Keresés

Részletes keresés

boszori Creative Commons License 2008.10.04 0 0 4402

XIII. kerületben tudok egyéni oktatást, ha valakit érdekel.

Én is ott sajátítottam el, addig csak a mellúszás ment. Nekem 3 alkalom elég volt, így hogy már egy úszásnem ment.

A mellúszással vigyázni kell, állítólag főleg a lábtempó nem jó.

ring9 Creative Commons License 2008.10.04 0 0 4401

Végül is nekem mákom volt azzal, hogy gyerekkoromban az úszótanfolyamon a gyorsúszással kezdtünk, mert mellúszni azóta is képtelen vagyok megtanulni. Így mire felfáztam, és kimaradtam, addig eljutottam, hogy a siklást és a gyorstempókat megtanultam, és hát a hátúszás ehhez áll a legközelebb. Szerintem az a lényeg, hogy a karral nem kell sietni, elsüllyedni úgysem lehet, amúgy meg a hátizomnak talán mindegy, hogy a 6 lábtempó-1 kartempó ütemet pontosan tudod-e tartani, meg az is, hogy milyen gyorsan haladsz. Egyébként az usziban többen is úsznak páros kartempóval, amit állítólag könnyebb megtanulni. Ha fáradt vagyok, néha lazítok egy kis "háton mellúszással", ami így Neked az elején a legkönnyebb lenne, lényegében ugyanazt kell csinálni, mint mellen, de mégis háton fekve nem kell mereven tartani vagy homorítani a gerincet a levegővétel miatt.

Előzmény: bela2200 (4397)
ica66 Creative Commons License 2008.10.04 0 0 4400
Kell, hogy valami kóros folyamat legyen a csontba, ahhoz, hogy magát megnyújtsa.

Tulajdonképpen erről van szó.

Ugyanis, a csontok peremesek (megnyúlnak) jobb esetbe egy oldalon és egy helyen, rosszabb esetben, több helyen egyszerre.

Az viszont érdekes, hogy ugyanazokat a tüneteket produkálja mind a gerincsérv (a doki szerint).

Szerintem más a felrakodás és más lehett a csontkinövés.

 

Ez a csontkinövés.

Utolag megnéztem, a sziporka gerincét és ott is a lumbalis szakasz(3-csigolya) is így néz ki, de itt jobban látható.

 

http://209.85.135.104/custom?q=cache:_gVp0EKpvEoJ:www.derekfajas.hu/kepalkotok.html+cs%C5%91rk%C3%A9pz%C5%91d%C3%A9s+van+a+gerincen&hl=hu&ct=clnk&cd=7&gl=hu&inlang=pl&client=pub-0411022568461983

 

 

 

