Mitől függ az,hogy az Aprilia SR50 es robogón fordulatszám mérős műszercsoport vagy sebességmérős óra van?A fordulatszámmérő felszereltség vagy tipus (SR50R)függvénye?Vagy hogy karbis e a motor vagy Ditech es?Milyen tipust vagy nevet kell keresnem hogy fordulatszámmérő biztos legyen rajta a kiszemelt robogón?A Factory kifejezés az mit takar a tipuson belül?Láttam hirdetve SR50 R Factory-t, SR 50 Factoryt.Köszi a válaszokat.Sziasztok.
Igen, ez nekem is világos. Beállítási adatok érdekelnének. Benzin szint, valamint a síber tű állása. Hanyadik rovátkában kell lennie, mert ez most az utolsó előttiben van, és van négy rovátka.
Aprilia sr50 fekvő minarellis mocimat most vettem, frissen felujitott motorral. Szépem megy, motor egészséges. A gondom az, hogy 60 körül el fogy az energia. Hiába van még gáz, semmit nem reagál az utolsó negyed körül. nem akar rendesen kipörögni. Új görgöket, és szijat kapott, a kuplungot felszabájoztuk, mert csak kicsi részen érte a harangot. Nagyon nehezen eléri a vége a 70-et, de nem pörög rendesen.
Volt ez elött is egy sr-em, annak 90 volt a vége, és nagyon pörgős volt. Mi lehet a hiba?
Nemrég vásároltam egy 2008-as SR50 karbis robogót, ami indításnál ER 0006 hibakódót dob. ( Neten mindössze ennyit találtam: "it appears when the speed arrow is not near 0 km/h, that's why it does a full rotation - after that, the dash should act normally. " ) A gép elindul, motorikusan hibátlan viszont az említett hibakód után teljesen elmegy a kijelző és a mechanikus mutató is. Az önindító nem megy, a duda sem, illetve olykor-olykor az index sem.Minden más ok. Szétszereltem itt-ott, a csatlakozók jónak tűnnek kicsit megtisztítottam őket, de az eredmény ugyanaz. Egy-egy döccenőn néha bekapcsol a digitális kijelző de pár mp után megint elmegy. Az akksi állapotáról egyenlőre nem tudok nyilatkozni, a napokban kimérem és feltöltöm hálózatról. Mielőtt szervizbe vinném gondolom megkérdezlek Titeket, hátha találkoztatok ilyennel és van olyan megoldás amit otthon eszközölni tudnék.
Eladó,illetve cserélhető a képeken látható Aprilia SR 50 Racing Ditech,2004-es évjáratú,megkímélt,szép állapotú,rendszeresen karbantartott,apró karcok vannak már rajta,de semmi komoly. Csere érdekel 4 sebis Simson robogóra,illetve 4 ütemű robogóra,autóra,mobilra,műszaki cikkre,számítástechnikai eszközre!!!
Segítségre lenne szükségem valaki olyantól, akinek 98 utáni SR-je van. Azt szeretném tudni, hogy az ülés alatti kerek hátsó lámpának mekkora az átmérője? Az autómhoz kéne, de mindenhol csak rendelésre van, ezért nem tudom megnézni, hogy jó-e nekem a méret.