Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Nem kell optimalizáló és generáló sem, mert általában ezzel nyírjátok ki a gépeket. Főleg ha mindenfélével próbálkoztál. Minek? Eddig még a hibaüzenetet sem mutattad, amit meg kellene javítani.
Töröltem, eltávolítottam a CC Cleanert. Keresek egy ingyenes optimatizálót és regenerálót, ami felismeri és javitja a hibákat. Eddig kettőt próbáltam (outbyte pc repair és az ashampoo), de a működés közben derül ki, hogy egyik sem ingyenes :(( Ismertek hasonló jót és valóban ingyenest?
Eleve ESET+Panda egy gépen egyszerre nem jó ómen. Többi meg nyaff, aki rendesen meg tudná oldani szerintem nem fogja bevállalni. Főleg ha a játék nem eredeti, egy nyüves képet nem csatoltál a DLL hibáról, mert lehet triviális vagy lehet nem is hiba, csak aprósággal ijeszteget. CCleaner pld. jól szét tudja verni a gépet és ilyen DLL hibákat idéz elő, kérdés ott is mi történt és miért. Felére válasz nem lesz, gép is elég öreg, gondolom játékon kívül minden is van amivel 2 napot el lehetne játszani.
Sziasztok, bocsánat a késői reagálásért. Nagyon nem értek hozzá, csak használni tudom. Win7 van most fent, de semmi támogatást nem kapok vagy találok hozzá. Kérdeztétek, hogy milyen a gép? Nem mai. Acer ASPIRE 5742G. Mint írtam nem értek a belsejéhez, és DLL problémáim vannak, nem idul a játék. (Euro Truck Simulator). További probléma, hogy lejárt az ESET támogatás, nem igazán megy a Panda sem es a CC Cleaner sem. Két billentyüt is helyére kellene tenni, de ez legyen a legkevesebb, megszoktam már így.
Nem értek hozzá, de ennyire tutira nem hülye a Yt. Biztos, hogy felismeri, hogy egy ip-címről nyitod meg a videókat. Talán működhet, ha különböző böngészőkben, különböző userként csinálod, de ebben se lennék biztos.
Hello Mind, segítség kéne Windows + Sennheiser HD 450 BT Bluetooth headset témában. Ha a Windowsban állítanám be, 2-től 100-ig ugyanaz a hangerő, 0-ra lépve elnémul (mintha a Bluetooth line outként viselkedne). Hangszóróra váltva működik a hangerőállítás. Kényelmetlen így használni, mert a headseten 0 és 100% között csak kb. 8 lépés van.
Nem érdemes. Várd meg, ameddig valamilyen program diszfunkcionálissá válása miatt nem lesz valóban szükséges váltanod (vagy ki nem öregedik ténylegesen a masina). A biztonsági frissítések hiánya igazándiból nem égető probléma a hétköznapi felhasználók számára - ez inkább nagyvállalati rendszereknél szokott potenciális veszélyforrás lenni. De, ha a tűzfalad be van kapcsolva, és legalább a Windowsba beépített Defendert használod vírusirtóként (megkockáztatom: simán megfelelő, és ez terheli le legkevésbé a rendszer erőforrásait) - ami amúgy frissülni fog október után is még előre nem látható ideig - akkor érdemben semmivel sem leszel nagyobb veszélyben, mint vagy most.
Amúgy meg CAD vonalon több olyan programhoz is volt szerencsénk, aminek a legújabb verziói már minimálkövetelményként Win11-et jelöltek meg, a gyakorlatban bármiféle probléma és ügyeskedés nélkül mennek Win10-en is hibátlanul (valószínűsíthetően egyszerűen arról van szó, hogy a fejlesztők mással nem is tesztelték). Még a Win7-et is meglepően sokan használják, és nekik sem az a problémájuk, hogy örökösen vírust vagy bármi mást kapnának - hanem az, hogy ott már valóban egyre több olyan program van, ami nem, vagy nem megfelelően fut (kapásból a Chrome böngésző már nem támogatja, csak ősrégi verziók futtathatók rajta).
A Win7 esetében is az volt, hogy a támogatásának a belengetett megszüntetése után végül mégis még évekig támogatták, mert egyszerűen látták a riportokból, hogy még mindig tömegek használják - a Win10/11 esetében nagyjából biztos vagyok abban, hogy még inkább így lesz, egyszerűen azért, mert ez az első olyan Win, ami olyan jellegű hardware-követelményeket fogalmaz meg, ami miatt a jelenleg használt géppark legalább fele definitíve nem is alkalmas a futtatására. Márpedig nem fogják kidobni a gépek felét emiatt, az biztos, megvárják, ameddig végképp kiöregednek-elavulnak - ami még jó sokáig eltarthat. Gyanítom, hogy ha újabb főverziót már nem is adnak ki többet, és a 22H2 marad a legutolsó Win10 - végül a legalapvetőbb biztonsági frissítéseket végül akkor is ki fogják hozzá adni, azt meg eleve megígérték, hogy a beépített vírusirtó, a Defender definíció-frissítéseit továbbra is kiadják, főleg, hogy az végül is alapvetően ugyanaz, mint a Win11-nél.