Keresés

Részletes keresés

bibike Creative Commons License 1999.12.01 0 0 95
Szóval én egyszer egy magazinban olvastam, hogyan lehet a nőknek gyorsan elmenni kis segítséggel. Zuhany technika. Írtatok már hasonlót. Szeretném megosztani, amire én is rájöttem. Akkor a legjobb, ha az ember a fantáziáját már elengedte. A kádba meleg vízben feküdve/üldögélve a zuhany rózsát levéve megcélozzuk a csiklót. Nagyon bársonyos érzés tud lenni(így aztán még a legfinomabb nyelv is dúrvának tűnik hozzá képest)mivel a sugár a kád vízen keresztül érkezik. Nekem a maximum 9 volt eddig.
Kedves Férfi társak! El kell, hogy szomorítsalak benneteket. Nekünk nőknek a maszturbálás minél több annál jobb. Egymás után akár fél perc múlva is meg tudjuk ismételni. Tehát az első kettőt akár vehetjük elő játéknak is, ha ilyen nem volt. Az utolsó kettőnél már remegett a lábam. A legjobban a 2/3/4-et szeretem.
Lányok!
Aki nem próbálta, azonnal tegye.
D (most) Creative Commons License 1999.12.01 0 0 94
bagota :-)
Előzmény: bagota (93)
bagota Creative Commons License 1999.12.01 0 0 93
chio2000

Ahányszor leírod, mindig izgalomba jössz? :-)
Nagy masztizós lehetsz:-)
Akkor nem is kellene ponófilmbe szerepelned:-)

Előzmény: chio2000 (92)


chio2000 Creative Commons License 1999.12.01 0 0 92
Sziasztok!

Már rég gondoltam, hogy hozzá kellene nekem is szólni.

Szóval én úgy szoktam csinálni, hogy amikor
fürdöm akkor jó beszapanozom, vagy tusfürdözöm a kezem és azt mozgatom
Őfelségén úgy, hogy a bőr fel van húzva.
Sokkal jobb érzés.... és vmiért jóval naagyobb
és keményabb lesz...

Most, hogy erről írok tisztára felizgultam!!!

Chemical Warfare Creative Commons License 1999.12.01 0 0 91
Hey!

Az a bajom a masztival, hogy az asszony észreveszi, hogy aznap kevesebb jutott neki, és elkezd féltékenykedni, hogy biztos megcsalom. Erre én a tegnap esti italozásra fogom, de hát masztizni kell, mert arra is szükség van.
Nemtom értitek-é miről beszélek, ha van valami okos ötletetek, írjatok! Köszi!

chio2000 Creative Commons License 1999.12.01 0 0 90
Hali!

Már sokszor gondoltam, hogy én is hozzászólok, decsak most regisztráltam magam a fórumon.

Szóval egy nagyon izgató dolog az amire véletlenül jöttem rá amikor mosakodtam.
Szóval beszapanozod a kezed és azt mozgtod Rajta úgy, hogy a bőr fel van húzva.
Én azt vettem észre, hogy sokkal keményabb is lett, mint amikor hagyományosan
csinálom.
Most, hogy ezt írtam, tisztára szűk lett rajtam a nadrág...

platina Creative Commons License 1999.11.25 0 0 89
A már említett unokahúgom nem egyedülálló eset, szerintem a nők közel harminc százaléka mindig csinálta, amióta emlékszik.
Szerintem a nők valamivel kevesebbet beszélgetnek erről a témáról, mint a férfiak, talán azért is, mert nem számít annyira, ki hányszor tud elmenni, nem fejlődött ez a téma közös társas gyakorlatozássá.
Attól, hogy valaki szép, még lehet korlátolt. Bár, hogy egy kicsit kokettáljak itt, én szép is vagyok, meg nyitott agyú is.
Darki Creative Commons License 1999.11.25 0 0 88
Kedves Platina!
Igazad van, a lány valóban korlátolt volt+öntelt, viszont ezzel egyenes arányban nagyon szép. Pusztán azért írtam le, mert megtörtént, és még mindíg nem értem, hogy ez miért tabu téma, miért nem lehet erről a kérdésről őszintén beszélni? Miért illetlen, gusztustalalan és szalonképtelen ez a téma. Szerintem mindenki csinálja, de kevesen vannak akik fel merik vállalni. Ha egy fiú fiútársaságban azt mondja, hogy igen, én szoktam, akkor arra egyből ráragasztják a "kis f*verő" jelzőt. Pedig szerintem a masztizásnak pont az a lényege, hogy az ember ismerje meg a saját testét, legyen tisztában annak reakcióival. Talán a vallás van emögött, mert ördöggel, meg hátgerincsorvadással fenyegeti azt aki ilyet csinál?! Akkor a fél világ már tolókocsiban ülne. Maximálisan egyetértek az idézeteddel, a fiúk nagyon hamar megismerkednek a jobb kezükkel. Vajon ez a lányokra is igaz???
Előzmény: platina (85)
crash Creative Commons License 1999.11.24 0 0 87
erdeklodo

NOs, amikor már árzed, hogy "jön", akkor a szabad kezeddel a farkad tövénél elszorítod a húgycsövet.
Amikor már érzed, hogy nyomulna ki a spermád, akkor elengeded (közben "pumpálod" az újabb löketet). Kis gyakorlás, hamar rá lehet érzni.

