Keresés

Részletes keresés

szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1545

dezsőke, nulla vagy a fizikához. 

A kék fény esetén jön létre rezonancia, a pirosnál meg nem.

Ilyen egyszerű. 

Előzmény: dezsoKE (1541)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1544

Már megint butaságot beszélsz (de most nyilván szándékosan).

Nem én küldtem anyagot Jánossy Mihálynak, hanem ő küldte el az apja halálára készült anyagot.

Ez csak azt bizonyította, hogy én jó kapcsolatban voltam Jánossy Mihály-lyal.

Szóval megint hazudtál. 

Előzmény: újszuper (1536)
dezsoKE Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1543

Na mesélj! Más frekvenciával már nem talál célba? Üljél már le!

Előzmény: szaszg+++ (1542)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1542

Ez még mindig hullßamféle jeleség, te fizikai amatör!

Előzmény: dezsoKE (1541)
dezsoKE Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1541

Akkor hogy gerjeszti az elektronokat a gyenge kék fény, de az erős piros nem? Megnézted a videót?

Előzmény: szaszg+++ (1538)
újszuper Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1540

Náluk erre egyszerű a recept. Amit nem tudnak magyarázni, az nem is létezik. Az csak a háttérhatalmi összeesküvők, a megélhetési fizikusok csalása.

Előzmény: dezsoKE (1537)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1539

www.atomsz.com

Előzmény: szaszg+++ (1538)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1538

Te hülye, ezt nem kell magyarázni, mert ilyen nincsen!

Előzmény: dezsoKE (1537)
dezsoKE Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1537

Fotontagadók hogy magyarázzák a fény kettős (részecske és hullám) természetét?

https://www.youtube.com/watch?v=ny6fPSibyOo

újszuper Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1536

Hát ha ennél komolyabb anyagod nincs, mai műsornak megteszi ez is.

Hasonló "kísérőlevéllel" csapták vissza máshonnan is a te beküldött "felfedezéseidet".

Ez a sorsa a félcédulás világmegváltóknak.

Előzmény: szuperfizikus (1535)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1535

"Szóval szerinted Jánossy rájött a relativitáselmélet legnagyobb hibájára, a relativizmusra, erre föl rengeteg matematikai levezetéssel írt a relativitáselméletről pár könyvet. "

Nagyjából így történt. Jánossy több irányban tapogatózott és próbálta megtalálni a helyes megoldást. Az egyik próbálkozása helyes volt, de nem követte végig a helyes irányt. 

"Aki egy bizonyos lényeglátó szemüvegen keresztül olvasta, sőt, mi több még beszélt is róla Jánossy fiával!"

Így van. Aki tudja a helyes megoldást, az már ezen a szemüvegen keresztül olvassa a könyveket, és így könnyedén meglátja a lényeget. Neked erre nincs esélyed. 

Jánossy fiával évekig leveleztem. Küldött is nekem sok anyagot. Az egyik kísérő céduláját meg is találtam: (persze mondhatod, hogy én hamisítottam).  

Előzmény: újszuper (1533)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1534

Szóval a relativitáselméletek teljességében hibásak, most te mit makogsz?

Előzmény: újszuper (1533)
újszuper Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1533

Szóval szerinted Jánossy rájött a relativitáselmélet legnagyobb hibájára, a relativizmusra, erre föl rengeteg matematikai levezetéssel írt a relativitáselméletről pár könyvet. De ez a sok képlet csak kamu, azt a matematikát nem is kell ott érteni, mert a jövő számára fontos részletek mind a kísérőszövegben meg egy Heine idézetben vannak elrejtve. Ötven évvel később abból kellett kihámoznia egy fizikai és matematikai analfabéta macskajancsinak. Aki egy bizonyos lényeglátó szemüvegen keresztül olvasta, sőt, mi több még beszélt is róla Jánossy fiával!

Most mondd, hogyan lehetne ezen dühöngeni? Mikor annyira mókás. Igazán jó szórakozást nyújtasz, csak így tovább!

Előzmény: szuperfizikus (1529)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1532

Az ELTE-n tartott elöadók NEM tudták/tudják hogy a relativitáselméletek képletei mind hülyeségek!

Előzmény: szaszg+++ (1531)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1531

A relativitáseméletek minden képlete hibás!

Előzmény: újszuper (1528)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1530

A jövö fizikája a négy fajta elemi részecskére alapított atomiszrtikus fizika. www.atomsz.com

szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.09 0 0 1529

Tudod mi a te bajod (azon kívül, hogy valami tehetetlen düh munkál benned)?

Az, hogy elveszel a részletekben. A valóban fontos nagy kérdésekkel nem foglalkozol, sőt nem is látod ezeket. De rögtön megörülsz, ha rátalálsz egy rossz képletre.

Hiányzik a lényeglátás belőled. Nem tudod kihámozni Jánossy könyveiből a jövő szempontjából fontos részeket. Te többnyire csak a képleteket látod, de a lényeget nem. 

