Keresés

Részletes keresés

franky71 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 92

Ezek után lehet , hogy kicsit morbid a kérdés:

Egyébként elégedett vagy a géppel?

Előzmény: versys84 (91)
versys84 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 91

Ha szivárgott volna észre vettem volna persze!!!De ti is tudjátok hogy rázz a kéthenger igy mondtam is kérdeztem is a szervizben hogy minden oké? Avlasz az volt igen átnéztek mindent!A féktartály mellett a csőcsatlakozásnál engedet fel és elég volt annyi hogy ne legyen fékhatás!!Az első fék meg rá egy 2hónapra (mihelyst tudttam mocizni )az menet közbenn vettem észre hogy szivárog ahogy fékezem!!Az is fellazúlt a tartály mellett!!Nézzétek át!!!!!!!!!!!!Ja és ne bizatok a szervizben mert nem nézik át a mocin a csavarokat!!!!!!!!!!Ez a rapasztalat inmár 400000ft-ba fog kerülni!!

franky71 Creative Commons License 2008.01.03 0 0 90

Üdv !

Ez durva... kicsit bővebben írhatnál erről.

A tartálynál , vagy odalent a féktuskónál?

Ráadásul mi az , hogy " nézze meg " ?    Úgy érted ha " megnézte " volna valaki időben , akkor látszott volna , hogy nem oké?  Gondolom nem szivárgott addig sem , mert az Neked is feltünt volna...

Franky

Előzmény: versys84 (89)
versys84 Creative Commons License 2008.01.02 0 0 89

Sziasztok!!

Boldog új évet minden Versys-esnek meg annak aki az lesz!

Nyáron volt egy balyesetem fékokból kifolyólag!!Arra kérnék

minden versys tulajt nézze meg a hátsó és első fékcső csatlakózót!

Nekem pont akkor ment el a hátsó fék amikor már meg kellet volna álni!Szerencsémre nem mentem pont gyorsan igy csak 20-30mentem de falnak csapodott!!Nézzétek át!!Mondjuk én 1hónap alatt 7500 tekertem bele! Az én szervizemben nem nézték át csak pecsételtek!

utolsó cserkész Creative Commons License 2007.12.24 0 0 88

Minden Magyar motoros Testvéremnek Istentől megáldott Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

franky71 Creative Commons License 2007.12.24 0 0 87

MINDEN VERSYS TULAJDONOSNAK ( ÉS A LEENDŐEKNEK IS ) BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!

És remélem tavaszra , mire az én kék Versys-em is haza kerül , kicsit feléled a forum is , mert biztosan tele leszek kérdésekkel !

Üdv !  Franky

Kuldonc Creative Commons License 2007.12.17 0 0 86
Hepco-Becker:)
Előzmény: Kuldonc (85)
Kuldonc Creative Commons License 2007.12.17 0 0 85
Előzmény: Kuldonc (84)
Kuldonc Creative Commons License 2007.12.17 0 0 84
A Louis-nal lehet kapni mindket a forumban felmerult bukocsovet:

SW Motech
franky71 Creative Commons License 2007.12.03 0 0 83

Ha néha kerülök vele télen is , akkor semmi extra , legfeljebb ősszel megcsinálom az aktuális karbantartásokat...

Ha hosszabb időre leáll az ember , akkor csak a fanatikussága , illetve a tárolóhely minősége a döntő...

Amikor az első mocim a konyhában telelt , akkor sem kellett különösebben figyelni semmire...:)

Aztán amikor a garázsba szorult , és tudtam , hogy nem lesz alkalmam előhozni néhány hónapig , akkor :

- moci lemosva, lánc leápolva , fényezés átpasztázva, letakarva ( nem fóliával )

- akkumlátor kiszerel , szobahőmérsékleten tárolva , feltöltve időnként.

- tank ( fémtank lévén ) fullra feltöltve benyával , az esetleges belső rozsdásodás elkerülése érdekében.

- krómozott részek vékonyan átkenve gépzsírral 

- hengerbe egy győszűnyi olaj beöntve és néhányszor átforgatva ,hogy felkenje a hengerfalra. ( katalizátoros masinánál nem tudom szerencsés-e )

- moci középen felbakolva , hogy a gumik éppen csak érintsék a talajt. 

