Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó! Váltás miatt. SONY A33 félig áteresztő tükrös váz + DT18-55 kit Obi. Újszerű, karcmentes tökéletes megkímélt állapotban. Kb. 6 ezer expóval, Dobozában, tartozékaival. Csere nem érdekel! Eredeti ár: 179.000 Ft Ár: 105.000 Ft
Eladó egy Sony A300-as gép két optikával: Sony SAL18-55, valamint egy Exakta (Minolta) 75-300-assal. Doboz, papírok, stb. megvannak. Több infó és képek az alábbi linken:
Új vagyok Sony rendszerben, vettem egy nex3n-t, azzal baratkozok. Tudnatok segiteni, hogy milyen lencseket erdemes kutatni, ami tud AF-et és nagy fényereju? A gyariakat neztem, de abban remenykedem, hogy van jo alternativa, ami olcsobb.
Egyreszt erdekelne valami, ami belteri gyerkocok fotozasa, vagy akar esti "kocsmazos" szitukban jo (nem profi vagyok, csak privat elmenymegorokiteshez). 50mm vagy inkabb attol lefelé, nekem a 30mm koruliek valtak be jol, 1.4-2.0 kozotti fenyero.
Persze ha van szelesebb is,, mint 30mm, az is erdekes lehet, de nem almodozom :)
M42 adaptert berendeltem, mert van par obim, de jol jonne az AF ilyenkor.
Portrehoz is keresek, de ott mar inkabb elvagyok a manual fokusszal.
Eladó egy vadonatúj Sony AF E 55-210mm 4.5-6.3 OSS objektív, egy Sony nex 5r szettből származik, és kétszer volt használva. Ár: 62000 ft. kerekes.peter23@gmail.com
Sony A77 makulátlan 7000expo GGS lcd védő.Dobozában minden gyári tartozékával. Angol nyelvű. 195000Ft ------------------------------------------------ Tamron SP AF 17-50mm f2.8 Di II LD Asp. IF még 4 év garanciával makulátlan dobozában tartozékaival. Sony Minolta. 70000Ft ------------------------------------------------ Tamron SP 70-300mm F/4-5.6 Di USD még 4 év garanciával makulátlan dobozában tartozékaival. Sony Minolta. 75000Ft ------------------------------------------------ Sony 50mm 1.8 1 hónapos makulátlan. 28000. ------------------------------------------------ Sony HLV-F56AM vaku makulátlan bőrtokjában. 50000Ft ------------------------------------------------ 0km Haida slim PROII MC ND1000x 67mm 9000Ft
Ha viszed az egészet ajándék Haida ND1000x szürő.
Az objektívek a váz eladása után vihetők külön külön is.
Beszámítás Cser. Canon 60D, 7D. Canon 70-200 F4L, 17-40L 24-105L. Canon 430 EX II. Tamron SP AF 17-50mm f2.8 Di II LD VC Asp IF ,Tamron 70-200 F2.8
Sony NEX-7 váz, újszerű, hibátlan, két akksival, lcd védőfóliával, vakupapucs adapterrel standard vakukhoz, dobozzal, stb.: 180e Ft
Sony NEX 16-50mm PZ OIS fekete pancake obi, hibátlan: 45e Ft
Sigma 60mm F2.8 DN Art fekete obi NEX vázakhoz, csak pár alkalommal használt, hibátlan, napellenzővel: 45e Ft
Mitakon/Zhongyi Lens Turbo (Speed Booster) NEX vázakhoz, Canon EOS bajonettel (további adapterrel, mint EOS-Pentax K, EOS-OM, stb. rengeteg féle obi rátehető), hibátlan. Ezzel az adapterrel pl. egy kisfilmes (full frame) 50mm-es objektív egy NEX vázon ismét 50mm-esként fog viselkedni a 75mm helyett, full frame-es mélységélességgel és bokeh-val, és még az obi fényereje is megnő kb. fél fényértékkel. 30e Ft
hello@vam.nu (nem .hu)
30/933-3386
Budapest, XI. ker. (Allée/Móricz környékén, vagy belváros, megegyezés szerint)
Eladó egy Sigma 24-135mm F2.8-4.5 D megkímélt állapotban, minden tartozékával (doboz, első és hátsó kupak, napellenző, papírok)! Lencsék karc és gombamentesek