Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Tigrislábkarom Creative Commons License 2002.03.02 0 0 1145
mezga geza!

A jármű kínai kék metál lesz, prémium, elefántcsont belsővel... Full extra (ESP is) kivéve a napfénytető:))

A sebváltózár szerintem mindenképpen kell bele, azt hogy milyet rakatsz bele, az tőled függ. A szép olyan, ami Nem egy bazinagy "bilincs", hanem a rudas magoldás. Én eddig a család összes kocsijába MUL-T-LOCK-ot szereltettem...SZla nélkül 45ezer volt egy éve. Most a Kovácsék Tian dypolt szerelnek be, nem tudom mennyivel jobb vagy rosszabb.
A kerékőr látszik, elvileg 3 csavar egyforma, és a maradék egynek "fura" feje van...vagy sokszög, vagy minta, vagy akármi.
Az ülésfűtést szistipisti tudja, csak ahogy néztem rosszúl olvasta el a kérdésed:)))
Szuperretesz csak XSI:((( Egyenlőre...

TESSÉK DRUKKOLNI HÉTFŐN:))))))))))

üdv.:Kiki

Előzmény: mezga geza (1141)
szistipisti Creative Commons License 2002.03.02 0 0 1144
mezga geza!

"-a teli csomaghoz nem tartozik elso fenyszoro moso is? Ennek nem kellene latszodnia a kasznin? Csak egy szinrefujt elem van ott es mintha mukodni se akarna..."

Kérd meg az egyik ismerősödet, hogy járó motornál, bekapcsolt fényszórónál huzza maga felé az ablaktörlő karját, Te pedig elől nézzed mi történik. Lessz ám meglepetés! :-)))

Az automata klíma pedig a beállított hőfokra fűt és csak akkor kezdi el nyomni a meleget, ha már a hűtővíz is meleg, majd szépen visszaveszi, ha elérte a hőfokot. Ha fázol, csak nyomjad a hőfokszabályzót feljebb. mondjuk 23 fok az már elég meleg. Tapasztalatom, hogy 21,5-22,5 között kellemes. Se meleg, se hideg.

Előzmény: mezga geza (1141)
mezga geza Creative Commons License 2002.03.02 0 0 1143
Tigrislábkarom,
Amugy milyen lesz a gep?
Majd drukkolok, hogy meglegyen hetfore!
Előzmény: Tigrislábkarom (1140)
mezga geza Creative Commons License 2002.03.02 0 0 1142
TgY,

De lehet, hogy csak akkor perkalnak a PugHun-nak ha atadjak a vevonek.

Előzmény: TgY (1138)
mezga geza Creative Commons License 2002.03.02 0 0 1141
Sziasztok!

Vegre meg van a gep. Nagyon szep recife metalkek 1.6-os premium, legalabbis nekem nagyon tetszik :-)

Tegnap mentunk is vele este olyan 120km-t, nagyon kiraly, foleg a fabad 1.2 es corsa-m utan :-)

Ezert 1-2 kisebb error akad+kerdesem is lenne hozzatok:
-a sebvaltozarat elfelejtettek beszerelni, csak otthon vettem eszre. Erdemes ezt rarakatni vagy inkabb valami mast a gyari riaszto melle?
-a kerekor kulcsat nem adtak oda...kivulrol amugy latszik valami a felnin, hogy kerekor van rajta?
-Az utasfutes csak az elejen fut es nem is nagyon melegre aztan nem, ezt nem tudom, hogy hiba-e?!
-a teli csomaghoz nem tartozik elso fenyszoro moso is? Ennek nem kellene latszodnia a kasznin? Csak egy szinrefujt elem van ott es mintha mukodni se akarna...
-Nem tudjatok szuperretesz csak az XSI-ben van vagy az ujabb premiumokban is?

Tnx.

Bocs a sok hulye lamer kerdesert.

Előzmény: Tigrislábkarom (1140)
Tigrislábkarom Creative Commons License 2002.03.02 0 0 1140
MG!

