Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
A 853-as hozzászólásom mindenesetre továbbra is él a tekintetben, hogy érdeklődöm, mi lesz rock like fuck, illetve retisonic nikkekkel, akikkel remek kapcsolatot ápoltam, s ezért hiányoznak.
Te itten ne legyél tévedésbe', én a sokáig és hosszan félre- és elpofázós Wágner vagyok, nem az adakozós, izé, visszaadakozós... Mostan is hosszan sokáig pofázhatnék erről-arról, meg magyarázhatnám a magyarázhatatlant, mer' én ebbe' profi vagyok..., de mostan fölmelex a Söröm és emiatt rövidre fogom a lépést..., puff... na, má' pofára is estem... há' megmondtam előre, nem....
Szia, Wágner úr! Hogy te milyen rendi vagy! Légyszíves, akkor már add vissza a következő nikkek jogait is, ezek a szerencsétlenek senkinek se ártottak, azért lettek letiltva, mert állítólag letiltott nikkel azonosították magukat (nem tudom, melyik lehetett ez a letiltott nikk, de azóta biztos nincsen már letiltva):
Észak Gyémántja
nortagem
megatron
és Methadon, neki nem muszáj visszaadni a jogait, de legalább a hozzászólásait állítsd vissza, köszi, egészség!
Lyó..., akkor majd iszunk kimitiszt, ahogy ill... és közbe' elmondjátok legújabb nickkinyírási ötleteiteket, meg azt, hogy melyik topikot köll majd hatásosan megrazziázni, mer' csak helyet foglal feleslegesen és különben is..., na, ahogy szoktuk... , de ez úgysem tartozik az itteniekre, szóval majd megbeszéljük, ahogy az lenni szok az eligazításon...
Én jégerezni fogok, mert vezetek, de ha gondolod, viszünk két ládával, a költségvetésbe még belefér. És szuri is csak házipálinkát fogyaszt mostanában a meghűlése miatt, kissé lerobbant szegény. Talán egy-két sör a pálesz mellé, de több nem.
Szia, Wágner úr! Igen, átulta a pénzt, ahogy kértük, most néztem a Modera Bt.-és bankszámlát, holnap felugranánk szurival meg egy láda pilzenivel valamikor estefelé. Mit szólsz?
Tökre arisak vagytok, de hadd bátorkodjam felhívni a figyelmetek, hogy még nem végeztetek teljes munkát, pár topikban (pl. Anathema, Garmarna) hiányoznak rendkívül értékes, érdekes, tudásban gazdag hozzászólásaim. Csináljátok már meg rendesen léccike, köszike.
A helyzet az, hogy eddig a szintig tudtunk bármit is tenni az érdekedben ingyen, ezután perkálnod kell a további lépésekért. Szurinál vagy nálam fizethetsz, és akkor maga Wágner úr fog válaszolni.
Nagy örömmel tapasztaltam, hogy Alternative Thor összes hozzászólása ismét elérhető, nagyon fontos ez nekem.
A nikket használni ugyan nem tudom, de hát ez is valami. Ez már amúgy véglegesnek tekinthető, vagy a későbbiekben újra tudok ezen a nikken írni? Ha nem, akkor eddigi kérdésem továbbra is fennáll, szóval hogy miért is tiltottak le örökre, ha igen, akkor pedig az a kérdésem, hogy mikortól használhatom újra.
Tisztelt Supernovablaster és szopiszuri! Szeretném tudni, hova tűnt a „Barokk” topik, mit csináltatok vele. Nyilván félreértésről van szó, az nem lehet, hogy a Kultúra fórom egyik legszínvonalasabb művészettörténeti topikja egyik napról a másikra eltűnjön. Bízok benne, hogy mielőbb tisztázni tudjuk ezt a félreértést, és a topik visszakerül eredeti helyére, a Kultúra fóromba, mindenki számára olvashatóvá válik.
épp a spanyol barokk szinházról akartam egy kis szösszenetet elhelyezni a Barokk topikban, amikor szomorúan konstatáltam, hogy ez a téma nincs többé. azt hiszem, helyénvaló a kérdés: miért?
Megértem, hogy frusztrál ez a dolog, és tök rendes volt tőletek, hogy a technikai hiba ügyében közbenjártatok, ám lásd be, ha a simogató kéz gazdája egyszer csak üt, rúg, akkor ne csodálkozzon, ha tökön harapják. Persze, amióta moderátor lettem, azóta megértőbb és türelmesebb vagyok, még az ilyen cinikus megjegyzésekre is kulturált hangnemben reagálok. Kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, azt kell, hogy mondjam. És vállalom az ifjúkori bohóságaimat, azok is életem részei, így vagyok egész.
Ellenben - csak hogy rátérjünk a ti kis bohóságaitokra - szurival minden moderátori gyűlésen és szakmai fórumon feltesszük a kérdést Nektek, kedves moderátortársak, hogy Alternativ Thor végleges törlése (amely eléggé fércmunka volt, némely topikokban megmaradtak a hozzászólásai név nélkül, mint például ebben is, más topikokból meg totál eltűntek, ejnye, Gépház, miféle megszüntetés ez?) indoklás nélkül hogyan egyeztethető össze a lelkiismeretes és progresszív moderátori munkával. És a válasz csak vállvonogatás meg bamba tekintetek sora. Ilyenkor megrendül a hitem az emberi jóságban és tisztességben.
Tudod, abból nem tanulnak az újonnan jövő moderátortársak, hiszen ha már véglegesen töröltünk, nem tudod mutatni nekik az utat. De így majd irányítod őket okulva a hibáidból. Az egy napos letiltásod pedagógiai célzatú volt, erre ez a helyes kifejezés. Nem elrettenteni akarunk.