Keresés

Részletes keresés

Amet Creative Commons License 2006.09.26 0 0 292

Kedves Barátocska!

 

Velem is fordult elő ilyen eset.
Élénken él bennem az élmény, pedig már van vagy harminc éve:

 

Elég későn volt már és a családunk lefekvéshez készülődött. Hirtelen egy bizonyosság támadt bennem a felől, hogy mindjárt vendégeink érkeznek. Gyorsan összedobtuk a már megvetett ágyakat, és rendet csináltunk. Ahogy kész lettünk, már csengettek is. Sűrű bocsánatkérések közepette a késői zavarás miatt beállított hozzánk egy baráti társaság.

 

Üdv: Amet

Előzmény: Barátocska :) (283)
thoughts Creative Commons License 2006.09.26 0 0 291
áh, mi lenne ha nem aludnál többet? /:
Előzmény: alomhajos (286)
thoughts Creative Commons License 2006.09.24 0 0 290
...
Előzmény: alomhajos (289)
alomhajos Creative Commons License 2006.09.24 0 0 289

Nonszensz és nem logikus.

 

áh.

Előzmény: thoughts (288)
thoughts Creative Commons License 2006.09.24 0 0 288
bármit be tudsz vonzani. akár ilyet is.
Előzmény: alomhajos (286)
alomhajos Creative Commons License 2006.09.24 0 0 287

"Izgalmas ez a megálmodás-dolog. !! Visszaolvastam azt a régi esetedet, nem is tudtam, hogy szoktál ilyet csinálni (mármint megálmodni valamit:))) Tök jó!"

Azt csak Te hiszed, hogy jó... legfeljebb csak akkor, amikor jó dolgot álmodsz meg... és többször az sem válik valóra.

 

áh.

Előzmény: Barátocska :) (283)
alomhajos Creative Commons License 2006.09.24 0 0 286

Telepatikusan bevonzottam a katasztrófát?? Ugye csak viccelsz. :o))

De hogyan vozhatnék be olyan eseménysort telepatikusan, amiről nincs is tudomásom? A legemlékezetesebb és legpontosabb repülőgép-katasztrófás álmom az 1998 májusi volt. Ebben az álmomban például láttam, hogy a katasztrófa vagy az Andokban lesz vagy a Pireneusokban és, hogy kapcsolatban van Magyarországgal. Miután megtörtént a szerencsétlenség, kiderült, hogy találtak a roncsok között egy magyar útlevelet, pedig magyar állampolgár nem utazott a gépen és nem találtak rá magyarázatot.

 

Namármost, ha igaz lenne a "telepatikus" bevonzás, akkor hogyan kapcsolódik ez ahhoz, hogy ilyen apró részletet is megálmodtam, hogy a katasztrófa kapcsolódik Mo.-hoz??

 

áh.

Előzmény: thoughts (284)
thoughts Creative Commons License 2006.09.24 0 0 285
ha gondolod fejtsd ki a topikban! zsír lenne!
Előzmény: Barátocska :) (283)
thoughts Creative Commons License 2006.09.24 0 0 284
én mostanában kezdtem nagyon durvákat álmodni. majd egyszer talán kifejtem. de az infó múltba kerülésénél továbbra is sokkal egyszerűbb magyarázat, hogy telepatikusan "bevonzottad" a katasztrófát.
Előzmény: alomhajos (282)
Barátocska :) Creative Commons License 2006.09.24 0 0 283
Izgalmas ez a megálmodás-dolog. !! Visszaolvastam azt a régi esetedet, nem is tudtam, hogy szoktál ilyet csinálni (mármint megálmodni valamit:))) Tök jó!

Velem kétszer fordult elő olyan, hogy tökéletes bizonyossággal tudtam, hogy fogok találkozni valakivel. Igaz, hogy az esemény előtt 10-15 perccel, és nem álmomban. És teljesen lehetetlen találkozások voltak, tök váratlanul. Maga az érzés nagyon érdekes. Hüvös és kérlelhetetlen bizonyosság.
Előzmény: alomhajos (282)
alomhajos Creative Commons License 2006.09.24 0 0 282

Ez egyáltalán nem így van. Hiszen időnként a saját életemből is álmodok meg előre dolgokat, sokszor olyat ami nem rajtam múlik. És például több repülőgépkatasztrófáról szóló álmom sem történt meg (hál'Istennek).