Átvetted az autot? Milyen? Kiváncsi vagyok hétfőn mi lesz... ha nem kapom meg, akkor panaszkönyv, fogyasztóvédelem, és főnökség:)) Csak lehet hogy más sorrendben:) De remélem nem szivatnak tovább, mert odacsapok...Amúgy mindenkinek köszi az ötleteket, és azt is, hogy senki nem dobta be az öngyilkosság gondolatát:))

Üdv.: A!! REMÉNY

CSG Creative Commons License 2002.03.01 0 0 1139
Hali!
Tetőcsomagtartót keresek, dédelgetett Peugeot306-osom (5ajtós) "megkoronázásához".
Hol kaphatnék olcsón jót?:-)
Ajánljatok valamit!!!

Köszi

TgY Creative Commons License 2002.03.01 0 0 1138
geza,
ha már náluk az autó és náluk a vétalár is, mi hasznuk abból, hogy visszatartják az autót ? Megérteném érvelésedet, ha a vételárat már a kocsi megérkezése előtt kipengettetnék a 'kedves' vevővel (ha már náluk van a kocsi, nekik is ki kell perkálni a PUG Hungáriának), azonban gondolom ennyire senki nem balek, hogy anélkül fizetne, hogy látná a vasat.

Előzmény: mezga geza (1137)
mezga geza Creative Commons License 2002.03.01 0 0 1137
Szerintem nem a nemtorodomseg, hanem a penz megforgatasa az ok. 4M forintnak kb 1000Ft a napi kamata, es lehet, hogy nem is csak a folyoszamlajukon kamatoztatjak hanem reszvenyt vesznek belole amin ugye sokkal tobb is lehet a haszon. Mindenkeppen be kellene hajtani rajtuk a kamatot amig hasznaljak a penzed!
TgY Creative Commons License 2002.03.01 0 0 1136
Tigrislábkarom,

Őszinte részvétem, az ismétlődő eseteket olvasva szerintem a probléma oka a kereskedés ügyintézőjének nemtörődömsége. Anno amikor mostani kocsimat átvettem, szintén hivatkoztak az okmányirodában a hosszú sorokra, lassú ügyintézésre. Másik kocsi ügyében épp a hivatalban volt dolgom, s az alatt a 20 perc alatt amíg az ügyintézés tartott (s ebben benne volt egy átruccanás a postára a csekk befizetése miatt), rajtam kívül csak 1 másik kliens jutott a 2 ügyintézőre (s 2 kartondoboz is tele volt új rendszámokkal). Igaz ez Vácon történt, de nem hiszem hogy Bp-en sokkal rosszabb volna a helyzet.
Végül is a kereskedéssel sem volt problémám, 2 nap alatt intézték a hitelt, vizsgát, okmányokat, stb, s már vihettem is a verdát (igaz ez még nem PUG).

Más:
Én is a 307-es után kacsintgatok, de 1,4-esnél nem akarok nagyobb benzinest. Eddig itt hitegettek, hogy tavasszal jön az 1,4-es 16V, ha jól emlékszem HPI jelzéssel. Erre a múltkor szólnak, hogy már van hírük róla, csak mint kiderült nem HPI, hanem HDI (tehát diesel), s nem is a 307-essel kapcsolatban. Van infója valakinek arról, hogy végül is várható 16 szelepes 1,4-es a közeljövőben vagy sem ?

Előzmény: Tigrislábkarom (1131)
háber Creative Commons License 2002.03.01 0 0 1135
tigrislábkarom
Van egy tippem!
Marhára ki kell verni a balhét, hogy neked feltétlenül, kell az autó, és a szerződés szerint jár is. Ha csak a rendszám nincs meg akkor adják ki "E" rendszámmal, és ha meglesz az igazi majd vissza mész érte.
Előzmény: Tigrislábkarom (1131)
Huju san Creative Commons License 2002.03.01 0 0 1134
Én, mint írtam, Kecskeméten rendeltem meg a gépet.
A "nagyobb" kedvezményről csak annyi, hogy nekem a metál fényen kívül, semmit se sikerült belealkudnom. Lehet, hogy csak balfék vagyok, de én megpróbáltam mindent.
Sajna vidéken nem lehet azt megcsinálni, hogy ha valami nem tetszik, akkor "arrébsétálsz" egy másikba kereskedésbe.

