Anno, mikor még a 13-asom volt (Mac), azt mondtam egy főnökömnek, hogy semmit nem lehet látni a kijelzőből. Azt mondta hát szar a géped. Namondom, hát nem ugyanolyan gépünk van, Macbook-Macbook? Hoci, hadd lám. Bazmeg, tényleg.
Persze ez is fényes (a 15ös Retina), mégis teljesen használható. Megkockáztatom, hogy olvashatóbb, mint a matt Latitude-m. (persze ahhoz képest nagyon tükröződik, de sokkal nagyobb a fényereje)
"gondosabban egymáshoz tervezett komponenseket is jelent."
Tök jól hangzik, marketing katalógusban olvastad?:) Asszem a Latitude 6-ezres sorozat volt, amin a hdmi-t vagy vga-t ne használd (már nem emlékszem melyiket), mert túl közel van a kártyához és túlmelegszik. (vagy talán az XPS, az is alig volt félmillió)
Onmagaban a TN panel egy vicc, es a riasztos dolog a masodik beszelgetes ota annyiban szempont, hogy arra is jo legyen. Viszont az asztalit is kivaltana vele, tehat ezen dog futni a Lightroom. Szoval muszaj a jo display. Es ez mert kontrasztarany, nem leirt. Nagyon keves, az elfogadhato 1:800tol indulna, ehhez viszonyitsd. A homogenitasa is kifejezetten rossz, webezni, riasztot programozni, szerzodeseket irni, vegul is megtenne, de kepekhez nagyon keves. Csak ugye fentiekhez minek 350k s gep.
Tök jók az igényeid, csak tudod, hogy nem ahhoz lőtted be az árat?
Amúgy meg legyen napfényben is tökéletesen látható, és a képminőség, színhűség is felsőkategóriás, hát, neked tényleg csak a Mac gyárt megfelelő gépet:)
Én úgy vagyok vele, hogy aki a leírt kontrasztarány alapján dönt, az buzi.:)
Teljesen jó az mindenre, riasztót programozni meg főleg.:)
Amúgy nem csak jobb anyagokat, gondosabban egymáshoz tervezett komponenseket is jelent. Nyilván jóval drágábbak, vagy ugyanannyiért elvileg kevesebbet tudnak, de a gyakorlatban ez gyakran azt is jelenti, hogy mégsem. A Toshibánál amúgy a Portege meg a Tecra üzleti, meg valamennyire a Satellite pro.
Ha esetleg még találsz valahol Lenovo T530-at azt is érdemes lenne megnézni. Nálunk most Lenovo a flotta, a megszokott hülyeségeket leszámítva nem rosszak, csak a teteje rettenetesen túlárazott.
Az a baj, hogy a Dell 1:200 hoz kontrasztjatol is elborzadtam, szoval kellene egy normalis minosegu, de ips es verzio. Vagy egy kivalo TN, hataresetkent.
Azert ketto nehezen jonne ki, ezzel szemez, SSDvel, 8 giga rammal. Nem olcso, de hasonlo teljesitmenyben mi lehet alternativaja? Van egyik kutya masik eb?
Nagyobb baj, hogy ezek a nyomorult szekuritis programok meg a win7et sem igazan komaljak, nem hogy a harapott almat. Most jutottak el odaig, hogy mar mer venni win7-es gepet.
Egyebkent meg igen, ha mar egyszer megy a cucc, akkor telefonon is konfiguralhato, de sok helyen mar van net es onnan meg plane. Es kell is, minek menjen ki minden hibajelzesert, vagy finomhangolasert.