől könyveket lejmolnom és volt kiknek az egyetemi jegyzeteibe beleolvasnom. Aztán utána már egymást egészítik ki az ismeretek... A legtöbbet pszichológiából (konkrétan terápiából, pszichoszomatikából meg az összes ilyen test-lélek hókuszpókuszból) tanultam és a növényekkel is ebből a szempontból kezdtem el ismerkedni, a többi terület csak később jött. Akiktől tanultam, azok sokkal többet tudnak, mint én, ég és föld, de kénytelenek lesztek velem megelégedni... :-)
Előzmény: bucoka (233)
NyariEso Creative Commons License 2005.09.17 0 0 236
sziasztok,
letezik olyan medilab hcg teszt, amit 5 percig (igen 300 masdpercig) kell a vizeletben tartani az eredmeny kimutatasaert? mert ha igen, akkor mea culpa-zni akarok egy masik topicon...
zsuzsimm Creative Commons License 2005.09.17 0 0 235
Szia Cikka!
Mi Angliaban vagyunk, de eszakon, ugyhogy nogyogyaszt ajanlani nem tudok. Azonban ajanlom a www.babycentre.co.uk es www.bounty.co.uk oldalakat, ahol a beszelgetos forumokban biztos talalsz valakit, aki segit megbizhato orvost talalni.
zsuzsi
Előzmény: cikka (226)
mokuskerek666 Creative Commons License 2005.09.17 0 0 234

Felicitász!

 

Nagyon köszönöm a válaszod!

Igen, tudom, hogy terhesség alatt a barátcserje nem szedheto, igazábol azt nem tudom, hogy mi van az elso 2 héttel, amikor még nem tudom, hogy terhes vagyok, viszont ha nem, akkor nem jó kihagyni, mert akkor meg a kovetkezo ciklusban nem fejti ki hatását. Azert azt hiszem megpróbálom duplázni az adagot egy kis idore, nagyon odafigyelve.

Súlyommal nincsen gond, nem stresszelek, alszom eleget, alapvetoen szerintem az egészségem teljesen rendben. Vérképet épp most csináltak, kicsit vérszegény vagyok, amúgy minden más rendben volt. Akkor ennek a vérszegénységnek utána járok, gondolom ez nem túl jó...

 

Igazából én amiatt gondolom, hogy ez a kevés vérzés problémát jelez, mert régen (6-7 éve), amikor még nem jöttek ki a PCO-s tüneteim, normális, 4-5 napos vérzéseim voltak. Tehát tudom milyen az normálisan menstruálni, és most azt érzem, hogy a mostani nem az. Persze tudom, hogy ennyi ido alatt a szervezet is sokat változhat, tehát konnyen lehet, hogy mégsincs igazam. Mindenesetre a hormonszedés/inszemináció elott még kicsit próbálkozom.

 

Mégegyszer nagyon köszönöm a válaszod, nagyon sokat segítettél, most is, és korábbi tanácsaiddal is, amit másoknak adtál. Azokból is rengeteg hasznos, fontos dolgot tanultam.

 

Üdv, M.K.

Előzmény: Felicitász (231)
bucoka Creative Commons License 2005.09.17 0 0 233
Köszönöm a nagyon részletes választ.:)

A nemalvással az a gond, hogy többre lenne szüksége, mert így meg állandóan nyűgös, sírós. Mert nem bánnám én, ha nem alszik, de nyugodt lenne. De látszik rajta, hogy álmos. Ha leviszem sétálni, minden érdekli, minden lepkefingra felkapja a fejét, képtelen elaludni. Tegnap 20 percig bírtam, végig ordított, hanyatt, hason, cumival, anélkül. Felhoztam és nagy nehezen a karomban elaludt. Szóval ezért általában estefelé megyünk sétálni, akkor szokott is egy fél órácskát aludni.
Nem mindig volt ilyen. Az elején 6 hetes koráig, a nap 24 órájából 7-et aludt. Ez szörnyű volt. Aztán egyszercsak elmúlt. Hónapokig álomszerűen működött az alvása. Láttam, hogy álmos, betettem az ágyba, 5 perc múlva aludt. Nappal 2-szer 2-3 órát. Az éjszakákat 8 hetes korától végigalussza. Aztán kb. másfél hónapja romlott el a dolog. Éjszaka most is alszik, kb. 8 órát, de nappal semmit, esetleg 2* 10-15 percet max. Akárhogyis nézzük, egy ekkora gyereknek ez kevés.

Izomtónus: mivel enyhén befeléforduló lábfeje volt (farfekvés), jártunk Dévény-tornára. Most nem kell hetente járnunk, kb. 2 hét múlva visszük megnézetni, majd utána akkor kell, ha feláll.
Fogcsikorgatás álmában nincs, csak ha ébren van. De köszi, ez jó ötlet, majd elmondom a gyógytornásznak is ezt a fogcsikorgatást.

