Most olvasom Kielce FB, szerintük a mi FB oldalunkon már ott van Remili bejelentése, egymást kérdezgetik. Teljes agymenés e történet. Mindenesetre lengyel vodka a fagyasztóban.
múltkor kérdeztem a feleségemet, hogy figyumár, visszamentünk az időben? asszem mikor Tamásfiam beszélt, akkor jutott eszembe, hogy basszus, ezeket már hallottam pár éve.
semmi sem változott azóta... és az a baj, hogy most megcsíptük a 8. helyet - ha nem így van, lehetett volna reménykedni (bár sok remény akkor se lett volna...)
egyre népszerűbb a kézilabda, egyre több ország hajlandó belefektetni a szükséges munkát és pénzt, és ami a közös bennük: nyitottak az újdonságra, haladnak a korral, és folyamatosan képesek meglepni a világot.
7 a 6 a dánoknál? szlovénok hátul maradnak hogy legyen a hely elöl?
nálunk semmi innováció, semmi haladás, sőt, zuhanórepülés van évek óta
Gyerekek nagy a csend Kielcébe ... Megint valami kamu szagot érzek! Végén ki fogják hozni figyeljétek meg ,hogy megvan az egyesség az új szponzorral és nem kell senkinek távoznia .És megint mindenkit jól átvertek kb 10000.alakalommal.
Minden világverseny után azzal kínzom magam, hogy visszahallgatom az előző VB-k, EB-k utáni elemzéseket, miután a legújabbat hallgattam. Mindig elbizonytalanodom, pár éve felvették és évente újra ismétlik a műsorokat? Így igen, úgy gondolom múlik az elnökön, ha Mocsai lesz, sosem lesz szélső játékunk, sosem lesz betörésünk, mindig a belső 4 fog támadni szűk sávban 6 védővel szemben, csak lassú tornyaink lesznek, lábmunka semmi, átlövések 9-10-ről, technikai képzés a "nyugat ópiuma", hajrá serdülő VB-k, éljen a dobogós helyezésünk tizenévesen és nem számít a felnőtt tizenvalahanyadik helyezés, mert majd a Los Angelesi olimpia lesz a mienk (Juhász I.).
Nem vagyok klub képviselő de ahogy én tudom nincs ki elválalja a kabala szerepet(gondolom nincs agyon fizetve).A régi srácból aki ezt vitte ha jól tudom videó elemzőt csináltak.Egyébként nagyon hiányzik főleg annak tudatában ,hogy már kb minden kis csapatnak is van kabala figurája. /Ha más nincs én Lacinak és Sevinek javasolnám öltözzenek pomponlányak és ugráljanak a Vipbe Csik meg közbe dugjon a gatyájukba egy kis jattot .Imádni fogják a szurkolók
ki az aki számonkérheti az UP és felnőtt edzőket, meg a NEKA vezetését?
nem sima matek a kézilabda, de a nagy számok törvénye alapján férfi vonalon ki kellett volna jönnie már legalább 1 világklasszisnak vagy jelöltnek, a női vonalon meg hova tűnnek az utánpótlásban világverő fiatalok?
Ha Remili jön, én azért imádkozni fogok, hogy Laugét és Nanadicsot kerüljék el a sérülések kulcsmeccsekre és talán akkor lesz esély a bl végső sikerre is..