Privetik! A ja v konce nedelji pojehal v Rigu i tam vstretil vezde i vsjudu toljko russkih...stranno bylo, dejstvitelno...imeju v vidu taksistov, prodavcov, itd. No, krome tovo chto v odnom pivnom bare probovali litovskoje pivo i tam byla prekrasnaja russkaja kuhnja, vhodili v magazinah i mne poluchilos kupitj videofilmy Tarkovskovo, Mihalkova i etovo parnja, kak jevo, kotoryj nedavno pogib vmeste s sjemochnoj gruppoj v gorah, vpervije on igral v Kavkazskim plenom, a etot nazivajetsja Brat. Takzhe kupil diski Akvariuma, DDT i Tancy Minus...tak shto ja sejchas schastlivyj chelovek :-))
А на что отвечать-то? Я и без всякого вопроса, без всякого сомнения могу Пиво пить..., чего время тратить-то, когда оно дорогое... дороже Пива дорогого... Будь здоров!
Hello!
Olyan embereket keresnék, akik segítenének nekem egy komoly feladatban.
Egy kórus honlapját szerkesztem, amit szeretnék lefordítani több nyelvre is. Olyan embert keresek, aki megtenné nekem, hogy ezt a nem túl nagy anyagot lefordítaná, illetve ha van frissítés, akkor azt a pár sort is egyszer-egyszer. Cserébe annyit tudok adni, hogy igény szerint felteszem a honlapra a nevét a támogatók közé.
A kórus honlapja a http://serenus.vac.hu címen található, én a keep@dunaweb.hu címen vagyok elérhető.
Előre is köszönök minden segítséget
huh... orosztanulás... van kb 3/4 évem arra hogy a kb 10 éve elő se' vett 9 évnyi orosztanulás "eredményéből" egy üzleti középfokú [vagy "sima" felsőfokú] nyelvvizsgát varázsoljak a diplomához... máskülönben nincs diploma, csak egy igazolás, hogy elvégezted a KKF-et
segítséééég!!!
ha valakinek van vmi tippe [a "vizsgázzon le vki más helyetted" c. parától eltekintve:-)], annak nagyon örülnék:-) pl. könyvek [???], tanfolyam [???], magántanár [???]...
[még régebben érdeklődtem egy nagy nyelviskolában orosz tanfolyam iránt és elég durva volt, hogy alig volt egy-két jelentkező... így nem is indítottak tanfolyamot:-(]