Citromfűtea:az első két napon, mintha lett is volna eredménye, nyugodtabb volt és aludt is másfél órát napközben. DE, most már nem hajlandó meginni a teát.
Se kanállal, se pohárból, se cumisüvegből. Pedig jó lenne, mert hatásosnak tűnt.
Elég cukorellenes vagyok, de lehet, hogy meg kéne próbálnom, egy pici cukorral? Az nem rontja a tea hatását?

Bocsi az OFF miatt mindenkitől, de nagyon kíváncsi vagyok Felicitász véleményére és nem tudok neki máshová írni
Te egyébként mivel foglalkozol ha szabad kérdeznem, írtad, nem vagy orvos, én pedig valami ilyesmire gondoltam:)
Előzmény: Felicitász (232)
Felicitász Creative Commons License 2005.09.17 0 0 232
Ha nem alszik... hát, akkor ez van, ez lehet alkati kérdés is, próbáljátok meg jobban kifárasztani, sokat mozogni vele, mászkáltatni, ismerősökhöz vinni, állandóan újdonságokkal terhelni. De van ilyen, hogy alkatilag kevesebb alvásigény, ismerek komoly felnőtt embert, aki napi négy-öt óra alvással stabilan elvan, és már gyerekként se aludt.
Fogcsikorgatás: azzal kezdeném, hogy megnézetném a gyerek állkapcsát, rendesen záródik-e, nem sokkal keskenyebb-e a felső állkapocs az alsónál, nem túl magas-e a szájpadlás. Nem mintha ezeken lehetne komolyabban változtatni (ha nagyobb lesz, akkor fogszabályozóval a dolgok egy részén lehet segíteni, de az alkatát nem lehet lecserélni...), de máris egy infó, hogy ha valami testi dolog, akkor nem kell stresszelned magad, hogy a gyerek féléves és már szorong, szent ég, milyen szülő vagyok én ;-) Van egy ritka rendellenesség, ami valahogy összefügg a harapó reflexszel, alvás közben nem kapcsol ki valami izomfeszítés, aminek ki kéne kapcsolnia, és ez is okozhat fogcsikorgatást. Ez utóbbiról nem sokat tudok, csak rémlik, hogy olvastam valami ilyesmit egyszer. És van egy izomtónus-probléma is, aminek ez a tünete (kezét-lábát nem tartja görcsösen néha?), erre pedig van egy speciális masszázs és gyógytorna.
Azt egyébként is ajánlom, hogy masszírozgassátok óvatosan az arcát meg az állkapocsízületet a füle mellett. De mindenképpen az az első, hogy elvinni valami ilyesféle orvoshoz, aki izomtónussal meg effélékkel foglalkozik, gyermek-ortopédiára, vagy mittudomén, mert ha ezek tényleg testi problémák, akkor nem nagy problémák, könnyen és elég rövid időt alatt lehet segíteni rajtuk.

Nade tegyük fel, hogy mégiscsak szorongás. Én féléves gyereknek saját kútfőből biztos nem adtam volna semmi gyógynövényt, de én nem is vagyok orvos és amúgyis elég gyáva és óvatos természet vagyok. Ha homeós orvos mondta, akkor induljunk ki abból, hogy tudja, mit csinál: hatás alapján a citromfű jó, és amit felnőttekről tudok, elég nehéz túladagolni.. Nem, függést sem okoz, végülis nem máktea :-)
Még esetleg kipróbálhatod, hogy levendulaolajat párologtatsz a pici szobájában. A legjobb a pannonhalmi, Pesten a Ferenciek terén a bencés könyvesboltban lehet kapni, és a szokásos módon aromalámpába vízre csöpögtetve párologtatni, mellékhatás nuku, aludni jól lehet tőle. Lehet talán kapni levendulás babafürdetőt (talán Johnson and Johnson, és talán Jó éjszakát vagy Szép álmokat vagy valami hasonló fantázianeve van), hátha ezt is érdemes lenne kipróbálni.
Majd írjál, hogy jutottatok-e valamire és mik a fejlemények, kíváncsi vagyok. Bébikkel mindig nehéz: körülményes kideríteni, hogy mi okozza a bajt, mert kérdéseket hiába is tennénk fel...
Előzmény: bucoka (230)
Felicitász Creative Commons License 2005.09.17 0 0 231
Vérzés mennyisége, rövid időtartama tényleg nem probléma. Barátcserje adag duplázása nem tűnik nagyon rossz ötletnek, de tudd, hogy terhesség alatt a barátcserje nem szedhető, és ha a terhesség a cél, akkor vagy nagyon figyelj, mikor estél teherbe és állj le a barátcserjével, vagy mégse az adagduplázást válaszd. Hogy állsz a következőkkel: súly, stressz, alvásmennyiség, vas, folsav, vitaminok, vérkép? Mert amikor gyógyszerekkel vagy anélkül, de minden rendben és orvosilag meg elméletileg nincs akadálya a teherbe esésnek, akkor ilyen extrák jönnek, hogy még mivel lehetne a szervezetnek kedvére tenni. Ha nagy túlsúly van, akkor lefogyni, mert a szervezet nem vállal plusz súlyt (terhességet), ha a jelenlegi is gondot okoz neki. Illetve, ha valaki sovánka, akkor többet enni, hogy a szervezet elhiggye, van fölös kalória, van bőven tápanyag, amiből ki lehet hordani egy babát. Ha minden plusz testi és lelki erőforrás elmegy munkára, idegeskedésre, méreganyagoktól való megszabadulásra stb., akkor szintén nem fog teherbe esni az ember, mert nincs honnan fizikai tartalékokat mozgósítani, az, amit "pszichés meddőségnek" hívnak, az tulajdonképpen ez, az embernek vagy a testi, vagy a lelki erőforrások valami módon nem állnak rendelkezésre, és ez akkor is lehet döntő akadály, ha orvosilag minden rendben van. Nem tudok progeszteron hatású csodaszert sajnos... És esetleg még egy tipp: kezdj el folsavat szedni.
Előzmény: mokuskerek666 (229)
bucoka Creative Commons License 2005.09.16 0 0 230
Sziasztok!