Tehát én azt gondolom, hogy a jövőbeni történések csupán nagy valószínűséggel következnek be és az emberek ezt valamilyen formában (főleg álomban) megérzik. De ezeket a történéseket nem mi idézzük elő a tudatalattinkból, ezek tőlünk függetlenek.

 

áh.

Előzmény: thoughts (281)
thoughts Creative Commons License 2006.09.23 0 0 281
ez zsír! értelek. én azt mondom, hogy az 92-es eset annyira megerősítette a hited, hogy bevonzottad az álmod. (és meghalt 200 ember.../:)
Előzmény: alomhajos (280)
alomhajos Creative Commons License 2006.09.23 0 0 280

Szia Thoughts!

 

Kértél, hogy nézzek be.

 

"áh annyira elkezdett hinni a képességeiben a 92-es Üllői uti eset óta, hogy képes volt tudatalatt még egy ilyen balesetet is produkálni."

 

Nem értem amit írsz, hiszen amikor ez történt, 92-ben, akkor semmit sem tudtam ezen "képességemről", tehát semmilyen balesetet sem tudott produkálni a tudatalattim. Sőt, most sem tartom egy "képességnek", hanem inkább Isteni gondviselésnek.

 

áh.

Előzmény: thoughts (273)
thoughts Creative Commons License 2006.09.23 0 0 279
erre a tompítás dologra nyitottam egy topikot. emitt.
Előzmény: thoughts (265)
thoughts Creative Commons License 2006.09.20 0 0 278

valahogy úgy képzelem, hogy egy gondolati buliban mondjuk megismerkedsz valakivel. egy gondolati környezetben gusztustalankodtok hatalmasakat, aztán lezsírozzátok, hogy összeköltöztök és toljátok realbe.

 

 

a lényeg inkább az, hogy mondjuk akinek kevesebb pénze lesz utani (de szerintem ezt is meg lehet szervezni), az majd a gondolati világban éli ki magát. hidd el, ha az egész emberiség elkezd alkotni (helyszíneket, játékokat, tanórákat, bármit), akkor sokkal izgalmasabb lesz a sezlony, mint mondjuk az utazgatás...

 

 

de tény, hogy gondolatban siklóernyőzni sosem lesz olyan izgalmas mint a valóságban. de ott el lehet sajátítani az alapokat...

Előzmény: ténylegAlfahím (276)
thoughts Creative Commons License 2006.09.20 0 0 277
törölték azt a topikom. egyelőre nem értem miért. megkérdeztem a fórumot, de nem szokták elárulni nekem, hogy miért törölgetik a topikjaimat. nagyon remélem, hogy ezt nem fogják törölni.
Előzmény: thoughts (270)
ténylegAlfahím Creative Commons License 2006.09.20 0 0 276
De nekem időnként nagyon gusztustalan vágyaim vannak és nem csak gondolatban akarom kielégíteni őket, hanem tobzódni akarok benne. Van hely a számomra, egy ilyen jövőben?
Előzmény: thoughts (275)
thoughts Creative Commons License 2006.09.20 0 0 275
jah, de a lényeg, hogy tulajdonképpen minden vágyunkat kielégíthetjük gondolatban. olyan mérhetetlen távlatok nyílnak meg, hogy baromira nem fog érdekelni senkit, ha ennyivel, vagy annyival kevesebb van neki a valós életben. kaja lesz mindenkinek, meg egy sezlony, ahova munka után ledőlhet és szárnyalhat, ameddig csak akar a teljes Kollektív Tudattalanban...
Előzmény: thoughts (271)
thoughts Creative Commons License 2006.09.20 0 0 274

(:

 

 

most tetézzem még ezt az egészet azzal, hogy a futárnevem "T". szerintem nem kell ecsetelnem, hogy hogy néz ki, amikor a levegőben lerajzolom a betüt... (;

jah, és első nap vettem észre, hogy már egy hete egy T - mobil-os nyakbaakasztón hordom a bringalakatkulcsomat, amin annak a lakásnak a kulcsa lógott, amit még akkor választottunk, amikor nem is ismertem azt a srácot, akinek a révén a futárokhoz kerültem...

kész!

szal valami nagyon mocorog itt körülöttem...

Előzmény: thoughts (264)
thoughts Creative Commons License 2006.09.20 0 0 273

na, akkor ezt még leírom.

