Most jövök a kereskedésből, az én kereskedőm szabin, így valszeg csak jövő7-en lesz átvétel.. de megnézhettem a gépet. Tetszik így elsőre is. https://goo.gl/photos/mM54NPGLsPAt39tq5
Új info, a hölgy azt mondta, 30e km vagy 2 év a kötelező szervizek ideje. Legyen úgy.
Az autó típusa KIA CEE'D 1.6 kombi benzines. Találkozott már vki azzal a hibajelenséggel, hogy indításnál kattog és nagyon nehezen indul be az autó. Az akkumulátor most lett kicserélve új akkumulátora. Mi önindítóra gyanakszunk. Estleg ha vkinek van tapasztalata a hiba javításáról kérem ossza meg velem(ünk).
Kíváncsi leszek. Van egy két dolog amiben javulhatnának pl. kormányzás. Ezen kívül pl. egy jobb hifi sem rendelhető jelenleg az autóba. Ami van nem rossz de én hallottam Toyota Aurisét aztán Renault Scenicét mostanában azok szebben szóltak bizony. Pedig sima gyáriak voltak nem felárasak.
Sziasztok! Abban kérnlém a segítségeteket, hogy tegnap lett meg az autóm, a forgalmiban az szerepel a forgalmiban a hivatalos feljegyzéseknél, hogy km 420 !Tudja valaki, hogy az mit jelent?!
Két kérdés megválaszolásában kérném a segítségeteket:
Az egyik, az akkumulátort ki lehet cserélni otthon is?Van valami trükkje, arra gondolok, hogy pl. a Suzuki Ignisembe ha levettem a sarut és visszatettem aztán a rádiót resetelte és csak egy kód beütése után lehetett ismét használni,addig nem ment semmi! Itt van ilyenre szükség?
A másik kérdésem, hogyha valamiért elveszteném az egyik kulcsot akkor márkaszervizben hogyan csinálnak ilyet? (Az ignisemhez volt egy biléta négy számjegygel ami alapján tudták a kocsival "összepároztatni" újat készíteni) itt is van ilyesmire szükség, tehát ha megveszem az autót, ilyet kell adnia az eladónak, vagy csak szimplán a két kulcsot nincs hozzá semmi más?
Az autó amit kinéztem amúgy 2010.01-ben gyártott LX1.4 benzines, még nem vettem meg!Csak gondoltam előre érdeklődök!
A VW Tiguanba épített 1,4 literes TSI turbómotor, illetve az új A5-ös kétliteres TSI motorja kapja meg elsőként a részecskeszűrőt, a tervek szerint durván egy év múlva. Az EU szabályozása szerint ugyanis 2017 szeptemberére a jelenlegi részecske-kibocsátási határérték tizedét kell hozniuk az újonnan forgalomba kerülő autóknak, és úgy tűnik, a VW-nél csak így tudják megoldani a problémát. Valószínű persze, hogy nem a német cég lesz az egyetlen, amely hasonló lépésre készül, csak a bejelentést ejtették meg viszonylag korán.
A koromkibocsátás a közvetlen befecskendezés elterjedésével lett probléma a benzinmotoros autóknál, azaz úgy egy évtizede – épp ezért módosították úgy a szabványt, hogy ez a fajta környezetszennyezés se harapózhasson el nagyon. A dízeleknél annak idején részecskeszűrővel szüntették meg a látható koromkibocsátást, és úgy tűnik, most ugyanezzel próbálkoznak a benzines modellek esetében is.