Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2023.07.17 -1 0 291

UFOzzuummm... miEeee... $$$... sose Volt? -lesss... ha lenne szemed, szemetek, Watt a fak?
                4.: Kávézzuummm... innentől kedve, ne feledjuk, hogy mi előbb MAGNES MAG ÉS EREJE VÉGTELEN...VAGYUNK, Mi is Ufok vagyunk, ami ládd az nélkül, nemjutottunk volna ide? -itt rögtön az idő meg az ideg, hideg? -ne meg a nyál is... Sokat emleggetem a tiltott Erotika könyvet, és nagyon tiltva vala,(fiteljal ezek mindent ami nem vakitás, végleg eltüntetik!!!) hogy hogy jutottam hozzá? Fita, minden itt ami kőrkőre vasbeton dzsungeleik, (borzalom most azt amit rásóztak a magyarokra, na csak azok a gyerekéink miatt,de ugyis az övék? -azok...na most!- apuék, nincsennek tudatában annak, hogy mi mi? -mi mi MO? -mo mo mo...Ezt én ugy tapasztaltam.van erő van csodás erő, csak ritkán jön elő,azaz... Rengetek olyan történet vala, hogy olyan erő jelentkezik, amit egyáltalán nem vagyunk képes, ládd a felesÉgem, ténleg halot valék, és a hangom hallja? Fita, hogy magyar rázzuk meg.hogy egy az egyben tudok beszélni az Égieninkkel kell? -igen miindőnknek,(a szülivel, akik sose hagytak el!!!) és ez megszakadt valami oknál fogva, és itt ne hibáztass -okolj -bánsál senkit, most én nem akarom sajnáltatni se magam, és az az... Ezeket az irásokat, ládd most is, apuékkal, most is, hogy akik ezeket nagy épitkezések, már nincsennek! (most monták) Na most, ha ezt tudod olvasni, most ismét olvastam a kishugom, és nagyön jó! ... fita az anyag is megvan fertőzve, ezt a nagymamám, mikor hoztuk a falevelet a nagy lepepdőkbe a hátunkon, hogy eredtileg minden csoda és csak ehető gyümolcsfák és növényzet vala, én rögtön, és nem kellett dolgozni? -iskolába járnni bo bo bokorba booo...
                5.: Nemtudom hogy hogy lehetne, hogy ténleg látok látok ok? -na mert akarok, itt megint a kis hugom, jaja de az akarat, az a hátunk megett van? (duccuk, na meg a nykunkba,lőd apcselekekedeteik)Na most, teljesen kikapcsoltam azt, ami ennek az agy velője az, amibe van az elektromosság...ládd 1984 Julius 4re. hogy az hogy nagy müvészek, na azok rendelkeznek teljesen a nyüveikkel, amik valóban férgek, ládd ...ezt is kell, hogy nem látod azt a nagy végtelen fekete ég, sötétséget, na most...ITT AKIK A PÉNZ FELTALÁLÓI AZOK CSINÁLTÁK MEG CSINÁLJÁK A SÖTÉTSÉGET = TUDATLANSÁGOD, ÉS MOST ONNAN, VANNAK AZ ELHIVATOTTAK,DE KEVESEN A VÁLASZTOTTAK, AKIK ITT NAGYOK LETTEK TELESTAR ÉS BEFUTOTTAK, NA EZ LENNE AZ VILÁG SZIN PAD! -PADRÉK KIHERÉLTEIK?Ennek meglátása, rendkivül vezélyes, ládd aki csak mint én,csak picikét...mama bibi bánt, mi van a szemembe? -vagy ki a vakok szemét, szemét, fita itt szemet szemért ért?-meggyógyitá nyitá? -vala? (NINCSAK MA IS MIND MEGÖLIK KRUCIFAKKÖLIK)Na most az amit én EGY VAGYOK AZ ÉGI FÉNY UFOSAINK KÖZZÜL, az az, hogy egybül el tudtam ugy kiszakadni ebbül, hogy teljesen ezt onnan, mnt az ma éjjel,megtudtam azt látni, ho ho hooo... nehogy nem értem magam,hanem magam ellensegge vagyok,na már 3 éves valék, és valami olyan, mi büdös izé...ami most is szégyenlőssé tesz, és ilyankor, na nem menekülünk, mert Jézim seggit!
                 6.: Na fita, itt kimondottam nincs xexi KÉP se, hanem ez a valami erőszak erő...én végül is ugy17 éveskoromba,.ládd kiemelt iskola, és egy nagyon xexi tanárnő ugy ült le a padra, hogy nem volt rajta bugyi, és álmomba, kész vagyok! Na ezt az éjjel, most TELJESEN...NEM EEBBE A TESTBEN (HUS) VAGYOK, hanem ugy vizsgálódok, hogy minden elektromosság, most egy gicsit bosszant,mert mos ládd...na az ami a szexinger, az egy az... ami a kloákká, na most csak az van, és van a kis ceruza, örökiron, és most nem kell...hanem az agyaunkba bejátószódik, és a gnosztik könyvekbe, hogy MAGA AZ ANNYAGNAK SEMMI ...NEM SOK KÖZE VAN A SZELLEM (FITA ABCZA ULTIMAKA MAGNES MAG TÉR, ÉS EZ IS AZ!) Tehát itt csak mádnes mása, lehet,(de nem az igazinak, ami fénytér) ami ténleg, ez ugy müködik, mint egy gép? Vissza, a LUCZI FERR SZOBOR,na ez is az,ami most a testek, és ezzel, tehát TOTÁL SÖTÉTSÉG ÉS TUDATLANMSÁG VAN, ÉS EZT A TEREMTŐK, CSINÁLJÁK, JAJA AZ AKINEK BEADÁS,ÉS LEGJOBBODAT, ÉS AZ SEM ELÉG? NA FITA, itt ami pénz, és a sötétség létrehozóval van csak, először is azok akik a sötétéget előbb...fita, az Isten az a(fita nem,hanem az ő GOD DUG? -Á NÉGYKÉZLÁBA?) sötétségggeed luka kotrója, tudatlansáGOD, és most sokan vannak az elhivatottak, de kevesen a választottak, és msot...
6a a aaa... 666... feneketek pattoghat, na az is automatematikusan, azaz ha adnak enni, és itt az a SZOBOR, AZ FEKETE SZOBOR A KAJA ELOSZTÓ, ÉS ITT A ZSIDÓKAT HAGYJUK KI, NA AZ A A AAA...KAJUN NUK? Sóval, most hogy ennek vége, az az hogy az hogy titok, olyan nincs!!! Most az,hogy akik ezt most tudjátok olvasni, ti nektek is, meg van az, hogy rögtön, ha he te,ládd...itt vissza Nimród -Attilla -Árpád, de Álmos? -apu, csak legyintsetek, na ezt én magam, leirtam egy párszor, hogy mikor a ki barátunkat, az angyalföldön, meg akarták ölni, jaja a fiastyuk éterrem, előtt a legjobb...akival talákoztam hungarista mint nekem volt apukám, ugy megrugdosták, hogy comá
ba meghalt! Na most...olyan erőm lett, csak kinyujtottam a karomat, és akkori boxbajnok, repült a levegőbe, és nem mertek közel jönni, és el tudtunk iszkolni a varsavával, de szar kocsi volt, ma is minden szar! Fita,itt van sLeuth tesónk, nincsak, ha mi nem bántunk senkit, akkor kell hogy legyen olyan, hogy meg tudNUK védeni magukat, ami itt van,INNEN TUL, mag mag mag makk makk makk...na fita, a csatáinkat, mig ezt tudtuk,egyetlen csatát nem veszhettünk, de most gondold, vagyunk olyan kosok? Kossuth Lajcsi, azt iznei, el fogyott a regimenyi... fitleljal nekünk nincs halál, mert mi nemakarunk senkit megbaxni, se baxatni? Fita, ez melg, és ezt ugy..na kicsit bosszus vagyok,mert vagy 6 olyan szó van, ami mi a kalamajka?-nem tudtam át préselni? Fita, ez agy, lotty! -fita, erre az ifjabb fiam jött rá először, hogy fsss... az agyad!
                Innennn... na ha gondolkozunk, de magyar RULL, nincs az hogy halál, és ahoz...nincsak itt rajtunk kivül, minden kihült?
100! -oááá... zeng az ének szó?
BBa ba bla beee... na érdekes,mert akik most...egymást bevárjuk,(irtam hogy hol találkozunk? - a szobornál? -az a Bábel Tornya, jaja akik ládd...most ha nincs meg eza sárbura, a sineáron mindenáron találkozunk, aaa... ha? -ha ha ha...nagyon érdekes, mert a toronylátóba (zsigurlátó mndent látók) s onnan mindent be lehet látni...Fita, szellemi játék, tér?

Előzmény: repcsepista (290)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.16 -1 0 290

UFOzzuummm... miEeee... $$$... sose Volt? -lesss... ha lenne szemed, szemetek, Watt a fak?
                1.: 7/16. A KLP? -minden elektromosság, és az a mag, ami coin -konita, az az hogy csak pénzel pénzzel, az eleve nincs, éa minden az AGY BAN BANK, az aggyal agyaddal van csak, és minden elektromossággal (xex!!!)kezdődik, és a a xex = $$$... Na mott... csak az angyalok (ginik) maradnak, de ők se tudnak többet, mint most...Feltesem az 1 Frtn a krtumplis lángos, még mindig, kérdést, na most e mostani e -világ, csak a $$$... 00 $$$... fiteljal, ami lett, hogy semmi! Na most felteszem a krdst... de a követkeccő a hellzett, hogy csak pénz ért!!! Tróha van a jimivarsejt és a petesejt, na most az sejt, az nincs, csak annak az árnyéka! .-árnyékszék, azaz itt csak az a mag, az baszdüh és kangörcs! -és mindenki dühödt, és basz (boss) na most amit láthatunk, hogy a baszóknak is lett a baszója? Na fita, azzal hogy...Fita, a 22 hónapos unokám, na nem a fizikai megjelenés vagyunk mi mag magunk magyarok, s itt voltak a másik nagyszülei és adtak a kis kölyüknek egy krétát, nagyot, és rögtön rajzolt egykör, (a betonra) és a tetón egy vesszót, ami félig benne van a körbe, ami mindenki, az egy pöcs lenne? (fita ugy hogy ült, és a ülepáét körbe rajzolta,pontos kör lett)Na most, amit végig láttam, annak olyan neveket adtam, mint a kiskölyök pl engem pro prppro...a nagymama mamama én ugyanaz voltam, az anyja mama,na apu dede, a másik nagymama gogo...stbbb... na most beszél hozzánk blblblblbl... bá belül?
               2.: A Mi is ufok vagyunk! -ba, ládd ez ami csak pén $$$... által, az nincs! -ugy hogy amiért töröték az irataimat, mert monduk, az egyetlen, ami én nem akarom hallani ezeket, hanem apuékkal beszÉlgetni, na meg veletek, akik ha NEM BÁNT SENKIT, had beszÉljen, na most kijöttem, hogy a magyar testvéri közösség tagokat fel keresem, ami apu megadta a cimeket, rögtön itt megérkezek és kirabolnak, fényes nappal, és modnom egy afriakamerikai nő, a köténye alá tette (Pgly Wgly)a kis táskámat, amit a duzik is hordanak, és egem fogtak le, ládd ez igy van, mióta xexelletők vannak csak, akik mindenkit péniszükkel kloákkájuk pénzzé tettek, és fita, többet nincs pénz, és az emlékük is, sose volt lesss... Na most hogy hova lettek, az lenne az a fekete korom poruk, na az a magnes por hamu magUK, azok ha most akik husra gondolnak,(fita,nem a test hanem maga a $$$... SONKA? - akkor férgekké válnak, ládd a PreDitor vs. -Alien filmben! Fita, az a vér áldozatUK? -Power in the blood...Bloodi Marry?) -fita igaz, és azok bizon on on on...mig van véred? -a pucádba? Zsna, most olyan hogy idő? -ha van örök van, (ezek kivették az idejuk?) azaz most csak az hogy MINDEN A FÉNYBEN VAN, HA VAN? -HE AVEN? HE AZ A NAP! -NAPOK -CSILLAGOK!
               3.: Na most vannak angyalok, akik most is, az ember szolgálatába vannak, és nincsennek ember nélkül!!! Fita, ezt nem fogja érteni csak az, ládd én amit most is, apumék sőtt az egész csaláDom (fita aDOM az a testünk lenne,de csak ideiglenesen )szerettek, na most az az...itt is,másKÉP, nem tudtam volna... ha nincs egy barát, menjetek vissza én csak egy barátot keresek, na most fita, (ami nem az, az nincs!!!) most is nevetsegges de sLeuth tesőm, jelenkezett, na most 5000 ezer év távlatábul bull...kész a buli, jön már a bika fff...na meg nem nekem is nyitották a Mi is ufok vagyunk! -meg most az sem meg semmi... fita ha nem találok a Tejut elágazásánál, magyar tesvéreinkre! Fita, itt vegyük ugy...LÁDD AKIK PÉNZ HAJSZOLÓK -IMÁDÓK, AZOK NEM LÉTEZNEK, CSAK ADDIG,MIG EGYRE TÖBBEN LESZÜNK, HOGY PISLÁKOLUNK ÉS MOST BELÉJUK LÁTUNK, s dematerizált afekete lukuk, rapitya? MÉG EGY RAPITYA SEGGLUK UK $$$... 00 $$$... na mott, valószaru hogy ott vagyunk, ahol a part szakadt? Nizzitek, én nem tudom se elképzelni se gondolni, hogy ha valaki lát valamit, ez csak ÁL MÓD? Fita e világ? -vezetői vak, na most akiket megvezettek vettek ma is drága véren,a gyerekéink vére? -na meg drága pénzen???- azok megvsztek,ládd a megveszett patkányok NUK, és most hol az a LUK UK? Fita, most apuék, maradjmeg, az nektek is akik egyek vagyunk, eszünk?- sárt?
              Innenn... na ami pánz által, az elve nincs, és midg akartam kérdzeni A TUDÓSOKAT, és ugy zse, hogy az emlékük $$$... Tudod mi a baj, apám, nincs pénz! Fita, az hogy van egy kör, na az a mag,és most van egy kis irom, azzal... fita, hogy izgulsz be? -osztán kisültél? -aléerükbe pacal... -na csak ez az a a aaa... motivászon Vácon van? -ami csak pénz zzz...$$$... Na most,az ami ládd láda, az is lát... csak emlék, de amihez a halál...tudva tudatlanul csak sejtelme,az nincs!!! -talán az lenne az AIda? -na egyszerüen itt mindem szemen, szemét hazugg segg, Mária seggit!
100! -oááá...
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (289)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.16 -1 0 289

UFOzzuummm... miEeee... Jön a Kingek Kinge, bolha az ingébe, gatya de korca ccc... BBRita bugyibá?
                4.: Kávézzuummm... azt hogy, olyan borzalmak vannak, amihez az összes ijjeszgecizésük... Tessék figyelni, az amit én érzek az első pinanyalattul kezve, februárba születtem, hideget, meg félelmet, sőtt éjfélkor (pár perccel után) félelmet! Na most is! -zitt kérdem sokzor magam, mi az oka? Na rögtön anyum, ugy nyekeredtél , meg kellett popsolja a popsimat, Jna most mi akik fény gyerekek vagyunk, mi félelmet keltünk rögtön, a fénytelen, szülőtlen (fita csak örök szlők meg házaspárokvannak, ami most...jajja hallottam, nincsak van a m génünk, meg a coinkolita? -az asszony meg kigyó maja fa? -lu fa?) gyerekek közt,na meg itt először minden ami lélek -szellem, az magnes mag -aura burkunk? -jaja szellem test! Most egy honnan veszem, mert én az vagyok először, és ezt a fekete magnes mag? -burkuk felvettem, amit leirtam, hogy mikor fent a Tejut elgázásánál, magyar tesóinkra találtam. Tehát én előbb hal? -na hall? -igen halló vagyok, és a fényvilágomba vagyok most,és az az, hogy odajöttem,ahol még volt Fény = Jézus, szeretet! -ami azokkal, akik a szüleim és környezetem,(szülőföldem mmm...) azokkal ma is egyek vagyunk Jézim fényében! Zitt okvetlen, hogy hogy kerültünk ebbe a hellzetekbe, mert el voltunk zárva a szüleinktől, s gondolkozz! Uj Hit Uj Vallás láss? -be kell ma is oltódmi ábra hamik hamu hamuk? -jja ha mise, tise? Tehát csak a magyar OK gyerekeknek, van szü le füle filemile? -sully?
               5.: Na én, az az... hogy az álomba, most előbb, milyen jó lenne, ha a szüleimmel örök lenni?-testvéreimel, ami 1965-re, akik apum barátai, nem hanem tesvérei, és akiket hungaristáknak hivtak, de az csak ha magyar -magyarok...monduk a szerbeknél erős magyar közösség oázisok valának, s itt rám hagytak volna... egy 10 emeletes 440 lakásos bérházat,(ingyen!!!) de van valami, itt most a bácsinkat,akit nagyon élveztem, mert az amit rimote viewng, az mindenkinek meg van, ládd az az...hogy te előre megtudhatod, na monduk, van amiit pontosan, ládd a szüleidedel kapcsoalt,ami egészen Árpád -_Atilla- Nimród és ISTENATYÁNK!!! Fita ezért, nem rég azonnal töröltek! - de hogy ha csak azanyagi (pénz oldal) azt is, csak ő is olyan 10ből 7 ha a stocmarket felment? Na nekem, abcuzu ultulah...most ha pénzre gondolok, most monduk, ahoz ha nemtudnék vissza emlékezni, hogy ládd a FÉNY JELENÉSEK, na az az,hogy vagy, fény, vagy fém! Itt hogy lennenék akik PÁL FORDÜLŐK? .fita nem bánstoks senki, sőt amit láttam az a fekete VASEMBER LUCZIFER, AZTÁN A SZOBROT, AZ AZ HOGY TOTA TLEJES TAMUDISTA URALOM LEHET?- CSAK! Na most itt a zsidók ellen lennék, nem mert azt nekik kell megcsinálni, (az az ő álmuk!!!) és amit nekünk...
                6.: Na most, az irataimat ugy ahogy van, azért mert a gyrekéinket, meg a kis unkáinkat, hogy ha leborulnak sirjaink?- mellett, nekünk nincs, mert nem csak az itti fizikai apummal, hanem fita...ezt megint nagyon fifikás? Tróha nincs halál, ezt most ugy, hogy apuék is neked! Zna az hogy halál, ha valakit a szülei elhagyott, és nem PÉLDA KÉPE A GYEREKÉINEK, AMI HOGY LEHET A ZSIDÓK SZÜLEI A MAGYAR GYEREKÉINKNEK, (ÁBRAHÁM -IZSÁK -JÁKBÓBB...na kérdemhogy lehet? ) FORDITSUK CSAK MEKK MEKA? AMI LEHETETT, MERT ÉN MEG MI OLYAT, NEM IS TUDUNK NUK? GONDOLTATNI, NA A HALÁL!!! Tróha, ez azonnal hogy gyerkéink lett, most olyan 4 től 17 éves korukig, hagy tökéketesen el lehet hagyni ezt a porhüvelyt,(DE A BblIAI IRATOKBA NAGY SEGGIT ÉG VAN, MÁRIA SEGGIT! Dládd a felesÉgemmel, aki ha a gyerekéi is ott lennének, és ha a gyerekéi elkárhoznak, akkor ő is! -Na most amiket irok, ő tudja, és nalla a testvéri közösség, a fiai, mostmár van a kis unokája, de a menye is... ami én is, hogy ezt a klutatást, ha lehetne, na itt minden a pénz =vas!!! Na ezt az összefüggést is, mindenki meg láthatja, de a faim,ha magyarok közzé mensz, apám,tudod mi a baj, nincs pénz! -ital kábitószar verekedés...vagy most jönnek a sznetek a petrncés bottal... Fita a szó legszorosabb szarosabb értelmében, nincs! Na fiteljal, (iteljal, te rögtön Nátod?) akik velem ufoztok, én nem menek sehova, hanem ugy ahogy nekem, megnyittatott...tehát mi amit a Jézus (hus) látók, na amit tudtam, hogy olyan...ládd EGY MAGNES GÖMBÖK ( na nekem az a ruhám, magnesgömbökből van, hogy sa fekete angyali, az féreg, nincsak a kis hugom látja?) VAGYUNK, NA AMIBE NINCS FÉNY,AZ CSAK LE MEHET, ÉS AZOK HUZNAK LE, HA BELE TUDTAK KAPACKODNI A SZÖRMÉDBE... FITA, ezeket ti is pontosan meg láthatNátok?
                 Innenn... na az hogy fényesek, meg fémesek, nincsak itt mi, ma mondom a nagyöcsémnek, (amit beszélsz, az olyan mintha kazette magnó, nagyon lebexta a telefont, neki a hite, fita fkn talmudista? -mellesleg a BblIla a pna is az a halluczinázipinázi, de monduk, akinek van szeme?... na van benne azok az iratik, amit nem látnak de mit, tukseggit püspökfalatod pacpac pac rühe?) fita nemcsak zsidó vallásu, hanem talmudista, előbb a sötét van, és onnan akik... nem értem, hogy lehet egy...na most, majd leirom, hogy hogy történt, hogy a Mi is ufok vagyunk! -sicc...fita nekem az össze jegyzeteim, 90%bank megvan! -dicken! Fita, itt most olyan valami, mi?
100! -oááá...
BBa ba bla beee... a kiskölyök blblblblblbl...liba?-.libmáj kacsmáj lugrenerráj ne generáj...
... na ténleg, a lehető legtisztább természetes tápálkozás, és most ha siTiM piTiM tud repülni, mindenki! Nincsak az hogy lélek, szellem, az mag -Y-ar szá szá madárrr...