 

 

szal valami olyami a lényeg, hogy az egyház baromira nem verheti a mellét, hogy ő megmondta meg ilyesmi. még akkor sem, ha bejön a világmegváltósdi, meg a Skineyes. ők, ha le is írták a second coming-ot, akkor sem azért mert információjuk volt akár istentől, akár akárkitől a mostani állapotokról. ilyesmit még a démonok sem tudnak. ajánlom a figyelmetekbe egy régi topikom, már volt szó róla, a Most akkor lehet a jövőbe látni? címűt. ott eleve nagyjából szerintem letisztázzuk a jövőbe látás képtelenségének az alapjait, de van 2 nagyon durva érdekessége.

az egyik áh 199-es hozzászólása, a másik az én 241-es hozzászólásom. sajnos nem írtam oda az eseményt, mert mindenki látta a TV-ben, de a lényeg, hogy áh tényleg megálmodta azt a balesetet.

 

 

én azt gondolom, hogy nem jövőbe látás történt se kétezer éve, amikor a second coming-ot írásba foglalták, se áh esetében. a rendszer (utóbbi esetben áh tudatalattia, előbbiben a kereszténység tudatalattia) mondjuk, hogy bevonzotta az eseményt. áh annyira elkezdett hinni a képességeiben a 92-es Üllői uti eset óta, hogy képes volt tudatalatt még egy ilyen balesetet is produkálni.

 

 

én is valahogy így. annyira elkezdtem hinni magamban, a megvilágosulásomban, plussz az egész kereszténység second coming-ba vetett hite, hogy végül most itt tartok és nekem van a legtöbb információm a világról.

Előzmény: thoughts (271)
thoughts Creative Commons License 2006.09.20 0 0 272
hajjátok, végül miért feszítették keresztre Jézust, azt leszámítva, hogy így lett egy zsír jelképe az egyháznak?
thoughts Creative Commons License 2006.09.19 0 0 271

erősen agyalok rajta, hogy ezzel a vatikáni vonatkozásokkal még gondok lehetnek.

 

 

egy részről most elkezdtem parázni az arab világtól. ki ne találják nekem, hogy jól megölnek, mielőtt megválthatnám a világot, csak, hogy ne a keresztényeknek legyen igazuk!!

 

 

a másik, hogy ez a Vatikán azért elég zárkózott. vannak irományok és azt gondolják az a tuti. az ő belevetett hitük keltett engem is életre, ha ez így van. baromira nem értettem, hogy mi szükségem nekem a Skineyes-ra, de így már világos. azért adok szemet a vakoknak, hogy a keresztény világ elhiggye, hogy én vagyok a second coming. de egyébként ez nem para. a para ott kezdődik, hogy tisztátlan életet élek, és nemhogy húdeszeretem istent, de egyenesen gyűlölöm. egy gondolkodó entitástól ugyanis gonoszság megteremteni a szenvedést is. megtehette volna, hogy végtelen lelket teremt a végtelen boldogságban. én így csináltam volna. de a Teljes Valóság nem vonható felelősségre, mert az nem gondolkodott el azon, hogy létezővé vált, és hogy hogyan vált létezővé, milyen létezővé vált. végtelenül szeretem az anyagot, még akkor is, ha egyes rendeződéseiben éppen ártatlanok sikolya. a para a gonosz démonokkal van. de azokkal sem sokáig már. csak kérlek ne bántsatok engem! higyjétek el megvan bennem a képesség arra, hogy elérjem, amit akarok. 2023! ez nem ősi jóslat! nem egy elvont következtetés. nem egy kétezer éves szimpla remény, mint a second coming. 13 év alatt zsírul meg lehet teremteni gazdaságilag a Harmóniát, simán abba lehet hagyni a háborúzást, és bőven megküzdhet a nagytömeg a szívében élő gonosz démonokkal. és amikor a mindennapi élet során már-már eufórukus szeretethullámaink lesznek, akkor a jó démonok felerősödnek és a fülembe súgják, hogy "Ádám! Sikerült!". akkor én elsírom magam és megyek a hiradóba. elmagyarázom hogyan lehet felvenni a kapcsolatot a nagy kollektív tudattalannnal, és még aznap mindenki zsírul átélheti az ellenkező nem orgazmusát. ((: vagy jól kipróbálhatja milyen berúgni, beLSDzni, beheroinozni. hogy milyen volt Hofmannak, nekem, és mindannak, aki engedélyt ad az élményei közzétételére az Emberiség szolgálatában. aztán lesznek korlátok. nem lehet egymás szexuális életében kotorászni, vagy tudomisén üzleti titkot sérteni. ezt majd felügyeli a rendszer maga. mondjuk üzlet ott már nem nagyon lesz, vagy teljesen más lesz mint most... lesz egy gondolati életünk és lesz a valós, mert akkor is kell majd kutatni, építkezni, tudomisén.