Kedves Felicitász!

Kicsit OFF, de remélem megbocsátjátok nekem:)
Szóval a holnap fél éves kislányomnak citromfűteát adok időnként. Illetve adnék, de azért sokszor nem fogadja el. A dokinénink azért javasolta (ő homeós doki), hogy egy kicsit legyen nyugodtabb, mert keveset alszik (sokszor napközben NULLA mennyiséget), borzasztóan csikorgatja a 4 fogát. Egyébként csak anyatejet eszik.
Kérdésem, hogy ehhez nem tud-e hozzászokni (nem lesz- függő?:)), ill. nem lehet-e ezt túladagolni?
És egyébként is mit gondolsz erről a problémáról? Hallottam olyat is, hogy ez a fogcsikorgatás szorongásra utalhat. Mit tudsz erről?

Köszönöm.

mokuskerek666 Creative Commons License 2005.09.16 0 0 229

Szia Felicitász!

 

Alacsony progeszteron szintre, illetve nagyon gyenge (de rendszeres) menstruációra nincs véletlen valami gyógyfüves ötleted?

PCOS-s vagyok, metformint szedet velem az orvosom, ezen felül én még barátcserjét (Premens) önszorgalomból (annó tőled halottam a barátcserjéről :-)). 9 hónapja (amióta a fogigátlót abbahagytam) rendszeres ciklusaim vannak - uh és hőmérő szerint is tüszőéréssel.  A doki szerint a metformin hatása, én viszont adok esélyt a barátcserjének is (korábban sosem volt rendszeres ciklusom, sőt...) Viszont a rendszeres ciklus, tüszőérés mellett sem sikerült teherbe esnem 9 hónap célzott próbálkozással sem. Szerintem a ciklusom - a tüszőérés ellenére nem OK-s, mert bár rendszeresen 30 nap körül megjön a vérzés, de borzasztó kevés, és max. 1,5 napig tart. A doki ezzel nem akar foglalkozni, szerinte ez nem probléma, mert középidőben - amikor néz, megfelelő (bár az alsó határon) a nyálkahártya vastagság. Ebből én arra következtetek, hogy a ciklus második felében lehet a gond, és valamilyen progeszteron hatású csodaszer talán javítaná a nyálkahártya felépülését. Átjárhatóságot és a páromat már vizsgálták, ezek rendben. Persze ennek ellenére lehet, hogy tévedek, és a dokinak lesz igaza, inszemináció, hormonok, stb a járható út, de mielőtt ebbe belevágnék, kipróbálnám kicsit a természetes dolgokat.

 

És mégegy kérdés: jelenleg napi 1 premens bogyót szedek. Szerinted elképzelhető, hogy ha ezt 2-re emelném, az változtatna valamin? Nem találtam erre semmiféle leírást, hogy a barátcserje mennyiség befolyásolya-e a hatását.

 

Bocs, hogy ennyire hosszú lettem. Ha van bármi ötleted, hogy mit lenne még érdemes kipróbálni a hormon kúra előtt, azt nagyon megköszönöm.