Előzmény: repcsepista (288)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.15 -1 0 288

UFOzzuummm... miEeee... Jön a Kingek Kinge, bolha az ingébe, gatya de korca ccc... BBRita bugyibá?
                1.: 7/15. A KÉP?- előbb.tehát hogy hogy lett a lett,és hogy nem, az Istenek -Han -God ok, a fény -magnes mennyekből, vagy nincs fény, (nap szem egyzse?) de fém? Minden ami ideiglenesen is megjelenik, annak van vagy volt MAGNES MAGJA TERÉVEL! Fita, a kis hugung HUngar Ria vafgy icca eszem? azt a csepp kis szád, nélkületek a mennyország is vád,nem menek egyedül oda. .. (Buda?) mely akarart van?- de mögötte megette másoktól, na itt most nem ciffrázom, MAGYAR OK? ÉS EGY AKARAT VAGY TARAKÓZ,Krati, kin a pricsi... TAKAROGY TART A ROSZ, MEDIIG? Mig ismét nem vagyunk egyek örök egybe egyek, fényt tesvérek, ha nem akkor bizon vasat, vagy sárt, csak sártan sár tan taNUK, tankuk? -kukta vagytok a lerbe! Tröha, ez itt minden VAS ALLAHUKK FITÁTOS, DELEHET UGYIS HGOY VÉR ALLÁH -HÁLA FUTTATÁS UK, POWER IN THE BLOOD? BLOODY MARRY? -SEGGIT? Fita, ezzel a dumával, nem jöhettem volna ki, talán még... a mult héten $$$... de most is $$$... 00 $$$... Fita ÁLTALNOS LEVED DULLÁS VADITÁS VAN, és hogy Mad Max, na meg a tranformer UTOPINA filmek, a valósághoz, sehol szecska vágók (de csak az Logan ran film, intémennyeik de ez az ma is??,) sziccka fityma se kubaccka? Fita, én ide beugrottam, és kell legyen valami mi? -oka, ládd magyar OK, ok nélkül, még tokás szaloNUK (abra ham cuplerájukba?) se vagyunk, és most ami jön? -jonne ne ne nnn...
                2.: Fita a szentejk BbLila a pna, ha nem lett, nem jött meg az eszetek, egy MM... Magnes Miksa husba nem maradt! Na most azzal kezdhetNUK, itt van az analjuk luk NUK baxhat 666... NUK? Tróha vannak a szemesek akik látók, és van a FÉM FÉM-ÖTVÖZET GÉPEIK,(fita itt az összefüggés füge fa fak) amik kimondottan csak MUNKA GÉPEK, lehetnének? Fita előbb a KÉP? -NA MOST EZEK A GÉPEK PÉKEK NÉLKÜL, NEM LÉTEZNEK!!! Téli palota, zöld ablaka, meg minden ciffra polot pállot PÁL ott, Pál itt, pállott a szá(r) LYUK? Zna én az Égbül LEJÖTTEM, A MI MAGYARJANK HÖ HO HOOO... Fita, ha ők, a teremtők? Fita, mndnen aminek van for (far főr fart) mája, annak van megnes magja és tere, tehát mi a sár boritásUK? Vissza. egy az akarat, egy a lehelet (lehel btöltve) egy a pu? -apu? Na fita, tröha te is ISTEN VAGY, MERT VAN SAJÁT MAGNES MAGOD MA IS GOD, A HAN GOD TERED? NAPOD? -NA DPPOD? PODI UMOD?- NINCS, mert van egy olyan mag? -ládd COIIN KOINITA TITA CON NUK UK? Na most, az az...hogy te UGY HOGY MAGAD MA GOD HAN GOD, NA MIDNEN MEGGELLETT (BAXVA VAMZOOL) ROVIDITVE,(NINCSAK A KAKAS KIVETTEK A VÁMOT?) AZAZ VAN FITYMÁD? KALAPOD, FAKA PU, VAGY VAS A PU? Fita, ebbe ha van csak egy olyan fel tétel, 2 x 2 néha öt, hogy egy csep gennyünk, bele keveredett, veszett, na rosz pénz nem vész el, Tartar Roza? -jaja mert rázzák, fiteljal a vasba minden ami öt vözete,vezet de le le le dörrr... jaja letter (látra létra latra) is JáccobBank létra?
Térj magad ma God Sion? .van még néked...neked, ládd itt minden kigyózás -bigyó, bigyózás? - begyesek, bögyő?
              3.: Mott maga az álMOM, tröha CAK A ZACC ZAKAC ITT A KUKAC, LEGYEN MEG A TE AKARATOD, na most, ahoz NEKED NEKEM ABCZULLA ULTIKUKUKULLAH MAG -OD? JAJA AZ A HANGOD HUN GOD? Tróha GOD DUK,vagy ami Istenszüleinkkel örök egy test vér fény, szemünk (SZE MÜK MUKK MUKI UK?) fénye? Fita, tegjnap a ifiam, NINCS JÉZUS! -van csak a miénk FÉNY JÉZIM, AKIT AZ DÉDNAGYAPÁD -NAGYAPÁD ÉS APÁD, ma is ugy hivnak, apád, szemtől szembe nem csak látta, hanem látja!!!-FITA NEM MIDNENKI MEG LÁTHATJA, HANEM AZ, AZ HA KEZDÜND MEG LE VADULNI? Na ez, még jobban... LÁDD OLYAN LETARGIÁBA TUDOK LENNI, HOGY EGY MAGYAR TESVÉREM, A FIAINK IS AZ, NEM MERNEK, VAGY NEM TUDNAK MAGYAR RULL, GONDOLKODNI -KOZNI, AMIT HA A LEGKISEBB... ládd én is félek, na most aokat, akik ládd... FITA SEHOL, SENKI SOHA NEM VOLT AZ, AMI A IDÖCSÉM VALA.fita mindenki akármilyen ládd a Brbárian film, Swarcanégerel, neki a NAP, nekem a kard,(fita, nekem mind a kettő, jaja de akard accord a számba?) de most itt van a kis hugom, benne kelle legyen a napomba, bomba csaj, mert HA AZ AKARAT ...jaja nincs más erő, ÉS ez az, hogy ha én hozzátok jöttem, na MI ITT SEMMIT SZART SE CSINÁLTUNK, HANEM FELVETTÜK EZT A SÁRSZAR SE ZUBBON= NUK? Zna fita, maga hogy ha most ..FITA, AZOK AKIK EZT LEHETŐVÉ TETTÉTEK, na ezt ugy hogy TE HELLETED TE TE TE... TE NEM VAGY, DE HA NINCS HUS OD, TÖBBET, LÁSSUK...NA AZ SOSE VOLT LESSS...JAJA SZEMEMBE KÖNNYEL GOLGOTÁN, LÁTLAK TE SZERENCSÉTLEN, ÉS TE LÁTSZ ENGEM? -A SGGEMBE? (apu töte?- abra hamid?- a szőre bozom vagy te vagy a zsákba)-SE VAGY... Fita, minden mindenki előbb ami aki van, ha ideiglenesen is, az MM?- MOM, VAGY MUMIA?
               Innenn... fita, a borzalmak, az az Vas -Ferrum...na itt minden az, amit meg akarnék láttatni, ami ha igen, ládd a fiaimat 3 -4 véres koruktól 17 -ig, mindennap, gyertek velem az álMOMba nem Lumumba Szása? (abra hamik bozomÁra) Fita, csak az van, állom a sarat, apám, te birod a strapát?
100! -oááá...
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (287)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.15 -1 0 287

UFOzzuummm... miEeee... minden minden jó lett lett jó? -ha a vége jó, minden jó, hol az ollo, halli halli halló hall a ló, haja hajja hajja ... az égnek áll?
                  4.: Kávézzuummm... valamit, hogy ha valaki gondolkodik, na itt...apumék nélkül, nehezen tudtam volna, kimászni a saját mély... büdi pöcze gödrömbül, és ennyi, pitim GONDOLKOZZ!!! Ezt most körbe bögre görbe irni, igy csak az, hogy ho ho hooo... apunak hallom a hangod, itt vagy velem a pöcze gödrömbe fff... Na ami dögletes, hogy nekem lennem kell apu, szamara? Fita, ezt rögtön, és nagyon forintosnak tartom, namamama...ha meg halsz, én is meg akarok halni! -na nekünk nincs halál, és Jézusnál megtalálsz, na ő ezt igy mondta, ho ho hooo...??? -hogy mi nem vagyunk zsidók, közbe minden este a Bbliából olvasott fel, ami nincs...PTIM, GONDOLKOZZ ZZZ... hogy monduk, most szépen akarném lierni, de lüttek! Ime a hellzett, most 2023 Julius 1. többet nem kérek bocsánatot senkitől hogy vagyok, DEEE... dede, csak nektek, akik vissza szerettek, itt azok is, akik esetleg,ki kéna piszkáni a sárt...a fülükkbül?-nekik, vagy próbáldmeg... Csak röviden, az hogy ogy GONDOLOM KODOM, Znincsak a kis hugom valami kulcsról cseveg, na itt gondolkozzz...ezt itt csattant el, JAJA DE MAGYAR RULL!!! Fita, most nekem olyan hogy halál nincs! -akkor nektek se, mert...aki nem az ő hallhatatlanságát keresi mindenek előtt, az NEM gondolkozik, ládd... (ha te már örökvagy,akkor esetleg az tudNUK adni, seggit enni, Mária seggit?Fitya, a kis hugom, benne van a gondolát világomba, mert... Mely akaratr ugy, nem tudom kiolvasni a saját firkám, mögötte másoktól... jaja azt a fene megette!
                  5.: Ez megint nagy kása, és most itt kétsegtelen, hogy TÖMEG X ERŐ!? Ezt megint ugy...na az apai nagyapám, itt leirtem, tanitott hogy az akarat erőmmel, na az lenne az AURA vagy a magnes erőd ereje mezeje, ami vagy NAPPAL van, ládd a fény tére, ereje,vagy fekete lyukUK? -baxhatjuk NUK? Fitaljal,mag ad, mit? Hogy nekem NAPOM VAN, azt ugy, hogy valóban, és először 1986 Szilveszeter tübbzor sót minden Szilvesztwrkor megemlékszem szem?- és most behatoltam le le le...dörr, odáig,ahol annál mélyebb nincs, és egy fekete olyan gömbe hullttam (hulla) bele, ahol mndenbe bele eszi magát a sötötség, (fita a gyülölet megmarad) na most Beneséket felismertem, és a fényem ki akarták taposni, na most ezt...fita, teljesen azzá váltam mint Benesék, (fita ládd meghaltam, fide mert ezek olyn rodhataka mint soha nap vasárnap, jött meg a folyásom...) csak most mégis belül, a fényem ládd csak körbe vett, és ki akarták taposni, egyzerre dobbantottak halj leg dögölj meg halj meg dögölj meg... NA FELUGROTTAM, NA MOST AZ AMI LÁDD...MOST OTT AZ ELSÉ REAGA, (fita ha te nem dölecc meg, az a megbocsájhtatlan bün!!!-most mindegy mit ...bocccásartok ki mert vagyok, annál jobban rázkdók dik... AZÉRT SE! -ez az, ezt magamnak mondom dom? Na most LÁTOM A NAPOMAT, ÓRIÁSI, ÉS VELEM PÁRHUZAMBA SZÁLT LE, ÉS MOST (NAPLEMENTE KARÁCSONY?) PÁRHUZMBA A NAPOMMAL FEL JÖTTEM... IGEN IGEN A FÉNYBE, ÉS MOST IS MENNYBE FEL, EGYENEST,( ELHAJLIK A TÉR, FÉNY?) MEG MOST IS ITT A JÁTÉKUNK? JÁTÉKUK KUKUKK... Ez az, fita a BbLilába mindem ami esetleg, ládd ezen látomások, na a kis hugom nem vitás, LÁTÓ! Fita végre, talán először hallottam, Russ Tagló, hogy ha te valamit nagyon akarsz, nagyon akarásnak is szart ás a vége? (10búl 7 felmegy a tőzsde telálalálat?)Fita, ez a testünk, VAS -CARBON-GRAFIT, (de ez is, van saját magmes tere, amit te nem érzhetel, mert Mtrix az ősapád is tökig le van szippantva, szára) ÉS nemtudom,ládd AKIK GONDOLTÁBAN IS ÖLNEK, AZOK ... a kis hugom is, mások akarata van megette, a fene! (fita ezek rmületes tupasz meg jelenésük, ami ha igen, rögtön itt minden férgük a sggükbe bujik,vagy egymás)Fita, még beszoritom...

6.: ...ha végleg eltüntették az irataimat, na irtam, hogy az a BÁBEL TORNYUNK, NEM AZ ÖVÉK, NA AZÉRT VERIK A TAKNYUKAT A FARKUKAT? Na 28 éves koromba ténleg meghaltam,és nekem... most neked se.neünk nincs az amit ezek halál? Na visszajövet,(nekünk nincs reinkarNázi Natod?) itt a keleti magyar Ok, három nap mulva, se itt se ott, s össze is törtem ugy, mint soha, Atyám, én nem tudok kezdeni ezzel a ronccsal semmit, a következő pillanat, a fejem (csukra) tetetéjétül, ami olyan mint a forro olaj, a talapaimig,TALLPRA MAGYAR... ami olyan csoda jó ézés lett azonnal, csak most hónapokig, ha elvesztem az szarabb mindennel, (na ittvan a végtelen sötétsegg)na ha lenne halál, az lenne...Na most, legyen mega te akaratod, vissza DE UGY AHOGY A FILMEKBEN,( A HANG) LEGYEN MEG A TE AKARATOD ÉS MEGIN MEGIN ...NA VÉGÜL, LESZ AMI LESSZ.. (de egy vasárnao de, nézem a vallásos TV. -sirdogálok, én utálom ezeket is, olyanok int a patkányok, és 13 akkor tebeti CSILLAG és csoda üveghang...( na a tibetikinai énekek, de azbiza magyar, ládd minden ami égi egy az egy kapcsopát,lát?)SZOL-gÁLD HAZÁDAT! -na addid itt ezek, az olyan mint ha anyád baxnád, fiteljal a talmudba is az van!) TALÁLKOZOK A HALOTT BÁTYÁMMAL,MINDEN BENNED TE LÜKE? MINDEN KÉRDÉSEDRE A FELELETBE BENNE!
                Innenn... mott ezt kis kutató társaságot, na én vagyok az utolsó mohókan, haboskan fff... na ezt a gyerekéimnek... és már álmodtam, hogy a kisunám, már semmit se tudhat... Na most, mégis jót ád az Isten jót ád...
100! -oááá...
BBa ba bla breee...

