Most megnéztem, mert már nem emlékeztem, mikor is ajánlotta fel hogy mostantól használhatom flash nélkül is, csak kattintsak ide, 2010. januári az "introducing HTML5 player for YT"-cikk. :)
Csak tesztnek: guglimapsen dobd be a kisembert azt kezdj el mászkálni vele streetview módban. Mióta ez az új maps van, olyan memoryzabálós, hogy horror. Mozillát simán elfekteti.
tiltsd le a flash playert. Egyebkent az irrealisan sok, valami beepulo modul (pl az emlitett flash) zabalhatja. De tessek kiprobalni az operat, a mozillatol biztosan, chrome tol valoszinuleg kevesebbet eszik.
arra van valakinek otlete, hogyan lehet csokkenteni a bongeszok memoriaigenyet? Anyos oreg laptopjan netezunk, egy giga ram van benne, de ha a chrome-ban meg van nyitva nehany lap, siman felugrik masfel gigara a memoriahasznalat, aztan swappel mint az orult.
Hát, pár napja voltam, amikor (Lónyak, ne figyelj!:) 30 fok volt a plázán kívül, szerintem olyan kellemes 23 fok volt a plázában és kb. 20 fok lehetett a moziteremben. Ilyen ciklikusságot nem éreztem, de azért a 30 fokról bejőve túl hideg volt, kicsit fáztam. Most jó eséllyel nem fáznék, igaz nem is olyan ruhába mennék.
Hát, a methu-n az idézett szöveg alatt szép kis színes ábrák mutatják (pl.) Budapest várható időjárását.
Igaz, szöveg, az nincs. :))"
Ha látod az idézetemet, a szöveges előrejelzésről volt szó Ghostynál és nálam is.:) Meg a rádiókban is általában ezt a típusú meteorológus hablatyot nyomják, talán csak a Bp és környéke vételkörzetű rádiók a kivételek.
A telefonomon amúgy az accuwheather elég jó előrejelzéseket ad városra nézve, így annyira azért nem rossz a helyzet. De ettől még egy magyar meteorológiai szolgálattól elvárnám, hogy a szöveges előrejelzéseikben említsék meg konkrétan azt, hogy a fővárosban mi várható.