Mi is voltunk már az M3 melletti (vagy inkább az Auchan/OBI melletti, ahol az AAA Auto is van) szalonban, ott a falon voltak kb. tenyérnyi méretű lapokon kitéve a szinek. Jobb mint a prodpektus, de nem az igazi.
Engem nem zavart, hogy nem szóltak hozzám, nyugodtan tudtam nézegetni a kocsikat, meg beléjük ülni, a végén odamenetem egy értékesítőhöz és megkérdeztem amit akartam.
Egyébként nagyon fáj a szívet egy ProCee'd-ért, abban üldögéltem a legtöbbet, mert állati jó ülései vannak :-)
én is az 1.4re szavaznék... annyival talán nem tud többet - az igényeitekhez nézve - mint amivel drágább... :)
bonuskérdés:
jól olvastam az alább hivatkozott ceedes cikkben, hogy a színeket nem csak a kiskönyvben, hanem nagyobb méretű, színre fújt lapokon is meg lehet nézni? (mert élőben szalonban eddig csak fehéret láttam, utcán meg egy ezüstöt és egy barnát... mármint carensből és engem a barna mellett a kék és a titánszürke érdekelne) ergo jó lenne megnézni a többi alternatívát is... ha életnagyságban nem is, akkor legalább egy ilyen nagyobb "lapon" a katalógus helyett...
Valóban 1.4 elég szerintem is. Nekem is elég lenne de azért pályán 1.6. Tud hasítani. Városban tényleg "túl sok" a 135 LE. Ellenben ha kell egy kis tartalék itt már van. Azért nem bánom, hogy 1.6-os na. :-)
Közben olvasgattam, 5-10 évet írnak. Lehet azt cserélni, csak hát babrás, olcsóbb a szerelőnek újat betenni. Azért 5-10 évente 100 ezret kidobni ilyen cuccért nagyon feleslegesnek tűnik. Biztosan ki lehet kapcsolni valahogy, hogy ne jelezzen egyáltalán ha már nem működik....keresem is :)
Elvileg összepárosításhoz elég az ID, na meg kell hozzá műszer, ami miatt a "programozás" 900 Ft. A beépítésen mi kerül 1500-ba? Mint egy szelepcsere :)
Nem tudom elemet mennyiért cserélnek benne, egyáltalán vállalják-e? Kutyaközönséges CR2032. Meddig bírja?
Köszi mindenkinek. Ezt a tempomatot elfelejteni nem igazán értem. Sokat pályázok, alig várom, hogy legyen, a fordomból ez az 1 hiányzott, persze ez is csak utólag derült ki, hogy kellett volna. De akkor még nem gondoltam, hogy sokat pályázok.. Na majd csak bírom valahogy az elején, eddig sem száradt le a lábam tőből :)
A sok szerelés azért árt a felninek, mert megsérül az élén a lakkréteg. Télen aztán befolyik a sós lé a lakk alá és egy idő után már szép virágos lesz a felni.. Minden évben téli le, nyári fel kétszer...nincs az a gumis aki hosszú évekig sérülésmentesen eljátszaná ezt sokszor.