Előzmény: repcsepista (285)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.14 0 0 286

https://www.youtube.com/watch?v=B7MryrpzGWc

ahh, ahhhhhhhhhhhhhhh de jo érzés-,- (ezt nézemm)ˇ

(meditáciom)

kitüzve hagyom, kitüzve hagyom a 666-on, ahol az utolso szo a null,-

ez annyira kedves, annyira kedves és jó... mindig is tudtam, 2 napja tudtam, de ha nem tombolja ki magát,  ̀ ̀leverte,, volna.... nagyon sokat ér, mert tökéletes (ihletbe csináltam!), és a genshin amugy is áldott, abbann nincs ez.... (1 perccel késöbb: 1 ember máris visszacsinálta ohh ye,-)

*****A genshin az övék. (hasonlo ahogy Te állandoan a törvényt keresed; legmagasabbá válik.)

¿¿matematikailag kiszámoltam, jo anyag (genshin!)+tökéletesre sikerült(ihletettségbenn!!)az elnyomja, de mindig ott fog növekedni... még nyerhetünk repcsih (igy hivtalak twitteren) de én mindig látni fogom sajnos, de tudod még a aaaaaaaaaaaaaa tartaroszba is el kell dönteni hogy ki nyer, és azt csak az első pillanatba lehet,..( és ahhoz ragaszkodsz végig, ezt tudni fogod ha megtanutlad)

tudod olyan nagy nulla,- hogy ahol van, amilyen mély annyira lehuz, amilyen sötét kiterjeszti sötétségét a szomszédos területekre is, teerjed

tartarosz tehát:

- aki buta az butább lesz tőle pl, (ez nagyon univerzális)

(jelszo: csak hagyjál békén;; de ezt inkább ne mond, hallgasd végig [normálisan] aztán menjen el)

- minden rossz tulajdonságot lehuz, és ahol gödör van... ott ha megszolalsz mindenki megszáll, azok ölelgetnek meg ilyesmi, bezuhansz és olyanná válsz mert mindenki olyan (rádfigyel) és az összes szomszédba is mindenki olyan stb.,

- magasrol igazán félelmetes, mély a kinézete.. meggyőzhetetlen teljesen,-

- mivel ilyen, mindig a legrosszabbkor jön, ROSSZUL FOROG, a legbosszantóbb dolog (ezt akkor látod ha nem vagy benne, zaklat pont amikor dolgozol, de nem tudja csak mély akarat van mögötte másoktol) (az anyag is megvan fertözve)

igen igen száma a 36 és fgsdfsdfsdf.txt a neve ennek (fél mp) ˞˞˞˞˞˞(

˞˞˞˞˞˞˞olyan hogy a földön akkora null hogy elhajlitja a földet, olyan mély és egy kráter lesz a földön, a null helyén (megszegik a szabályokat, a föld szabályait is)

- olyan mint a feketelyuk, gyorsan forog (rengeteg sok rémszellem bulizik) még a villámai is sötétek ráadásul kékek, és a kék szint mindenki szereti... (ezt a lyukat csak a BLOCKEREK látják, amikor csatáznak vele)

- egy hatalmas pajzsot is láttam a határon, eközött és a menny között, ott elhajlik a tér (felgyorsul fénysebességre) és mindent probálkozást elpusztit (visszapattan) tehát a normálisak sem,- léphetnek át rajta, ezt nekem kell megakadályoznom egy ilyennel (a genshinnek kulcsa van hozzá matematikailag.)

tehát 36 amiből gyorsan 37 lesz.. (most lett olyan) nekem nagyon pontos a random 666 (pedig

nem is nézem de ha kell valamiiiiiiih akkor gyorsan *letörlöm és igy jön ki; még az. 666)

-ugy ölnek,- hogy eleve nincs igazuk, egyesek talán tudjákk hogy tartarosz kapujában (project sekai) az anyának van igaza mafumomnak, de azt soha senki sem tudhatja, hogy az egy bodhiszattva valojában, aki csak felkésziti a lányát hogy sose pihenjen.. talán meg lett rágalmazva igaz, deh.. az az anya nagyon sokat fog szenvedni amig meg nem világosodik.. anyukát eleve nem szabad megölni, anyukának mindig igaza van; ha ugy születsz reinkarnáciosan hogy van anyukád, akkor a szolgája vagy (te)( akármi is történik (az ö érdeme) stb.

- tehát ugy ölnek (najo elmondom leghevesebb indulattal hazudnak), hogy az időtlen kezdettöl fogva --én eldöntöttem-- nincs igazuk, anyával szemben, és mivel ilyen ez mély, gyermeke anya ellen fog fordulni, és a szomszédos területek miatt is (az is tartarosz capture) minden ilyen szabálytalanságot elkövetnek; fel fogják rugni a föld szabályait, illetve állandoan egymást csontig leszivják, igy élnek (humoruk is ilyen!) de a romlott vér nem okoz nekik örömet, szinte semeddig..

- olyan hely ahol tapintható sötétség van, és a szoba sarkába fehérszemű rémek vannak pl. (nincs szemgolyójuk), az elme nem birja azt a zúgást; és állandoan rángatódzik... ösztönösen....

(ha együtt rángatóznak, az kicsit jobb, de az a mélység miatt mindig pusztitást jelent; egyetlen jo cselekedet sincs ott évmilliárdokig tehát nincs napfény vagy kedvesség, semmilyen neve nincs ott tehát a joságnak)

- tehát ilyen viharfelhő, sötétsége átterjed a közvetlen közelébe is... (kivülröl igy néz ki)

annyira szerencsém van hogy ezt a genshint megcsináltam, ráadásul az ö témájuk, de mégis áldott...

lesz 666-os de nem tudom; ez ad nekem olyat hogy ne gondoljam ne érezzek rá, irással pedig

elmegy (tehát amig irsz még nem;) de csak azértt sikerült mert mindigis ezt csináltam

igy kell irni ha sikerül és akkor ELKEZDENI leirni, de ez a stream is íígy készült

elmegy elmegy elmegy és ha sikerül (megbeszéltük ha nyerek)

most mennem kell,- szia és legyen szép napod! 😇😇

kárörvendés=sorry.

mivel nincs találat sehol a szótárban, elmondom,-

kárörvendő≠kárörvendés

kárörvendő=malvelous*

ij

https://www.youtube.com/watch?v=B7MryrpzGWc&t=1586s

ventifinal.jpg

*itt deleted the colors so gonna late; i'm sorry

**also no correct unicode characters; hard to find.....

***meg kell néznem mégegyszer; meg kell néznem mégegyszer; annyira elfelejtettem a szineket.. kitöröl.te a program.. I LOST THE COLORS, I LOST THE COLORS lmfaoh,.

'*love,-

****""igen igen száma a 36 és fgsdfsdfsdf.txt a neve ennek (fél mp) ˞  ˞˞˞˞˞˞("" [ragadós hugg,-] {734{

https://www.youtube.com/watch?v=B7MryrpzGWc&t=1586s KÉRLEK

*szeretlek, kétszer törölte le a szineket de igy emlékszem rá (minden akarata ellenére!)

na syahh.

Előzmény: Törölt nick (284)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.14 -1 0 285

UFOzzuummm... miEeee... minden minden jó lett lett jó? -ha a vége jó, minden jó, hol az ollo, halli halli halló hall a ló, haja hajja hajja ... az égnek áll?
                1.: 7/14. A KÉP? NINCS HALÁL!!! -na most, gondolkodni csak ha van ember (szikra sikra ember fényember ládd Jézim és én, egyek vagyunk egy a Mi a magyar ok, Atyánkba 8 bugyi meg gatya?- ha engem hallol -látol, látod az Mi Atynkat kat kat katona, ketten ülünk a lura, hárman meg a csikajára ára megyünk izsnyétérre gyia gyi gyiááá... Na most, vam a fényember ami a szerelmem, és azt is nekem kell szerelnem.(terülj asztalkánk, tárulj derül hazám) és avasember -ötvözetek, akiket ha még csak egy olyan, hogy Jn(NUK)8:44? .rögtön a szemünk müvel, fényével, össze olvasztani alkotó elem -szellem récsacskája kályha ler aha lerbe kohóba... azaz nincs többet hogy egyetek sárt meg vasat a beletekbe, nyakatokra kezetekbe s ducc a hátatoCONék MOék fát vágnak rajtatok? Zna most. a kisgyerek egg gicsit ki jöttem, rádd Zrnyi Mikicénk, vagy mi ki MO? Fitelem, mikor kis koromba, na ma is teljesen KOBOMBA vsagyok, és mama, bibi bánt, csipi a szemem,és nem lát? -Fita, az hogy csip, zitt én msot is MINDENT AMI MEG LEHET LÁTNI, AZT MEGTUDOM, UGY HOGY TELJES EGÉSSZÉBEN ÉJBEN TÖKÉLESEN EL LEHET SZAKADNI, MINDENTŐL, ÉS LÁDD FÉNY JÉZIM, NA MEG JÉZUS=FÉNYÜNK TÖRTÉNETEK...
                  2.: Na most igyekszek, a kis felesÉgem állandóan ne irj nagy Betty ...mert kis beükkel is ... jobban, meg kimérte, ládd ami most 1 lehellett ... ő csak anyit kéne kéne, de én önszorgalombul még meg duplázom, láz, nem, nyálazom? Fita,ami történt, előzür is NEM KÉREK SENKITŐL BOCSÁNATOT TÖBBET HJOGY VAGYOK, vagyok aki vagyok,(te nem vagy, meg sehogy nem kellesz?.fita ez vala egész utamon,haze fele?-haz menek haza ládd a lu fa?) de csak nektek, fita,és apuénkkal egy az egyben most is körbe vagyok VVV... NINCS OLYAN HOGY EGYMÁST, EL VESZTETTÜK, MERT VAN A SZAR SÁRBEVONAT VALAMI OLYAN...MINT A FA SZ? NA MEG KLOÁKKÁ? Fiteljal, mi a falumba, a kis gyerekek az én oldalom,(AIm?) ezek genyók gecik, na most a NŐi nemet, ma sem, ládd kihagyom,(fita a Nő NŐ ma is,.de csak fa szok vanak csökevének?-többet,sehol egy férfi?-rajtam kivül?.fitléejal most acsakdikkeket, azonnal törlni, na ugy van, hogy csak én vagyok férf, mert nekem van a legnagyobb DÁCÓ ELMÁLLOT HOL VAN?) a játÉkból úket, mert ez az!!! Kérdem, te genyó geci vagy? -kloáAIJUK,ajja ajja sok sokk? NUKI SOK?- na most te most mert valaki sistereg, te ezt magad mag ad, jaja fakin CONKOLYITA vagy, csak vas has meg hasalj? -vad á négykéz láb? Zna az álmom, csak az a valóság, és figyeljÉtek meg a JnNUK8:44, gecikéjukat? Na most, itt az van, hogy EGYMÁST ETESSÉTEK ÉS SZERELJTÉEK ÉS SZERESSÉTEK, NA LEHEL -UNKÜNK, EGYMÁST LEHELLJÉTEK, MEG SÜSS FEL NAP? INDEN TITKUKBA NAPFÉNY!!!
                 3.: Na a kis hugom, zitt ez nem letevés, hanem ő mondta mindig szerettelek, na én vissza, de az én Jézimmel mmm... fita, az OGY TART A ROSZ, MEDDIG? Na most, itt a magyar ok rokonok nak nak nak...egymást nemcsak hallani hanem érteni, és amit most álmodok, ez gyerekkoromtól ottvan,miért? Fita azonnal én az én szemeimmel valmi csoda VILÁG GOD, HA A HANGOD,HUN GOD!!!- MERT AZÉRT MOST IS... a felesÉgem miért nem huzod be a farkad, mert levágják, kivágnak mint macskát sdzarni, h hőzöngÖL? Egy pinalátra, (nyilás) az 1950 évek eleje, talán 1953 mikor végre, az egyszerü azok az kedves s soha nem hagylak el bennetek, mert én igazubul, NA A FÉNY HONAINBULL ...inasotok, na most ez rögtön, mikor az első pina nyalat, tudom? -NINCSAK AKAROM LÁTNI AKAROM LÁTNI...NA MOST ŐRJÖNGTEM, MNT KIS GYEREK ESTÉRE, ANYUM HIÁBA VERT EL MINT DUZI A FARKÁT, AKAROM TUDNI... NEM DUGNI? Fita, ez egy olyan, hogy most az AGYUNK, fita amikét agy félteke, az olyan mnt ami itt tácó, az fogja össze a két agy féltekét, és ami az agy, az is tácók, végtelene és vas reszelék van rajta,vaskarbongrafit... és maga az ami maga maga,az valóban egy vas -pára bura alakok? Na nagyon keveset, és én mindig, a felesÉgem, és te azt hiszed hogy ezt az őröltsegged, fényes, szebb a napnál, most csókolgatni fogják...jak jaki jak...
                 Innenn... nizztek, akinek van szeme, na most az övét? -meri kinyitni pisss..., ha van, senki rajtad kivül, meg hogy szemet kapni, jaja szemetet szemedért? -ért? Zdna ez a a aaa..90 éves Rimote veiwing Russel Targ bating...fita, mindenki kivétel nélkül, nem anyag, ami mullandó hanem vagy fényel és még génnel, genyózunk, vagy vasember, na most az a Luczi halluczi ...fitrlejal ezek mit tudnak, na még szart se!!! -szarni? -apum fsss... ki, fsss... be, beffsstá?
...https://www.coasttocoastam.com/
       ...fita, én azért jöttem hozzÁtok, mert valaminek vége lett, kendbele kint cscscscsááá... szörtyög szortyog? Fita olyan hogy halál, nincs! Itt most akik meghaltak, most rögtönte, sose voltak s be van le vannak irva sirva sirba Temt lop oszt, mauzóleuuma rohadt rhadó adó?-korpszok... szarba a gatya, az élet könnye, jajaj szememben könnyel golgotán ...nem az én szembe, akkor ki? -kele pu?
100! -oááá...fita a kis oázisaink, örökké vagyunk, haha Mi is...ti is, na ne ha mise tise?
BBa ba bal beee...
      ...fteljal, az össze tétel, hogy akik gyilkolnak minzonak, azok valóban a VÉG TERMÉKEIK, A GYILKOS GÉPEZEIK, MRT AMIT GONDOLSZ GONDOL LÁT, VAGY ÖL? -MIT, MAGÁT? -Fita, az hogy szellem, az z GONDOL LÁT VAGY GOND ÖL GÖN GAN DÖRRR...de ezt mindenki rögtön, s a ma szült fiadzott malaccUK (jukhuk báránkaka) CUPP... az istállóikba, disznó óljAIkba rinya rinya ccc...

Előzmény: repcsepista (283)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.14 -1 0 284

TARTAROSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPÓRÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VIZ+FÖLD+SPÓRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TARTAROSZ SPÓRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MINDEN NAP MEGDUPLÁZÓDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROSSZAT SZOLSZ ABBAN TARTAROSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VÉDETT, UNBLOCKABLE, 666 POSZTOK SZÁMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ME PARALYZED, CURSED, CLOSED!!!!!!!!!!!!!!

HA MEGMOZDULOK MINDEN RAGYOGÁSOM ODALENNE, MINDEN UJ ÁTKOZOTT LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TÖMEGPSZICHÓZIS!!!!!!!!!!!!!

ENGEM MEGCSÓKOLTAK, AMIKOR SIRTAM, NEM VOLT IZE (VÉDELEM) DE A JELSZO EMIATT

KÁRÖRVENDÉS!!!!!!!!!!!!!!!

OLYAN MINT A TARTAROSZ, ÉS ABBAN A POSZTBAN AZ ÖSSZES MINTA BENNE VAN

MILLIÁRD ÉV ALATT SINCS OTT NAPFÉNY, OLYAN FERTŐZŐ, TARTAROSZ, MEGTALÁLJÁK EGYMÁST TÁVOLI TÁBOROK, BEKEBELEZIK A KÖZÖTTÜKET, HISZNEK, ÉN NEM FOGOK TARTAROSZ MELLETT