Előzmény: ring9 (4395)
sziporka66 Creative Commons License 2008.10.04 0 0 4399
Szervezetünkre az a jellemzô, ha egy ízület fájdalmasan instabillá válik (legyen szó térdről, csípőről vagy gerincről), a szervezet megpróbálja az ízületet elmerevíteni. Erre utal a különböző ízületek kopásánál a röntgenfelvételeken az ízületek peremén megjelenő csontcsőr. Ha elég idő és egyéb körülmény áll rendelkezésre, akkor a növekvő csontcsőr az ízületet át tudja hidalni és ezzel mintegy elmerevíti. A merev ízület nem mozog, de rendszerint nem is fáj. Ugyanez történik a gerincnél is. Itt a csontcsőrök kialakulása azonban problémát is okozhat. Ha a csőrök rossz irányba fejlődnek (elsősorban az idegek és a gerincvelő irányába), hasonló tünetek alakulnak ki, mint porckorongsérv esetén. Annyi különbség rendszerint van a két megbetegedés között, hogy a fiatalkori általában egy szintet érint, addig az idősebb korinál ez több szinten jelentkezik és a klinikai kép (idegnyomási tünetek) is színesebb, mert több ideget érint. Ha sok csontcsőr (elsősorban a már említett kisízületekből kinőve) fejlődik rossz irányba, akkor a gerincvelő, és benne az idegek szinte állandó nyomás alá kerülnek. Ennek oka a csőrök térszűkítő hatása, vagyis a gerincvelő nem fér el rendesen és így kialakul a gerinccsatorna-szűkület tünetegyüttese. Az idősebb kori derékfájdalmakat is elsősorban a korábban már említett konzervatív módon érdemes kezelni, de fontos, hogy ebben az esetben ágynyugalomra szükség nincs. Lehetséges kezelési eszköz a gerinccsatorna mellé bevezetett katéteren keresztül erős gyulladáscsökkentő gyógyszerek adása, mely az izgalmi állapotot kísérő duzzanat megszüntetésével "csinál" több helyet a gerincvelőnek és az idegeknek. Néha ez a szűkület az idősebb beteget szinte járásképtelenné teheti és ebben az esetben merül fel a probléma műtéti kezelése, melynek a lényege megfelelő nagyságú hely kialakítása a gerincvelő számára. Ezt részben a tönkrement, belógó porckorongok, másrészt az idegnyomási tüneteket okozó csontkinövések eltávolításával lehet elérni. Egyes betegeknél emellett az újbóli szűkület kialakulásának megelőzése céljából az érintett gerincszakasz elmerevítése is szóba jön (csavarok, távtartók, rudak, lemezek + csont beültetésével). Merevítéses esetben a műtét után bizonyos ideig külső rögzítőre is szükség van. dr. Kállay Miklós

 

 

 

 

 

 

 

A porckorong kopása következtében meginduló meszesedési folyamat, a röntgenképen látható csontkinövésekkel, csőrképződéssel jár, de ez nem okvetlenül okoz tüneteket.

A spondilotikus kisízületek peremein megjelenő, röntgenképen látható csontkinövést (oszteofita), "csőrnek" is nevezik. A csontkinövéseknek az esetek döntő többségében nincs jelentősége. A csőrök jelenléte és a gerincpanaszok gyakorisága, nagysága között semmilyen összefüggés nincs: előfordulnak panaszmentes egyének rendkívül erős csontos "csőrökkel," mások esetében pedig kismértékű elváltozásokhoz is komoly panaszok társulhatnak.

Elsődleges panasz a fájdalom, mely a nyaki és az ágyéki gerinc (a "derék") szakaszaira jellemző.

Nyaki spondilózis esetén az úgynevezett "gyöki tünetek" (pl. izomgyengeség, érzészavar) általában csekélyek, vagy elhanyagolhatók. A nyak lehet fájdalmas, olykor a kar felé "sugárzik".

A derékfájdalom gyakran depresszióval, egyéb pszichológiai tünetekkel társulhat: a betegek körében a depresszív zavarok előfordulása 3-5-ször gyakoribb.

Kórlefolyás

Kezelés nélkül a spondilózis miatti tünetek - elsősorban a helyi vagy kisugárzó fájdalmak - elmúlnak, csökkennek vagy stabilizálódnak, de néha súlyosbodhatnak is.

A spontán javulás aránya magas, ha a beteg pihen. A betegek döntő többsége a hagyományos, nem műtéti kezelés mellett is panaszmentessé válik, hosszabb-rövidebb időre.

Kifejezett nyaki spondilózis esetén a nyaki csigolyák és porckorongok degenerációja miatt a gerincvelő a nyaki szakaszon összenyomódhat. A kor előrehaladtával előfordulhat, hogy a csigolyák megnagyobbodása és a porckorongok degenerálódása beszűkíti a gerinccsatorna nyaki szakaszát, ami a gerincvelőre vagy a gerincvelői ideggyökökre kifejtett nyomással működészavarokat okoz. Az ideggyökök összenyomatása az egyik vagy mindkét oldali kar gyengeségét okozhatja, amit az izmok megfogyatkozása követhet.