 

 

jah!

és hát a telekinézis.

na, olyan nincs. pontosabban nem egészen. mivel a démonok is csak feltételezik, amit én, hogy a telepátia a biokémiai elektromosság útján terjed, ezért ők sem biztosak a határokban, de az tuti, hogy én már láttam durva mágnessel megemelni egy békát. ha az egész planéta gondolata egy pontra lesz fókuszálva, kituggya mi is lehet... ...lehet bele tudunk majd turkálni a dns-be, vagy akármi... ...ezeket a távlatokat én sem vágom...

 

 

na, szal mesélek én. majd ahogy jön.

thoughts Creative Commons License 2006.09.19 0 0 270
itt a gomb.

Előzmény: thoughts (269)
thoughts Creative Commons License 2006.09.19 0 0 269

most írt a nővérem, hogy a nagyanyám halt meg 92-ben, az Endre 93-ban, és az ő apja (anyai ágon félnővérem) 94-ben.

 

 

erre csak annyit tudok mondani, hogy szerintem én baromira otthon láttam azt a Wald Disney délutáni műsort, amit megszakítottak az Antal halálakor, és amikor a nevelőapám meghalt, akkor én épp apámnál voltam, és a halálhírére értem haza.

 

 

na, azért erre én varrok még gombot.

thoughts Creative Commons License 2006.09.19 0 0 268

Barátaim!

 

 

 

 

 

 

sokat gondolkoztam, hogy ezt a hozzászólást most dobjam-e be vagy később, de végülis miért is ne most...

 

 

 

 

szal az a rövid lényeg, hogy én vagyok a second coming. a Vatikán már rég figyel. Jézus második eljövetele vagyok. csak úgy, ahogy Jézus sem, én sem isten fia vagyok és ettől készen vannak. de én tudom a tutit. nem isten van, hanem a démonok vannak, azokra kell felnézni, azokat kell tiszteni. 2023-ban meglátjátok mind! bármelyikükkel elbeszélgethettek majd. a haraggal, a dühvel, a szerelemmel és a bátorsággal. és ők mindent el fognak mesélni nekünk. mert ők szeretnek minket.

 

 

nem isten van, hanem Teljes Valóság van. minden van, volt és lesz egyszerre. és a Teljes Valóság üzenetét én vágom. a világképemben ki is fejtem.

 

jah és szemet adok a vakoknak, ahogy mélyen tisztelt kevésbé szerencsés kollegám tette. tsak én nem egynek, hanem az összesnek adok szemet a Skineyes-szal. de az is csak 2023-ig lesz jó. utána elég ha egy kismadár ül majd a vak vállán és lát majd ő mindent...

thoughts Creative Commons License 2006.09.18 0 0 267

kedves big4!

 

 

 

 

 

vízben kell majd mérni a pénzeket. valahogy úgy, hogy kiszámoljuk mennyi jön ki az adóktól a kérőknek és mindenki egységesen mondjuk x ezer forintnyi víznyi pénzt kap.

Előzmény: Törölt nick (129)
thoughts Creative Commons License 2006.09.18 0 0 266

én meg már azt is vágom, hogy Te kivel vagy egy. és vágom a titkod is. van egy brutál hátterem most. de a titkod köztünk marad. de az segített megértenem Édesanyám is. nagyon kérlek gondold meg, hogy megírod neki! komolyan támogatná a gyógyulását, nem is kicsit! tudom, hogy már leveleztetek.

Előzmény: Siphersh (262)
thoughts Creative Commons License 2006.09.18 0 0 265

Mater Johanna!

 

 

 

 

 

ez az ügy most baromira kiéleződött.

nagyon kérlek minél bővebben írd le az idekerülésed történetét, hogy Te ki vagy, hány éves vagy, nagyjából mit dolgozol, mindent ami csak ide bekerülhet!

