ehhez képest 200 körüli DX-es rendeléssel sosem volt velük gondom...
lassúak, az tény, ezzel számolni kell, mert nem mindent tartanak raktáron és valszeg a postákkal kötött szerződésük is alacsony prioritást tartalmaz, de ha minőségi kifogás volt, mindig akadékoskodás nélkül küldtek másikat, olyan pedig sosem történt, h ne érkezett volna meg vmi tőlük ($15 fölötti rendelésnél eleve regisztráltan küldenek)
Megvett tőlem egy termékemet egy Amcsi Jan 26.án,én másnap fel is adtam neki,levelet írtam neki,hogy postán a csomag,még a feladóvevényt is lefényképeztem neki.Azóta se kapta meg a csomagot,ez látszódik a posta oldalán:
Feltettem a német Ebay-re egy terméket, amit sikeresen meg is vett egy vevő. Ma viszont azt írta, hogy valami telefonszám változás miatt nem tudja használni a Paypal-ját, és arra kér, hogy adjam meg a banki adataimat, és akkor átutalja. Én is jártam már úgy, hogy a Paypal-ommal nem tudtam kifizetni egy dolgot, de innen a fórumból segített egy rendes személy, amit még egyszer köszönök.
Szóval, a vevő 100%-os, nagyjából megbízok benne. Meg különben is mi bajom lehet abból, ha megadom a nevem és a bankszámlaszámomat? Viszont az érdekelne, hogyha majd látom a bankszámla egyenlegemen a pénzt, akkor van-e arra mód, hogy ő mégiscsak visszavonja az átutalást? Ugye nincs?
A másik: még mindig nem lehet átállítani sehol az Ebay nyelvét? Még 10 évvel ezelőtt a német oldalon regisztráltam sajnos (angolos vagyok), és termék listázásakor vagy üzenetek kezelésekor állandóan a német oldalra irányít át ? Annyi időt használok google translate-ozásra, hogy már rég meg is tanulhattam volna németül, nemde bár? :)