A mindenkor aktuális magyar TOTÓ-szelvény mérkőzéseire kell tippelni a hagyományos jelzésekkel (1,x,2), úgy, hogy 9 mérkőzésre 2eséllyel, 4 mérkőzésre fix tippel (egy eséllyel) kell tippelni. A 13+1. mérkőzésre csak fix tippet lehet adni.
Az nyer, aki több találatot ér el.
Pontozás és értékelés a levélben megküldött szabályzat szerint.
Kedves klara44! Igazad van, de a Hertha meg biztos kieső, nincsenek túlzottan ösztönözve a "hajtásra". Szerintem is a legvalószinűbb tipp az "X", esetleg a Bayern tartalékai bizonyítani akarhatnak! Üdv.: mosijatti
klara44 a HBSC játékát elnézve a Leverkusen ellen,szerintem nagyon is elképzelhető,hogy "meglepetést" okoz! (a HÉTKÖZI Német kupa DÖNTŐ mérkőzést is szem előtt tartó Bayern lehet,hogy a tartalék tartalékjával fog BERLINBE utazni!)A kérdés szerintem nem az,hogy megengedheti-e magának a BAJNOK a vereséget a utolsó helyezettel szemben,hanem,hogy azok a játékosok mire lesznek képesek akik lehetőséget kapnak a BIZONYÍTÁSRA!
Úgy látom sokan tippelik fix 2-nek a Hertha-Bayern München meccset. Engem az foglalkoztat, hogy a Bayern München már biztosan megnyerte a bajnokságot és a jó játékosait pihentetni fogja, így még akár a Hertha győzeme is elképzelhető. Másrészt viszont megengedheti-e magának a Bayern, hogy kikapjon az utolsó helyezettől? Esetleg fix X? Kiváncsi lennék a véleményetekre.
de szeretném érdekesebbé tenni ezt a játékot, hogy minél inkább mentesüljön a sablonoktól. Persze már maga az a tény, hogy pontozunk önmagában is sablon...na de...