Keresés

Részletes keresés

csepp Creative Commons License 1999.02.19 0 0 0
Jéé, egy 0-ás helyett:

Vannak.
Én is rettegtem a fogorvostól. Szeptemberben elkezdett nőni a bölcsességfogam és begyulladt. Régebben otthon jártam fogorvoshoz,
Pesten nem ismertem egyet sem.
Barátaim körbetelefonálása után úgy döntöttem, ahhoz a fogorvoshoz megyek, amelyik először felveszi a telefont. Ekkor már szájzár jellegű tüneteim voltak.
Megérdemli, hogy leírjam a nevét: Dr. Tollas Tamás, aki vállalta, hogy reggel hétkor elkezdi megvizsgálni a gyulladt fogat. Azóta is hozzá járok, régi amalgámaimat fehérre cserélte,
a bölcsességfogamat kicsit körbenyírta, illetve kivágta körülötte az ínyt, hogy szabadon nőhessen.
Én ajánlom mindenkinek!!!
És nem kell félni.
Planney Creative Commons License 1999.02.19 0 0 topiknyitó
Sziasztok,

Azt hiszem, nem volt meg ilyen topic, s az embereknek altalaban szoktak eleg hajmereszto torteneteik lenni ezzel a temaval kapcsolatban.
Nem titkolt celom az sem, hogy kicsit eloszlassatok felelmemet a fenti intezmennyel kapcsolatban. (Persze ha mindenki nekiall negativ elmenyeirol meselni meg csak jobban be fogok gyulladni ;-) ).
Nalam kb. azota datalodik ellenszenvem a fogorvoslassal kapcsolatban, miota legutobb jartam egy idiota fogorvosnal. Egyszeru foghuzasrol volt szo, ezt sem birta normalisan kivitelezni. Ugyanis a foghuzast koveto napon kemenyen belazasodtam, mint kesobb kiderult: annak folytan, mert egy-ket fogdarab bent maradt. Ketszer kellett meg visszamennem, mire normalisan ellattak!

Nyugtassatok meg, vannak sokkal normalisabb fogorvosok! (Tudom, hogy vannak, peldakat kerek!)


Planney

PS: Meghagyom az elvezetet a "je egy nullas" jatekosoknak, legyen gyereknap! :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!