Vajon mikor fog a BHRT-nek leesni, hogy karácsony-újév viszonylatban kevés a jég, sok a turista és több településen van program, amihez a hajózás egyedi menetrenddel jó kiegészítést ad(hat)na?
Példának okáért a szilveszteri szigligeti eseményre sokan megjönnének gajóval, nem lenne akkora parkolási horror, stb...
Mindig jó volt veled találkozni a Bezerédj kastélyban a szeretett modelljeid, a magyar hajók élethű másai között. Jó volt hallgatni, milyen lelkesen beszélsz a Sopronról, a Kelénről, és a többiekről, a Rába vízibusz győri kalandjairól. A Jégtörő XI. kismintáját pedig, amit tőled kaptam, a könyvespolcom tetején őrzöm. Nem felejtem el azt sem, amikor együtt "hajóztunk" a ménfőcsanaki és a vámosszabadi tavon és "vontattunk" a Sopronnal. Köszönöm neked ezeket a szép pillanatokat! Hiányozni fognak a hosszú telefonbeszélgetések, a szokás szerint számodra előkészített jövő évi MHE naptárat pedig már nem küldhetem...
Az ilyesmi haváriákat én sosem értetem. Mennyivel előbb visít a rendszer a hídon, hogy túl közel vannak...? Tehát bőven lenne idejük még időben korrigálni. (Elvileg...)
Szolnok, 2019.12.23. kb. 15.30. - 16.00. A PANUS (ex-CS-2) valószínűleg jóval korábban elhaladt, arról sajnos lemaradtam. A szürkület és a zuhogó eső miatt a felvételek minősége nem túl jó....
Ez más. Ezen a közeli nem tudom milyen külszíni fejtés meddő anyagát akarták a szigetre vinni. Jugoszlávia tiltakozott, a pénz is elfogyott, és így maradt.