Műtétre csak meghatározott ideggyógyászati esetben (specifikus alsó végtagi reflexek és tünetek fellépte, vizelet- vagy nemi működés zavara) kerül sor. Ha a gyöki nyomáshoz a gerincvelő összenyomása is társul, gerincvelői tünetek is megjelenhetek, amelynek első tünete általában a járás merev, görcsös, bizonytalan járás.

 

 

Igen sérv mütét után 3-hónap múlva kezdödött a tünet és 1-évig fájt, utána ismét sérv mütét.

Azt nem tudom miért csak akkor fáj ha növekszik, de nekem amikor ezt abba hagyta akkor jó volt.

Viszont utolag már nem okozott gondot, de valakinél igen, és még mötötték is ez miatt.

Az sem mindegy mekkora a csőr képzés (felrakodás szerü, vagy exrém nagy, vagy kamposam nő.

Tehát a nagyság és a méret a lényeg (férfiak, most ne figyeljetek, ez nem nektek szól ).

 

 

 

http://relax.n4.hu/elmenyfurdo.html

 

Szekszárdiak, ide menjetek fürödni, jó a hely és a gerincnek sem rossz.

Elötte szóljatok oda, melegitség fel a vízet.

 


 

Előzmény: ring9 (4395)
Szorgos Creative Commons License 2008.10.04 0 0 4398
Szép napot Mindenkinek!

Akkor az újpesti sztk nem lesz gond. A keletitől a piros 20-as ill most már azt hiszem 20E, ott tesz le mellette. Metrótól meg a villamos megy oda.
Előzmény: ring9 (4396)
bela2200 Creative Commons License 2008.10.04 0 0 4397

Kösz a fáradozást.
Mellúszni tudok, a hátúszást tanulom, tanulom, tanulom.

A rehab alatt a Rudasban találtam egy embert, aki hajlandó lett volna tanítani, de akkor még korainak éreztem. Ahova a bérletünk szól, ott nincs oktató. Eddig annyira jutottam, hogy megtanultam vizen feküdni, meg valamilyen lábtempót. De képtelen vagyok megtalálni a ritmust a lábtempó és a kartempó között.

A kartempóim amúgy sem stimmelnek, nem előre megyek tőle, hanem kóvályogva.

Így aztán nagyon ritka eset, hogy olyan nyugodt a víz és olyan kevesen vannak, hogy merem gyakorolni.

(Ez az elméleti háttér illetve a gyakorlati kifogás:-).

Előzmény: ring9 (4394)
ring9 Creative Commons License 2008.10.04 0 0 4396
Még egyszer kösz! Pesten élek, és már elég jól közlekedem. Mondjuk Soroksárra még nem mernék elindulni, de a IV. ker. nem gond. 
Előzmény: Szorgos (4388)
ring9 Creative Commons License 2008.10.04 0 0 4395

Ebben mondjuk egyetértünk! Szerencsére nekem a zsibbadás teljesen elmúlt, és a fájdalom erőssége sem mérhető a műtét előttihez, csak éppen nem múlik, és ez is elég riasztó.

 

Ezt a csontkinövés dolgot nem igazán értem. Ez az osteophyta? Amennyire tudom, az gerincbetegeknél sokszor van, a leletek szerint nekem is van, illetve volt már a műtét előtt is. Addig világos, hogy akkor fáj, ha olyan helyen van, hogy szűkíti a gerinccsatornát, vagy nyom valamit, de azt nem értem, hogy miért akkor múlik a fájdalom, amikor már nem nő tovább, hiszen elvileg akkor a legnagyobb. Az 1 év azt jelenti, hogy a műtét után még egy évig voltak fájdalmaid tőle? 

Előzmény: sziporka66 (4390)
ring9 Creative Commons License 2008.10.04 0 0 4394

Mintha azt írtad volna, hogy Te tudsz úszni! Mindegy, rengeteg anyagot kikotortam a netről, de a legtöbbet sajnos nem tartottam meg, így pl. volt egy gyerekoktató anyag a helyes tartásról, amit már nem találok. Elméleti anyagként a TF úszás tételeit olvastam át http://www.tfonline.hu/component/option,com_docman/task,cat_view/gid,103/).