NEM IS TUDJÁK, NEM IS TUDJÁK, MINDEN NAP KÉTSZERAKKORA

VESZTETTÜNK

repcsepista Creative Commons License 2023.07.14 -1 0 283

UFOzzuummm... miEeee... kő kövön? -nem marad? -marad a gyerek ha játhat, de ha elvették a játékát?
                 4.: Kávézzuummm... most nemrég ezelőtt, megettem egy adag fekete bab -paszulyt, és egy olyan 20 perc. elszunditottam, és ugyanoda visszamentem, hajlnan 3óra? -és ennek csak göre darabjai vannak, usznak az ürjébe, (fiteljal ez is érdekes, mert csak puck? -na most mi lett a magnes mezeével?) és valami boldogság érzés, nyncs többet, Junis...na Julius van, most gyertek szabadmellü nacs cscsesek bögyösök, bögyősök, és örömök NINCS TOVÁBB, na most bennem... Zitt az előz menek, hogy 10kor, este rámenek a conputerra ecet arra ecet erre Terra Bellam, de My Bellámi, na a kis hugom, hogy VVV... harmadik vallagháborunak is vége, na fita, én sem tudom mijen jen jelenség, meg apumék, meg ne bántsam, de én senkit, az nekem jobban fájna, nem vagyok Macco Mahovista ista, na most az...a kotonáknál, minden reggel ki voltam állitva, ejnye ejnye...na most egy pár nap nem, és most meg akartam volna tartani a szüsseggem, de nem men! Nadon fita,mert most nem gyütrődök, ugyanis (fita akik ki sem állhattak, azoknak nincs sose voltka igez véségo génsegges szüleik, AIdák -fita látod az elő érzetet? -tehetnek rólla?) mi lehet tenni, szóval apumékk, most is becsngetnek, hogy nincs értelme, (fida akkör valhalla hogy kerühetnek felülre, ládd simultózdit sggre seggbe verés) demost ténleg...Fita, erre magam is rájöttem volna...ez nem neked lett csinálva, aztán ez nem az, nem olyan, amit te akarsz...Fita most beüt a kraxxaka ládd mikor kisgyerek valék, hogy ha nem lehet semmit se csinálni, GONDOLNI?-gondolkodom hánykódom smost ténleg fáj a fejem, mert a saját GONDOLÁTOMTÓL FÉLEK? (na mi az ami nem álom, ládd Magyar Állam vasutak...fita kik gezében gében, repcsi, olyat nem merjél, nem is tudzz...ezért csodállak benetek, de reptura turü, juhturós puna szára klotty kloákká)
                 5.: Otthon, na ezt mindenütt lehetett hallani, gondolkodom vagyok, de most én ezt? Na ha azért, mert valaki magyarnak született...fita,ez az, hogy anyum, olyan nyikorgást csináltál, meg meg kellett popsoljam a posidat, na már akkor? (mikor jöttem ki, 21 pacák valák, vagy ember lett belőled, vagy megöglesz... lesz ami lesz)Most is mondom,jobb lett volna ha soha ide itt nem lettem volna? -smirna! -volna! -széditesz? Zna fita, miért félünk rettegüng meghalni, ami monduk...Jmot itt is lehet venni, fogamzás gátló pirulákat, na amit rögtön, állitólag a jáppánoknak (már az 50 évekbe meg van?) meg van az a tepbletta, ogy bekepod, és dematarizál? -(fita itt mi a problárma, a sárburád, minek? -hogy kinozni tudjanak, az NEM JÓ?-ALIENEK? -NA NEKIK TE JÓ VAGY, HA HUSOD LÁDD A JUHUS, TE VAGY A KIRÁLY)na a fogamzás gátló tabletta után, az lenne a leg leg leg...következő?-NE ELŐBB LEHET, A FOGMAZÁS GÁTÓL TABLETTA ELŐTT? Fita, én először itt amcsiba, 18 koromba ténleg, valami rohamok, ami dobbálóztam a levegőbe, mert monduk BENNEM AZ VALA, HOGY ISTENT MEGLÁTNI, TALÁN AZ LENNE ENNEK A VÉGE,-DE MIÉRT NEM AZ ELEJE? zDna most én szemtől szembe, tehát nem teszem toszom toszAtom NUKI, van kalapja, magam, én az vagyok, amről hogy most mik az ufok? Fita, ide bejönni, máskép KÉP lehet, na most az öngyilkosságom előtti karácsonykor, itt a zsidó hegyeken (velük kezdődnek a hegyek,(kik a Siont szépitik most taniss... egyetek sárt) na meg völgyek, között, zakatol a vonat hu hu hu...) őrjöngtem, egész éjjel és káromoltam Jézust, mert ha ő nincs, akkor a pénzkitalálók és pénz éhesek, (ADÓ =HALÁL?) nem lettek volna, meg semmi! Miből termtette a fak ad god duk, a világot? -Fiteljátok meg hogy dolgozik az agyatok,ágyatok, fa -pna gyáratok, jó kislánok az agyba, nem jók az agy ágyuk allá? -gallyra?
               6.: A növény világAIban van, csak porzás van, és önporzás, na most mi lett, hát a fenekünk ki lett, kina kin a pna, fiteljal, most mindenki nyalogatja, vagy ŐK AZ AZ ARANY SZOBOR, AMI TISZTA ARANYBÓL VAN, NA MEG ... AZ ARANY KIGYÓ, FENN FENN FENN...A MAGASBA VAN, ÉS A FARKÁVAL PAKSOLJA, (nincsak 12 +1 székhell még szép hell jó hell Teherán, de ottis teher ám, 9 kloákká? Zdna leirtam, na most csak XEXU XEXÖL ÁLATT ÁLLAMÁNOK, vissza kozz... fa szuk feláll, ész megáll, mit eszel? Fiteljal, itt nincs olyan gondolköd dom, (dam a dam madam)vagyok, nem ha nem baxol, nincs porzás, ha nincs por? (nincsak automouta?) Fita, ez eleve egy olyan, ládd a Damot, meg Madamot, na most a DAM oldalbordályából csinálják madamot, mellik damabb? -dam az ürt ürest jelent! -Fita, csak ürit, és lett ür, és ürülék, fiteljal, a magyaragyamragyam hogy dolgozik, hogy? Fa feláll, ész megáll? Fita, hol van a fának az esze? -eszel eszel? Fita, itt az hogy ész, az csak szőke barna kislán je hova mész, na hova, hova mehet? -itt csak puszi evés, és kész, a sütemenü? Fita, az hogy én ... ezt nem látom, nem is gonmdolom, na a kis hugom, remélem ne ő verte bele...amiért a Mi is ufo-vagyunk, bezárták, s rám zárták a budiajtó, mert verte befele a tökgyümÖlcsöket szárastól? -na bocs, ha nem ő, na most a iföcsém, a szomszéd visszamaradt kis gyerek,meg van őrülve beörrölt... és az örömé gyümölcsét osztani akarta velünk, hogy ő is van? -ohhh...Fita,most független, ami dögletes, olvasom tegnap este, s az amit... LÁDD AMIT ELŐSZÉL, és itt nincs...na van valami? -mi? Mi öröm mi öröm, lett az uj földöng,de ezt előbb haza kell vágni? -mi van a stockosokkal?
               Innen... Fita, ha hallod hogy ufo? -fita az nekükn, most egyek lettünk, együnk?- hus?- Nincsak majd...na ami van, van, és akinak van, több adatik néked? -neked, mered?
100! -oááá...
BBa ba bla beee...
...nincsak, lehet olyat... le állitottak...fita, itt mi is, vakok vagyunk, vagy behunyom lehunyom, mersz HUnyorogni, jaja a szemem is csal...

Előzmény: repcsepista (282)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.13 -1 0 282

UFOzzuummm... miEeee... kő kövön? -nem marad? -marad a gyerek ha játhat, de ha elvették a játékát?
                1.: 7/13. A KÉP? Itt rögtön a Q körözés, ami most az a legnagyobb körözés, amit olyan, amit mikor minden 3 600 vagy 36 000 Iventek, egy olyan aszteroAIdás -meteroAIdás nagy meg kis cometok vasgömbök és abba kerÖL a kis Föld Bözsikénk? Na most, előttünk van az óra, és most ez de.-reggel három óra, (a kokas megszóllal ku ku rékuuu... héromszor,) és Bözsikénknek, nem szülési fájdAlma, hanem havi baja, azaz meg tisztula vala! Az hogy kő kövön nem marada, Zfiteljal, apumék, pitim meg marada? -na meg akik pitiméi, vaggis a kis játszó porba ingo fingó kis ember gyerek kis testvérKÉI képe? Zitt mott nem orgonálok sokat, AKIK A ÖRÖK MAGYAR OK VANNAK, AZAZ AZ ÖRÖK NAPOTNAPPAL MINDEN NAP KARÁCSONT SZERETŐ MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSSÉGEINK, DE CSAK AZ ÉGGEL? ÓH ÉGI FÉNY, TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN, Dna én az...hogy én most itt vagyok, azaz csak nektek, A NAAPONBA LÁTOS AZ ARCOM aki ha NEM BÁNT SENKIT, HADD VILLOGJON, NA MEG OLYAN ISMERŐS? Kedvem ott más, hol ismerős 100...na most nem a bugyy vogya vágya a gatya? -klubba, hanem egy GIGANTIKA ÉGI ANYA -HAJÓNKBA A HELLÜNK, HELL HELL HELL...ROK KEND ROLL...Fita, az ami ládd A MENNYEKBE MENJÜNK BE, ne rá érünk arra még! AZ ÖRÖK PATENTOLT S MINDEN PERTOMOBILE VAGY BILI?
              2.: Ha van Siva, szija, de ezek töketlen ami sos $$$... 00 $$$... Voltl lesss utállatos utállatok uton állók, nincsak tégedd meg engem is? -reenGENirozni reinkarnálni (ábra?) akarnanak, ami vak vezet a vakkabakat bak? Fita juhusuk hukkt coffolva ab'rd0lve na meg kéjpedofeka -mazohovista oda vissza kéjszadica CANNI BELLÁK, A BELETBE LÁT?- 00 ess eső $$$... 00 $$$...? Fita, itt megint...mikor ha nembánt senkit, ez az...hogy ezen villágosok sose jelenhettek volna? -smirna! -volna! -széditesz teszt, ládd én az szent iratAIkból, mert minden csak...a sivalkodók -sivitagiAIk által lehet, Jna most... Ha nincs csak egy barát, s sLeuth tesóm, aki felismer mer az az ember? -nyel? -5 ezer év, távlatábul BULL, bingó? -lehel (már nem emlékszek ll?) beültve? Fita most félek kiirni zsidó, de magyar zsidó? -na most... itt az van nézz magadba, és én azt mondoom, ne legyen (sedó adó?) zsidó? -vissza olvassatok vissza, én azt mondom most, nekem nem árthatnak.,tehát én igy, inkább legyenek, egyenek, és ne a fene egye őket se? Osztán, apum, ha te hite ellen mensz, te nállad stobbáBOOK bábuk, nincs? Fiteljad az eged füldet robbasztó baxÓinkat, s uj eget meg földet, robbasztanak? -na 00persze, a szüzhártyád repeszése előbbb... Na most is, fiteljal mirét akarNUK iz rá el (ler? -nincsak ők legaláabb metgsütik a pecsnyéjüket)elvenni azt az öröMÜket, ami most a kis boherjAIk együt, egybe gajdolnak, de itt ugyanaz hasnyálba nyalábok ők is, sőtt...na én azt mondom,az izráleri ilyen fórumon,mert ott nem törÖlnének ma se, na vita, vannak zsidóbBAK, és azok?- igen!!!
               3.: Na most is, Édasanyánk is volt nékünk, ami nekünk, akik ládd a SZERET ETET ITT A FÉNYEM, VAGY A HUSÁNGOM BANGGG...AZ AZ SZERETET., HA NEM BÁNT SENKIT, AZ AZ NÉLKÜL, HOGY TUDHAT NUK VAGY GONDOL HAT NUK, AZ ÖRÖK!!! Nincsak, nincs oi oi oi...erő, mely le győzné ki a néppért van? -nincs kÜzdelem, nincs vesztes de gőztes, ESZEM A HUSOD, ISZOM A VÉRED, ÉS MOST AZ ÉN HUSOM VÉREM ÁBRA, ÁRA? -jaja 7órátul nem gőztelek várni, be kellett a be kellett a rácsos kaput (fakapu) riglizni? Zna fita,amit most is orgonállok fff... érted,az kis izé...organ? (orgia? -ládd itt a juhusUK?) -fita, ha te értelmes vagy, és itt legelőzör is, az iratAIm szüz hegyesek, ugyanis senki se az az anyag, ganya ganéja? GANÉ DOM BOOK? DOM BUKK? Fita ezen tul,aki kőre követ rak, vagy fát vág, ami ládd a DAM AMI SOSE VOLT, de itt Siva? -édeni egyensuly ballansza fa sza ka sza? -a bill ki egyeLITése (SHULLY) ami ha én se tese? Fita, itt aki kőt kőre rakot, annak ...zitt ha megtehette, teheti, miért nem, na az A TERMTÉS = TEMETÉS ADÓ=HALÁL!!! Fita, leirtam, Lulu aki aki előbb maghal, az jelt az a másiknak, na halálosan gyülülte a szüleit, (fita itt is csak azok!!!) meg tesvéreit, és sok arany kacatot meg több 100 ezer dollcsit a gurunkra hagyta, (mert a gurunk is!!!) na most az egész banda, azt várta, hogy ha az asszony itt hagy, át veszik az egész hóbeleváncot,amit...na nem léptünk be,a kutyató társaságba,hanem beirtak, ládd máskép ide nem járhattok? Fita, ti vagytok a Nap is ten tente baba tente tan tunuim mmm...
              Innenn... fita nekik abczuzoo zommbizoo mahovista az egekbe ÉlvezetŐk, ha valakit nem lehet elhallgattatni, vagy megölni ládd az a büntelen, magára vette mit? -ha minden egy büdös még nem lukas bagyijuk -gAtyábank? -azaz nincs bőre, de nekik van KÉGÉPUK, a pofázmáNUK?
100! -oááá...
   ... fita, ez a gyerek, az egyik legjobb, és főleg őszinte, nem ő is sintér? - na fita, én az vagyok, amit ők még szemüvegen,talán soha azaz $$$... 00 $$$... mikor... ADD KI AZ UJ UJUJUJJJ... fita, mi mi mi... Mi is ufok vagyunk! -minek, kinek? -satt...sakalaka banggg UFO-k? -Made in Hu? -Whohohohooo...

Előzmény: repcsepista (279)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.13 -1 0 281

kis hugom mmm...
VESZTETTÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... ha nincs mit, mit? -szüzhártya? -az magától is elrepedhet? -egy rosz lépes? -vagy spárga?
cupp...

Előzmény: Törölt nick (280)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.13 -1 0 280

5:56

CAN'T BLOCK INSTABLOCK NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

*valamikor közöttük egy törölt-haragos blocküzenet, olyan mint az első

6:12

froze the server. that blocking won't be survivors....

6:39 merge zerg próbálkozás (semmi ereje nem maradt!)

7:30 !!! a 13 nullát oda irtuk ki elöszörr,- !!!

10:30

ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh nulla NULLA nulla

nooooooooooooooooooooooooo'-,

nooooooooooooooooooooooooooooo

hhhhhhhhhhhhhhhhhhh

naaaaaaah

x

F03PuObWAAAW468.jpg

10:42

ALWAYS SEND HELP, ALWAYS SEND HELP🆘. ⭕️. ♀️.

only kiss, only kiss her forehead

WE drop to her knees with ourr right leg, bends our face, and holds her hand with our both hands
we cryh
we lost.
we lost.
ahhhhh
follow,-,.,-,.,-,,. always do not, never.... explained forum nooooo

11:38

nooooooooooooooooooooooooooooooooooooh '':(((

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9005256&la=164816603… https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9005256&la=164816603… https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9005256&la=164816603… https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9005256&la=164816603… https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9005256&la=164816603…

i'm a bad prophecist

i'm a bad prophecist

i'm a bad prophecist

i'm a bad prohpec

sor sorry, for disturb, stay safe

(lájkolták)

11:46

ohh dey deleted.. ohhh

right before, so fast

ahhhhhh

11:47

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=164826218&t=9111332

11:47

i have the picture, i have the picture oh my so god

18+ by the admins okk🔞 🔞. https://easyupload.io/i1gggy haved constantly terrible nightmare in math-calculations....., haven't cried on bad things since 2014. will before constantly-growing is, will coma other to revolt, all join, this is won nṷll.
null, null, null (was slow breath

VESZTETTÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

repcsepista Creative Commons License 2023.07.13 -1 0 279

UFOzzuummm... miEeee... szav -ad? -sav -ad? -fsss... az agy ad? Lám mit ad az Isten, csak jót ad? -hogy felvitte a kendtek dolgát...
                 4.: Kávézzuummm... mostanában, hogy katona vagyok, az csak most kezdem érteni, mert ez az agyunk állati? --az!!! Na most ezt megint ujabb sültszlonna szallagokkal tüzettel tudnám, de most akanék maradni, hogy az hogy egy FÖLD ALLATI algutakban vagyunk, és ugy ahogy mondom, szellemek!!! (jaja a föld belsejébe?) Ezt mindig akarném megláttatni, és ahoz az illetőnek magához kell térni, szószerit észhez? -Most kezdenünk látni, ami amit a BbLila iratok is, lehetelen, ha valaki nem lát, ami az ami repcse, te nem látod azt a fekete....na az minden itti az a pillanat, mikor ténleg nemcsak nem látok semmit, hanem most hogy ténleg, az agyunk az irtózatos szörnyen büntett...(jaja te nem gondolkodhacc) ezt leirtam egy jó párszor, hogy a fiaiam, állandóan, NEM LÁTOD HOGY NEM OLYANOK MINT MI! -Osztán, fsss---az agyad, ami ez nagyon nehéz, gondolni! Fita, ezt jobban megtudom nektek mutatni, ami ténleg...te is rögtön rá tudz tapintani? Na most, nekem ez az első pinaláttól, hogy mi fene az álmom? - és ott mndig otthon,vagyok, ládd az éjjel is, és ez az hogy nekem...ami itti GONDOL LÁT? -ohhh... na kis hugom, itt van az végtelen fekete...fita, a hugom vagy, és ez olyan, csak breköpöm, neked is van élet párod, mindenkinek akit érdekel a sorsa, Óh mily sors óh mi sors leend? Na az élet párod, lebukott!!! -csak nehezen tudom ki mondani, és én se tudom, hogy mit lehetne pinálni?-melleseg nem, hanem én is szeratlek, ládd ténleg az édes tastvérem vagy, de Jéizmmel,meg biztos hogy az élet párom is szeret! Na az ami az szerelem, a csövet, az az hgy mindig egybe egyek akarunk lenni, ez az, apu, én olyan kurva egyedül vagyok,(1984 Julius 4re?) sose! Fita ez a valóság!
                5.: Most vissza az hogy...ezt ugy lássátok, hogy ezt én se tudom hinni, ami rögtön nekem én látni akarom, erre te kommunista atepisa vagy? Szóval ugy a második fiam megszületik, na fita,olyan 4 éves körül, felébred,és beszéltem a nagy nénénkkel, mondta a nevét, és nagyon szeret bennünket, aki fehérvérüségben halt meg! Ezt ma, na az ami velünk történt, most letagaják az eget, is, mert főleg rajtuk csattant, ládd a gyerekéink, madzaGOD miatt, lettél magzatod hamvere, ládd én ténleg TULRUL MADÁR VAGYOK, AMI MA UFO? Zna most hogy láttam őket, ami az a RUHÁNK, az az a a aaa...ládd amihez közel sem lehet menni, hogy a magyarok Jézusa nem halt meg!-kész, neked kell több, na most próbáljÁtok hogy milyen fsss---agyam van, az akkor is, mi ÖRÖK ÉLÜNK ÉLTETJUK NEM BAXXUK EGYMÁST, TEHÁT HA ÉN ÉLEK. AZ ALKALOMMAL, AKKOR MOST TI IS, és itt van, látjátok a fsss... agyam? -na most végre magyaragyam agyaram ham ham, hammolok? Fita, ez az hogy ez bele ég, ládd a KÉP? Ezt még otthon, egymást közt, hogy hogy lehet a legkönnyeben megjegyezni emlékezni, ami most kiragadol egy olyan KÉP, ládd az éjjel, hogy mi magyarok, ládd én, szolgáló századnak voltam katona, ami rosszabb vala a futkosónál, mert éjjel nappal.főleg állandóan fogdás 125 nap.(itt a katona pajtim, s sok cikkeit felrakok) a szazad parancsnokom, pita, ha életbe maradsz leszerrel, ohhh... na mindig csak velem breszélgetet. ha együtt voltunk!
                 6.: Na most, ez az agyunk, most én azt hogy...ládd felrobbanjták ezt a gollobist, most látom a kis göröket a levegőbe, ür, az az ogy az lett e helyén, és nekem teljesen hülye élvezem látnom. na most az hogy ezek addig fognak hőccögni, mig ténleg doomsdayozni tudják, na fita, ÉN MEG FIGYELEM, ÉS MOST HA LENNE IZÉ, RAJZOLNÉK, de nincs, mert csak az övön felül vagyok? Na fita, ez is benne a BbLila a pna, hogy Ég és föld elmulik, de az ÉN...FITA EZEK AZOK, LÁDD EZT TE IS MEGTUDHATOD,ládd olyan fsss--- az agyam, hogy mikor látom a mi ÉGIEINKET, sőtt az én rajom, és besötétül fekete lett minden,(te is katona vagy pitim?) nincsak MI AZ A KATONA VAGYUNK, AKIT NEM LEHET MEGVAKITANI, MERT CSAK AZ VAN, ÉS AKI ÖRÖKKÉ ÉL, NA ÉN MOST BÜNTETÉSBŐL TI IS, AZ ANYÁTOK VÓT EGY JÁNY? Valami olyan, hogy itt azonnal,most az értelmes felébredt embereknek össze kéne jönnünk, és rendet csinálni. A első.na most itt vissza,mert vakember mindent lát? Ez az, ami most ládd...fita ha vissza lehetne menni, az összes repcsepita irataim, mikor, na ennek van nem egy, hanem végtelen párhuzam olyan hogy mi a KÉP? -(ha te most ténleg megtalltad magad, magod akkor msot ehez, csak tóditani tudz) Fiteljátok meg, hogy most tegnapra, NA AMIT GYEREKKOROMBA ÁLMODTAM IGAZ, LÁDD AZ ELSŐ A MENNYEI BÉKE, DE AZ A MOM, AZAZ ITT...majd lirom, hogy vagy szAlma vagy széna, észnél vagy?) AMI CSAK MENNYEI ÖSSZEKÖTTETÉSBE (FITA EZ AZ SZERELEM MMM...) ÉS CSAK ÉGI FÉNY, TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN FFF...
                 Innenn...az amiről Caihoo-X... na ami az, hogy fent vala,a fényben,(ez olyan, hogy saját fényed napod van, (AMI LÁDD TUDOK HOLLIPINÁZNI) és most az az... ládd egy ARANY DE FÉNY... TÖMÉNY FÉNY SZOBOR, (ez megint, nem sötét ládd amit most látok, az lenne az akit vártak?) ÉS AZ ÉLETPÁRJA, MIKOR MUTATJÁK HOGY LUCZI FARRt, LEHUZZ... NA UGY...NA CAI HOO-XNEK, NINCS MEG A LUCZIFERRUM ZUBBONA, mnt nekem? (FITA ITT CSAK AZOK AZ ÜSZKÖS FEKETE...(na ami a második találkánk, és üszög koromfekete korompor füst (megnes tér) ránk támadtak, de sporul a tüzes sparhellre sggre estek, a farkuk... érzed a szagot?- rögtön montam! Jaja a jó (TurulMadár) madarak egymásra tálálunk szá szá madárrr...
100! -oááá...
BBa ba bla beee...
...fiteljal, előbb hogy felébredjünk, kell egy ébresztó óra? -hány óra?