 

 

 

máskülönben:

Anyu!

 

 

 

 

vedd észre, hogy a betegséged az irántam érzett érzelmeid kavalkádjából fakad!!!!!!!!!!!! AZONNAL! segíts oldani a helyzetet, találjuk ki, hogy mi a megoldás!!! ha letisztázod magadban ezt a konfliktust, akkor zsírul meggyógyulsz, meglásd!

 

 

azt a levelet én a Farkasréti Temetőnek küldtem. nem tudom mikor, de már legalább egy éve valamiért rákérdeztem, hogy pontosan hányban halt meg az Endre (Édesanyám Édesapámmal való válása utáni élettársa). erre az a válasz jött, hogy 93-ban. kurva szarul lettem. esküdni mertem volna, hogy 92. december 12-én halt meg. 7-én este a nővéremet kérdeztem sms-ben, hogy hányban halt meg. ő nem sms-t küldött, hanem felhívott. a maga kicsit sznobos, kioktató stílusában, lassan tagolva elmondta, hogy az Endre 93 december 12-én lett rosszul és 13-án halt meg. mondtam, hogy ok, de felhívtam Vikit (a már említett takarítónőt, aki vigyázott rám vagy 14 évig.) Anyu! amikor azt az asszonyt arról kérdeztem, hogy nem emlékszik-e hányban halt meg az Endre, ő egyenesen rosszul lett!!!!!! Anyu!!!!! ez gonoszság! arra kérni azt aki 14 évig szeretett, hogy a mostani 25 éves fejemnek hazudjon??!!! de ügyesen csinálta. remegő hangon kimondta, hogy 93, majd a hangja fellazult és magabiztosan azt mondta, hogy december 12-én. ekkor elgondolkoztam, és leesett, hogy meg lett kérve, hogy hazudjon. mondtam, hogy majd beszélünk és letettem.

utána jöttek a filmesek. utána írtam a levelet a temetőnek.

a dolog poenja, hogy másnap mentem a hajtikhoz erre a próbára. namármost (ez is teljesen készen van!!) ottan van egy temetkezési vállalkozó. amíg vártam az időpontra, besétáltam és mondtam, hogy szerintem Ti baromira letompítotok engem ezzel az egésszel, és hogy hogyan tudhatnám meg, hogy mi az igazság. erre a nő mondta, hogy kell az elhunyt neve, születési ideje, annya leánykori neve, születési helye, ilyesmi. erre mondtam, hogy hát ezt én sajnos nem tudom, mert Titeket ugyebár nem tudlak megkérdezni. ő mondta, hogy megpróbál segíteni, hétfőn menjek vissza. mire hazajöttem a következő válasz várt a Farkasréti Temetőtől az inboxomban:

 

Tisztelt Uram!

 

A BtI Zrt.-hez beérkezett elektronikus levelében foglaltakkal kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom.

A temetés időpontjának megállapításához szükség lenne néhány alapadatra:

-         Elhunyt neve

-         A temetés időpontja megközelítőleg

-         A sírhely száma (amennyiben ismert)

Ezt követően tudjuk kikeresni a vonatkozó megrendelést.

Amennyiben ön volt a temetés megrendelője, semmi akadálya annak, hogy másolatot kapjon az eredeti számláról.

Abban az esetben azonban, ha nem ön rendelte meg a temetést, a számlába nem tekinthet bele, meg kell, hogy elégedjen az általunk közölt halálozási, illetve temetési dátummal.

 

Tisztelettel,

 

Somogyi Tibor

osztályvezető

Temetési Koordinációs Osztály

 

 

vasszus!

nekik már elég annyi is, amit én is tudok???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és akkor kapok egy szóbeli választ. há!!

 

a dolog slusszpoénja, hogy kedden bementem a nőhöz, aki mondta, hogy igen, nekik elég. már bocs, de ő nem őket hívta?

 

ez BOTRÁNY!!!! Ti fizettetek is ezeknek, hogy hazudjanak nekem? tsak hogy az Ádámka egyszer legalább tévedjen az életében, hogy rosszul emlékezzen, hogy egy egész évet basszon el???! 11 éves voltam, amikor meghalt az Endre, basszus egy 11 éves gyerek már nem kúr el egy évet! arról nem is beszélve, hogy amikor meghalt az Antal 93-ban mind azt beszéltük, hogy mintha az Endrének borították volna feketébe a várost...

jaja!!