A kiszolgálásról csak jót tudok mondani. Tudom, hogy amíg meg nem kapom a kocsit, addig mindenhol kinyalják a fenekemet, de amikor először ki akartam probálni egy 1.6-ost, akkor épp nem volt ilyen náluk.
A fickó egyből elkezdte tárcsázni azon ügyfeleket, akiknek 1.6-osuk van. A végén talált is egy olyan ürgét, aki megengedte, hogy tegyek a gépével (1 hónapos) egy pár kört.
Ez azért elég rendes volt tőlük, mert nyertem egy pár hetet.

Előzmény: Az Utolsó Európai (1132)
mezga geza Creative Commons License 2002.03.01 0 0 1133
Tigrislábkarom,
Ezek tenyleg nagy g@cik! Mas kereskedo mert tudja megcsinalni idoben es meg ki sem kell fizetni elore? En ma megyek erte. Remelem neked is meglesz hamarosan...
Előzmény: Tigrislábkarom (1131)
Az Utolsó Európai Creative Commons License 2002.03.01 0 0 1132
Mindenkine ktudom javasolni, aki még nem rendelte meg a gépet, de már elhatározta, hogy 307-est vesz, hogy vidéki szalonban próbálkozzon.
NAgyobb kedvezményt kap, és az autóját is biztosabban átveheti a jelzett időben - vidéken minden vevő aranyat ér.
Én 1.5 héttel hamarabb kaptam meg az autómat, mint ígérték, és 80 ezer Ft-tal nagyobb kedvezményt kaptam, mint bármelyik pesti szalonban.
Tigrislábkarom Creative Commons License 2002.03.01 0 0 1131
Hello...

CA! A szerződés az keddre adta meg az időpontot, de az értékesitő már mult hét csütörtök-péntekére igérte.. Most péntek van, és még semmi nyoma a rendszámomnak:((( Mi a fenét csináltak 3 hétig???? A panaszkönyv az oké, olvastam amit írtál régebben. Ha a Simaival tárgyalok az jobb? Vagy a Kovácsnál balhézzak??? Nem lennék ennyire kikészülve, ha nem kellett volna kifizetnem a kocsit előre. Most ülnek a pénzemen, én meg nem kapok cserébe semmit.

Nem viszek tábori ágyat, mert elképzelhetetlen az, hogy hoszabb időt eltöltsek a Kovácséknál. Azt hiszem felrobbanok.. MOST BESZÉLTEM VELÜK!!! A mai napra sem tudtak rendszámot szerezni!!!! HALÁL!!!!

Előzmény: CommandAir (1127)
1lion Creative Commons License 2002.03.01 0 0 1130
sziasztok,
Kezd nagyon zörögni a gépem (úgy tűnik hátsó ülések és az ajtók felől)...nem szívesen nyúlnék házilag bele..kérdés:
- ez beletartozik az egy év ingyenes garanciába ?
- a Peu Kovács szervízét javasolta vki korábban, érdemes az említett "csodamestert" konkrétan keresni ?
Köszönöm,
Lion
Oroszlánszeliditö Creative Commons License 2002.03.01 0 0 1129
Szia Tigrislábkarom!

Nem találok szavakat....

Bíztatásul elmondom: történetedet olvasva sajnos még mindig én tartom a rekordot: 47 nap az eredeti átadási időponthoz képest és a 7. ígért időpont jött csak be (akkor is én érdeklődtem telefonon, még véletlenül sem hívtak volna fel!!!!)

Amit javaslok neked: hívd fel a górét. Kovács Józsefnek hívják és szerintem korrekt fickó. Vele lehet beszélni, sőt kell is ha ilyen galibák vannak. Szent meggyőződésem, hogy a vele folytatott beszélgetések jelentősen gyorsították a folyamatot. (A 47. nap annak is betudható, hogy viszonylag későn tudtam csak utolérni Kovács urat: kb. másfél hétig kergettem telefonon, mígnem egy titkárnőből szedtem ki valahogy a számát és az időbeosztását! Onnantól kicsit komolyabban vett a kereskedő is!)