A video nem tudom mennyire hűdejó, de nekem sokat segített. A youtube-on nagyon sok ilyen anyag van fenn, és valaki néhányat összerakott belőlük. Nekem az volt a legjobb, ami erre a linkre rögtön bejön:  http://lodarazs.blog.hu/2007/11/07/hatuszas_technika.

 

Nem állítom, hogy ezek után tökéletes technikával úszom, de az alapvető mozgásra ráéreztem, és érzem, hogy mikor jó a hátizmaimnak a mozdulat. Azért még tervbe vettem egy oktatót, de olyat keresek, aki egyéni oktatást is vállal, és lehetőleg könnyen megközelíthető uszodában. Jó gyakorlást!

Előzmény: bela2200 (4393)
bela2200 Creative Commons License 2008.10.04 0 0 4393
Ez a hátúszós hűdejó videjó érdekelne? Megvan még valahol?

Kösz!
sziporka66 Creative Commons License 2008.10.04 0 0 4392
A csontkinövés addig fáj, amíg meg nem csontosodik (kemény lesz).

Amíg nő folyamatosan fáj és állandóan hüttenni kell, ugyanis állandóan ég.

Attól függ, hol helyezkedik el a kinövés, ott nyomhat valamit.

Ha a gerinc belső felén (has felé) akkor azt feltárják és kioperálják, mert nem tud a beteg menni.

A legjobb kinövés, ha a gerinc hátsó felén történik, akkor nagyobb az esély, arra hogy nem okoz gondot.

Amíg nő és nem éri el a maga husszúságát, addig pokol. Nekem ez 1-év volt.

Ilyen kis hüttő zselém volt, amit állandóan a hüttőbe volt felváltva (a  Lindlibe vettem) de a kádba is tettem jeget és abba feküdtem, az nagyon jó volt neki.

A piros tasakost a melegítésre jó (mikró).

Bárhol keletkezhet csontkinövés (nyak, hát, talp, stb.). Nekem ezt mondta az idegsebész.

Rohanok a Weness fürdöbe.

Előzmény: maria73 (4391)
maria73 Creative Commons License 2008.10.04 0 0 4391

Sziasztok!

Köszönöm a jótanácsokat és a bíztató szavakat!Most ott tartok,hogy a leghamarabbi időpontom az idegsebészhez hétfő 18 óra.Persze csak a magánrendelésen!Nagyon kiváncsi vagyok mit fog szólni!,és milyen vizsgálatra fog elküldeni!Az úszáshoz pedig összeszedem magam!(elképzelésem szerint nem fog menni a mozdulat,mert nagyon fáj az egész derekam hátul.ha fekszem és fordulok oldalról hátra,mintha egy kést forgatnának bennem!)

Ring!

Vigyázz magadra,és igaza van a többieknek,csak amig bírod a melót addig csináld,nehogy baj legyen!

Sziporka!

mi lett a csontkinővéseddel?

 

Mindenkinek kellemes és fájdalommentes szép napot kívánok!

Előzmény: sziporka66 (4385)
sziporka66 Creative Commons License 2008.10.04 0 0 4390
Megette a fene az orvost, akinek gerinc műtét után zsibbad a lába, és nem küldi a beteget MR-re vagy CT-re.

Előzmény: ring9 (4387)
Kata-flan Creative Commons License 2008.10.03 0 0 4389

Ó nagyon sajnálom.:-(

Azért, ha nem vagy jól vetesd vissza magad állományba!