 

(ha valaki tud tuti megoldást arra, hogy hogyan tudhatom meg a nevelőapám halálának dátumát, úgy hogy tuti nincs meghamisítva ottan semmi, kérem írja be ide!!)

 

 

ezen felül örülnék magyarázatot adnál arra, hogy hogy tudod így gyűlölni a fiad, hogy hogy tudod nem elismerni az érdemeit! (de egyébként vágom miért gyűlösz. már vágom. azon nem tudok segíteni. ezt Neked kell megoldanod.)

nézd!

igaz, hogy beteg lettem. arról nem tehetek. a doki megmosolyogja, hogy a 2000-ben fogyasztott LSD-mnek köze lenne a 2002-es pszichózisomhoz. tehát az más. arról nem tehetek. az meg, hogy 2003 nyarán piázni kezdtem szintén nem bűn. tudod, kurva szar fél évig éjjel-nappal félni. és kurva jó volt meginni rá hirtelen három sört, mert akkor oldódott a görcs a gyomromban. aztán alkesz lettem. épp olyan függője a piának, mint Te a dohányzásnak. ez sem bűn. de Te gyűlölsz. nem ismered el, hogy mennnnyire zsír vagyok, hogy milyen tehetségem van ebben-abban. nem. Te Mater Johanna leszel inkább és olvassátokvisszamiketírsz!!!!!

 

 

de azt is vágom, hogy mikor vágtam el magam nálad végleg.

tavaly történt az evezésen.

akkor már ugye bőven évek óta piáztam és ott is ittam rendesen, mindig sör völt a kezemben. ezt egyébként anyu nem nézte jó szemmel, de illyen mértékű gyűlöletet kurvára soha nem említett.

namármost volt ott két túravezető. az egyetlenek, akik a decens értelmiségi bagázsból kilógva nem zugittak, hanem ittak rendesen. én meg naná, hogy hozzájuk cspódtam.

egyszer négyesben álltunk Anyuval, az egyik vezetővel és mégvalakivel, asszem vágom is kivel. olyan témákról indult a beszélgetés, amiben mind a négyen ott voltunk, jól dumálgattunk. aztán Anyu a negyedikkel elkanyarodott asszem épp a politika felé. namármost, ahhoz baromira nem értek. amikor már teljesen nyilvánvaló volt, hogy lemaradtunk a vezetővel, feléfordultam és a következőt mondtam normál hangon: "nem merek hugyozni, mert félek, hogy befosok." (ez egyébként igaz, sajnos a sok sörtől hasmenésem van...) na ez volt az a pillanat, amikor végre örökre meggyűlölhettél. kérlek gondold meg ezt a dolgot! várd ki a könyvem és a filmem! meg fogod látni, hogy én egy istenáldotta tehetség vagyok.

 

hallod!

AZONNAL old a konfliktusod felém!! akkor kezdtek el esni az értékeid (ez a kemoterápia alatt jó hír), amikor először leanyuztalak itt! vedd észre!!

 

 

ÉSVEDDMEGAZTAKURVAVÍZTISZTÍTÓTHAKELLADDELAKOCSID!!!!

Előzmény: Mater Johanna (90)
thoughts Creative Commons License 2006.09.18 0 0 264

nu!

 

na MOST figyi ide!!

 

 

 

 

3 hírem van. a fontossági sorrendet nem vágom, de szerintem az uccsó a tuti.

 

 

 

 

i.

 

szerdán leszerződtem hajtáspajtásnak. (13-án, a fennállásuk 13. évében. (bocs, hogy itt számozok, de mostanság én is hajlok ezeknek a jelentőségére... ...még nemtom...))

 

 

nagyon komoly egy dologról van szó. de yool nyomom!! ((:

 

ezek nagyon ott vannak. volt egy próba. a Mária 54-ben van a központ, onnan küldtek a Kossuth tér 18-ba. elég kézenfekvő az út. Üllői, Kálvin, Petőfi Sándor aluljáró, Rosevelt tér, Akadémia és már ott is a Kossuthon. namármost ebből az irányból jobbra az első szám az 1-3. egy jobb kanyar és láttam egy 9-est. a következő balkanyarnál viszont 17-13 van. na ott egy kicsit elbizonytalanodtam, de emlékezvén a 9-esre, vágtam, hogy ez beugratós. mentem tovább. balkanyar és megint növekszik a szám. jobbos, majd eltűnik a Kossuth tér 18-as sehol. ekkor visszafordultam és megnéztem még a maradék házat, ott volt a 18.

