Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy Sigma 24-135mm F2.8-4.5 D megkímélt állapotban, minden tartozékával (doboz, első és hátsó kupak, napellenző, papírok)! Lencsék karc és gombamentesek
Még mindig eladó egy Minolta Dynax 9xi filmes váz, újszerű, egyetlen tekercs sem lett ellőve vele. Gyakorlatilag új. A Dynax 9 előtt a Minolta profi gépe volt.
Pontos és gyors AF (jobb, mint a legtöbb KM digitálisé) az összes pro paraméterrel
(állítható AF-mezők, követő AF stb.) kártyahely (jelenleg Depht of field kártya van benne).
A lényeg: jár hozzá egy elemtartó is, amely markolatként is szuperál, négy AA elemnek van benne hely - ez igencsak spórolssá teszi a gépet.
Eladóvá vált APS-C LA-EA2-es adapterem Sony Nex gépekhez, minolta, sony alpha lencsék AF-el rárakhatók. A termék Budapesten az 5.kerületben tekinthető meg. Vidéken is megtekinthető szolnok, cegléd, kecskemét vonalon. Ára: 70.000 Ft
Érdeklődni az arnoldline@gmail.com, illetve a 70-294-4082-es telefonszámon lehetséges.
Eladóvá vált Sony Nex7 fényképezőgépem, a gép teljesen új szinte, mert cserélve volt teljes egy kijelző hiba miatt. 2.000 Expo került bele, februárig garanciás és még további Sony garanciát tudok szerezni kedvezményesen. A termék ára 250.000 Ft, mely budapesten az 5. kerületben tekinthető meg, de tudok utazni kecskemét, szolnok vonalon is.
A géphez van egy APS-C adapter is külön megegyezés szerint, minolta, sony alpha lencsék AF-el rárakhatók.
Érdeklődni az arnoldline@gmail.com címen lehet, vagy a 70-294-4082-es telefonszámon.
nem lehet egyszerű adapterrel használni, nem lesz végtelen. Közelebb kellene lennie az objektívnek az érzékelőhöz mint a bajonett engedi, ezért csak lencsés adapterrel lehet használni, az meg sokat ront a képminőségen.
Az ebayon tudom, hogy minden sokkal olcsóbb. Én is onnan szoktam rendelni meg az amazonról. Minden olcsóbb, de így nincs értelme a magyar piacnak, ha érted mire gondolok.
Eladó egy jó állapotban lévő (lencsék karc és gomba mentesek) KonicaMinolta AF 17-35 f/2,8-4 D objektív első és hátsó sapkával, napellenzővel. Csak budapesti személyes átvétellel. Nem postázom utánvéttel. Csere és beszámítás nem érdekel.
Ár: 45000 Ft.
Érdeklődni e-mailben vagy itt a fórumon lehet. (E-mail címem publikus.)
Eladóvá vált egy Sony A350-es gép Meike portrémarkolattal, minden tartozékával, hibátlan állapotban, teljesen karcmentes, a kezdetek kezdete óta a kijelzőt műanyag védő védi.
Nagyon vigyáztam rá, első tulajdonosa vagyok, az expószáma 14515. Van benne egy 4 GB-os CF kártya plusz adok hozzá egy SanDisk Extreme III 1 GB-os kártyát.
Eladó pár darab aputure amaran led lámpa, sajnos a projekt meghiusult amihez rendeltem!
Eladó, illetve sony/minolta bajonettes objetivre, dslr rig-re cserélném őket, főleg nagyobb átfogású videóhoz használható objektiv érdekel, pld sony 18-135 DT SAM! (csereként ráfizetéssel van egy felesleges új kit ből származó sony 18-55 DT SAM II is, ami fotózáshoz nagyon jó kis alapobjektiv, de videónál sajnos folyamatosan kellene vennem, nem tudok objektivet cserélni közben ha az 55mm kevés...)
mindegyik új, bontatlan, minden gyári tartozékával, 5600K szinhőmérsékletű, szabályozható fényerejű, 6db AA elemről, vagy sony NPF-xxxx akkuról megy (a sony videokamerák, dslr-ek akkujairól is, pld NPF500H ról is)
Eladó egy keveset használt Sony nex 5 kit a 18-55mm obival, vakuval, pótakksival vásárlás, hobbiszerű családi fotózásra volt használva. Élethű színek, tű éles képek, amelyek minőségben sok középkategóriás dslr -t vernek.