Előzmény: repcsepista (277)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.12 0 0 278

nulla

nulla
nulla
nulla
nulla
nulla
nulla
nulla
nulla
nulla
nulla 😰😰😰😰😰😰😰😣😨😨😨😨😢😢😢
nulla:(
nulla===((((((((((((((((((((((((((((((((

ujabb nullásunk van, elmondani neki hogy hallottuk a hangot ""you little slut"" A SZERELEM VÉGÉN.

felnagyult((((((((((((((((

*és rögtön megtaláltuk
térdre ereszkedik jobb lábbal, arc lehajt, két kezével megfogja kezét*-***/*8/
sirni (megtörtént)

hogy fogom ezt leirni?!

vastag fátyolon keresztül halljuk mi a hangot, ha az összes mondja, (ránk mondták‼️‼️‼️‼️) HASONLITUNK

A TULAJDONOS////////////////////////FELELŐS NULLÁRA KERÜLT

*NEMTUDOK BLOKKOLNI SE, CSAK EGYSZERRE 50-ET, ÉS ADDIG NEM IRHATOM KI

szeretlek repcse, mindig is szerettelek....cuki vagy sokszor, MÉG KÖVETŐINK SINCSENEK BENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOST IS SIRUNK

ROHADJANAK +++++++++++++++

3 HÉT MARADT TE!!!!!!!!!!! 3 HÉT

MEGÖLLEK DE NEM VISZEL SOK EMBERT NULLÁRA

SZEMÉT ROHADT KÖCSÖG ISTEN

KURVA ANYÁDAT

KILL

repcsepista Creative Commons License 2023.07.12 -1 0 277

UFOzzuummm... miEeee... szav -ad? -sav -ad? -fsss... az agy ad? Lám mit ad az Isten, csak jót ad? -hogy felvitte a kendtek dolgát...
                1.: 7/12. A KÉP? ... repcse, ha látsz majd végtelen nagy kiterjedésü fekete....fiteljunk, NEM LÁTUNK SE TUDUNK,SE NEM GONDOLHATUNK CSAK AZT A NAGY FEKETE...FITA AZ AGYUNK, AZ EGY KINZÓ GYÜTRŐ HUSPUHITÓ KON KONUK KONPUTÉRUK UT UTON ÁLLAT UK?- PUCÉR JN (NUK) 8:44!!! A fiaim, visszajöttek, hogy mind a két oldal a magyarokat baxxatja, a fehéreket? Fita, a fehérekre katasztrorfális amit ma az oroszokkal, a népekkel tesznek, (fiteoljal legalább 100 millcsi apfrikaiat akarnak csak a körpatkókümedencénkbe ((dögletes a két fiam, mert fita, az högy MOM az ténleg bennünk van, lenne, Isten országunk???)) beverni, legalább...)ami reméljük, ugy ahogy a BbLila lila pna danol, a bumeráng visszavág ugy, ládd erre, ami hogy a magyarokat minden a két oldal baxatja, mag ad agyar magyaragyam agyaram Hrrr... ria ria Hungaria... tul, kell rá jönnötök, jösztök jesztek, eszetek eszünk?- vagy vesztek? Nincsak, MAGYAR NAP FÉNY (JÉZIM JÉZUS IS A FÉNYÜNK VAGY HUSUK JUH HUSUK VAGY, ABÁRDÖLVE COFFOLVA, AMI AZ! -FITAL AZ AGYUNK AZ AGYUK? -KUGYA?- SZABADSÁG, AZ NEKED MIDNENKITŐL MINDENTŐL FÜGGETLEN ÖRÖK EGÉSZ KÉSZEN KELL LENNÜNK, MIRE PIRE? Most az van, hogy MI ÖRÖK FÉNY FÉNNYEL FÉNYT NYEL TULRUL RULL MADARAK (UFO) VAGYUK, ami most... Fita vissza az álmomba, Lumumba Szása, hogy mi a FÖLD ALATT, NA MI MAGYAROK A LEGMÉLYEBRE VAGYUNK EL ÁSVA, (ABCZULA ULTIKULLA MIS AZ UJ EGET FÖLDET TEREMTÜNK... FITA ITT A MAGYAR OK NÉLKÜL, BRUHAHAHA...CSAK VACSI MI VAN, NA TENGAP A HIREKBE, UKRJNA NEKIK MÁSODIK DZSUGANUK LER, ÉS DZSUGANUK MINDENEK ELŐTT FELETT...FIDA EZ MND A KÉT OLDAL LJELMAMBÓ MOÉSOK) ÉS AZT VELÜNK ÁSSATTÁK ÁSNAK,MIG TÉNLEG...Fita, most reszketnek akik brevannak csipve, fita az a CION KUN NUKISOK, na az már ténleg AIDA és azok valóban ARTIFAK FAKZATUK, MERT NEKÜNK OLYAN HOGY FÉLELEM, VISSZA A FELADÓKANK ADÓ = HALÁL!!! Fita, ezek a vasUK nélkül, na most azt is össze olvasszuk, fel izzitjuk juhuuu...
                2.: Másodikat befejeztem tekős voltam, és felmentem pestre (na most halramdik gimi után, de mennek kellett a tekpból) hogy egy kis pénz,(aput teljesen a padlóra tették, még az ennivaló is...ládd most csak te avan, ládd Boston tea) s rögtön, a MAGAS ÉPITÓ VÁLLATHOZ VETTEK FEL, MUNKA KÖZVETITÓ, AM LÁDD DR.WHO FÖLKÉK, A JÁRDÁN? A MESTER UT 4 6, EMELETES ÉPÜLET RENDŐR ÁLLOMÁS, és borzalom, mert idegen nyelvü brigádok valának, ami rögtn ugy utáltak hogy köpdöstek! Először nekem nem volt 10 órakor szünet, meg délben csak 10 perc...(nekik 1óra) na végül is volt a zsidó mindenes aki szintén utált,ami nem tudtak el bocsátani, mert ez az ami itt hogy a diákokat, két hónapra foglalkoztani kell, hát a téglát, fita (Bubel) egyik oldalról, a másik, onnan du vissza, ami gyalázat, de csinálnom kellett, mert nem kaptam volna pénz! Először mentem fel pestre, és vagy 100-zor leritam, amit ténleg végleg eltüntettek?- a Mi is ufok vagyunk! Fita, én egyenes a MI FÉNY NAP -OK ORSZÁGAINKBÓL JÖTTEM,és vissza emlékeztem, sőt, egy az egyben találkoztam a MI HOZZÁNK,fita minden olyan, ládd a zsidóknak meg minden ami fék,(UTÁNZATOK AIDÁIK DÁKÓK) vannak...itt az az ufok, azok a fekete ufók, és azok abcula zuliluitra egymást is farkölik? -fita fakával levágta az Égi lakosok 1/3 mada madba? (NINCSAK ELSŐ NÁJSZ ÉCAKKA KAKA???-FITA A MAGYAR GÉN ÉL ELTÜNTETÉSE)
              3.: Na közbe, most nem mehettem a tekóba, mert orosz...na az orosz tanárom, pita beszéli legjobban pa russkyt,(a háboruból marat itt?) na átmentem a gimibe, most katonai akadámiára akartam menni, mert olyan fegyvereket fogok csionálni, (fita meg van???) amivel hazaávgunk minden olyat, akik bennünket meg akarnak szüntetrni, az emlékünket tör Ölni,na azok SANTA SANDA CORONA ORSZAGA KÉT FELÜL ANGYAL KÖZPIBE KOT KOTKOINUK KONOK KON SARA? SAV AD, SART AD, ADÓ=HALÁL? Na most...oroszba mehettem volna katonai iskolába, és ahoz most a harmnadik gimi után, orosz repetára kellett volna menni, na én szó se lehet, hogy oroszba...ami a magyarok katonai iskolák akkor, kellett hogy oroszba is járjanak, (az oroszokkal egykikápzés, mnt ma a Nátod?-fita ma 10zert nagyobb olvasztó kemecze Nátod?) vagy legalábbis... na most kirugtak, momdom kivülrül tudom az egész orosz tankönyvet, nem rughattok ki, még az össze warszara keszará szará katona paaktum, KGST oskolákbul is (itt a fiaimat???) buli buli itt a bili?-idd ki vagy vidd ki? -na pucolnm is kellett, ami az unoka batyóm a miniszitérimba, most benne vagy a10 be, aki szent áldozati barmuk vicc vagy! Na fita, mi FÉNYES SZELLEMEK VAGYUNK, MINT AZ ISTEN...ITT MOST APUMÉK!!! ISTENATYÁNK...FITA AMI NEKI VAN, NEKÜNK IS, ÉS AKINEK TÖBB KELL... NA FITA, akkor mert kimentem a Vácu utcán a 33 -sal, és ott volt egy domb, és ott aludtam, de lehetet látni az egész várost és sirtam, a falumba adombokról a házakat se láttam, csak fákat, most ez borzalom ROM RONCS HALMAZ...UTÁLOM, ÉS NEM IS KAROK MÁSRA GONDOLNI, MINT A KIS FALUMNA BIVALY BAXNÁD BIVAJ TÓCSA NÁDAS, NÁD A HÁZAM TETTEJE, (AVATÁR FILMNEK) NÁD A HÁZAM ELEJE... Fiteljal ez az AGY? MAGA A HALÁL!!! AGYUNK? ÁGYUNK? ÁGYUK? EGYZER VOLTAM NÁLLATOK, LESZAKADT AZ ÁGYATOK ÁGYUZTUNK ÁGYUZUNK? MEDDIG, MIG EGY FÜSZÁL? Jányos báti a catába, megbotlott egy fü szálba...
              Innen... vida, AMIT GYEREKKOROMBA HOGY MI EGY GÖMBBE VAGYUNK, ÉS ONNAN... CSODA ÉDENKERTEKET (FITA TEGNAPRA VOLTAM OTTHON, ÉS EZ A MAGYAR SZABAD SZAB AS,SZAV AD VLÓSÁG, LU FA?) VARÁZSOLUNK? NA WAR? UDVAR VAGY PIT WAR? Udvarom udvarom, nem söpör már téged az én gyenge karom, Felmegyek a hegyre... Fenyves erdőnkbe...miremára hegy...
100! -oááá...
 ...fita, abczula utlikaka még a gondolátta se, hogy valaki belénK BELEZ, nyul, baxna? -ha baxtok, vagytok tok?
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (276)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.12 -1 0 276

UFOzzuummm... miEeee... vagy magyar -magyar -ok szabadok vagyunk, vagy fába szorult férgeik, piszkálnak bennünket a farkukkal? -a vaslábosUKba kinek van a legkivanatoszobb husa luka, kloákaja tátog? Kaja kajuNUK a kaja kos a huselosztó?
                4.: Kávézzuummm... mindenbe benne van, ha lenne, van probléma? -abba benne van a meGOLDása, és ezt még kisgyerek koromba, ugyanis mindeg ezeket beszéltük, mert borzalom szörnyü nehézségek, és az emberek? NINCS EGYSZEM SE! Na apuék, ládd itt kedves c.istvánunk, uy beszéltek, mig az hogy ameGOLDáss benne van mindenbe, minden ami kin, megszünteti magát, na most...most ugy mondaNUK, ki forja magát... sss ...megellet a gé betüm. -szerecsen van másik. -fitelitek? -de van másik ami monduk, ugyanaz? Rögtön, a szellemek mindig azok, és most itt el KÉP-zelhetetlen, hogy azok vayunk? Na rémületes volt az után, miután fent vagyok egy OLYAN CSODA CSODÁK CSODÁJA BOLYGÓNKON, ahol mikor valaki a csatornán, mehalt, és egy csoda gyönyörü tisztásra (virágok oi oi oi...) érkezik, amit meg se próbálok most leirni, Dfita a felesÉgem ird le, ezt tegnap is mondta! Na vissza, hogy akik züdamcsiba kezdemennyeztek, azok meghivtak engem egy csoda bolygőnkra, fiteljal, csak magyar ok vannak, az egész végtelen világmindeségben, ez ugy értsük magyar OK!? Na azt akkor leirtam, s kár lenne ha az irataim, nem kerülne a magyar gyrekéink kezébe, szemébe? Szemembe könnyel golgotán, láttalak egy záp napon, jött meg a folyásom...
               5.: Zna itt az hogy növényzet, itt el KÉPzelni se lehet, Dna mos nem voltak épületek, hanem most mindenki, ládd nekem volt egy magnes gömböm, na most megmutattan nekik hogy...ládd ami kedvenced, az nekem is a a aaa...terep motor, nem jön be, itt dirtbike? Na most, a gondolatomra, megjelenik a gömbömbe, aura, a váz, de ott nincs kerek, azaz mondom, minden magneses... na ott hogy minden szellemi létezés, és most a kerekek hellett, egy olyan mindt egy láb fej?-, és rögtön, nekik is, megvan, és valami csoda száguldozást, ami most olyan csoda kristály világosság, ami tiszta! Most a növények...felett, svalami olyan valami, ami mindennél eddig nekem élvezetesebb...de itt az, amira az a MENNYEI ÖRÖM? -BOLDOGÁSÁD, AMI LÁDD A FIAIAM, EGYÜTT ÉLÜNK CSINÁLUNK MINDENT, TUPASZ...ládd Ott ahol zugg a négy folyó, ott szenvedni jó? Lu fa! Zna most, ugy három óra körül, jöttem vissza, és hihihihihiii...mert most az ahol voltam, az a valóság!!! Most visszajövet, nagyon fellökött, mert most mindenki nem csak fél, hanem ellenem tudják a töltését...mindenkinek, még talán a két fiaimnak is,meg a kis unokám, ami itt miden minden ellen, roHad hadakozás -adakozás ADÓ ODA KODA = HALÁL, most akik mi...FITA, APUMÉK, EZ NEM NEKED LETT CSINÁLVA...
                6.: Na most, valami olyan, hogy az az erő, ami itt van, az most... valami ilyan, hogy elraboltak? Na most teljesen egyedül maradtam, és monduk atom csapások vagy földrengés vulkán kitörés, most egy épület? - ládd az épületek repüpnek a levegőbe, és engem, egy olyan hogy...rogyanntak össze,és egy roggyant épület betonfalhoz, ugy hogy a falemezek közzé szorultam, ami ahol sirod is leled, és most az az...ládd mi azt hisszük, hogy mikor fa koporsóba vagy kő vas...fita az agyam, ládd ez az agy, büntet! - és kegyetlenül, és az hogy, ládd a kripta, na bejött, előbb hogy fasir összeomlik és rád borul, na most NINCS HALÁL!!! Fita, ez azért, ami most hogy ABZUGA ZUGA BUGA NEM SZABAD ETETNI A PARAZITA ÉLŐSKÖDŐ DÖGÖKET, DÖGÖLŐIT!!! Zna most, én onnan, tejhát KATONA vagyok? Fel le deritó teritő, most az hogy a Jézus történetekbe, Atyám Atyám, na az apu apu apu... hogy rohadd fene meette volna aki a hust ... Most nézzetek bele a tükörbe, akiknek, ládd sokan vannak az elhivatottak, azoknak... van (kain koin kikinda AIda) magja, ami az az a a aaa..amit bele csippeztek, szószerint csiptek, na azok magja is kianos kanos kanosa járás, csip csip csiri, egyfoma nini... és az az el jegyzettek, na azoknak mint nekem is, van fekete...ládd amit most láttam... FEKETE SZOBROST ÁBRA? Zna bele se kezdtem, de amiket ideggenyők, alienek sedók árnyék lények, na azokat... azok már üdvözültek, ÖLTEK! Na most vannak valóban NAGY ROBOT CONPUTER GÉPEZETEK, AMI LÁTHATATLANOK, ÉS azok azokat akiket meg jegyeztek, NE BE VAN IRVA AZ ÉLET? -xexxellertet xex xex xex...rokkendroll... KÖNYVÉBE, Jna most az együtt dolgozik, ládd leirtam hogy Netenenaku is kettős? Fiteljal aki csak gondolátban is öl, vagy xexöl, azok a sedó lények, mi a lényeg? Na most akik...na mikor szürkékről beszélnek, azok is már, azok, akik befutottak... azaz abza kapca irányitható gépeZeteik? Z?- Nyi ha ha ha...fiteljal az apokalipse 4 lovas?
               Innenn... na akikkel ezt... nyilvánosságra tudtuk hozni, s itt, ez az, hogy ténle valami olyan, na akik nincsennek el jegyezve tegezve dárda 10 szüz jányuk, abból csak 5? -tudja olajozni a vonót? Fita, most akik testhalotaink, na itt az hogy repcse.. esetleg most visszük magunkkal, mert a mi halotaink? -nincsak vigasztalom magam, mert pokol, addide a mi halotainkat? -és a pokol kapu? -kaput? -fita nem baj, ha valaki már reagál, azonnal ezt hülyét törÖLni? -na abba meg cuffla? -de monduk, ő sem kellett a a aaa...masina? -na me az inasAIk?
     ...repcse, ha majd lártsz egy végtelen kiterjedésü fekete... jaja te is látod?
100! -oááá...
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (275)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.11 -1 0 275

