Ott van még, de hogy kié lehet nem tudom. Az Ikarus Ipari Parkban rengeteg kisebb - nagyobb cég bérel helyet, lehet, hogy már rég elköltözött/megszűnt cégé, menj oda keresgélj.
A C oszlop szellőzőjét kell nézni. Ha a tető annyira sérült, akkor már inkább a komplett kasznit cserélték. Körben az összes karosszériaelemet pár csavar tartja, az illesztéseknél némi tömítő csíkkal. Az első sárvédők (meg az egész autó...) erősen rohadós volt mindig, a maga idejében csak levették, amit le kellett és feltették rá azt a lemezárut, ami a boltban volt hozzá.
Amúgy más részein egységes, 70-71-es első szériás gép ez. Alja nem sok lehet.
Ősszesen 4db faros Skodát láttam aznap Szlovákiában, 2 állt így az út mellett, ez a piros, magyar rendszámmal, egy fehér 105-ös, ami eladó. 1db fehér egy kertben rohadt, és 1 bordó 130 GL állt egy potraviny előtt, azt izgalmas lett volna körbenézni, de nem álltam meg.
Ez a hűtőrács a Beneluxos export kocsik sajátossága volt, ízlésről nehéz vitatkozni, inkább érdekesnek mondanám, de szépnek nem annyira. Egyébként sima mezei első lökhárítós kocsira csak akkor szerelhető fel, ha kifúrod az alsó 4 pöcök helyét.