Szerintem ez a maximum , sőt lehet , hogy kicsit túlzás is , de mindenki tudja mennyire is fontos neki a gépe...

Mivel nekem ( MÉG ) nincs Versysem ez csak egy általános " stratégia " volt...

Üdv!   Franky

Előzmény: Kuldonc (82)
Kuldonc Creative Commons License 2007.12.03 0 0 82
Sziasztok!

En mult heten kivonattam 3 honapra a motort a forgalombol. 1800 Ft volt es 3 honapig nem kell kotelezot es teljesitmenyadot fizetni. Utana automatikusan forgalomba helyezodik.

1.5 honapja megvolt az 1000-es szerviz. 15000 Ft volt ugy, hogy oda vittem, ahol vettem es igy olcsobb volt az olaj allitolag. Nekem ugy 700 km ota furcsa zorgo hangok jonnek a muszerfal felol. 3500-as fordulatszam felett elmulnak, a szervizben azt mondtak, hogy ez a 2 hengeres motorok sajatossaga. De akkor az elso 700 km-en miert nem jott elo? Ezekszerint akkor a topik minden motorja ugyanigy zorog.

Ti hogyan taroljatok telen a motort? Hasznal valaki hatso emelot?

Udv,

Kuldonc
franky71 Creative Commons License 2007.12.03 0 0 81

Sziasztok !

Csatlakozom az előttem szólóhoz , néhány hónapja szemezek a Versyssel .

Most akciózzák a bentmaradt modelleket , de sajna a kék tetszik,  az meg majd csak jövőre várható...

( olvastam itt visszább , hogy valakinek gond , ha nem ér le mindkét lába róla. Nekem eddig enduroim voltak , és egyikről sem ért le egyszerre mindkét lábam , de ez soha nem okozott gondot . )

Üdv!  Franky

utolsó cserkész Creative Commons License 2007.12.02 0 0 80

Sziasztok Srácok!

ELnézegettem a fórumotokat.

Jól indul,de azért kissé el is szomorit,hogy ilyen hamar feladtátok,hiszen 2 hónapja nem irtatok semmit!

Nekem is tetszik a Versys,bár most egy Suzuki Freewind elégedett gazdája vagyok!

Na húzzunk bele!

Üdv Mindenkinek!

Zsóti kutus Creative Commons License 2007.10.20 0 0 79

nem is tudom, hogy ennek most örülnüm kéne, vagy sem :D

igazábol nem is azzal van a bajom, hogy történt ami történt, hanem a hozzáállással!az az ami felháborit!

de köszi a választ!

Előzmény: Kuldonc (78)
Kuldonc Creative Commons License 2007.10.19 0 0 78
Zsóti!

En nem tudok semmirol, de a Versyst csak kb. 1 evvel ezelott mutattak be, 1 even belul meg az ER-6-tal sem volt senkinek semmi baja. Raadasul a Versysbol csak 33-at adtak el az elso felevben nalunk. Kivancsi vagyok hany km-nel tart a legszorgosabb versenyzo.

Kuldonc
Előzmény: Zsóti kutus (77)
Zsóti kutus Creative Commons License 2007.10.17 0 0 77

sziasztok!

motor vásárlás elött állok, és nagyon vacilálok! két választottam van! az egyik a versys, a másik az er-6.

na most ott olvastam mindenféle vázproblémákrol! azt szeretném megkérdezni, hogy ennek a tipusnak van-e valami rejtett hibája? elvégre ez is egy teljesen uj konstrukcio, mint a másik.

igaz, hogy nekem az er6 jobban tetszik, de a megbizhatoság, és a beszámiás miatt, lehet másképp döntök!!!

köszi

KATONA67 Creative Commons License 2007.10.14 0 0 76
ÉRDEKELNE A HASZNÁLAIUTASITÁS.KATONA@ANET.HU CIMRE ELTUDNÁD KÜLDENI?
Előzmény: Pite2 (60)
Borigor Creative Commons License 2007.10.13 0 0 75
Nekem semmibe. Az olaj ugye ajándék az akció miatt. A többit meg elengedték, mivel ott vettem a gépet.
Előzmény: Kuldonc (74)
Kuldonc Creative Commons License 2007.10.10 0 0 74
Sziasztok!