Én teljesen más szemüvegen keresztül olvastam ezeket a könyveket. (Sőt még meg is beszéltem Jánossy legnagyobb fiával, Mihály-lyal). Az a helyzet, hogy Jánossy könyveiben benne van az egész problémakör megoldása. De ezt te sohasem fogod megérteni, mert nem jó szemüvegen keresztül olvasod a könyveket.

A lényeg, hogy Jánossy nem volt relativista. Ő rájött az einsteini fizika legnagyobb hibájára, a relativizmus tarthatatlanságára. 

(Igazából kommunista sem volt, csak materialista, de ez egy tudósnál nem hiba). 

És arra is rájött, hogy miképpen kellene felépíteni egy helyes fizikát. 

De te hiába olvasod el még akár tízszer a könyveit, nem fogsz rájönni, mert ahhoz szemüveget kellene cserélned. De te már nem fogod megtenni, mert túl erős benned a régi szemlélet, és már túl idős is vagy a váltáshoz. Ez a hajó már elment.

Szerintem ezt te magad is érzed, ezért van benned ez a tehetetlen düh. 

És ezt a tehetetlenségedet próbálod levezetni, amikor engem macskajancsizol. 

Nem haragszom érte, mert tudom, hogy képtelen vagy átlépni  a saját árnyékodat.

Ez van benned, csak ezt tudod visszaadni. 

Előzmény: újszuper (1528)
újszuper Creative Commons License 2021.08.08 0 0 1528

Szóval meg kell állapítanom, hogy még mindig menekülsz, mert nem tudod melyik képlet hibás. Ennyire se értesz te a relativitáselmélethez.

Inkább megint hazudsz, mert a könyv nyilvánvalóan ott van előtted, másként nem tudhatnád, hogy az idézet éppen a 143. oldal közepéről származik.

Szerinted Jánossy minden könyvében sok száz oldalakat írt tele kamuból a relativitáselmélet különféle eredményeiről, logikai következtetések, interpretációs kifejtések és matematikai levezetések százain keresztül, miközben tulajdonképpen azt akarta volna mondani, hogy az egész egy hülyeség? Amit viszont csak egy Heine idézetbe rejtve mert leírni? Ráadásul  félrefordítva. Mert a pontos idézet így szólna:

"olyan misztérium ez,

mit nem érthet csak a jámbor,

aki megszökött az Ész

börtönéből s béklyójából. 

(Heine: Hitvita, fordította: Eörsi István)

És az ELTE-n is úgy tartott relativitáselméleti előadásokat éveken át, hogy az szerinte egy hülyeség?

Továbbá szerinted a kommunista államrendszer kegyeltje Jánossy Lajos azért írt közös könyvet a marxista filozófus Elek Tiborral a relativitáselmélet filozófiai problémáiról, mert nem merte elmondani a kommunistáknak, hogy az egész hülyeség?

Te ilyen paranoiás világban nőttél fel? Ahol az az igazán gyanús, aki egyáltalán nem gyanús.

És persze neked szegény flótásnak is csak ki kellett olvasnod valami nagy-nagy rejtélyt ezekből a könyvekből, ha már ott hemzsegett bennük az a rengeteg számodra érthetetlen krix-krax.

Fogjál inkább egeret, macskajancsi!

Előzmény: szuperfizikus (1527)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.08 0 1 1527

"...ott van előtted a könyv."

Már hogyan lehetne előttem? Honnan lennének ilyen könyveim, hiszen még középiskolába sem jártam. Csak nem találtam el fejből?

"Szó sincs benne arról, hogy a relativitáselmélet hülyeség volna. És a másik könyvben sincs..."

Minden könyvben erről van szó, csak te nem veszed észre. Mert nyíltan nem írhatta le, hogy hülyeség, ezért úgy fogalmazta meg, hogy csak az értse meg, aki tudja miről van szó. (Olyan misztérium ez...)

Nálad nem jött be. 

Előzmény: újszuper (1526)
újszuper Creative Commons License 2021.08.08 0 0 1526

Ne játszd a fejedet macskajancsi, ott van előtted a könyv.

Akkor most mondd meg, hogy a 79.-oldalon melyik képlet hibás?

És nem mondd, hogy ez lényegtelen!

Mert te az egész könyv alapvetését illetően is hazudtál. Szó sincs benne arról, hogy a relativitáselmélet hülyeség volna. És a másik könyvben sincs, meg Jánossy egyik publikációjában se.

Előzmény: szuperfizikus (1524)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.08 0 0 1525

dezsőke, most nincs időm, hogy meglátogassalak odabent.

Ha meg nem is lehet látogatni, akkor később se. 

Előzmény: dezsoKE (1523)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.08 0 0 1524

"Ellenben te vajon tudod-e, hanyadik oldalról való az idézetem?"

