Félreértesz. Gyanúsan túl olcsó. 2.6-2.8-ért sem lenne drága.
150e km manapság nem sok.
Az enyém is szép lett, miután 600e-t fizettek a roncsért, majd megcsinálták és 2.2-ért eladták. 6.5 éves 1.6 crdi SW ECS+ volt 68.000 km-el. 2 nap alatt adták el. Nem akartam megtartani a kocsit, mert tudom milyen volt, de hamar elment, mert olcsó volt.
Az ár nem rossz,sőt! Viszont a kombináció nem hétköznapi. Lehet éppen ezért olcsóbb mint a társai,vagy esetleg kicsit több km van benne mint a szép kerek 150E,bár az autón nem látszik,hogy sok lenne benne. Igenszép autó!
Nincs egy hete, hogy nálunk van a szépség. Legfőképp párom használja, én cégessel járok. Hétvégén tölthettem el benne hosszasabb időt, a sok funkciókat átnézni, programozni stb..... Eddig csak pozitívat tudok mondani, de hát egy új autóról mi negatívat is lehetne.
Ha lentebb olvasod a kommenteket, akkor több infóhoz is hozzájutsz.
Hálás vagyok ezért a blogoldalért, mert sok jótanáccsal láttak el a fiúk és nem bántam meg az autót. Előtte Carensünk volt, dízel, de mivel sokat megyünk városban és a régi is elérte azt a kort, így még jó áron sikerült kiszállnunk belőle. Én azt javaslom, hogy menj vele próbakört és a belső hang úgyis eldönti majd helyetted :):):):)
Szia! Nekem egy 1.4es CEED SW UEFA van, amiben ugyanez a fejegység található. CD olvasó nincs, a MAP elnevésű gomb amit írsz, az egy kihajtható SD-kártya foglalat a navigációhoz. Apropó navigáció. Magyar nyelv nincs... még..... Elvileg év vége, vagy jövő év eleje felé tervezik kiadni a magyar frissítést, a kereskedés szerint....
Ha CD-t akarsz hallgatni, akkor a "sima" fejegységet kell választanod.....
Ezek nem nagy hibák. Megvétel előtt meg kell nézni. Nem minden kocsinál jön elő, de jellemzően ezek vannak. Nekem stabpálca és léptetőmotor csere volt gariban, utána már nem jött elő.
1.4 benzinnél az immoval lehet gond, illetve csöröghet, kelepelhet a motor. Másik fórumon van pár ilyen tapasztalat.
1.4 SW megpakolva nem az ideális, amúgy szerethető.
Húúú, akkor több hibája is van ezek szerint. És ez minden első generációs Ceedre igaz? SW-re is? Jelenleg egy 2005 Octavia Tourom van, de váltani szeretnék, csomagtér miatt most a Ceed SW a kiszemelt áldozat.
Havi futásom kb. 15000 km évente, így akár a benzines is szóba jöhet, az 1.4 mennyire vállalható SW-ben, jól megpakolva?
Stabpálca kopog, rozsda a pótféklámpánál, gyenge kézifék, hibás izzítógyertya, testkábel rossz érintkezése, fűtés léptetőmotor hiba, rádió főkapcsolója.
Sziasztok! Először írok itt a csoportban, ugyanis autócserén gondolkozom. A kiszemelt "áldozat" egy Ceed 1.6 dízel kombi. Véleményetekre vagyok kíváncsi: milyen ez a crdi motor, fogyasztás, megbízhatóság, stb. Válaszotokat hálásan előre is köszönöm.
Lehet maradi vagyok, de elfilóztam valamin. Nem látok az Audio egység/Navigáció kijelző felett cd lemez-nyílást. Csak egy gomb van ott valami "sd map" felirattal. Ebben az új ceedben már nem is lehet cd-lemezt hallgatni, csak usb-ről zenét? Másik amin tűnődtem. Van a navigációnak magyar nyelvű frissítése? Illyetve be lehet állítani a gyári navit magyar nyelvre?
Tempomat fékezésre kikapcsol, de gázadásra nem kapcsol ki, sőt hagyja, hogy túllépd a beállított határt. Aztán ha elengeded a pedált visszaáll a beállított sebességre.
A sebességhatároló az, ami nem engedne tovább gyorsítani a beállított sebességhatár felé.
Nekem eddig csak meredek garázs kijáratnál kapcsolt be, ahol valóban hasznos volt. Nem tudom, hogy hány foktól működik, de csippcsupp esetekben bizti nem.
A sebesség határoló szerintem ki/be kapcsolható eleve. Egy padlógáz pedig valószínűleg minden felülbírál. A tempo6at is visszaáll, ha gyorsítasz, utána pedig elveszed a gázt