Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
még először én is meglepődtem hogy ilyen könnyen beröffent és hogy pörgött fel azt se tudtam hogyan kell a gázt elvenni tőle de utána rájöttem gyorsan. igen szépen kipörög és jó erős a hangja is. tudom mondta hogy menjünk vele a kiállításra de mi szerintem főnökkel megyünk kocsival mert a csapágyboltossal nem igazán szeretünk menni mert sok részeges hazafelé minden kocsmánál megállítják a buszt és éjfél mire haza érünk. de még nem tudjuk.
üdv. én is így számolgatok hogy ha egy 400-450 körül leszek vele de akkor is tudom hogy teljesen uj csapágyak vannak az elejében és látom hogy a fogaskerekeken még kopás se nagyon látszik.
annak örülök legalabb a motorra nem kell költened, valamint hogy olyan szepen indult.
valostinü akkor nagyon jo a kompresszio, sürites.
Viszont az alkatreszek tenyleg dragak, bar ahova azt akarod tenni nem igen van nagy fordulat.
Azert ha meg szamolsz 70 e. anyagot meg akkor is 400-bol lessz egy prima geped amiben tudod a csapagyak, szimeringek, ujak es minden rendben van a belselyeben.
üdv mindenkinek se izzító gyertya se papír zsebkendő össze csavarva nem kellett pöcc röff vágja befelé a motor! legalább az jó az egészben. itt a videó is. de a guta most ütött meg ugyan is a két nagy csapágy nem volt tegnap fel írva a papírra és ma néztem meg a netten és kérdeztem rá a füredi csapágyboltban. na tehát a legtrágyább ilyen csapágy 8000 ft / darab na most én kértem egy kicsit jobb márkát na kaptam is kb 40 ezres darabja. de itt is megnéztem és tényleg annyi :
na hát nem kap minőségit kap sima egyszerűt ami a legolcsóbb. és akkor az egyik oldali lehajtást még szét kell szedni mert minden csapágy össze van benne szakadva. igaz még nem jöttem rá hogy a fékdobot hogy szedem le de gondolom nagy lehúzóval kell le préselni.