Régen olvastam, csak tippelni tudok: 143. oldal közepe?  ;)

"De én veled szemben értem is ezeket a könyveket..."

Nem értesz te semmit. Csak a hivatalos kommunista álláspontot szajkózod Jánossyról. 

A könyveiből semmit sem értesz. 

Ha értenéd, akkor már az újfizikus csapatot erősítenéd. 

Előzmény: újszuper (1521)
dezsoKE Creative Commons License 2021.08.08 0 0 1523

Ahol neked lenned kéne, oda látogató nem mehet be...

Előzmény: szuperfizikus (1522)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.08 0 0 1522

"...valószínűleg még kevésbé fogod érteni..."

dezsőke, én fogom legjobban érteni, mert én fogom megírni.  ;)

De beiratkozhatsz majd hozzám Szuperfizika tanfolyamra.   

Előzmény: dezsoKE (1520)
újszuper Creative Commons License 2021.08.08 0 0 1521

Már megint terelni akarsz!

Azokban a könyvekben egy szó sincs arról, hogy a relativitáselmélet hülyeség volna. Sőt!

Ez a lényeg.

De te most a nyakaddal játszol, mert nem tudsz gondolkodni.

Ha nem olvastam volna, akkor ugyan hogy idéztem volna belőle? Honnan tudtam kapásból, hol kell keresni bennük az ilyen szövegeket?

Ellenben te vajon tudod-e, hanyadik oldalról való az idézetem?

De én veled szemben értem is ezeket a könyveket, nem csak a körítő szövegüket, hanem a matematikájukat is.

Ha te érted, akkor mondd meg például, hogy az idézett könyv 79. oldalán melyik képletben van nyomdahiba?

Szóval vigyázz macskajancsi, a nyakaddal játszol!

Előzmény: szuperfizikus (1519)
dezsoKE Creative Commons License 2021.08.08 0 0 1520

Kizárt. A jövő fizikájában nem lesz több hiba, mint a maiban. Továbbá valószínűleg még kevésbé fogod érteni, mint a mait. Álmodozhatsz általános iskola szintű fizikáról, de sajnos 4-500 évvel később születtél ehhez. Így jártál, fogadd el! A jövő fizikája továbbá nem lesz egy olyan fizika, amit esetleg még értenél. :-)

Előzmény: szuperfizikus (1517)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.08 0 0 1519

" ...én már akkor olvastam a "Relativitáselmélet a fizikai valóság alapján" c. könyvét, meg egy bizonyos Elek Tibor nevű marxista filozófussal közösen írt "A relativitáselmélet filozófiai problémái" címűt..."

A nyakamat tenném rá, hogy nem olvastad egyiket sem. Legfeljebb ha messziről láttad, vagy esetleg  belelapoztál. De olvasni azt nem. 

Előzmény: újszuper (1516)
újszuper Creative Commons License 2021.08.08 0 0 1518

Álmodik a nyomor.

De macskajancsi nem csak a jövőről hazudik, hanem a 35 évvel ezelőtti múltról is.

Előzmény: szuperfizikus (1517)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.08 0 0 1517

A jövő fizikájában nem lesznek paradoxonok. Nem lesznek lassabban öregedő űrhajósok. Nem lesz időutazás, nem lesznek féreglyukak, feketelyukak, fehérlyukak, sem semmiféle színű lyukak. Nem lesz téridő, sem egyenes, sem görbe.

Viszont lesz fénysebesség feletti utazás. Újra lesz gravitációs erő és gravitációs mező. A fény újra hullám lesz, csak nem folyamatos, hanem szakaszos. 

És a világ rendje helyreáll. 

Előzmény: dezsoKE (1515)
újszuper Creative Commons License 2021.08.08 0 0 1516

Mi az macskajancsi, eddig se bírtad ki nélkülünk?

"Jánossy fiatal korától hülyeségnek tartotta a relativitáselméletet."

Nem igaz!

Veled szemben nekem személyes tapasztalatom van Jánossy Lajos relativitáselméleti előadásairól az ELTE-n, 1975-76-ból. Szó sem esett ott arról, hogy hülyeségnek tartja. Az előadásai szakmailag teljesen korrektek voltak, de én már akkor olvastam a "Relativitáselmélet a fizikai valóság alapján" c. könyvét, meg egy bizonyos Elek Tibor nevű marxista filozófussal közösen írt "A relativitáselmélet filozófiai problémái" címűt, s ezekből látszott már, hogy néha igencsak megbicsaklik a gondolkodásának koherenciája. De még ezekben is mindvégig helyesnek tartja a relativitáselmélet összes számszerű állítását, csak próbál hozzájuk valami materialistábbnak vélt interpretációkat költeni. Az általad idézett szövegrészek, meg az én tegnapi idéztem is ezt az igyekezetét mutatták.

Előzmény: szuperfizikus (1512)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!