Ha kell a száma szójjál, elemilezem.

A CommandAir féle eljárás is bejöhet, én nem próbáltam...
Hiszek abban, hogy mindkét félnek az a jó ha a helyzet nem durvul el és megállapodás születik (és ez nálam meg is történt)...

A kereskedők csak szopatnak feleslegesen (természetesen tisztelet a kivételnek)... a góré a lényeg, neki van igazából ráhatása a dolgokra.

Summa Summarum: próbálkozz a góréval és nyugodtan hivadkozzál arra, hogy a cégük hírnevét komoly veszély fenyegeti, mert a Peugeot-os társadalom és a potenciális vásárlók nagy része már tudomást szerzett ezekről a töketlenkedésekről!

De ne add fel a reményt... ezért az autóért még ezeket a szopatásokat is érdemes átélni... igaz csak egyszer: legközelebb már más kereskedőnél próbálkozok!!!!!!

P.S.: A történet vége sajnos nem happy end: a kompenzációként kapott riasztó tönkrevágta a BSI-met, amit cserélni kellett és emiatt 4x voltam a szervízbe :-(

OSZ

Előzmény: Tigrislábkarom (1125)
Huju san Creative Commons License 2002.03.01 0 0 1128
Hello Szistipsiti!
(Remélem jól írtam.)

Köszi az infót.
Sajnos a kereskedő nem tudott mutatni egy autót sem, ilyen légterelővel, így hát elég nehéz a döntésem.
Na de sebaj, majd nézem az utakat ezerrel, hátha látok valahol ilyet.

Egyébként van valakinek rossz tapasztalata (átadási huzavona) vidéki kereskedőknél is?
Én Kecskeméten rendeltem meg az autót, és nagyon bízok a bennük, hogy nem fogják eljátszani azokat a halasztásokat, amiket pl. a Kovács-ékról írtatok.

Előzmény: szistipisti (1124)
CommandAir Creative Commons License 2002.03.01 0 0 1127
Szia,

Ajánlhatom, hogy írj bele a panaszkönyvbe, és utána szabadítsd rájuk a Fogyasztóvédelmet. Pár héttel ezelőtt itt leírtam mit kell tenni pontosan. A szerződésben szereplő átadási időponton már túl vagy?

Üdv,
CA

Előzmény: Tigrislábkarom (1125)
aamen Creative Commons License 2002.03.01 0 0 1126
en mondtam mar. a legkozelebbi napon, amikorra igerik az atadast, odamesz, taboriagy, fogkefe kipakol. csak felfogjak, hogy komolyan gondolod.
Előzmény: Tigrislábkarom (1125)
Tigrislábkarom Creative Commons License 2002.02.28 0 0 1125
EMBEREK:((((

Könyörgöm mondjatok valamit, hogy hogyan juthatok hozzá a kocsimhoz??? Fenyegetőzzek???? Már 3 hete kifizettem, és azt mondják hogy nem tudnak egy rohadt rendszámot szerezni hozzá!!! 15(!!!!!!!) munkanap alatt!!! Milyen béna hülye lehúzoss cég ez a Kovács????? Mivel fenyegetőzzek? Nekik nem sürgős, a pénzüket megkapták... Rohadjanak el:(

SEGÍTSÉG!!!

Üdv.: Egy remélhetőleg jövőbeli pug tulaj:(((
(Talán még ebben az évben megkapom:(((()

Előzmény: szistipisti (1124)
szistipisti Creative Commons License 2002.02.28 0 0 1124
Szia Huju san!

Én is szerettem volna légterelőt magamnak. Két féle van, az egyik jobban néz ki és egyszerűen bepattintható az ablakkeretbe, a másik ragasztható, az nekem nem tetszett, hiszen csak a felső részén van az ajtónak. Sajna mind a kettő ront az autó szépségén és a szebbiket, amelyik még mutat is valahogy, azt meg nem lehet a szekvenciális ablakemelős típusra felszerelni. Azért lenne jó nekem, mert én pipázom, és még esőben is le lehetne nyitni az ablakokat résnyire. Nekem minden autómon volt eddig, de erre nem tetettem fel, és ez nem a pénzen múlott, mert ajándékba kaptam volna.