 

Üdv, M.K.

arolf0 Creative Commons License 2005.09.15 0 0 228
Sziasztok!
Szeretnek informaciot szerezni arrol, hogy "terhessegre valo felkeszules" :) soran mi a teendoje annak, aki nem volt rubeolas. Ha jol tudom, lehet oltast kapni, ami utan vagy 2-3 honapig nem indulhat meg be a baba-project. Ezen kivul pl. toxoplazmozisra automatikusan szurik az ember lanyat, vagy sem? Nekem spec. 13 eves korom ota van cicam, tehat jo esellyel tulvagyok a fertozesen, de jo lenne biztosat tudni:)))
Koszi!
BusBagoly Creative Commons License 2005.09.14 0 0 227

Anyam Biriben szuletett, es Leveleken is vannak rokonaink. :

 

Bagoly

Előzmény: Thor (225)
cikka Creative Commons License 2005.09.09 0 0 226
Kedves Mindenki! Eddig csak olvasni jártam ide Hozzátok, de - bár nem tudom, teljesen idevaló-é - most bátran felteszem a kérdésem. Nem olyan nagyon régen költöztünk ide Angliába, Readingbe (így aztán olyan nagyon sok ismerősünk sincsen még), viszont az első aprócskánk a terveink szerint ide fog születni. Van esetleg Köztetek valaki / valakinek ismerőse, aki szintén itt lakik és ismer megbízható nődokit? Válaszaitokat előre is ezerrel köszönöm és Mindenkinek további szép napot, cikka
Thor Creative Commons License 2005.09.08 0 0 225

Ebből a Biri és a Levelek tetszett a legjobban :)

(jóvan na, mostazeccer elnézzük :) nagyon emlékeztet ugyanis arra, amikor én szoktam hazamenni)

Előzmény: Felicitász (224)
Felicitász Creative Commons License 2005.09.08 0 0 224
Hát... 27 és fél napot voltam otthon, ezalatt az alábbi dolgok történtek: legjobb barátnőm leánybúcsúja, esküvője, after partija, férjem nagyobb öccsének eljegyzése, férjem kisebb öccsének beköltözése a gimibe, saját házassági évfordulónk, egy nagy családi összejövetel 40 emberrel, kismillió baráti találkozó és rokonlátogatás, okmányirodai, banki és egyetemi ügyintézések, vásárlások... továbbá és mindezekkel átfedésben az alábbi településeken való hosszabb-rövidebb tartózkodás: Budapest, Szolnok, Füzesabony, Cegléd, Nyíregyháza, Debrecen, Sárazsadány, Sárospatak, Biri, Levelek, Komlóska, Tolcsva, Nyíri, Kőkapu, Veszprém, Győr, plusz még ami most hirtelen nem jut eszembe. Visszajövés előtt egy héttel már tudtuk, hogy legközelebb a gépen alszunk, és így is lett :-) És persze megint voltak, akik nem fértek bele, még a barátok és családtagok közül is... és ilyenkor eggyel külsőbb körre egyszerűen gondolni sem lehet, ezt is borzasztó kemény volt belesűríteni ennyi időbe, volt olyan hét, hogy minden este máshol aludtunk.
Előzmény: Thor (222)
zsuzsahd Creative Commons License 2005.09.08 0 0 223
Koszi a valaszt! Szoval, ha jol ertem, citromfu elvileg mehetne, csak minek, orbancfu es baratcserje sem most, sem akkor, ha mar kistesoval probalkozunk. (gondolom, arra vonatkozo adataid nincsenek, mennyi ido, amig kiurul a szervezetbol pl. a baratcserje - ?)

Hja, es hogy nincs mit rendezni? Hat, lenni eppen lenne, mert mar visszajott a ciklusom, es sokszor van olyan, hogy beindul a peteeres, csak aztan abbamarad valahol feluton. Ez eleg bosszanto, u.i. mi is tcst-zunk. Nem tudom, okozhat-e ilyen docogest a magas prolaktin onmagaban, de nekem az a tapasztalatom, hogy stressz es tarsai nagyonis. Egyebkent azzal, amit a 2. bekezdesben irsz, 100%-ig egyetertek (BTW epp a napokban volt egy hir az indexen, miszerint bebizonyitottak, hogy "a placebo tenyleg hat" - legalabbis a fajdalomcsillapito fajta, legkesobb az opiatok kibocsatasa szintjen:-)). Ugyhogy lehet, hogy megiscsak kiprobalom a citromfuvet, vegulis az izet szeretem, ezek szerint artani meg nem arthat, aztan hatha. :-)


Előzmény: Felicitász (219)
Thor Creative Commons License 2005.09.07 0 0 222

Ugye :) köszi.

Még az a kérdésem vóna, mér nem futottunk össze a nyáron?

Előzmény: Felicitász (221)
Felicitász Creative Commons License 2005.09.07 0 0 221
folyamatban, és természetesen odaát fog megjelenni... :-) (már ha a cickafarkról van szó, ugye egyebet nem kérdeztél, ami felett átsiklottam?)
Előzmény: Thor (220)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!