Valoban jobb keson mint soha, es en nagyon orulok neki! Szerintem a Reinhardt felere gondolsz. Az eszmeletlenul szep pedig nem Herpa, hanem Kibri, es a 1813 hsz-ban lathato! ;-))))
Nekem is van jo par auto amelyeket nem vettem meg ki a dobozukbol. Nalam egy regi 200-as merci esett at kisebb atalakitason, es termeszetesen ez is tuzolto volt. A monzak voltak az elso autok melyeket tuningolva lettek. Mindegyik feltett darbja a gyujtemenyemnek. Orulok hogy tetszenek. A Ferrari es Brabus tema nagyon erdekel! BMW Alpina kollekcio is van? Termeszetesen az Opel-os kepek is johetnek.
1, Kimondta, hogy én nem tudok hibázni? 2, Ugye nem akarsz itt elkezdeni személyeskedni? 3, Nem ismerem a luxusmárkákat és csak azt láttam, hogy az orrán van valami kimagasló jel. Ez alapján még Rolls Royce is lehetne. Bocs, hogy egy modellautót oldalról nem ismerek fel.
Halak után jöjjenek a tehenek. Ilyen 4 tengelyes konténerszállítókat Hollandiában láttam először, persze nem ilyen festéssel. De ha jól tudom Magyaro-on is van mg-i traktor ilyen mintával.
A Siku gyárt 1:87-es traktorokat is. Az árához képest szerintem nagyon jól néz ki, megállja a helyét bármelyik diorámában. Több típus is van, kiegészítőkkel.