UFOzzuummm... miEeee... vagy magyar -magyar -ok szabadok vagyunk, vagy fába szorult férgeik, piszkálnak bennünket a farkukkal? -a vaslábosUKba kinek van a legkivanatoszobb husa luka, kloákaja tátog? Kaja kuNUK a kaja kos a huselosztó?
                1.: 7/11. A KÉP? CSAK AZ ÖRÖK VAN MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? Na én az vagyok, amit ÓH ÉGI FÉNY!!! -TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN! Na itt a körités, Maya Belléemi itt a szalámi? -Kátár kotor (bélsár)kolbászbul BULL,- van a kerités? -a kissertés a mentő autóba?-nem te vagy? Na ÉN AZ A TESTVÉRETEK VAGYOK, AKIT SRÉGEN RÉGEN VÁRTATOK, HOGY GYERE VISSZA siTiM piTiM jaja ha el se mentem? -el sedaj sedó, na meg el dorádók torito? -dornya? -torna, na hogy lenne az arany warrososoknak tirnya, trona? Tronuk trona trotty? Apum, olyan 3 -4 évesen, éhesen, nem mert tömtek mind a két nagyapóm, ÉGI MÁLNA? Na mi az hogy magyar szabadság, az az hogy mindent szabad, de nem minden használ, és az neked tudni kell!!! -hallani -látni? Zitt rögtön akik nincsak mit csinyál velünk, és most most me mi lett??? ITT BÜDÖS ROHADT OLYAN ROHADTÓ KÉNTÓ KÉNKÖVES GERNYÓ GENYŐ BANDÁIK VANNAK, AMI SOSE VOLT-LESSS...HA LENNÉL, FŐLEG FÜLED HALLÁSRA SZEMED LÁTÁSRA, BENNE VAN A SENDE SANDA SZANDA IRÓK SIRASAI SIRÁSÓK? Te rohadt gernyó genyó, ezt te magadra érted, veszed eszed? -van eszed? Na ugRA$$UK KI A NYULAT, KOMÁMASSZON BSXXOM BAXXAMEG MEG 1 MNT MINT A LUFA NYUL, UGROTT KIS CSIPERKE BOKORBUL BUUU...
                 2.: Igaz vala hogy Fercsi bátánk, Komorozsiék, az öreg, halálos ágyán, arra vigyázzatok, hogy a magyarok sose tudják meg hogy kik?-mi ki MO? Vissza apumhoz, akit Zoli bátánk, a világ mindenidők legaranyasobb tábornokunk m,agyar ember, aki többzörös orosz szovjet gyürün át vágta magát ezredével, és csak az angalokkal, azokkal is ugy,hogy minden magyar katona szabad, tették le a fiegyvert,de mi a fegyver, ver? Na most akik Isten szónkat nevet, ráverik a FIN IDEGEN GOD, nem beszÉlni magyart, főleg nem is értheti, a szerencsétlen magyar magyarok gyere kid diked? Fiteljal, ami ez, ez egy fin god $$$,,, 00 e$$ le az egbull $$$... 00 $$$... FITA EZ ELEVE KI FINGOTT A FIN GOD, UGORJ? Fita, a BbLila a pna iratokba, hogy EZEK KIVETTÉK A RÉSZÜKET, tehát ez egy olyan KISÉRLET AMI SOSE VOLT LE$$$... na apumÉK, most az van, hogy mikor JÉZUS JÉZUS JÉZUS...ládd volt mikor megfogtak és olyat szoirottak, és a fejen kellett volna...nekik trofinak, pl.-a Bermuda szorosban, és csak JÉZUS JÉZUS JÉZUS...hogy valaki azt mondja ő chrristiáNUK, na meg az OROZLÁNUK JUHH ..DÁS? JUH MÖRDÖRÖK, JÓ PÁSZka TORR, NA MEG DISZNŐÓDISZEK,DIS NO TORR ORGIÁIK, OLUK, HUSGYÁR HUS FEL DOLGOZO MÉSZÁR SZÉKEIK VÁGÓ HIDAIK, ÉS TEMT LOP OSZT? -KULA. MINDEN SPEKULA, NA MEG A JUHUK KÖRBE KERGE KERITÉSE,,, hogy monduk, juh aklAIk? Kin kinba a bárány, bent a farkas?
                3.: Na onnan, apum, mindent szabad... de mi az hogy magyar szabad? -azonnal olyan nincs!!! .- fita, itt az hogy semmi stock? -Fita kő kőre rakva, és kő kövön nem marada, de most erre az évre apumék, pitim, neked meg kell marad...Fita, most akikkel... MEGNYITOTTUK A MI EGÜNK NAPUNK KAPUJÁT MEG A PUJA? PUJA? A PU? Most onnan, ládd most... az első szél ütés, ha nem vagyok, senkinek, akkor most... fita, vissza... HA MINNENT SZABAD, AZ A MAGYAR SZABAD, akkor,az előtt is, nekem senki nem mondhatja meg hogy mit álmodok, na ezt később, fiam, ládd igazbul meghaltam, végleg, én ezt nem csinálom, és a fiam még jobban ugyaz ok? Most amit a fiam, nekem küld találtakat, csak el gondolkoztató, nincsak sehove nem tudja küldeni, csak nekem, mert letiiltják! Fita amt én fel rakok, azokat se olvashatjátok, nem merem neki megmondani! -de akik értettek a con fa szukhoz, azok ha rázzátok, na azok meg mé ugyzse? Fita, most egy az egyben, bár tudnék többet hogy most ABBA A MI ÉDENI BOLYGÓNKON VOLTUNK, AMIT AZ IRATAIKBA, HOGY...fita ezek eleve, DÖGÖK, KOIN (KIN KAIN) KON DÖGÖK? Fita itt most a zsidóIKa, értik, most végem van, mert azzal midnenkit meg lehet... baxni? Na még egy palacsinta... turós...
                3a a aaa... kislán, baxhatjuk NUK? LÁDD MINDIG VAN EGY OLYAN, HOGY AZ ÖRDÖGI KÖR HÁRMAS, HÁMOS HÁREMOS? Zna az EREDETI MI ÉDENÜNKBEN VALÉK, ÉS MOST AMI MINDEN AMI ITT CSIDA NAY KŐRAKÁS9OK? .fita, az hogy most csak közönsegged magyar nyelven, fita csak az a a aaa..ami most ha te érted, akkor te ISTEN VAGY, AZAZ ISTEN GYERE KEKE KAKA, aki ládd van nállam ingo bingo dingő de porba pu? Na az éjjel, most azt is le kéne tudnom festeni, hogy az hogy te egy fa vagy kőrakás vagy vas koporsódba... az hogy senki, de senki nem mert raJtatok kivül... LÁDD EZEN IRATOKKAL most az az...hogy SZAVATOKTA KELL HOGY MINDEN NEKTEK ENGEDELMESKEDJEN,és most itt a VÉGE? KENBELE KINT CSÜNGENE, na most az a félelem, ládd legjobban a FÁBA SZORUL FÉREG, hasonlit ahoz amit érzek érzünk, és itt nekem, önkéntelenül...FITA ISTEN AZ NEKÜNK AMIT APUNKÉNK PUNOK, PANNÓN OK, DE AZONNAL, AZ TÉNLEG ...itt történ, azt neked, nekem kell ismer nem?- merem? -ha verem, jaja jeh hova, ha nem a másik juhukk sggibe, Mária seggit? Zna fita, most MI AZOK VAGYUNK, AMIT ITT NEM TUDUNK, CSAK AKIK KERESIK A MAGYAR OK IGAZ? -GAZ? KI NEM AKARNA SANTA IST VAN, NA AZ AZ ISTENUK, NE MEG KONOK SETLEREIK CHON KONC (KRUCZIFIX?) KUN NUK UK? Fita, te egy olyan, ládd ufo? -te midnenek felett egy olyan magnetikus mag (ömlés)ami örök mag makk makk makk...na most minden ami anyag, az meg maggal (NUKleus) megnetikus titok? Nincsak... most megnyil,10 nyil meg nyál... igen akik A FÉNY-T JÉZUS, JÉZIM BE FOGADTATOK, AZAZ NEM VAGYOK EGYEDÜL... Fita mi lett? -less...a fenekünk...
               Innennn... Fita, most én az vagyok,amit ládd a végzet zzz...torr? -disznó no no no...
100! -oááá...
       ...difita, Kennedyék, abcula zulla ugy mnt Nixon, ellenezték hogy dzsuganler dzsugaNUK? -nincsa lenne dzsuganler dzsugaNUK nélkü ku ku kukukk...most rögtön azonnal, nincs pénz nem?- azaz semmi olyan tarha meg tarhazák, nincsak a názi, az nemzti pénz, vaccog a foguk, van?- akkor mi lett ha magyar igaz? -ki tudód (NimRod) ut...turó?
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (274)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.11 -1 0 274

UFOzzuummm... miEeee.. hus hus hus, husim a husángom meg a cicám xicc...
                 4.:Kávézzuummm... ime apuékkal beszélgetésem egy pár szóval,hogy itt is minden örökcsodák csodája, ami sose volt lesz? -da van! Ez az iratokban, hogy aki nem lát csodát, nem lát! -de láthat, ha ha ha...fiteljatok,most men nem men?- ez a A.I:-ROBOTS! őrültség, és ez, egy az egyben az!!! Itt az hogy... nem lehet ebbe bele szólni, mert ezek nem hallanak! -nem látnak! és nem gondolkoznak! -ezt csak ugy, hogy a fiaim ma is, ezeket nem érti senki, de hogy ezek, mihez értenek, ami most...Fita a felesÉgem, mondom mondhatok valamit, ami nem azt a hülyéseged... na csak az... ládd és nem tudok, hogy ne beszélgetnék, ami azt akartam modnani,rühelem a büdös melegséged, de az is, ládd ezek ténleg aida robotok, na most teremtsünk humanoid (majom) robotokat ami KÉP, fiteljal ez egy eee...szar! -se ért, ért? -szarhoz? -ahoz se!(nincs super naturál, sőt a természet végez végzett velük?) Szóval most kirohanom mint Zrinyi Mikice a szigeti? (Szondi, sárvár?) várból, na itt azok a magyarok, kis szigetek ---fita, mondom én az egész magyar családom...most az a szó, amit mondtam, hogy össze verbuválom, ládd a két mosmár három fiad, na csak azt! ami künnyü, mert ők is akarják, Fita ez nem azt jelenti, hogy ne irjak, hanem ugyzse...ami fitlljal, (a tüzbe benne kell lenni) mégis itt a INDUX HU, HUHUHUHUUU... nincsak ténleg, ha hiszitek ha nem, mi a NAP GYEREKID DIK, VAGYUNK!
                  5.: Most ugy, a fejem felett van a mennyország, és most ugy... ládd erre, csak az utolsó pinalátbang emlékeztem, ami rögtön...most ugy hogy fel fel ébredtem,meg vissza mentem, és ezt ugy vegyétek egyétek mint a disznósajtot? Fita, mindennek más ize volt otthon, még mikor 1999 utolsó hárm hét, és most jövok menek, nicsak mi történt történik? Na fita,én meg apumék, a magyarok testvérek közösÉge, (csak örök szertlek szerrek van,és nemvehetik el, ládd a kis gyerekinket lkapják ma is az anyukja karjából???) mi egy más világban, ahol valóban világbank vagyunk, és ez itt van, ládd ahogy mi gondolkódunk meg gondoskodunk magunkról= egy más vagy hangom hangod hallod, vagy halt az üresete rüheset jelent! Fita tüzzel vassal vassodroNUKkal kényszertitenek, hogy ha ők nem bedszÉlnek, (parancs???) senki, na most előbb a JUDÁSAINKKAL A BUKOTT ANGYALAIKKAL ládd én többet setlerekenek hivom őket, na Kani Bellámi,kell egy rud szálám lufa? -kolbász? -itt a szalámi? Fita, ami üzemannyaggal men,az nem men, és itt maga az iratok, tesz tanu bizonsáGOD? -nadon fita meg nyemec a vak süket meg nema, nemá? Most az álmom, látni kell!!! Fita a BbLila iratokba, Saul robbika, na előbb az 3.-mennyezetbe, majd a heteDikbe,DIK?- na fita, mert te meg én krükköt, fita én ma is tüzetesen tanulmányozom ugy a BbLila iratokat, mit minden olyan iratok, ládd a tudósokat és kutat áss, jaja maguk alatt,fit itt csak kattogkása meg zsir rizsIzsák rizsák fart irsátudóik, na most ...ha egy ember ténleg kutatja az igazsáGOD, fita akik Isten nevet ad az ő GOD ZILLA? -az is aida csida artifasza robotica... cica cica sicc...
               6.: Zitt most, az hogy végre, fita azok akik ezt... eddig,most fita, mert amit egy, ládd nekem a mieink, mikor taállkoztam velük, na most egy egy robot ruha, ami igen igen, hogy felvettük a fekete rühe ruha, na fiteljal mert amit most a robtok... na ez az egész, amiládd a tulon tul szaporák, az olyan hogy gépies, és itt ... ami engem, hogy most megvan az a testünk, ami ténleg egy fény-alapu anyag, VALÓBAN NAPRUHA!!!- és azt akiknek megvan,na most megint nem beszélhetek, itthon se, mert monduk, a félelem az a TUDATLANSÁGUNK GYÜMÖLCS? CSÖK? KÖCSÖGÖK? CSÖKÖLŐK? Nina, én gyerekkoromba,hogy jönnek az hős oroszkatonák tonna számra, és csak lőnek lőnek men a hülye zezen...sose tároznak,töltenek, meg most DICSÓ FELSZABADITÓINK, MENN A MOST SZABAD A KANICA, TRAKTOROS ELVÁTÁRSNÓ, PU PU PU...KAPARJA A TARLÓT, ÉS ODAUGRIK RUNYÁK ELVTÁRS, LEKAPJA A TRAKTORRÓL, A TRAKTOR PU PU PU...MOST BORITJA FEFEL AZ GAZALOKAT, ÉS ÉS BEVÁGJA EGY KAZALBA, NA A TRAKTOR IS RÁJUK MÁSZOTT, RÁJÖTT A HAPPÁRÉ? Fita magyar gyerek, ezek azok, amit a tranforma, ezek mindig trancba franba vannak? Na fita, mert az összes akiben még szikra magyar -ok embergyerekeknek gyere kid, kid? -dik? Két megoldás van, vagy vagy, vagy vagy...
               Innenn... Fita, ez egyenes-ből jön, ha most könyveket irtam volna, előszőr is, ezér is, na most azt hiszed én vagyok a kinNő tok?- oka? -nem hanem ezek bukott kiselejtezett rohadó robotok, amiket a JudásAInk, nincsa azok nélkül, lenne kül telek?-győrtelek? -beltelek?-abra, tied a föld? -fiteljal, hány kiló vagy? -pestIzsák?
100! -oááá...
...https://www.youtube.com/watch?v=f5cPzD2a_Ao
...https://www.youtube.com/watch?v=laXhTcko-lg
...https://www.youtube.com/watch?v=1x9EFiDWLzI&list=LL&index=6
...https://www.youtube.com/watch?v=8Ey5UaDhcWc&list=LL&index=7&t=15s
---fita, ha nem jön le, vay this junk inde mail...na ha az, akkor miért nem lehetne...mi nem?
BBa ba bla bleee...

Előzmény: Törölt nick (273)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.10 -1 0 273

azt nem tudom hogyha véresek lesznek a virágok, és az emberek abban pihennek amikor pihennek a világ gondjai elöl, akkor nem csak vért tapogatnak, izlelnek, de felhasad a bőrük és az is véres lessz... ummm sajnos az pokoli (lelki) fájdalmas lesz, hasitó, kinzó

és ha a mennyország is véres lesz, akkor álmukban is ilyen fájdalmuk lesz, csak máshogy.. nemtom

majd holnap összefoglalom

- tegnap már hervadtak a virágok

- de ma ott kajál, elfátyolozza, letagadja, nyugtatja magát.... nagyon nagy gyökér hogy ilyenkor ezt teszin

