Bet365-nél elég, ha van bent pénzed (tán 10€ a minimum befizetés) és nézheted. Igaz, kis ablakban adják, de a semminél jobb. Rémlik, hogy vagy náluk vagy másik irodánál volt olyan, hogy csak akkor nézhetted, ha fogadtál is, de az utóbbi időben a bet365-nél nem volt ezzel gond. Volt, hogy 1 € centet hagytam bent és simán videóztam.
Necsre járni nem kötelező és mindenkinek van józan esze hogy eldönhesse mikor engedhet meg magának a 2000 forintot szerintem egy átlag magyar általában megengedheti.
Van néhány ismerősőm akinek ha döntenie kell hogy az utolsó pénzecskéjén cigit vagy kenyeret vásároljon akkor a cigi , mellet dönt és döntöt az aszony meg a gyerek csak kibirta kenyér nélkül is azt anéhány napot a fizetésig.
Tehát véleményem szerint nagyon sok esetben az embernek arra van pénze amire akarja hogy legyen, és nem raciónális érvek mentén dönt.
Na de ha az Újpesttől levonnák a pontokat attól még nem maradna bent a Kövesd, ezért nem értem! Pláne ha az utolsó fordulóra a 6 érintett játékos nélkül állunk ki (valljuk be, egyik sem hiányzik) akkor még azt is behúzhatjuk (bár szükségtelen.
Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy ezt meglépik. Bár én naív vagyok.
Az mondjuk elgondolkodtatott, hogy az élcsapatok közül csak a Győr szavazta meg ugye ezt a marhaságot. Ők játszanak az utolsó fordulóban a Kövesddel.... Minden esélyt meg kell ragadniuk... Remélem délután már ez a része lényegtelenné válik.
Bár olyat is olvasni, hogy a Kövesd zsarolja az MLSZ-t az Újpesti dolog miatt.
Tehát a Asta-Steaua kupadöntő 52900 néző a jegyek ára nagyjából 1000-20,000 forint között és a bevétel körülbelül 650 ezer euró és 59 ezer ahogyan tévesen irtam alső nekifutásra.
úgy érzem, a gondolatmenetedben az a bökkenő, hogy Csányit ún. nyugati típusú üzletembernek tartod. ő nem az. ugyanolyan kapcsolati tőkéjét kihasználó jól helyezkedő figura, mint az összes többi, aki a rendszerváltás után meggazdagodott.
1984. május 26. , 1984 májusának utolsó vasárnapja
A szerzők is focizással ünnepelték a Nemzetközi Gyereknapot 1984 május utolsó vasárnapján
[...] Bővebben!Tovább »
Eddig még a Loki miatt érdekelt valamennyire ez a sz.r, de lassan elérik, hogy már az sem tart a hazai meccseknél. Dél-Amerika meg elég tág, utoljára chilei meccset néztem, ahol aztán végképp nincs kedvenc csapatom, csak jó volt nézni, hogy bénák ugyan, de legalább lelkesek. Nálunk ez utóbbi is hiánycikk.
Én eldöntöttem, ha 18 csapat lesz, onnantól leszarom az egészet. Leszoktattak a meccsre járásról, már a tv-ben is inkább csak hallgatom a meccset és érdekesebb résznél odanézek, de ha meglépik, akkor annyi, megnézem az eredményeket és kész.
Tudom, senkit nem érdekel :o), meg hát attól még Loki a Loki, de én besokalltam a magyar focitól. Inkább Dél-Amerikai meccsek, focizni ugyan nem feltétlen tudnak, de legalább hajtás meg hangulat van.
A versenykiírás megszületett a verseny kezdete előtt. Annak módosítása a verseny vége előtt öt perccel engem nem emlékeztet a jog betartására. Lehet emelni a létszámot korrekt módon is, ha a legközelebbi versenykiírásban ez szerepel. Minden más megoldás mutyi.
Itt még az NB2 bronzérmese, a Gyirmót is bekavarhatna. Ráadásul rendelkeznek Nb1-es engedéllyel. Vasasnak nincs a következő szezonra NB1-es engedélye. Ha ki kell zárni az Újpestet, a Gyirmótiak is hőböröghetnek. Ha nem kell kizárni, és úgy lesz 18 csapatos, szerintem akkor is. Siófok, Békéscsaba van még az NB2-esek közül engedéllyel. Teljesen mindegy, ha felemelik, hibáznak - és ha valaki bepereli őket, nagy eséllyel nyerhet is. Egy dolog miatt lehetne védhető, ha kizárják az Újpestet és feltöltés kellene, de ez remélem nem fog megtörténni.
Azt azért jegyezzük meg: a Mezőkövesd "csak" zsarolja az MLSZ-t, ami nagyon nem szép, viszont a kialakult helyzetért mégis előbb felelős a csodálatos Újpest korábbi szélhámos vezetősége, a jogokkal bűvészkedő utódaik, meg az erre rábólintó mindenféle fórum - maga az MLSZ.
én mintha úgy emlékszem hogy pont a Vasas benttartása után módosítottak a szabályokon hogy amelyik klub kiesik az mindenképp megy alsóbb osztályba és nem lesz szerencsés benmaradó
Csányi nem hülye. Bőven megéri neki. A tőzsdén visszakereste az állítólagosan beletett pénzét. Ha a Mezőkövesd miatt felemelik az NB1 létszámát, tényleg nincs miről beszélni. Már így is bőven az utolsó csepp utáni állapot van, de ha ez is meg lesz, előbb - utóbb elmúlok mindenkinél a stadion mámor. Vagy most az a helyzet van, hogy pár stadionért ezek azt csinálnak amit akarnak ? Mi meg csak kuss, és taps?
egyelőre csak 9 csapat szavazta meg 18-as NBI-et, normális demokratikus országban a Kaposvár és Kövesd szavazata ilyenkor nem számít, mert igencsak érintettek a dologban.
Ha meg 18, akkor is kéne lennie legalább egy Kaposvár-Gyirmót osztályozónak.
Ezzel a Tállaival (?) meg a többivel engem már régen a hajdani komcsik kedves vadászkirándulásaira emlékeztet a dolog: oszt mi van veletek Jóskám, ne is kérdezd Szabó elvtárs, baszakodnak a csapattal, na de Jóskám, ne aggódj, megoldjuk, hopp, ott egy vaddisznó, ha megbocsátasz...