Volt itt par laptop buzi. Faterom keresne kiszallos, viszontagsagokat jol turo laptopot, mondjuk Dell/Toshiba? 400 a limit, de ez tenyleg a max. Nem feltetlenul eromu kell, csak mzkodjon porban, napfenyben, stb.
Előbb utóbb valamelyik gyártónak lépnie kell, ott lapulnak az igazi újdonságok a fiókban de amígmegveszik a népek a sok kicsit fejlesztett semmi újdonságot nem tartalmazó szart addig minek dobjanak be valami igazi ütős újítást.
Vagy az alma vagy a samu lépni fog előbb utóbb és akkor megint lesz egy kis verseny.
Azért az s3-tól sokkal jobb az s4, s5-nél meg megint alig van fejlődés.
Ugyanez alma vonalon is, nincs igazi fejlődés, kicsit gyorsabb mindig, meg új kopósabb burkolatot kap ami fél mm-rel vékonyabb mint az előző, picit jobb kamera.
Az apple még a képernyőfelbontást se emelte az utóbbi pár évben és sd felbontású képernyőkkel retinázott. Most végre nagyobb felbontású kijelzők lesznek.
Ha nem lesz valami nagyobb újdonság a note4-ben akkor veszek egy s5-öt.
hozzál :) szerintem nem is nagy kerülő hazafelé :D kénytelen voltam beülni a bergmannba vagy hogy hívják, az sem rossz azért, de miattad rá voltam teljesen akadva az arácsira. a kávéjuk az nem jó de gondolom ott nem is ez a lényeg.
Ez jogos. Egy ismerősömnek van, ő egész nap buzizza és szerinte majdnem egy napot bír. Ha nekem elketyeg normál használatom mellett egy napot, az jó. Autós töltő kell mindenképp, de az akku kérdés mindenképp érdekel.