Sziasztok. Nem szokott közületek valak ivéletlenül nyomulni 14,15. kerület környékén(Szentmihályi út , stb)?
Nagyon sok C3-at láttam ma is . Egy bajom van ,hogy idáig 90%-ban csak nőket láttam C3-at vezetni ezen akörnyéken és ez kicsit elszomorít. (Elnézést kérek a fórumos női c3 vezetőktől :))
Megvan még egyben :) Most léptem át vele a 7000kmet, ha vége lesz a vizsgaidőszaknak, elviszem olajcsere+garis javításokat elintézni valószinűleg (nyikorgások, zörgések, ilyesmik).
Nagyon sürgős segítségre lenne szükségem. Kacsa bontót keresek, ahol kaphatnék egy egyküllős kormánykereket. Legyetek szívesek súgni valami címet Budapest környékén! Takács kilőve, nem aranyból kell!
Köszönöm a segítséget!
Lehet emilben is:
gettler.zsolt@chello.hu
o6-20-33-88-390
Én a C3 bemutató hétvégén Jászberényben próbáltam ki a HDI-s C3-t, és csak hasonlóan szimpatikus dolgot tudok róla mondani, tényleg hihetetlenül meglepően kultúrált viselkedésű motor!!!
Nekem is kb. 1-1,5 hónappal korábban jött meg a C3.
vgw
Nekem is HDi 16V van. Nekem motorikusan nagyon bejött. Szerintem ez a motor a konstrukcióját tekintve ma a motorok királya. Több "nagy" autós is megrökönyödött, mikor mondtam, hogy 1.4 HDi. Pár leesett állat már begyüjtöttem. :) Semmi kopogás, semmi brutál diesel hang, rendkivül csendes. Húz mint állat. Ha eléri az 1700 körüli fordulatot, szinte robban. Ja, és hegynek fel is tudja akár a végsebességet is, nem úgy, mint a benzinesek. Kb egy hónapja a szlovák határon megállitott a vámos. Megijedtem, hogy szétszednek. De hál istennek, csak egy autóbuzi volt. Fél órát dumáltunk, és nagyon teccett neki.
Szóval egyáltalán nem bántam meg, hogy igy egy picit drágább. 6 hónapos, és 15 eKm van benne.
Nekem 15 hetet mondtak, és napra pont 2 hónap lett. (SX+digi klima+tempomat+CD+opti csomag)
Tegnap láttam egy kék C3-mat kipufogóvéggel. Ha jól emlékszem, akkor IFJ-077 volt a rendszáma és egy szőke hosszúhajú hölgy vezette. Esetleg a fórumozók közül valakié (mármint az autó :-))?
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] HI!!
Nekem 5 hétre igérték és 2 hét mulva már átvettem.
ISTEN hozott a FAN-ok között!
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Én egy leendő C3 tulajdonos vagyok már megrendeltem csak még nem érkezett meg az autó. Kiváncsi lennék, hogy nektek milyen tapasztalataitok vannak a szállítási határidő betartásában? Csak, hogy tudjam kb mire számítsak
Történt velem az, hogy befaradtam az ominozus markakereskedesbe es hosszas keresgeles utan megtalaltam az illetekes szemelyt. Elpanaszoltam a problemamat, majd mikor megtudta hogy az autot videken vasaroltam /es nem naluk gondolom/, akkor idopontot junius vege-julius eleje kornyekere tudott volna adni. Ez ket hete tortent kb, tehat majus elejen. Elhiszem hogy sok munkalyuk van, dehat megis... Gondoltam, hogy meg a szerviz elol felhivom telefonon az Assistance szolgaltatast, kivancsi vagyok akkor ok mit mondanak...
Hozza kell tenni, hogy en sem eroskodtem tulsagosan, hiszen megy az auto, a furcsa hangon kivul semmi baj nem jelentkezik, csakhat lehet hogy epp ezzel roviditem par ezer kilometerrel a varhato elettartamot, nem mindegy...
Hat roviden ennyi a kis tortenetem, bar az is lehet hogy csak en reagaltam le tul komolyan a dolgot.
Még mindig karbantartanak a tar.hu-n, ezért nem tudom feltenni a képeket. Sem Helgapataki kipuffogójáról, sem az üléshuzatomról.
Ez van. Kb mér egy hete nem tudok képet felpakolni.
Olvasgatom itt a forumot (most kapcsolodom csak be), viszont senki nem ir az 1.4 HDI 16V-s valtozatrol. En egy ilyen boldog tulajdonosa vagyok, viszont vannak gondjaim is. A legsulyosabb hogy menet kozben furcsa kerregest ad a motor, de fordulatszamtol fuggetlenul. Ha megoldast nem is, de legalabb egy Bp kornyeki MEGBIZHATO! szerviz szamat megirhatnatok, mert engem a multkor a Hungaria korutrol szabalyosan elzavartak :-(
Azt csinálsz vele,amit akarsz...
te vagy a tulajdonos,a tied....
a bank csak azt nem szereti,ha engedély nélkül javítod ki,ha nagyon sérült volt,vagy elhagyod vele az országot,előrejelzés nélkül....
ezt is csak abban az esetben,ha a forgalmiban nem te vagy a tulajdonas,csak az üzembentartó....
Üdv.Guri
Lehet fotót kérni. Ma akkor lekapom, de sajna nem lesz a legjobb minőség, mert csak a szarabbik masina van nekem.
Na meg ha a tar.hu ujra fogadóképes lesz, akkor fel is tudom tenni a netre.