Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Szuri nevében nem válaszolhatok, de én mindenképpen ajánlani foglak, mert becsületes, jóravaló, helyes ítélőképességű embernek ismerlek, de igazából Wágner úr dönt. Egy rövid szakmai önéletrajzot kell küldened, milyen topikokat nyitottál, hogyan tartottad kordában a bele írókat, mint topikgazda, ilyesmi. Én igazából a filodendronos topikod miatt tartalak érettnek erre a tisztségre, ezt majd Wágner úrnak is elmondom. A szakmai önéletrajzot a modiregime@kgb.hu-ra küld.
Szia, egyelőre úgy gondoljuk, semmi komoly offolást nem művelnek, végül is kulturáltan hangot adnak a Therionról alkotott véleményüknek. Ha mindenhol egyből törölgetnénk, akkor először a NOX topikban kellene szétnéznünk kicsit. Na, ugye.
jajj srácok antit úgy szerettem mert mindig rendbe rakta a kertecskémet, de most szomorú és nem akar pajkoskodni, adjátok vissza az életkedvét.
meg zatán shit spunkie is szeretne többet foglalkozni a klaviatúrával mint a "kisöcsivel" már rongyosra rázta, és ez árt az egészségének és az én hormonháztartásomnak.
na ne legyetek ilyen szôrösszívûek. ja és puszi wágner úrnak, ô a legjobb fej. de tényleg. imádom.
Végleges törlés provokatív nickválasztás miatt. Hasonló sorsra fog jutni a Gegen Modi vagy az Against Modi, de a Modi Anti vagy a Moderátor Antal nick is, ezekkel ne is próbálkozzatok.
néhányan érdemtelenül, uram bocsá' megtévesztéssel lesznek moderátorok, de mindenki nyugodjon meg, előbb-utóbb az ilyen alakokat eltávolítja wágner úr. neki van szeme az ilyesmihez, azt elhihetitek!
Tegyük hozzá, mi ketten vagyunk azok a moderátorok, akik rendszeresen figyelik, mi történik, követik az eseményeket, nem dőlnek be a FatMO-szerű fikanickek komolytalan árulkodásainak, miközben egyes moderátortársaink jó, ha hetente egyszer benéznek, és amit éppen akkor látnak, azt egyből törölgetik totál következetlenséggel, ezeket természetesen mi nem ismerjük, már szóltam Wágner úrnak, hogy tegyen rendet köztük, a moderátori posztra éretlen és link alakokat fossza meg a tisztségüktől.
tisztelt moderátorok, drága supernovablaster! kihez kell fordulni, ha nem vagyunk megelégedve a munkátokkal? kitől kaphatunk megértést, kis szeretet, mi kiszolgáltatott userek? ki ad lelki békét, magyarázatot, hogy nickem ne forgolódjon nyugtalanul sírjában? válaszoljatok, könyörgöm! egy teljesen összetört l-user utolsó esdeklései ezek, teljesen kivagyok, esténként sírógörcsök törnek rám, ampullából iszom a seduxent! ne legyetek szívtelenek, hallgassatok meg, én már mindent megbántam.
igen, és azt tényleg nem tudom, miért kell valakinek az összes hozzászólását törölni... meg egész topikokat. persze egy csomó megmaradt ugyan, de olvashatatlan, mert a hozzászólások tekintélyes része hiányzik. én biztos vagyok benne, hogy csakis egy szoftverhiba okozta mindezt, a moderátorokról ilyesmit nem feltételezek.
Nálunk, modiknál, a Gépház a szoftver üzemeltetőit takarja, mit gondolsz, hogy mozgatja át a Gépház pölö a Franz Ferdinand topikot a Kultúrából a Zenébe, nézi az MTV-t?
Ezekkel a nikkekkel továbbra is tartoztok. Vagy legalább a magyarázkodással, miért tűntek el. A.Thor megelégedne azzal, hogy a beírásait visszarakjátok, a nikk lehet a tiétek. Elég jó kompromisszum, nem?
Sziasztok, moderátor társaim, valamelyikőtök véletlenül törölte retisonic nick megszüntetésével együtt a Barkácsolás, a XXI. század drogja topikot, amely semmiféle MM-be ütközőt nem tartalmazott. Utánanéznétek vagy forduljak egyből én a Gépházhoz?