Nekem is ugyanez van a kézifékkel :/ Mivel ugye a kézifék külön dobféket húz (peugeot pls MIÉRT?), valszeg azzal van a baj. Nekünk volt cserélve, volt a bovden maximumig húzva, semmi. ha nem figyelek el is lehet indulni vele így :/ Engem is érdekelne ha van megoldás!
Ez a verda korábban Jenáé volt. Picit mókolva is van, nagyon szeretem. Az utóbbi időben elkezdte csipegetni a vizet és picit gyengélkedett is. A szerelővel kerestük a szivárgási nyomokat, de nem találtunk semmit. Hát ezért nem :( Szerintem átégett a tömítés, vagy megrepedt a hengerfej. Tudtommal a motorhoz még nem volt nyúlva. Nem tudom mi lesz. Most áll a szervizben, a szerelők meg szabadságon. Talán a jövő héten kiderül, mi lesz a sorsa.
M0-on gyorsításnál hirtelen kerepelés a motorból, majd menet közben leáll (3 gyerek a hátsó sorban). Mázlimra éppen csomópont mellett, így lendületből ki az ágon fék és kormányszervó nélkül. Olajos-vizes a tágulási tartály környéke, egyelőre nem tudni honnan jött. Olajszint rendben. Várunk fél órát, megpróbáljuk letekerni a hűtővíz sapkáját, még mindig túlnyomásos. Megpróbáljuk beindítani. Csattogás a motorból és óriási kék füst a motortérből. Tréler.
Üdv! Valaki tud segíteni ? Peugeot 406 2.0 hdi 110le gyorsításkor a turbó csak 2800-as fordulatnál lép be ha olyan kedve van ha viszont rendbe van akkor 2000 körül ami szerintem normális . Kicserélve a turbó nyomás mérő, a nagynyomású szűrő, és a za fekete izé a tűzfalon. Valami ötlet mi lehet a baj ? A másik problémám,hogy az alapjárat ha olyan kedve van nem megy lentebb 10000 nél csak újra indításra am alapból 800 nak kéne lenni. A motor hibajelző hiába van kiütve újra vissza jön,és olyankor elmegy a teljesítmény újraindítás után ez is megjavul mind addig amíg húzós parton nem megy az autó és újra hibakód teljesítmény el . Na csak erre a három kérdésre várnék valami megoldást előre is köszi !
Én ugyan tavaly vettem, ezek akkor ugyanonnan kb. 29e-ért jöttek postával együtt. (bár a fékbetét nem ugyanaz) Néztem most, jelenleg ott is ~22e-ből lenne meg.
Rendszám: HYD-760 Gyártmány: PEUGEOT Típus: 406 2.0 HDI SYMBOL Szin: VILÁGOSSZÜRKE A jármű körözés alatt áll? NEM A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki. Forgalmi adatok: - Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
Helló mindenki büszke tulaja vagyok egy 406-osnak 1.9 TD és turbó problémám akadt már megvan a csere darab is csak ki kellene cserélni de sajnos ez már meghaladja a képességeimet ezért kérdezném hátha tud valaki valami megoldást esetleg hobbi szerelő van-e köztetek Fejér megyében aki kicserélné válaszotokat előre is köszönöm :)
Köszönöm a gyors választ. A mostani megoldásod biztos időtállóbb. Nekem alapjárat nem stabil, kis fordulaton 3 hengerezik, és a műszerek nekem is vicceskednek. De megpróbálom én is ezt a megoldást, hátha.