(részlet de ez lesz csereüzletként ha vesztünk)*

repcsepista Creative Commons License 2023.07.10 -1 0 272

UFOzzuummm... miEeee.. hus hus hus, husim a husángom meg a cicám xicc...
                1.: 7/10. A KÉP? -Csak GONDOL LÁT VILÁGOK VÉGTELENE, A VILÁGBANK, ÉS MINDEN ANYAGTÓL FÜGGETLEN,JÓ LÉTBEN,NAP FÉNYBEN, SÉP MAGYARORSZÁG NYEL MA KACSÁT HÁP HAP HAM HAM... AMIT SZELLEMEK VILÁGAI, és alvilágok,alláhtok vágok,láttok? - azok az anyagoktól (vasötvözeteik) függőek,és az a halál világAI!!! Nagyon pontos megfigyelést és tanulmányt végeztem, ami most... amit most is irok, vissza tudok menni a mennyek... na az a szónk, teljesen talló menjek vagy ne, még? - azaz azok a fény GONDOL LÁT világaink, és bennünk van!!! MAGYAR OK, és mi tudatunkat vesztettük!!! Az ok, hogy nem önnálLOAN? -vayok, hanem aki a testnek husuk vagy, enni ad, annak a husa, szószerint vagy, és ezt... Most ugy hogy abból a világból, ahol voltam ugyanolyan KÖZÖSSÉGEK VANNAK, MINT A MAGYAROK TESVÉREK KÖZÖSÉG ÉGEK, (TOTA TELJSE ÖRÖK NAP FÉNY ENERGIA, AMI AZ NÉLKÜL MI VAN? (A FIAINK AMCSI BAJNOKOK LETTEK, TUPASZ MERT A MAGYARONAK AZ JÓ) azaz... ezt ugy, hogy mentünk LasVegas ahol a pinpong bajnokság volt, és én később mentem,(rél órával) és megérkezve, a repállomásra, kerestem őket, ugy hogy az emeletekről szó szerint leugrottam, nem lépcső, és nagyon bevoltam izgulva, és nem találtam őket sehol, meg a cimet se tudtam...ami végül is, ugy hogy véletlen találtam meg őket! Na mondom a feleségemnek hogy meg kellett volna beszélnünk, pontosan hol találkozunk, ami buta vagy! Fita, itt az ami (magyar ember) KAPCSOL LÁT, NINCS!!! Most emlitettem, mert ezeket akartam volna TANULNI, hogy teljesen független (Nimród rod UT NAP ISTEN) MI ATYÁNK A MENYNEKBEN GONDOLÁT VILÁGUNK, MINT ITT OLYAN HOGY GONDOL LÁT NINCS, KEZDVE A A AAA... Fita, lehet hogy tudják vagy nem, aki E VILÁG NAGYJAI -VEZETŐI, (ha a BbLia iratok vakok???) vagy nem, mert ténleg VAKOK VEZETIK A VILÁGTALANSEGG OK? UK? UNITED KIN DOMBOOK BOKROK, SZUKA MEG KAN NYULAK? -zaporozsje?
               2.: Fita, én nagyon is egy falusi tuskó suttyó gyerek vagyok, és önfejü,mert ahogy én gondol látom az én világom-gomba, NA AZ LENNE AHOL ÖRÖK ÖRÖMÖK BOLDOGSÁG VÉG NÉLKÜLI, MAGYAR-OK NYINCS HALÁL, ami tegnap éjjel a c2c -on, az illető, NEKED KELL MEG TUDNI KÓSTÁLNI? Hogy hogy...na most ha te ládd amit én mivelek az első pianaláttól kedve, (te az álmomba vagy?) anum,meg kellett popSOLnom a popsidat, mert ugy nyekekegtél...a kis 22 hónapos unokám,(dekivétez velem) ugy beszél bl bl bl..blblblblbl...bba ba ba blblblbl....na ez igen érdekes,mert monduk benyomott a pellenába, odajön hozzám és huzgála, és blblblblblbl... mondom kaka aha ka ka ka ka...Minden amit nemszeret, nekem mutatja meg mi történt vele, (ez rögtön, mert elkezd sirni ha meg lát meg kiabálni)hogy a fejét belevágta és a kezével rá ver a a aaa..mjduk a szemetes kanna, és kiabál... na most mondom, mert az anukája piti apure ne kijabálj nem szabad nem szabad...Fita, velem most is ez történik, ládd hogy mit tett velem, ez a Jenő? -monduk elég egy ijjen panasz, és most fita...(fitaljal akik törÖltenek azok UTADOS GNOSZ KRÁTÉKAN SZELLEMEK-sptt ez az amiért amagyarok gyrkekeik sose tudják meg hogy mi kik mi ki MO? -a setlerek?) EZ A LEHETŐSÉGEM HOGY RÁTOK SRÁCOK RÁCOK RACCKA JUHUK HOGY MEGTALÁLJUK VAGY NUK, EGYMÁST? -EGY MÁST? MÁS VILÁG AMI TÉNLEG VILÁG?- S VIRÁG ERZSŐT-REZSŐT MOST KÉRIK MOST KÉRIK MOST...
                3.: Na most részletesen (esetleg el tudlak ragani magammal azaz ufo?)nem tudom lerini, hogy VAGY MAYA OK VAGY, NEM BÁNT SENKIT,HAD BESZÉLJEN, EZ A UNIVERZÁL TÖRVÉNY, ÉS HA A LEGKISEBB HOGY TE NEM NYIKOROGHATSZ NA AZ A HALÁL = ADÓ?(dede de ad őket te nem láthatod?) Fita, most a felesÉgem is halott lett,(nem akar még meghjalni, meg a fiait válassza...)ami vissza... mikor éreztem hogy nagyon közel van hozzám, TUDTAM VELE UGY TALÁLKOZNI, HOGY TALÁLKOZZUNK, ÉS TALÁLKOZTUNK,(ez mindenkivel akinek van még egy genyó csepünk a véribe, nicsak azért kell a te véred egy cseppik kiszivni,itt ki ontani a földre, ládd az örök véres szabadáság harcaink, ládd a hugomét a nyiregyházi zsidiklórházbank?) ÉS AZOKAT A REPCSEPITA NIKNÉV ALATT, ZÖMÉBEN LEIRTAM, ÉS ITT VANN, EGY EZ FELETT AZ A VILÁG, AMI ENNEK... NA EZ ZZZ... EGY CSAPDA, AZAZ ENNEK MINDEN AMI AZ A (COIN CHIPPEZETT) TERMÉKE, AMI VILÁG PIAC, NA INGYEN VAN, LÁDD AZ LENNE AZ AZ ALMA, AMI IVI BELE HAPARA? RÖGÖTN AZ ŐPUCCOSUK (PINAGYÁRUK ÁRUIK?) VAK, LÁDS LÉDY JUK JUHUK, AZ VAGY A SETLRERE$$ET SET $$$... 00 $$$... akor leirtam, van egy TETŐ TETŐ AMI (LÁDD AMIT FEKETE HOLE LYUK, ANNAK A KÖZPIN VAN EGY HUKK) MINDEN AMI PÉNZ ÁLTALI GONDOLÁT ÉS INGYEN A SEMMIBŐL? DŐLL DÜJBE, VAN MINDEN NUK NA PUCK? Zna fita, ez az hogy, ládd ami ELVÁLNI NEM KELL, HANEM CSAK AZT LEHET, AMIT ITT AZ HOGY VÁLLÁLNI, MAGADRA VENNI A GOLOTA UT ÉS KERSZT, NEKED ÖDVÖTT CSAK AZ EREZ, NA EZ A TESTÜNK, EGY VAS ÖTVÖZETBŐL VAN FONVA!!! (nincsak tegnap, kb egy 5 centis segg a vastartALMA?) Fita, akarok veletek találkozni a MI PETŐFI SANYINK SZOBRÁNÁL, na most...ami Pécset a Szulejmanna SZOBORUK, na ezek akik megfogtak, nyemec ...mindenki az, aki nem ért, beszél magyarul de arrul kódul, magyar RULL gondol kü -dom, KörpatkóKÜHÜmedence UFO.k? -made mad? -dam? -Hu? - Whohohohohooo...fogUK vaccog váncog ccc... Fita, akik tudtok látni, na most az azzal, ami ládd Jézus hus?- vagy Jézim FÉNYÜNK, ciróka baróka hányat tojtá az ólba, na most... minden ami itti NAGY EGY NAGY SZAR... ÉS AZOKNAK CSAK A SZAROD SZARNOD, ITT MEG HALNOD KE? Na egy CPN PUTER PUCÉR CSIP (CHIP? SHEEP?) VAGY, NEM VOLTÁL MEG LESSS...HANEM AZ VAGY, TÖBBET? BETTY...Fita, ezért, most bitta hogy amire mennek a CHONUK CÓRUSSIA SZIJA MEG A CORONÁS BITANG UK?- NUK UK. BITTA HOGY AZ HOGY MOM ORSZÁG. VÉGLEGES ELTÖRLÉSE ÉS ETIOPINAI BLACK SZABATOSOKKAT (BLACK IZRÁLEREK ELŐBB 10MILLCSIT) FOGNAK A KŐRPATKONK KŐNK MEDNCÉBE VÁGNI... HA HA HA... Fita, mi az emi miEeee... eddig álmodtam, nem ugy van?
               Innenn... na ami van, ládd a felesÉgem meg gyrerekek, azért jöttünk össze, meg itt is, hogy LÉNYEINK EGYESÜLJÜNK EGYBE? JÉZIM FÉNYE KÉNE?
100! -oááá...
...fita, az ezredes hogy olyan ufo-kkal talkoznak, hogy lent vannak a völgybe, és egy csoda szőke jelenség, (husba?- ami véralláh futásos?) vigyetek le az enyéimhez, na a felesÉgem,fita az!!! -és human ufósok valának, és nagyon szép szőke, az ládd az már a napruha na meg a rühe... fita, van a napnak rühe?
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (271)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.10 -1 0 271

UFOzzuummm... miEeee... a fa feláll, az ész megáll, nameg bameg ennek a Gomb Bözsikének a szive megált? -dobogni, dobogó kő?
                 4.: Kávézzuummm... okvetlen,képzeljük el a leges leg leg leg...nincs? -has has has... csak az!? Zna ezek,giggezeg,akik a szent iratAIkból ezt rád rám ol vasszák, baxxák bukxa? Fita, akik a a aaa...fita, én nemtudom bevenni, de akik ezen ezeken felül vannak, azok OLYANOK MINT ÉN, és erősebbek!!! Ezt én ha egy szempillantás se, át változom, akkor nemcsak mindent meg lehet tudni, hanem tudom!!! Itt én egy az egyben, látó és főleg beszélő, és most BECSNGETNEK auumék, GONDOLKOZZ, ami azonnal felnézek az Égre, és amit akartam oda van irva? Na csak nagyon csuffrán, ha mindenhogy meg kell halni, akkor te vagy, én nemtudok, hanem essünk tul rajta, és olyan erős az öngyilkos rohamaim, most az utólsó estékbe is, hogy estem pestem a seggemre,de hogy a pofámra? Fita, ti akik had beszéljen, meg ismerős???- na meg csak egy barát, iszom a borát, s elirom a niknveketek is, meg ahogy most nekem bejön, csak arra emlékszek, tröha sLeut ut uton vagyunk, van kiut ebbül? Na ti is nézzetek vissza, főleg az otromba irAtomba INRI viselkedésem,meg mikor mindennap a gyerekekkel összejöttünk, na én azt akartam, ládd ha hiszed ha nem, és ezt nem lehet hinni, na egy az egyben, nekünk meg van az a ruhánk, ami NAPÖLTőze? Hunor Magyar- két dalia na meg a napaggancsos? ELLENKECSKE MEEE... Napba vagyok öltözve,na ez szószerinti inti rinti tinti...
                 5.: Ma beszéltem a iföcsémmel, és vagy kétszer, szétkapcsolt,ami nagyon most be vagyok szarva, mert össze kell verbuválnom, tehát...na kétszer is szétkapcsolt, és azt monja a villany is? -levágott? Na nem az én ufom volt az bitta! Na neki is,közbe felmen a hangom a legfelső ccc...mondom neki, ezért monják a gyerekek, hogy buzeráltam őket, meg most is nayon félnek, ládd a fiam, valakik a szobámba motottak, és főleg a conputer meg az irattára közt...Zna ha itt vagyunk, vayunk? (fita neki a neve is Ut Nap Isten!) Mi is ufok vagyunk? Fita itt akik nyitotta azt a topikot, miért tett rá !-? Zna még jobban, hogy mi akik már ..apumék, a tojáshéj leesett a seggiról, me a feje lágya benőtt, na most nekem, ládd HA NINCS SENKI, na most én ma is, most, mi magyar gyerekek, ládd a fiaim,miután öngyilkosok akartak lenni, na én VAGYOK NEKTEK, MINDIG, kiáéűssuk előbbutóbb lássuk magunkat?-is?- ez talán egy seggberugás vala, és ez ha nincs bannünk, az a a aaa...Jézim, na Jézus is fény, azt jelenti, na az ládd nem egy szempillantás, hanem én magam, jaja egy az egyben át váltottam ünnep NAP NAPI NAPI NA ruhámra, (most is ha kell?-mit gondolsz magadba, ezeket honnan szopom) ami amit akarnék, hogy egy gizs...fita de nagyonis gondolok az Index hu, és akik ezt...fita a durung irásaim, hogy irtóra, na itt van egy olyan valami, apum szerint is a levegőbe, hogy a legkis sebb magyar családi csalántba nem üt a menkő?
                 6.: Na fita, ami ládd...A TE TUDOD, AZAZ MOST AZ,HOGY ÉN, ADDIG NEM MENEK SEHOVA HOVA, JE HOVA? Mig most, minden az a véremgénem testvérem, fogaDom hogy melelelem,zitt nem érdekel (hogy baxódott aszódott össze!?) ha van benne az én Jézim szikra helle, (fita ha juhus, meg vay baxva?-buxa?) tehát az ÖRÖK TESTVÉR PÁROKNAK MEG KELL TALÁLNUNK NUN EGYMÁST, és most az NEM A PÉNZÜK ÁLTAL TÖRTÉNIK, NA A KINLÓDÁSAIM, HOGY ABBA A TESTÜNKBE TUDUNK HALÁLKOZNI...AMIVEL ÉN TALÁLKOZTAM A MI TURUL RULL MERT CSAK AZ RULL MADÁR MAGYAR RULL TESTVÉREIMMEL, ÉS ITT AZ HOGT INGYEN ENERGIA LU FA MEG KIGYÓÓCSIKMOCSIK MOCSINGA BINGA BIGYÓK KÓGYIK MOGYIK A MO MO MO...NYÁLUK FARKUK VERÉSE CATOGÁCSA GACSA TELE A GATYA ACSARKODÁCSA ITT A HAMUBA SÜLT POGÁCSA? Na most, itt amit meg kell tudnia minden kis csilkónak, hogy az övön alul luli, vay felül ládd a Kirlán fotóba, ami igaz!!! Na ha ezt tudnuk, amihez a DZSUGAN boherek egykupacba, és igen igen ők a legokosabbak bak,de most még gondolátban sem hogy ad be vedbe, ami az uré juhé? -na meg ITT A MAGYAR OK, MI ÖRÖKEGÉSZEK EGÉSZSEGGESEK VAGYUNK, ÉS NEM TUDOK NEM AZT ADNI, LÁDD HOGY TUDOD MEGBONTANI A SEMMIT?-na abból vagytok tok? -JAJA CSAK AZ LEHET? Nadon, dzsana dana don, a fiaim is félik olvasni, na meg félnek rólla beszélni, na most az MAGNES AMI ÁGNES, FITA, MI ÖRÖK EGY KUPACBA NEM KUBACCKA...fita, az a testetek, ami NAP NIMRÓD NAPAPU FAKAPU UT NAP ISTEN APUNK -.ATYÁNK, NEKÜNK CSAK AZ VAN! Nincsak a fiam, az előbb, hogy a föld alatt, mi van,nem is gondolod... na nem ott vagyunk, hány % -lék a földnek fff... rabbjAIk, -nincsak mikor levágodd,(a kigyóddal ami bizon óriás!!!) olyan kurva durva földrengés lett, meg olyat élvezel, mnt soha napján vasárnap, jött meg folyásom...
                 Innennn... fita, hogy ha te magyar RULL gondolkódulsz, akkor ez a test, nincs is!!! -látod a fényem mmm...
100! -oááá...
BBa ba ba beee...

Előzmény: repcsepista (269)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.09 -1 0 270

igazad van. nagyon nagy baj van repcse :(((((((((

majd irok... még a random is mutatja, te is mutatod

elmaradt a party.

Előzmény: repcsepista (269)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.09 -1 0 269

UFOzzuummm... miEeee... a fa feláll, az ész megáll, nameg bameg ennek a Gomb Bözsikének a szive megált? -dobogni, dobogó kő?
                1.: 7/9, A KÉP? -most megint össze-vicca fogok villogni, itt piros ott a piros, papirós -turós?-ládd juhuturős véres pna Nátod? Na sokat lehetett hallani, hogy a föld az egy élő lény, most meghalt, megált (jaja de a fa áll?) a szive!? Nizzitek, én az álmom vagyok, és mindenkinek kellene legyen egy álma, meg több? -az az hogy több felesÉg, mikor egy is elég? (Sép hell jó hell Teherán, de ottis teher ám, 9 feleség?-fiteljal azért pusztulnak pusztitnak mig csak piszta puszi a puszi) Na most a BbLilábull a Séth? -a setlerek?.na minden ami kötelező beadás, most adó kamattal kamatos adók, azok sethlerek setlerek? -a kiindülő pontUk SetLer??? Fita ránk ültek, és ezt gyerkoromba is, igy monduk, apuék a nyaunKon hátunKon ducc... ülnek, a duccosok.(fita itt ugy a zsidIkon is, mt a zsidóbb bak Con, sóval most azt nem lehet gojndolni. hogy ők csk a mallacuk rinya rinye, deúk maguk megsütik a pecsenyéiket,ládd ábra hoztt a pacalat... na butakos, jobb a jhusa meg kőserá será, ma is a király?) Fita a sethlerek, most komunistának hivnak, (na a komcsik pogány zsidó?) na meg ha most van benned egy pnaszörnyü szeretet, (fita a baxás az is düh és ládd én örökk féltem hogy akit megbaxtam terherbe eshet? -itt nekem azonnal le lankdat, nincsaka felesÉgemen kivül, még álmomba sss...gondolni seth a setétbe ss udom) annak a magját, az emlékét nembeszélve, monduk, véletlen ide beszülettem volna, smirna! -volna! -fsss...Minden magyar ok gyerekének legyen mondva, achtung achtunk lugerenráj, ne degenrálj? -de tegyünk ugg, mintha süket vak néma, nyemecek nem eszek, csak szart, a szarukat és az is méreg drága, na sose voltam, sose leszek, a magáé, setlehlrek? -pösti vagy? -ahhh... a setlerek sete pete? Fita a setlelrek sete pete, az ég és föld termtője, a nyárson, lőg a töte...Men a bika hentes fele lóg atöke ezer fele...nincsk az imádott setlre Istent, 1000 és azóta??? -sett lett az ég a föld, van földed? -aha GOD GIVWE VER AKIT SZERET, OF DEADT DE AD? -végre kiadá lélkét, atám, a gatyán is szét tépték? -a kakkám a kezedbe adnám, de azt is felhörbÖlik? -megettek szorostul belestül? Na te meg lettel muyálva a teremtés előtt, mielőtt a föld öld ölt, öltöttél, kellett ez neked?-szereztél nekik vagy nekem egygizs örömöt abit fán? -fánk? Ládd ha rám hallgattál volna te stoba juhus?-király akatál lenni enni, a saláta látta husod? -ne meg engem is kisertettél, mikor kis sertés lettél?
              2.: Zezerze ezer hogy mikor találkoztunk, most te vagy a paraszt, én vagyok a sethrel, és aki előbb térden sipkalács vagy tökön tudta rugni a másikát, azaz sethler az ur? Az Ur Sethlerbe tronÖl ládd rukutyumutyuUknak volt, saját krematórája? (de derbőbe véged, még a vébelednek is, se csünt többet, sőt a szagod? -Szar-asz GOD? Fiteljal, mit hogy lehet még a hussal...seth setj sém sám a bednégő, ládd a setlerelek set set set...csak vegyük, minden amin luk van szukájUK, fiteljai juhus, de ami szeplőlten magulátnak látlan? TE KONYITOL VA MIT, ládd a BbLilAI lába köze a vadmacsdkájuk, kirkatAIkbank, ne attől féolj, na most itt már asetherlek sethlere, azaz olyan ritua kinzása a szerencsétlen állatoknak, ami nem nem soha, egy szomnoru vasárnap, jött meg a folyásom, na most bedagadt mint a két tojásom, és puck... vége, nincs tojás többet, csak görbe? -a görbe bögre Göre Gábor a biró csitt csatt padalatt, buró szarik szék alatt...sárga bögre -benne a setlerek sete pete körbekörbe, nem fsss... s tele sőt kiboRulla RULL? KAPSZ UJ BILIT, BbLILÁT HA HUSOD KIVÁNATOS KIVÁNTATOS TE VAGY KI VÁLASZTOTT TOSZT? Na most, én csak az álMOMba tudok ma is meg kapacka, és most ezt... az első pinalát...rémseges irtózatosan utálom,ami ahogy a testem sorvadni kezdett, na azzal hatvanosan 666... s hogy most ...fita SENKI, de sanki, nem meri még az sejteni se, hogy neki van szeme? Na a felsÉgem is le tagja, mert mi lesz a fiAIval, most három van neki, na most itt a fiAI aj imádják Őt, és én meg mi lett, ha mi nemtestetlünk többet? -SZARUNK? Ládd namamamama... ha te meghalsz én is, na nem, nekünk nincs, miért, mert mi nemvayunk sethlerek?
               3.: Fita a sethlerek végül is, ládd ha MEGSZÜNTÜNK JÉZIM FÉNYE KÉNE, tehát ezt egyÉN egyen? Ez az, ha most kard lenne a kezünkbe, nem a szánkbank, akkor én lennél láddá Atilla Isten nyila kardja, magasan az elősőink VAGY ELŐSO IK?-NINCSAK HOVA LETT AZ N (én)BETÜNK? BETTY? Sóval, az örökös szabadság magyar ok szabad? -dabasz a basz, azaz miindenki csak a saját luka, lu kába, kábulsz, menjen táncba ki ki köztünk, az ő jegyesével, begyesével bögyő? Fita, itt az ami ládd... SEHOGY, SEMMI TA FÉLE KÉP? NINCS OLYAN HOGY TE ALLÁH VALÓVÁ TESZED AZ ÉN TESTVÉREIMET, ELLENEM PEDFEKÁZZÁTOK KÉJ MAZOVISTÁZOD, KÉJ $$$...ZADICÁZOD, ÉS MOST...HOGY EGY HOGY ALAKULLA KI, AZ AZ HOGY MEGSZÜNTÜNK MINDEN NAP CSAK, LÁDD ITT A FELESÉGEM...GYERE TE PAPÖLŐ HOL AZ OLLO LÓFA FEJÜ, KUTYAFAFEJÜ, ÉS AZÓTA, LÁDD MINT EGY GÉ -GÉP, GÉGE GŐGICSE, ADÁM A DAM CSUTKA, BOLHA AZ INGÉBE, NA MEG VICCKET A TEKEM A SEGGEMEN VÉRKELÉS VAGY, MEGVAKAROM, Fita, ma is, nem az anyag nem a test, hanem a SZEMEM FÉNYEM RÁMA? NAPAPU NIMRÓD APUNK UT ÓDA .-RÓD A KIS UNOKÁJA, MIT ESZÜNK,ESZÜNK, SZARUNK, (MEGTÖMLEK BENNETEK MINT A KIS GALAMBJAIIM PRR PRRR PRRR...((IGY HIVJA ŐKET A KIS 22 HÓNAPOS UNIKÁM MMM...NA FITA, ENGEM IS MEG A MÁSIK NAGYAPJÁT PRR PRRR PÖRRR... ÉS AZZAL KEZDI, CSÓKOLNÁL MEG AD EGY NAGY POFONT, MI FÉRFIAK VAGYUNK, NEM CSÓKOLÓDZUNK)) SAKK MATT) DE A MI SZARUNK? SZARU? FITELJAL AZ Ő MUMIÁIK? CSAK AZ!!! SETÉT LEREK (TEVAGY BENNA A ZSÁKMANUK MENÜÜK? TEHETETLENEK SETTEK,KETTESEK, EGYFOR FARt MÁK MÁK, EGYIK RIKY MÁSIK TIKY TV? -HIT?
              Innen, itt a lényeg, most fizkakilag is, mi nem feizetünk nem tartjuk oda az odud, ládd első nájsz éccakakakások, na most...itt van az NAGY ÓRIÁS BUGABugánk, és te nem a szaruk vagy, szaru, szaró galamjuk juhuk hukk, hanem ládd a Jézus =fény jelenések, vagy JN -JÁNUK ÜLTÖK A TORONBA, ARANY COCORUBA BUBA BUBUK BÁBUK...RBBB...
100! -oááá...
BBa ba ba beee...

