Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
én szivesen kihúzatom a metszőket a nickemért, de ha utána azt mondod, hogy semmit nem érzel akkor.... akkor... bassza meg, egy moderátort semmivel nem lehet zsarolni.
Most ez az új menőség? Csendben kivenni a hozzászólásokat, de a kérdésekre nem válaszolni már több hete? Egy csomó topik értelmetlen lesz annak, aki vissza akar olvasni, mert minden harmadik hsz hiányzik. Kurva jó fejek vagytok.
persze jó érzés lehet úgy fórumozni, hogy "ez egy hülyegyerek, már törlöm is", egy kattintással egész életműveket eltörölni, meg aztán a csajoknak is bejön a moderátor vagyok duma
valami elbaszódhatott a rendszerben, mindenkinek csak az egy héttel korábbi hozzászólásai tekinthetők meg időrendben ömlesztve, a frissebb nickeknél nincs is találat, gondolom csak pár nap után lesz donez
sziasztok modik, azt meg szabad kérdezni, hogy rock like fuck miért tűnt el szőrén szálán? miért csináljátok ezt? de most tényleg. valami vicc, vagy mi?
Nem tudom megnézni az eddig beírt hozzászólásaim, valami hiba lehet a rendszerben, mert azt el nem tudom képzelni, hogy ez is valamiféle büntetés, de ha igen, kérlek, mondjátok meg, mert onnantól természetesen olyan betűtípussal írok, ami nektek is megfelel.
Ez bennem is felmerült, márminthogy miért nem válaszolnak, ha egyszer olvassák. Arra jutottam, hogy nem akarják felfedni a nickjüket, amivel egyébként itt szörföznek a Kultúra, művelődésben, vagyis végül is tartanak tőlünk. Bár ez esetben rendszeresíthetnének egy másodnicket is ehhez a topikhoz, szóval érthetetlen.
kimoderáltak más hozzászólást is, teljesen ártalmatlanokat, jeszó baszott le finoman a szerinte nem célravezető stílusom miatt. ami csak azért szomorú, mert ezek szerint a topikot olvassák, csak nem méltatnak válaszra.