Előzmény: ring9 (4387)
Szorgos Creative Commons License 2008.10.03 0 0 4388
Igen ilyen, mondom kedden csinálok fotót és méreteket árakat is hozok neked. Ha megfelel akkor megveszem és elküldöm. Feltéve, ha nem pesti vagy. De ha igen és nem tudsz a IV. ker.-be eljönni akkor is szivesen elküldöm neked. :)
Előzmény: ring9 (4387)
ring9 Creative Commons License 2008.10.03 0 0 4387

Igen, visszaküldtek munkafrontra, az első nap után éjszaka ezt eléggé meg is éreztem. Igazából az idegsebész még nem volt elragadtatva az ötlettől, de a háziorvosom közölte, hogy vagy a munka, vagy elindítja a leszázalékolásomat, pláne, hogy szerinte ez már úgysem lesz jobb. Nyilván el tudjátok képzelni mit kívántam neki első indulatból. Persze ülőmunka, de mindegy, mert az álló munkát sem bírnám (a fekvő ipart meg ugye nem űzöm). Szerencsére a munkahelyemen a főnököm és a kollégáim is angyalok, kímélnek, amennyire csak lehet. Így egy ideig még lazíthatok, de ha tényleg nem fog tovább javulni, elképzelésem sincs mi lesz velem. 

 

Sziporka! A CT-t és az MR-t sajnos nem mindenütt adják olyan könnyen! Az idegsebészem most engem sem küldött el átvilágításra. Mozgásilag megvizsgált, és annyit mondott, hogy nagy baj nincs, a fájdalom meg még változhat, vagy elmúlik, vagy nem. Nem örültem, de miután találkoztam a váróban olyannal is, akit azonnal újabb MR-re küldött, kicsit megnyugodtam, remélem tudja mit csinál. Azért jobb lenne tudni, hogy mi a fenétől fáj még mindig, de szokás szerint vagy az orvos sem tudja, vagy esze ágában sincs megmondani. 

 

Szorgos! Kösz a keresést! Amiről írsz, az az lehet, amiről itt valaki már tett fel egy képet (871 hsz volt). Amit én próbáltam az is hasonló volt, csak kisebb (válltól derékig ért), és sűrűbb tüskék voltak rajta. 2 percig rettenetesen szúr, utána szinte kellemes. Ha hasonlót láttál, légyszi kérdezd meg, hogy hol lehet esetleg ilyesmit Pesten beszerezni!

 

Maria73! Csatlakozom szepezdhez, megéri megpróbálni. Két hónappal ezelőtt csak gyorsúszni tudtam kicsit, de mélyvízbe nem mertem menni. A neten találtam (video)anyagokat arról, hogy hogyan kell hátúszni, és egyedül kezdtem el próbálgatni a rehabon, mert otthon nem volt felnőttoktatás. Mára leküzdöttem a félelmeimet is, imádom a mélyvizet, és minden mozgás közül az úszást élvezem a legjobban! Nem beszélve arról, hogy a vízben többnyire nincs fájdalom sem!  

 

Gyógyulást mindenkinek, és bocs a hosszúságért!

 

 

 

 

Előzmény: Kata-flan (4381)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.03 0 0 4386

Azt nem hinném, hogy 8-9 órás müszakot birni fogsz. Jó ha 4-6 órát. És azt sem végig ülve, de állva sem.  Felváltva talán. Persze legjobb lenne még vagy fél évig otthon.

Meg kellene tanulni úszni, sok felnött tanfolyam is van már az uszodákban.

Továbbra se keseredj el! Valamit fog ez még javulni.

Előzmény: maria73 (4384)
sziporka66 Creative Commons License 2008.10.03 0 0 4385
Menj mimnél hamarabb vissza az idegsebészedhez, mert ilyen esetben el szokták küldeni a beteget vagy MRI vagy CT vagy RÖNGENRE. Ha műtét után még mindig fáj, zsibbad, bénulás vizelet vagy széklettartási gondok vannak akkor az orvos, intézkedik, hogy saját magát le ellenörize. Én műtét utáni csont kinövéssel jártam így,  az MRI azonnal kimutatta .

Az idegsebésztől kell kérni papírt, hogy te még nem tudsz munkába állni (én is kértem) így, a táppénz ellenőr nem köthet beléd (az operáló orvost meg nem bírálhatja felül). Viszont sokkal lényegesebb, hogy megtud, mitől zsibbad, és mik legyenek a további teendőid. A vízsgálatok utána az orvos, ugy is elmondja és nem hagy bizonytalanságban (amit remélük).

