én a folytatásra vártam feszülten, hiszen felröppent a hír, hogy még egyszer összeállnak, egy utolsó koncertre. már nejemet is felkészítettem, hogy esetleg nagyon megsínyli az eseményt a családi kassza. de a sors közbeszólt. :-( de ha mégis lenne egy "in memoriam" koncert, arra elmennék szívesen.
A Live8-en valóban voltak mellényúlások, elsősorban Roger részéről, ez vitathatatlan tény. Ugyanakkor az a 20 perc a Floydos zenetörténet egyik legmegindítóbb része számomra.
ha valaki nem hallja ezt meg, akkor annak botfüle van. én hat évig énekeltem, hat évig zenéltem. jó a hallásom. a kedvenc együttesem a Pink Floyd, a könnyűzene talán legnagyobb alakjainak tartom őket. de ha valami sz@r, akkor nem kell szépíteni.
Az tény, hogy egymagam nem vágok bele, mert nincs értelme egyedül dumálni. Ahogy nincs értelme duma nélkül bemutatni a rádióban a Floyd dalokat. Arra ott a szobában a Hi-Fi.
Tehát az a kérdés, hogy kinek van kedve, ötlete, ideje, ereje, gyűjteménye, szép hangja, szép beszéde, érthető fogalmazása, jó dalszövegfordítása, stb?
Jelentkezni lehet a Magyar Pink Floyd Klub emailcímén: ummagumma[kukac]c2[pont]hu
Kérem, adjátok tovább a hírt többi Pink Floydos fórumnak, gyűjtőnek, zenekarnak, és jelenleg inaktív klubtagnak is.