Sok mindenben igazad van. Csak apró árnyalás...nem kellenek zsoldosok, szurkoljunk Bodónak, Szitának, Pedrónak.....kb novemberig. Utána ámuldozva nézzük a profikat (zsoldosokat). Aki szereti magát a játékot elengedi a zsoldosozást, ennyi pénzből ebben az országban...ne politizáljunk.
igazából sokan beleesünk abba a hibába, hogy mindig az kell, ami nincs.
amikor még a régi, féloldalas lelátós csarnokban vertük a Barcát, mindenki azt mondta, hogy de jó lenne a csapathoz méltó csarnok. akkor Zovko idején ki lett bővítve, az is kicsit lett, akkor arról ábrándoztunk, hogy egy fain kis 5-6 ezres aréna de jó lenne.
akkor amikor elvitték a legjobbjainkat, Sterbiket, Dzombát, Lazarovot, arról álmodtunk, hogy legyen pénzünk őket megtartani. most van, pariban vagyunk, minden fontos játékosnál képbe vagyunk, most ez sem tetszik igazán.
voltam a régi csarnokban sokszor, aztán az Arénában is, 4x voltam Kölnben, utoljára a Kielce elleni döntőben. engem nem érdekel ki honnan jön, amíg kiteszi minden meccsen a pályára, amije van, amíg meghal a pályán a piros mezért, addig nem érdekel se a fizuja, se hogy meddig marad itt.
Andriska zsoldos? itt van lassan 10 éve.
Gasi? Petar? Lauge?
nekem ez ugyanaz a Veszprém - pontosabban A Veszprém.
persze, belefutunk klasszikus zsoldosokba (főleg a vardarosok ugye), de ez benne van a pakliban.
Persze ki nem örülne egy Remilinek, én is, de észre sem vesszük és a pénz meg a sok lehetőség áttranszformálja a csapatot egy embertelen, precíz, üzleti alapon működő zsoldossereggé, és évről évre érzem azt, hogy távolodik tőlem a csapat, elhidegülünk egymástól, persze én csak egy csepp vagyok a tengerben, még meccsre sem járok, de ott voltam egyetemistaként a 90-es évek elején a március 15-i csarnokban és mikor még lehetett papírgurigákat dobálni a meccs előtt és fent a kakasülőről üvöltöttünk, hogy majd összedőlt a csarnok, hát ezeket az élményeket veszem mostanában elő és eröltetem magam, hogy én még mindig Veszprém szurkoló vagyok...
Szerintem Corrales nincs bent a top 5 kapusban ! Oda olyan kapusokat sorolnám akik egy jó átlagot tudnak huzamosabb ideig letenni .Corrales nem az a kapus Landin ,Vargas ,Buric ,Nielsen ,Milosavjev ilyen kapus. Abban se értek egyet ,hogy pár hónapja van ez a hullámzás mert tavaly is megfigyelhető volt ugyanez nála .Bizonyos meccsekre össze tudja rakni magát és kb ugyan annyira meg nem.Wolf szerintem előtte jár mert Kielcét kb ő vezette a bl döntőbe .Ott ha hozzuk szerintem azért ,hogy legyen egy stabil első számú kapusunk.
szerintem előbb volt a hosszabbítás, és utána a megkeresés. ha emlékszel, az első hírek arról szóltak, hogy 25-től Bukarest, és ez módosult 24-re, amikor kiderült hogy opciós a 2. év.
amúgy szerintem van azért olyan klub, ahol két egyforma tudású van: a Barca, de nekem még a Flensi és a Nantes is idefér.
Cupara hosszabbítását december közepén jelentette be a Veszprém. Azóta mindössze másfél hónap telt el. Ha tervei lettek volna a csapatnak, hogy mást igazoljon helyette, akkor miért kellett bejelenteni egyáltalán?
Ráadásul Wolf érkezése (Remilivel ellentétben) szerintem nem passzol a képbe.
Egy részről a Veszprémnél van egy klasszis kapus (Corrales), aki simán top5 kapus a világon, több éves átlagban az elmúlt éveket nézve. Igaz, hogy az elmúlt pár hónapban nem volt olyan formában, de nem is lehet mindig top formában lenni és neki nem is most kell, hanem majd tavaszra.
Másik oldalról vizsgálva, vannak csapatok, akik a Veszprémmel összemérhető kerettel rendelkeznek és 1 db közel olyan komoly kapusok sincs mint Corrales. Ilyen például a Kiel és a Szeged. Nekem nem tűnik valószínűnek, hogy ha szétesik a Kielce és Dujshebaev Szegedre megy, akkor Miklerrel és Imsgarddal tervezi a jövőt. Minden tiszteletem Mikleré, de 38 éves és sajnos már ő sem lesz fiatalabb.
Ráadásnak ott van Wolff szemszöge is. Ha jól tudom, Ő A Kielből azért jött el anno mert nem jutott neki elég játéklehetőség Landin mögött/mellett ... a Bundesligában és a BL-ben. Szerintem Corrales mellett lényegében pont ugyanaz a probléma állna fenn itt, de talán hatványozottan, mint amiért ő eljött Kielből.
Ezzel együtt persze a tévedés jogát fenntartom, hisz láttunk már meglepő igazolásokat. De számomra Wolf ideigazolásáról való találgatás azt az időszakot idézi, amikor Nagy Laci ideigazolt és arról ment a találgatás a fórumban, hogy Kim Anderson lesz majd mögötte cserének. (miközben NL első szezonjában Terzic volt az első számú balátlövő...)
csak egyedül Corrales édes kevés lesz ,sajnos elég hullámzó a teljesítménye .Alluról saját nevelést felhozni meg nincs kit aki meg is üti kicsit is a szintet