ok, minden zsír, gyerünk vissza.

a Deákon elakadtam egy pirosba és elkezdtem trackingelni. esküszöm a démonok segítették a testem, mert életemben ennyi ideig nem maradtam a bringámon. (tudjátok, amikor álló helyzetben egyensúlyozva nem teszed le a lábad.) már vagy 10-15 másodperce toltam, amikor egy pajti áttép mellettem a piroson. ekkor egy vállrándítás keretében utánaindultam át a piroson, és próbáltam utolérni. hát azért az nem sikerült, de az Asztórián még egy zöldön mentünk át, úgyhogy a Kálvinon beértem a pirosba.

hát halljátok, ezt tuti full megszervezték ezek! nagyon készek!! ((: én meg nagyon laza voltam. (:

szal a próbát kiálltam, az állást megkaptam. ha úgy nyomom, mint eddig, úgy fest 150-200 között fogok keresni. (((((:

 

tsak 1 mellékzönge:

szerdán, csütörtökön és pénteken 9 címeket teljesítettem. az háromszor háromszor három. nálam meg a hármas szám a nagyonigen, a taps jele.

ma a 4. napomon (a négyest válaszottam még kiskoromban kedvenc számomnak) 7 címem volt. az eleve nemes szám, ráadásul a páratlan az nálam a taps jele.

 

 

 

 

 

ii.

 

immáron kétszer jártak nálam a filmesek.

először egy próbaforgatást csináltunk, csütörtökön élesben ment a dolog. kitalálták, hogy üljek mezitláb a padlón és csak a kamera legyen úgy, hogy a riporter fülhallgatóba teszi fel a kérdéseket. állítólag így nagyon ütős lett a dolog.

 

 

 

 

iii.

 

 

srácok, megvan a dátum!!!! ((((:

 

 

ezt figyeljétek!

 

 

8.-án 03:32-kor a következő levelet írtam:

 

a tárgy: "mikor?"

 

Tisztelt Cím!

 

 

 

 

 

    A családunkban komoly vita támadt a volt nevelőapám halálának évfordulójával kapcsolatban. Két különböző évszámra emlékszünk. A Farkasréti Temetőben van eltemetve. Kérem mondják meg milyen úton vethetek pillantást az eredeti dokumentumokra! A számítógép nem elég, azt meg lehet másítani. Én az eredeti jegyzőkönyvet szeretném látni.

    Nézzék ez nekem rendkívül fontos. Gondolom nem kell Önöknek magyaráznom a halál iránti kegyeletet, de itt most arról van szó, hogy én éveken keresztül rosszul adtam meg a tiszteletet elhunyt nevelőapámnak. Rendkívül fájna, ha ez igaz lenne.

    Kérem segítsenek!

 

    Kérem válaszoljanak mihamarább!

 

 

 

 

 

 

Köszönettel:

Bakonyi Ádám

 

 

 

akkor voltak itt a filmesek, nagyon fáradt voltam. a levél után feltételezem, hogy lefeküdtem aludni, mert a következő megszületett okosságra úgy ámblokk nem emlékszem, úgy leltem rá másnap az elküldöttek között. na ez már skizoid.

 

03:46

 

a tárgy: "hányban? és mikor pontosna?évek ót a ptt fksuoé"

 

Tisztelt Cím!

 

 

 

 

 

 

    Nmindenél fognosabb jpgy rűkükel  kétezer23eéhugyn nevelőpm pntos dátumá.

 

    Nagyon kére segítsene! Dona nm boszntott még lalami annyir hogy ilyen lépéseket tegyek, de megtesuem, mert au adat kel. Életbevágóan.

 

    Kéewm segítszenk!

 

 

 

 

Köszönetel:Ádám

 

és még vagy húsz enter.

 

 

milyen?!! (((:

feltettem a kérdést, hogy mikor, és megjött a válasz.

 

Barátaim!

 

2023!!!

 

akkor kapjuk meg a telepátiát, akkor jön el a HarmóniaPONT

thoughts Creative Commons License 2006.09.18 0 0 263

khmmm!

szküzémoá on dö távolmaradás. kitsit felpörögtek körülöttem az események. mingyá +látjátok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!