Lelki problémák nyomasztanak? Itt megbeszélhetjük ugyanolyan kötetlenül, ahogyan ezt eddig is tettük, mintha mi sem történt volna..... Bizakodjunk, nem sokáig lesz ez az átmeneti menedékhelyünk!
vippa, ebben nagyon hasonlítunk. :-) én se főznék magamra soha, előbb eszem egy szendvicset. melóhelyen is már csak akkor rendelek meleg kaját ha érzem hogy testi-lelki szinten kell valami tartalmasabb kaja, amúgy nálam a nyerő ma és holnap is a görög saláta :-) a pénteken rendelt zöldbabfőzelék még mindig ott rohad a hűtőben, de a fasírtot még aznap kiettem belőle :-)))) (amúgy hazudok, mert ma este 6-kor már kidobtam műanyag dobozostul együtt a többnapos zöldet)
Szép jó'stét! :) Már kérdezni akartam hogy műxik a sütő. Még nem volt időm euolajat venni, de holnap majd.... Viszont nyitottam egy új doksit, Vippus praktikái címmel és odaírom az okosságokat, amit itt tanulok. Tök jó. :)
igen, jó bent a munkahelyen, általában (nem szeretném, ha beszélnénk itt arról h mit dolgozom)
azt nem szeretem, ha reggel korán kell bemenni
szeretek a saját tempómban felkelni, elkészülni, dolgozni, akár kéőig is, akár sokat is jó, de csak amikor jön belülről, nekem kényszerből semmi nem megy úgy, de sokaknak kell a külső kényszer, h dolgozzanak
Nagyon ritkán csinálok meleg kaját, mivel nincs kinek, egymagamnak meg én sem tartom olyan fontosnak ezt a dolgot. Köretet soha nem eszem, így nem volt nagy történet összedobni. Csalamádém mindig van itthon, az volt köretnek.:-)
Nyugi van nálatok a melóhelyen? Az a legfontosabb, ha hagynak békében tevékenykedni. Régről úgy emlékszem, te mintha kutató munkát végeznél, ahhoz meg kellő nyugalom szükségeltetik.
Gloomy, remélem már kaptál eukaliptusz illóolajat, talán nagyobb patikában is van már. Ma csak olyat írtam le, mint kitisztíthatatlan üveg aljára rizsszemeket kell tenni, rá ecetet, ez sec-perc alatt feloldja a feloldani valókat. Ha kicsit összerázogatjuk az üvegben ezt a dolgot, csecse, belül fényes és tiszta üveget kapunk. Sok növényem nincs, meg banánt se nagyon veszek, nos, a banán héjával meg a nagyobb levelű növényeket lehet letisztítani meg táplálni.
Szia Elinor kedves! Nem kell feltétlenül hozzászólnod, csak ha úgy érzed, abban az esetben. Ez a topic már január óta a búrások rendelkezésére állt, BE-t mélben tájékoztattam róla, mivel nem reagált rá, elfogadásnak vettem a részéről.
Abban az esetben, ha érdektelenségbe fulladnak a hozzászólásaik, tehát senki nem reagál rájuk, érdekes dialógusoknak nézhetnek elébe!:-)
Túl optimista vagy Tamás, szerintem most dobja össze az új progiját, amivel támadhat, Eszter rendesen belegyalogolt a nem létező lelkébe! Addig se ragad le a már hetek óta szétnyúzott egyéb "sérelmei" mellett.
Köszi, rendes vagy!:-) Látom, már van kergebirkánk is!:-( Nem kicsit közönséges, mert megteheti. Azt hiszem, erről is írt BE a mondandójában. Így is már ezer topic van ott, még nyitnak vagy százat, értelmét nem sokat látom, csak az ellehetetlenítése a fórumnak a célja, nem más. Ez is egyfajta kifejezési módja a betegségnek, van üzenete, csak értelme nem sok.
Nem találtam gyanús fájlt. Sajnos a commanderhez meg nem sokat értek, csak ami feltétlenül szükséges.:-( Nincs üldözési mániám, csak tényleg nem mentettem el semmit, ezért nem értem ezt a dolgot.
Szerintem nem ártana. Katicabogár majd jön valamikor. Sajnos én a többieket nem annyira ismerem, rád bízom, még kiknek szólsz. Lassan már E. szülése is be fog kerülni abba a fórumba.:-( Leellenőrzök valamit, amit automatikusan mentett le a gépem, jelezte ugyan a felugró ablak, későn kapcsoltam. Valami mte doksit mentett el. Remélem, nem a búra oldalról automatikusan, mert akkor felrobbanok!:-((