1 perc hosszabbítás olyan meccseken szokott lenni, ahol régen eldőlt minden, egyébként 2-3 perc hosszabbítás szinte mindenhol van, megye 3-tól a BL-ig. Ettől több pedig indokolt esetekben.
Egyébként hülyeség ezen lovagolni, addig tart, amíg le nem fújja. Gondolom, hogy mennyire megnyugtató lehetett a Realnak a 90.percben az 5 perc hosszabbítás ténye, talán ezért is találtak be, a másik meg azért nem koncentrált eléggé a szögletnél. Hülyeség.
vagy az is lehet, hogy nem, merthogy az atleti 8-9 emberre fogyatkozik. már ha feltételezzük, hogy a bíró korrektül fúj. mondom ezt amúgy úgy, hogy az atletivel szimpatizáltam inkább.
Talán, ha egy perc lett volna max a helyes hosszabbítás időtartama.
Ez a belefért három percbe sem állja meg a helyét. Mert nem 3 percet hirdetett a bíró, hanem ötöt. Az öt perc a Realnak megnyugtató volt, az Atletic számára pedig flusztráló. Annak hosszával és annak jogosságával együtt!
Abban az esetben, ha CR-t el kell fogadni, akkor valóban úgy kell elfogadni, amilyen. Csak kérdés, hogy el kell-e fogadni. A viselkedése elfogadhatatlan. Miért kellene elfogadni az elfogadhatatlant?
Az egész ATM kellő alázattal játszotta ezt a meccset, nagyobb alázattal és nagyobbat küzdve, mint ebben a sportágban ez általában tapasztalható. Ezt is nagyon emberinek tartom.
Miért kéne elfogadni? Szerintem például közel sem korszakos zseni, "csak" klasszis játékos. Ezen kívül egy arrogáns, fetrengő, sportszerűtlen barom. Ettől persze még nyilván milliók imádják, de szerencsére nincs meghatározva, hogy ez mindenkinek kötelező.
A Real Madrid a rendes játékidő alatt képtelen volt gólt lőni. Ez is elvitathatatlan. A bíró megítélése a játékidő meghosszabbítására nem úgy megy, hogy szabadon választott műfaj a dolog. Vannak szabályok, irányelvek erre nézve. A meccs második félidejét megnézve el lehet dönteni, hogy hibázott-e a bíró jelen esetben. Én megnéztem és azt állapítottam meg, hogy hibázott. Gyanús a dolog, hogy nem tévedek nagyot, mert sok ilyen véleményt olvastam, hallottam.
Nyilván, neked, aki aRealnak szurkolt, kár ezen rugózni, meg a bíró le nem fújja, persze. Csakhogy ha nincs a részrehajló játékvezető által erőltetett teljesen indokolatlan hosszabítás, akkor most midenki a hősiesen küzdő Atletico győzelméről, példamutatásáról beszél.
Nekem sem tetszik nemely megnyilvanulasa, de korszakos zseni, aki beirta magat a futball tortenelembe.
Nade ne csak rola legyen szo, mint ahogy a meccs sem rola szolt.
Olyan " kiegeszito" emberek mint Di Maria, vagy Marcelo eletuk meccset jatszottak, kello alazattal es ha megfigyelted Marcelo a golja utan sirva is fakadt.
Eletre szolo vita tema lehet, hogy a hosszabbitas mennyire volt indokolt, szerintem ezen kar rugozni.
A meccs addig tart ameddig a biro le nem fujja.
Az pedig, hogy a Real eletre - halalra kuzdott, peldat mutattak szivbol, lelkesedesbol, kondiciobol, es mindenbol amitol szeretni lehet a futballt, az szerintem elvitathatatlan.
Azt sem tartom hibának, ha kiértékeljük az olyan jelenetek előadóit, amik nem valók futballistákhoz. Ilyen jelenetnek tarom azt például, hogy valaki testépítő színpadra való pózt vesz fel mez nélkül egy focimeccs alatt. Nem tartanám helyénvalónak az ilyen jelenségekről pozitív megállapítások megjelentetését egy itteni postban sem.
Szokasodtol elteroen, kicsit elvetetted a sulykot.
Az odaig rendben van, hogy a kisebb csapatok amelyek kevesebb koltsegvetessel rendelkeznek szinesitik a BL mezonyt, ahogy ez nehanapjan elofordul, de ez a megjegyzes meltatlan egy futballhoz ertotol :
" Vajon mennyire lett volna nagy legény a Real Madrid, ha a Százmillió Euró és a Zselémajom kénytelen kihagyni a döntőt?..."
A Realban vilagklasszisok jatszanak, de meg a padon is hasonlo kvalitasok ulnek, ezt illik valamennyire ertekelni.
Lehet, de nem is azt mondtam. Egyrészt azért írtam a Haladást, mert az említett legényeknek születésük, nevelődésük folytán lenne hozzá köze, másrész - és ez a lényegesebb - ott vsz tényleg elkelnének, ahogy most kinéz hogy szét fogják hordani a mostani csapatot.
A BL akkor igazán élvezetes, ha nem mindig a hű de nagyon kúl sztárcsapatok pöffeszkednek a fináléban, hanem odajut egy-egy "kicsi" is. Ilyen volt a Van Gaal-féle Ajax, a 2000/2001-es Valencia, a 2002-es Leverkusen, a 2004-es Porto-Monaco döntő résztvevői, és némi jóindulattal a tavalyi Dortmund. Megjegyzem, az Atletico három közelmúltbeli BL-győztes vert ki, ráadásul vesztett meccs nélkül, vagyis azt sem lehet mondani, hogy odalopakodott volna a fináléba.
A másik dolog, hogy az Atletico kénytelen volt a két legjobb játékosa nélkül végigcsinálni a döntőt. Vajon mennyire lett volna nagy legény a Real Madrid, ha a Százmillió Euró és a Zselémajom kénytelen kihagyni a döntőt?
Soroljam, hogy ki mindenkit vert ki ennek előtte a bl-ből a felfújt nulla Atleti? És szintén a nagy nullaságát jelzi, hogy minden más spanyol csapat előtt bajnok lett. Azt nem mondta eddig senki, hogy a többi spanyol csapat még ennél a nagy nullánál is gyengébb. De nyilván ez az igazság.