Ha valaki a hasára szereti engedni, akko a szőrös has, szőrös mellkas hátány, mert utána levakarni...

Előzmény: erdeklodo (81)
platina Creative Commons License 1999.11.24 0 0 86
bbbarna:
A tükör dolog nekem is bejött. Nem hiszem, hogy különösebben nárcisztikusnak kellene lenni hozzá.

Van egy 9 éves unokahúgom, akiről tudom, hogy egész eddigi életében maszturbált, mintha az elfojtós szakasz kimaradt volna nála, szerintem tizenévesen egy kicsit könnyebben fogja viselni magát, mint társai. Meglátjuk.

darki:
Ne haragudj, de azt kell mondjam, az a felnőtt nő, aki elutasítja a partnerét, miután az nyíltan beszél neki ilyen irányú szokásairól, igen korlátolt. Egy magazinban olvastam egy nem rossz mondatot mostanában, valahogy így hangzik: mindegy hányszor csinálják hetente, mindegy, milyen mély a kapcsolat, van-e szerelem, a férfi úgyis régebben ismeri a jobb kezét.

platina Creative Commons License 1999.11.24 0 0 85
Chip:
Sokkal jobb, mint az idegbaj vagy a nemi erőszak.
Darki Creative Commons License 1999.11.24 0 0 84
Engem világéletemben érdekelt az, hogy a lányok hogyan csinálják (arra nagyon hamar rájöttem, hogy nekem hogyan jó) de akármelyik barátnőmet kértem arra, hogy csinálja előttem, mindíg kitérő volt a válasz. (sajnos volt olyan is, amelyiknek elmondtam, hogy szoktam magamnak is csinálni, elhajtott a fenébe azzal a dumával, hogy ha te ilyen ügyes csávó vagy hogy magadnak is sikerül, nincs is szükséged rám) Talán szeméremből, vagy a dolog tabu jellege miatt tagadják - nem tudom. Most végre találtam egy homepaget : www.extra.hu/maszti ahol egy lány megpróbál tárgyilagosan beszélni a dologról, sőt egy videón be is mutatja, hogy ő hogyan csinálja. (Engem úgy felizgatott, hogy ki is vertem) De nem ez a lényeg, hanem az, hogy végre egy lány megtöri a csendet, és kendőzetlenül mer beszélni a témáról.

Kedves Platina! Nagyon kíváncsi lennék a Te véleményedre, hogy női szemmel hogyan látod az ott leírtakat. Gondolom a fiúknak egyöntetűen tetszeni fog.

bbbarna Creative Commons License 1999.11.24 0 0 83
még valami ami nekem igen bejött.
Leakasztom a fürdőszoba nagytükröt és feltámasztom úgy, hogy magamat kissé alulról lássam....Azután kezedem izgatni magam, szép kényelmesen, közben figyelek mindent..
Simogatoma mellbimbóimat is lözben az arcomat is figyelem..szóval így a kiteljesedésig!!
Chipet Creative Commons License 1999.11.23 0 0 82
Meg mindig jobb, mint az idegbaj vagy a nemi eroszak.
Előzmény: MrSinus (80)
erdeklodo Creative Commons License 1999.11.23 0 0 81
Hol kell elszorítani , mikor már a vége felé tart a kielégötés, hogy 30-40 cm re spricceljen?
Mondjatok jó maszt technikákat de olayanok at is mely késleleti a csúcsot

Előzmény: crash (67)
MrSinus Creative Commons License 1999.11.23 0 0 80
Igazad van Platina! Biztosan sok olyan nő van, aki nem ismeri fel a dolog szépségét.

Amit a szexológus írt, azt csak azért találtam furcsának, mert kiderült, hogy a tudomány már tisztában van a maszturbálás jelentőségével, de szerintem durva lenne a fiatalokat masztira buzdítani a szexuális felvilágosításon...

platina Creative Commons License 1999.11.23 0 0 79
Mr.Sinus:
Nagyon egyetértek veled. Nő vagyok és 18 éves koromban kezdtem maszturbálni, ami szerintem kései és nagyon furcsa, különösen akkor, ha hozzávesszük, hogy 12 éves koromban csókolóztam először. Úgy érzem, ha egy öt-hat évvel előbb kezdtem volna a masztit, nyugodtabb, kevésbé feszült lett volna az életem.
Zárójel: így sem rossz, szerintem a nők között mind a mai napig nagy számban vannak, akik egész életükben nem ismerik fel a dolog szépségeit.
MrSinus Creative Commons License 1999.11.23 0 0 78
Sziasztok!