Előzmény: Huju san (1123)
Huju san Creative Commons License 2002.02.28 0 0 1123
Hellou mindenkinek!

Elvileg én is 307 tulaj leszek hamarosan.
Már jan. közepén megrendeltem, de (szokásomhoz híven) sikerült egy olyan konfigurációba beltenyerelnem, hogy jó ha ápr. elején megkapom a kicsikét.

Lenne egy kérdésem:
Látott már valaki olyan 307-t amelyen volt légtereló (az az átlátszó műanyag izé) az első ablakokon?
Jól néz az ki? Lefogja egy kicsit a huzatot?
Az ára nem őrdöngős, de hát ha semmire se jó...
Ha esetleg lehet képet látni róla valahol a neten, akkor az érdekelne.
Előre is köszi.

HDIowner Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1122
aamen,

Mai széria autók közül egyik sem fogyasz 5 litert 150-nél.

Egyébként valószínüleg a 406-os légellenállása kisebb, így valamivel kevesebbet fogyaszhat autópályán.

Előzmény: aamen (1116)
CommandAir Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1121
DLS a Török Audiónál van, Fehérvári u 44 ha jól emlékszem. De van DLS a MediaMarktban is. Itt mintha olcsóbb lenne néha. A Pardi pedig a Dunyha Pláza aljában van, a kocsimosó mögött.
Előzmény: háber (1120)
háber Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1120
Hali!
Köszönöm a tippet. Őket hol lehet megtalálni?
Előzmény: CommandAir (1119)
CommandAir Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1119
Szia,

Tervezem a hangszóró cserét, de még gyűjtögetek hozzá. Két lehetőség van. 1., Ha csak hangszórót cserélsz akkor szereléssel 30 körül megúszod egy DLS P-sorozatú hangszóróval. A DLS R-sorozathoz erősítő kell mindenképp és ez már 100e fölé rúghat.
Idáig a legkorrektebb cég a Pardi volt,főleg a Finn SPL hangszóró van náluk. Érdemes náluk kezdeni. Ezt csak azért írom mert idáig náluk volt a legkorrektebb a bemutató fal.

Előzmény: háber (1118)
háber Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1118
Tisztelt 307-es szimpatizánsok!
Hosszasan olvastam a topicot, úgy érzem én is megosztom a tapasztalataimat.
Átvétel: a "Tisztelt" Peugeot Kovács 2001 szeptember 12-re igérte az 1.6-os Premium 307-est, de november 14 lett belőle. Persze még egy hetet szerettek volna elmolyolni az autóval, de 14-én baromira kivertem a balhét így átadták.
Kovács úrról ennyit.
Tapasztalatok: úgy általánosságban megvagyok elégedve, persze kisebb-nagyobb bosszúságok azért vannak. Többen is leírtátok, hogy az esőérzékelő néha megbolondul.Teljes mértékben egyetértek.
Ezenkívül hátulról (jó utak) elég kellemetlen kotyogások jönnek, ha az autó belemegy egy gödörbe. Van valakinek ötlete? Ezzel meg kell várni az aktuális szervízciklust, vagy el lehet vinni közben is szervízbe?
Kédés: van-e valaki aki már kicseréltette a hangszorókat, mert szerintem döbbenetesen szarul szólnak. A fejegység szerintem jó. Ha valakinek volna ötlete megköszönném, mire érdemes cserélni, hogy ne "Sokol" szinten élvezzem a zenét.
CommandAir Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1117
Az autóm még bejáratós, ezt vedd figyelembe. Majd úgy 5e km múlva biztos jobb lesz a fogyasztás.
Előzmény: aamen (1116)
aamen Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1116
ne ezaz. ha a 406 HDI110 150-nel otot eszik, akkor a 307 miert eszik 7-8-at?
itt nekem valami nem stimmel. nem lehet, hogy a szobanforgo 307-est orvoshoz kellene vinni?
Előzmény: Az Utolsó Európai (1107)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!