Előzmény: maria73 (4384)
maria73 Creative Commons License 2008.10.03 0 0 4384
SZIA!Sajna pedig el vagyok keseredve!lassan vissza kell mennem dolgozni!(3.5hónapja volt a sérv műtét)Hogy,hogy fogom bírni az még kérdés!??8-17 óráig dolgoztam kereskedelemben!A háziorvos behívott táppénzellenőrzésre,és a felülvizsgáló orvos szavaiból azt vettem ki,hogy lassan ki fognak írni!Hiába mondtam el a tüneteimet,mondta minnél előbb intézzem az idegsebészhez a kontrollt!Az mondta 2 hét múlva ez kiderül mit mond az idegesbész!Megpróbáltam bejelentkezni és a leghamarabbi időpont a szakrendelésen okt.20.a!Ez király!marad a magánrendelése,mert idegesít,hogy mitől fáj és zsibbad még ennyire!Ja!A háziorvossal tartom a kapcsolatot,tudja és látja hogy nem igazán vagyok jól!Gőzőm nincs,hogy ilyenkor ha a felülvizsgáló doki azt mondja hogy mehet dolgozni,akkor kiírnak!??Na de fel a fejjel!Az legalább megy!az úszást én is hallottam,hogy jó,csak nem tudok!Elfelejtettem megtanulni!
Előzmény: Törölt nick (4378)
maria73 Creative Commons License 2008.10.03 0 0 4383
Sziasztok!Köszönöm a bíztató szavakat!Nekem lejártak a kezelések!Sajnos a csoportba nállunk is volt akinek abba kellett hagynia a gyógytornát,begyulladt és nagyon fájt neki!A gyógytornász szavaival élve:csak a fájdalom küszöbig!!Sokkal jobban én sem vagyok!Neked kellemes tornázgatást,de csak addig ameddig jól esik!Az első pár torna nekem is húzós volt!A végére belejössz!Kellemes és fájdalommentes szép napot mindenkinek!
Előzmény: Szorgos (4379)
Szorgos Creative Commons License 2008.10.03 0 0 4382
Szép napot Mindenkinek!

Nem tudom mi az az ipplikátor és a gugliba is csak egy pici képet találtam, de nálunk az sztk-ban van egy gyógyárus és annak van olyan terméke, (derékalj, párna)mintha sörös kupakok lennének egymás mellé rakva csak ez tüskés. Erre gondolsz? Ha igen akkor kedden megyek úgyis tornázni csinálok róla képeket.
Előzmény: ring9 (4380)
Kata-flan Creative Commons License 2008.10.03 0 0 4381

Visszamentél dolgozni?

Te akartad, vagy kiírtak?

Hogy bírod?

Ülő munkán vagy?

Előzmény: ring9 (4380)
ring9 Creative Commons License 2008.10.02 0 0 4380
Sziasztok!

Ma láttam a tv-ben egy tűzoltót, akinek a pksérv műtétje után mindkét lába lebénult. A sérv azonban szép lehetett, mert azt viszont - állítólag - ott hagyták. Kimondatlanul is ettől féltem a legjobban a műtét előtt. Persze a doki azt mondta, hogy ennek nagyon kicsi a valószínűsége. /Azért a műtét után az volt az első kérdése, hogy tudom-e rendesen mozgatni a lábamat./ Éppen kezdtem volna sajnálni magam az első munkanapom után a fájdalmaim miatt, és bár mindig úgy gondoltam, nem mások szerencsétlenségéből akarok erőt meríteni, de most mégis azt mondom, hogy inkább fájjon!

A műtét előtt használtam kosmodisket (tőbb hétig szinte egész nap rajtam volt) , és akkor semmi hatását nem éreztem, lehet, hogy még egyszer kipróbálom én is mielőtt visszaadom a tulajdonosának (aki amúgy azért adta kölcsön, mert neki sem használ). Úgyhogy erre is igaz, hogy nem mindenkinél hatásos, ha van rá lehetőség, érdemes a vásárlása előtt kipróbálni.