Új vagyok itt a Fórumon, de gondoltam, leírom mit olvastam egy szexológustól a masztiról. Ez elsősorban a lányokat érinti. Azt írta, hogy lányok számára (fiatalkorban) mindenképp tanácsos az önkielégítés, mert a hölgyek számára a szex egy tanulható folyamat. A hölgyeknek meg kell ismerniük a testüket, hogy később megfelelő nemi életet élhessenek...
Vélemény?

alter-ego Creative Commons License 1999.11.21 0 0 77
Ahhh!
Törölt nick Creative Commons License 1999.11.20 0 0 76
Chipet!

Félreértesz. Nekem nem célom a mennyiségre való törekvés. Én megeléxem kevéssel is, de azok hosszúak, és fantasztikusak (s nem csak nekem ;-) bár itt már nem a Masztiról van szó)

Kis

Chipet Creative Commons License 1999.11.19 0 0 75
Kis,
Minden a technikan mulik. Gondoskodni kell a megfelelo kenesrol - mint a tenyleges aktusnal is - kulonben... Lehet utolag kenegetni mindenfelevel, hogy egyaltalan meg tudd fogni, mikor kimesz pisilni, jol mondta a cimborad. Ha az megvan, akkor 3-4 nem lehet problema, de (C) Veres Pali is nagyon igaz, hogy a hatodiknal mar meleg levego sem jon, de szo szerint. En holggyel hoztam ossze negyet egyetlen este alatt, de az utolsonal... Szinte nem vette eszre, mikor mentem el benne, a fentiek miatt...

Hallottam en is fiukollegiumi "gyertyaolto" versenyrol, meg ilyesmirol - de ez szerintem mar tulzas. Ha mar magammal, akkor magammal kettesben...

Előzmény: Törölt nick (66)
bagota Creative Commons License 1999.11.19 0 0 74
Mentálsáskanak igaza van. A túlzott masztizás elszoktat a szex más formáitól.
(Nem tapasztalatból beszélek:-)))
Előzmény: Mentálsáska (71)
Törölt nick Creative Commons License 1999.11.18 0 0 73
OFF

Szal' akkó ez a tgopic is titopic, azaz Titanic?
(Ez szarra sikeredett bocsi.)

Elsülyedt?

OFF :o)

Kis :o)

crash Creative Commons License 1999.11.10 0 0 72
Mentálsáska

Egy-egy ilyen beszólás hetekkel visszaveti a felépülésemet. Kéretik egy kis figyelmesség! Amúgy ha nagyon ragaszkocc hozzá, majd oda is írok.
Megfelelt?

Előzmény: Mentálsáska (71)
Mentálsáska Creative Commons License 1999.11.10 0 0 71
Na ez itt a gond, ugyanis ha túlzásba viszed magaddal, ahelyett, hogy pld-ul a "Hogyan szólítsuk meg a csajokat" topicban nyomulnál, egy idő után már csak magadnak tudsz szépet, izgalmasat nyújtani.
Előzmény: crash (70)
crash Creative Commons License 1999.11.10 0 0 70
A topic nem kellene, hogy elsűllyedjen...
Csak gyúgyuljak meg, majd írok néhaány szép és érdekes és izgalmas... khmmm... dolgot.
Előzmény: bagota (69)
bagota Creative Commons License 1999.11.10 0 0 69
Kis

A Topic el fog sűlyedni:-(

Amúgy érdekes a téma:-)

Előzmény: Törölt nick (68)
Törölt nick Creative Commons License 1999.11.10 0 0 68
Sziasztok!

Két dolog miatt írok:

1: nem szeretném, ha eltűnne ez a jó kis topic.

2: kipróbáltam a zuhanyozós technikát, hát nem mondom bejött, de nem ez volt a legjobb.

Üdv. Kis

crash Creative Commons License 1999.11.03 0 0 67
Tizenháromszor?!?!
Atya Gatya!

A "csúcs" eddig talán három volt, most meg valahogy a nagy nihil van eme téren. Hogy a hátralevő 3 hetet hogy bírom majd ki?

Amúgy technikailag...
Változó. Mikor hogy van kedvem. Újság azért mindig van hozzá. Szeretem magam hosszú ideig "hergelni", pl. csak egy ujjal simogatom a makkom alatt, vagy két ujjal a fitymát húzogatom...
Ha jön a csúcspont, akkor elszorítom a tövénél, így többnyire összejön egy 30-40 centis spricc.
Ja, és a hasamra...

Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 1999.11.03 0 0 66
Chipet!

Hát igen, akinek van ereje és ideje hatszor kiverni egymás után, s ráadásul még élvezi is, annak gratulálok. Egy gyerekkori haverom űzött sportot belőle, és sikerült neki 13-szor egymás után. Azonban az is igaz, hogy utána egy hétig még vizelésre is félve vette elő.

Kis

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!