Az 1000-es szerviz kinek mennyibe kerult?

Kosz,

Kuldonc
Borigor Creative Commons License 2007.09.23 0 0 73
Hali!
Rajta van a kidörrentő. Ezena címen megnézheted:

http://www.youtube.com/watch?v=yjqWsyqXpIc

Igazad volt nagyon jól szól. Sajnos a videó ezt a hangot egyáltalán nem adja vissza.
Mély és öblös. 90 km/h-ig hengerenként lehet hallani a robbanásokat, utána összefolyik és ekkor átjön egy kis rezonancia a lábtartókra meg a tankra. Folytással persze megszünik a rezó, de oda a hang nagyrésze is.
Mindenképpen megérte felrakni. Szuper érzés így motorozni. Meghallgattuk a Micron mellett. A Micron ércesebb, nyersebb. Örülök, hogy Rád hallgattam.
Köszi!!!
Előzmény: Törölt nick (72)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.20 0 0 72
Lássuk, halljuk...... :)
Borigor Creative Commons License 2007.09.19 0 0 71

Na, egy héten belül állítólag rajta lesz. Ovál, alu, SBK. Majd megpróbálom felrakni a videót.

Köszi a segítséget!

Előzmény: Törölt nick (70)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.17 0 0 70
Hát aztat már meg nem mondom, hogy mi a különbség.  Lóerőben valószínűleg ugyanannyit hoznak. Inkább a látvány és a hang. Mivel mindegyiket nem tudod meghallgatni, így marad a látvány.
Előzmény: Borigor (69)
Borigor Creative Commons License 2007.09.16 0 0 69
Hú, teccik!
Meghallgattam én is a Youtube-n, tényleg jobban szól mint a Micron vagy a Sebring. Rámentem a honlapjára és több fajtát is ajánlanak a Versys-hez, na ekkor elbizonytalanodtam. Melyiket rendeljem meg? Mi a különbség köztük?
Előzmény: Törölt nick (68)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.16 0 0 68
Abszolute. Alapjáraton csak egy kicsit keményebb a hangja, de magasabb fordulaton nagyon cool. Gázelvételnél is jókat durran...Nekem tetszett.
Előzmény: Borigor (67)
Borigor Creative Commons License 2007.09.15 0 0 67

Köszi az infót!

Nem a menetteljesítmény, hanem elsősorban a hangja miatt szeretnék kipufogót cserélni. Olyan mély, dübörgő, basszusos hangot szeretnék mint a V2-es choppereké. És jó lenne, ha legális volna. A LeoVince ilyen volt?

Üdv

Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.15 0 0 66

http://www.britnett-carver.co.uk/twinshack/prods/pc5.html

Ezen a linken találsz kipuffokat.  Vagy a www.biker-world.hu oldalon. Ezekek street legal kipufogók, kivehető betéttel. Én egy LeoVince dobot hallottam, jobban is néz ki, jobb a hangja is.

Borigor Creative Commons License 2007.09.14 0 0 65

A kidörrentő cseréről tud valaki valamit?

Előzmény: Kuldonc (64)
Kuldonc Creative Commons License 2007.09.06 0 0 64
Borigor!

Nem hiszem, hogy a garanciat erintene. Az ER6 forumban mar egy jo par embernek megrendeltek az uj vazat es volt koztuk, akinek nem gyari bukogombaja vagy kipufogoja volt.
Elegge elszomorito, de nem nagyon emlekszem, hogy sokan lettek volna, akiknek nem repedt vagy rozsdas a vaza. Van, aki latott a szervizben 2007-es motort is vazcseren. Remelem a Versysnek tenyleg mas a vaza.
Előzmény: Borigor (63)
Borigor Creative Commons License 2007.09.06 0 0 63

Hali!

Szerintetek a bejáratás után érdemes kipufogót cserélni? A márkakereskedő a sebring-et ajánlotta. Van valakinek tapasztalata erről?

Mivel felmerült ez a rozsdásodási probléma az ER6-nál, akkor ha bukógombát vagy csövet szereltetünk fel, ami nem gyári, nem okozhat ez garanciális problémát?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!