Akkoriban nekem jobban bevált az ipplikátor (tűágy), azután mindig csökkent a fájdalom, viszont nem tudom, hogy honnan lehetne egyet szerezni. Ha vkinek van erről infója, megköszönném!

Szép estét mindenkinek!
Szorgos Creative Commons License 2008.10.02 0 0 4379
Szép napot Mindenkinek!

Ma megkezdtem a gyógytorna sorozatomat. Azt mondta a tornász, hogy van akinek begyullad a tornától a dereka és utána még lassabb a gyógyulás. Na mondom szép dolgokkal kecsegtet. Nem tudtam minden gyakorlatot elvégezni, de azt mondta nem is baj, majd beljövök. Heti 2 alkalom és 15-ös sorozat. Rendesen kipurcantam úgyhogy ma nem is fogook szobabinyózni. :)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.02 0 0 4378

Ha porckorong sérvvel mütöttek - ne keseredj el! Nem vagy egyedül, akinek nem tökéletes a mütét után. Én majdnem 2 éve voltam a kés alatt és nekem sem lett

éppen szuper. A nagy fájdalom elmúlt, de van helyette állandó kisebb fájdalom,

hegszövet képződés miatt. El lehetne távolitani ezt is, de nem akaródznak a doktor-

urak. A kifogás, hogy azután is visszajöhet és aztán még akár rosszabb is lehet, mint

most.  A lábfejem jelentős részének is annyi.  Métereket megyek úgy pl. strandon, hogy nem veszem észre, hogy elhagytam a papucsomat, mivel, hogy zsibadt és érzéketlen is.  A torna is csak néhány órára javit. Viszont igen jó a HÁTÚSZÁS, utána

2-3 napig nem fáj a derekam. Mindenkinek javasolni tudom. Heti 2x, ha van rá mód.

Sajnos nem vagyunk szerencsések. Van, akinek olyan jól sikerül, hogy évekig azt sem tudja, hogy volt valami baj a gerincével. 

Előzmény: maria73 (4375)
Cora4 Creative Commons License 2008.09.30 0 0 4377
Nekem sok éve van, csak jót mondhatok róla. Rendszeresen kell használni 2-3 héten át naponta legalább 3 órát.
Előzmény: maria73 (4375)
janise Creative Commons License 2008.09.30 0 0 4376
Szia! Ne keseredj el,a rehabilitáció után nem rögtön jeletkezik a javulás.A kezelések közben nekem is többször megfordult a fejemben hogy abbahagyom.Miután hazajöttem rá egy hétre kezdtem érezni hogy jobb lett tőle.Sajnos időlegesen előjön némi fájdalom,de nekem közel sem olyan erősen mint műtét előtt.Te is fogsz javulni megllátod,jobbulást ,kitartást kívánok.
Előzmény: maria73 (4375)
maria73 Creative Commons License 2008.09.30 0 0 4375
Sziasztok!Én sajna nem vagyok jól!a tüneteim szinte ugyan úgy megvannak mint műtét előtt!Szerdán megyek vissza az idegsebészhez!csütörtökön lejár a 3 hetes rehabilitáciom Agárdon!sikeresen jól felfáztam!REMÉLEM TI AZÉRT JÓL VAGYTOK??!A fürdőbe ajánlották a "cozmodisck-et?"a tv-ben már láttam a hírdetést!használta valaki?van valami tapasztalatotok?mindenkinek fájdalom mentes kellemes napos időt kívánok!
Előzmény: manci66 (4374)
manci66 Creative Commons License 2008.09.29 0 0 4374
Ti hogy vagytok a mostani melelgfronttal?
Előzmény: sziporka66 (4373)
sziporka66 Creative Commons License 2008.09.26 0 0 4373

Itt a térdeplő székről információ.

Ez is egy topik.

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9125953&la=45385300

 

 

 

Fórum »  Életmód »  Szülői munkaközösség » 

Térdeplő szék gyerekeknek

Topikleírás

Új hozzászólás

Nyitotta: Ágibági

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!