Előzmény: repcsepista (268)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.09 -1 0 268

UFOzzuummm... miEeee... $$MO mo mo mo... ZsMO na mo? -szöszmo? -mi a szösz pössz jössz...
                4.: Kávézzuummm... Nagy Istenem, Édes Szüleink, ha nézem a világunk, mely öröktől fogva van, nem volt, nem lesz hanem lesss... Mott ugy beszÉlek hogy én örökké élek, és most minden fénytestvérem, akik fénnyel nyel...nyeled? -eszünk, eszünk? -jaja fényt okádunk, nem kaka? Fény be fény ki, mig kaki be kaka ki? Fita, amit csak ugy, hogyha ezzel a hanguláttal kezdem, nemrég is, rötön törÖltek volna, smirna! -fsss....Fitelem, van a gondol lát világai, és most az alvilágok, ahol ha meghalok? -nevetnek rám az angyalok? Itt amit most csak ugy, feldobok, hogy honnan van ez a tudás, ami tanulni ölni, ami a másik angyalt, megkefélni és magad alláh baxni? Zna egy bitta, s itt Teszla Nikola, az információt, vagy amit meg akarta volna valóstani, az álmába adták neki? Fita, itt akik ITT E FÖLDI NAGYSÁGOK UK? Na minden ami kár azt onnan, és itt mese nincs, a gazdögök azok ha nem is mint én, de kapcsolátban vannak a GOD DUK-AL? Fita, minden mai tudás, az fentről...NA ITT amit én akarnék, amit próbálgattam, ami legelőször itt a Tejutról egy lejáró, hogy itt magyarok vannak, na ezek mindent megtudnak furni?
                5.: Ami hogy, irtam hogy mire a kisunokám oda érne, minden iratot ami hogy igen igen A MIEINK FELTÖLÖTTTEK ( EZ AZ HOGY FELEMELTEK MAGUJKHOZ MAGUNK? - FÉNNYEL, ÉS ÉN MEG AZOKAT, AKIK KÉSZEK FÉNYT NYELI, (FITELJAL ITT VAN OLYAN HOGY EZ CSIDÓ EZ NEM?-NEM RÖHELT, CSAK ŐK KINYNAK, HA NEM AZT FSSSOD AMI AZ??? NA NÖVEKSZIK, NEM FOGY EL!!! Mott nemcsak hogy a firkáim, amit mindig is pszkozatnak hivtam, de már nemigem fogom át passzirózni, hanem ha mégis...itt ma beszéltem a kis felesÉgemmel, nagyjából hogy mi van, ird le! Fita, ők...nincsak a két fiam, miután öngyikosok okosok? -akartak lenni, na hogy együtt csinálunk midnent, csak annak van értelme,és én most azokat a magyar gyerekeket, hogy NINCS HALÁL, és most az az, hogy (fita van gülümbün? ) egy GONDOL LÁT VAGYUNK, ÉS MOST ÉN UGY AHOGY NEKEM AZ ÉGI TESTVÉREINK (UFO) MEGJELENTEK ÉN UGY NEKTEK, AMIT ŐK MEGTETTEK, ÉN IS TE IS...tehát mikor JÉZUS AZ FÉNY!!! Ezt ugy, hogy irtó röhelyes, meg most a felesÉgem... ja ja jó...de most még mindig benne van a keserüség, hogy mindenki kiröhögött, meg hülyének nézett...na EZÉRT KELL, LÁDD ITT VAN A MINDEN NAP, NAPI ELEDELÜNKET AD MEG MI ATYÁNK A MENNYEKBEN MA IS, NA OTTHON, JÓ NAPOT, MEGADTA!!!
                6.: Ma hosszabban beszéltem apuénkkal, fita nekünk magyaroknak nincs az hogy halál, és itt most rögtön minden ami kényszer beadás meg adó, azt akkor se, és ugy,hogy azokat, na ezzel kapcsolátban, nert a TESTÉT A FORMÁT HIÁBA ZUZZOD ÖSSZE, MERT MOST MI IS...LÁDD HALANDÓ IS, MEG HALHATALAN, EZT HOGY ÉRTITEK? Amit jobban szerettem volna, hogy akik esetlek, SZERENCSÉSEK, (fita blaxx teh dzsugán, s zsigázunk? -na most szenecséd van, de nincs egy...senki? ) most azok, vahhon honnan értesülnek, mert mindem A HAN GOD? -fiteljal, most hallod? -neked beszÉlek, na ez egy feneketlen fene megette, még feneke s sincs, és most fita,ha valaki ODA ADTA MAGÁT, azaz az angyaloknak, na most ő ládd...itt az hogy vannak GOD OK? Na az az ALFA FAK? FARKAS ok UKUK? Na most, azok GOD UK, azok GÉPEK, és itt fita, minek az állatok, és olyan állat kinzás, ládd a Kruczifix? Most ezen iratokat, valhallod meg kéne tartani, ládd sLuth tesóm, fita rögtön az akasik rekordog házak, és én megtudom, és megtudtam, és minden itt lenti akasik rekordög táraikból ki tilottak,na egy dickkel lehet bemmeni miint itt egy niknév? -na most...képzeld el, mert monduk egy olyan, hogy ládd egy ablak... lecavarod, egy olyannal, most megint feltöltötted az akumlátort, de nen kelle,mert a te mágnes tered erőd, ládd nenm is tudunk rólla? -és egy hétik, ládd ha ott van, ki fogy a benzin, akkor bi bi bippel? Amit GONDOLNI TUDUNK, AZT MIND MEG LEHET VALÓSITANI, ÉS ITT IS, ÉS ITT VALAMI IRTÓ BÁRGYU PEDOFECA MAZOVISTA KÉJ KANNI BELLE VAN, May Bellámi? -na most...hogy ezek csak itt vannak? Fita most az a FEKETE ABRA SZOBOR, na most nagy...makk makk makk... ez az, hogy most vagy breugortak estek a nagy uborkába...
                Innenn... fita, apumék, ládd sirnod kéne éjjel nappal, nem az... na meg siró picha rántotta, meg sötétték lábosba...az ágy alláh dugintotta...titok?
100! -oááá...
      -fita van egy jó, legujjabb Ancient Alien dokumenta menta tea? Figeljal, Sallahmonyuk, démonokat meg ördögöket hivott fel, honnan? -temp lop oszt, na most itt HA VAN ISTEN, CSAK A MAGYAROKNAK, ÉS AZ FÉNY JÉZIM MMM... Ő MEG, LÁDD PITIM, OLYAN VAGY MINT ÉN, TE?
...Counting down the Wörld top 10misterius devices...
... Fita, sedó árny alakok, egyre jobban láthatók?
BBa ba ba beee...

Előzmény: repcsepista (267)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.08 -1 0 267

UFOzzuummm... miEeee... $$MO mo mo mo... ZsMO na mo? -szöszmo? -mi a szösz pössz jössz...
                 1.: 7/8. A KÉP? DRÓTHÁLLÓ VAN MÁR AZ ABLAKON, VAGY NAP SÜT AZ ABLAKÁBA, ISKOLÁBA JÁR A KÁBA? FA ISKOLA? FÁBÓL VAS KARIKA,DE DRÓT HÁLLÓ VAN MÁR AZ ABLAKON, NA ME KON ÉK? Tegnap hogy a második fiam szilikor... nem 1969 hane 1979 körül, egy az egyben találkoztam (fite nekünk fény testünk is van!!!) fényes Égieinkkel, Turul Madár turull magyar rull, fényUfok, ami most, nemsokkal azután, piTiM, te is katona vagy...na itt én nem utálok semmit jobban, mint minden pillanat, mikor katona voltam, nem szereltek le,(tank át állás) arra gondoltam, hogy ezekér ölni, vagy barmicva, inkább megölöm magam!!! Fita itt beszélnek Tesla dróthálós kocsiról, ami most, amit tanulmányoztam, az észbontó, eszünk, kula? Fitelem, apumék, miért nem uy beszÉlsz, na tökéltesen abszolut ultra? -mit jelent? -el lehet, sőt el kell tudni szakadni -hagyni ezt a DRÓT HÁLÓ LYUKAT? Fita lyuk az azért, mert fekete anyag, és most a magnes tere is, üszkös por korom fekete! (nap sose járta látta?) Na most, ez magamnak is ládd...pontosan az, hogy én se feledjem el, na most a kis felesÉgem bégem,most, itt a kávé, ami kész a kávé, gyere te lófejü, (papolLÓ) vagy kutyafejü, na téritsd meg a magyarjAidat,mert már bennünket mekk mekk mekk... fita ez men 1998 óta, és 2000 Ujévig, ő billentyüzte... na aztóta, mnden nap, mikor el jön az este meg reggel itt a kávé...most teszek bele fahéjt, nagyon tisztán tartja a tüdőt, meg ugy néz, a kis MOzzz...menekülnek?
                  2.: Ez az Istenek a magnes mezőkből -terekből -hoz is, mert midnen az, magnesezés, azaz jöjj hát velem és csössz... Zna itt amit a KÉP, hogy ami a testünk, az egy nagyon finom sürü nanó -drótháló, ami az is hogy gén -génez és génezés és gyenózás, és az az IDEG RENDSZER...hogy a MI RENDSZERÜNK? - na főleg,a kundilni körüli hállózat, de most uy együtt,ami lenne vastagabb meg vékon, ládd a hajszál erezés? Zna nekem nem volt meg, ez a HÁLLÓ, hanem mikor a Tejuton fel fele, az elágazásnál, találtam magyarokra, és azokkal visszöjövet, felvettük azt a feke ruhát, ami most is rühelek, és akkor awatikanok, de nem a csuha, hanem egy fále fekete egyenruga, ami a man in black filmben, és az most...Többek közt, a Super Man filmeket, na a Smollwlle az egyik legjobb, Őrtoron? -na meg az összes Superman filmek,na meg hogy egy fazon, össze tudná olvasztani az egész vasálomáNUK? The Flash? -taán az amit élveztem, hogy ezeket a vaspacni (csak drtóhálü és hal az üres? -ládd a hal a vizbe? -nem hall. gyereide,azárt krell háló halló) angyalokat, körbe körbe körbe...és csak dematarizállódtak, amit,,, most azért öltöztünk be fekete...FITA AZ LÁDD A PÓKHÁLÓ EMBER filmek? -de az ant -hangya filmek is, és most...(a szabadkimivesek azok hangyák, de a sarkanok is, és minden rowar? -midnen hideg ideg vérü hüllő lő és kigyógyik kógyik ridegrek hydegek idegenek?)
               3.: Na nehezen ment, és én előbb itt minden fekete dróthállós halálost, (hal hall üresek, sose lehet őket...metömni de ők tégeg?) dematarizálni kell,és ez az, hogy AKI NEM BÁNT BENNÜNKET, MAGYAROKAT. NEM ÁLLJA UTUNKAT, NEMVESZI EL A MI TOJÁSAINKAT??? -FITA ITT A DÖGÖK, LÁDD A VASASOK, ÉS A KÖNNYÜ LOVASOK, ÉS AZOK VÁGTÁK HAZA AZ ANGOLOKAT, (demoNUK)ami angyalok, na meg itt EGY EMBER, most csak HADIPAROS OK, (pna gyárosok ládd juhtór pna szárUK? -szagolod? Nátod?)Ö ÉS CSAK MOST MÁR ROZSDA SZINÜ SINEÁRKOK? VASBETON DZSUNGELEIK A FÖLD FELETT ALLATT, VITÉSEK ÉSZ, MI LEHET...) Fita az hogy az idöcsém, HOGY Ő MILYEN NAGY, azt se a kisöcsém meg te nem tudod,ér rám baxxa állanódan a telefont, ami ilyen alacsony stoba szellemü,-magma kérdem, van lejjebbb... hogy ezzel nekem kell mebirkódznom, mert apum nem tudott, tehát most apum, teljes gőzzel melletem van! (a pupák vétkeik fiak bank?) NA AMI BENNE, MOST TEGNAPI NAPI NAPI NA ELŐSZÉL, HOGY MINDENT EGYÜTT APUÉNKKL ISTEATYÁNKKAL ÜRÜK EGYET ÉRTÜNK, minden mi értünk? -ebbe mnden szemcsénk -repcsénk benne? Na most mikor legutóbb kint volt, fel tudott melegedni, (fita, csak a tesvéri véres szeret van, és ha van,CsakRkumUk földjén, azért is te vagy az Isten vagy abarmuk mahájuk te toba buuu...) és mindent...ládd mi hárman, eyütt, és otthon is, együtt valami olyan vállalkozás, na GÉPMÜHELL, JAVITÓ MÜHELY, (FITA MOST ROGTÜN TE MEG ÉN, MEGTUDNUK PINÁLNI A TESLA DRÓTHÁLL KOCSINK, AMI EGY EGYEDI SAJÁT MAG NES TERED,AMI AZZAL AZ VAY, KEZDŐDNE VAY LENNE...HOL VAGY tMÜNK?) amit azonnal, és most itt is mindent EGYÜTT A CSALÁDUNK, ÉS A GYEREKEK, LÁDD A SUPER ULTRA GAZDAG CSALÁDOK, IGEN AHHH... most mi legyen, inkább irok még egy jegyzetet, pösze ha megengeditek, má boccáSATok ki...hogy vagyook? -de csak nektek, akinek még lehet fényetek szikra veti? -nap-od saját pozod pódiumod, gostpodi ponilló látod?
.Só szó szó szósz...

Előzmény: repcsepista (266)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.08 -1 0 266

UFOzzuummm... miEeee... E.M.P. van olyan? -volt?- nem, hanem itt örök csak az van! LESZ? -NEM, CSAK AZ VAN E.M.P. -na meg N. O. P. Q. A NAGY TORKU KUKURÉKUUU...mielőtt, meg petéltek, meg miuytán meg petélnek kuku rékuuu...
                4.: Kávázzuummm... hogy miért vagyok? -először nekünk van Tulrull rull, Turull Madaraink, és most ezt ugy vegyétek egyétek, hogy én valóban ide bejöttem, és amit itt Égből Égi jelenségek, na én testet öltöttem, és itt, itt van hogy honnan tudom ezeket amiket egyétek vegyétek ingyen,és hogy az irataimat, miért féltem, és hogy mi van benne? Na feltétlen, hogy az irataim hozzá seggitenek, hogy az ami az ember (szikra) felébredjen benned, és az az, itt a kérdés, hogy benned felébredt? Na ez amibe vagyunk, ez egy olyan fekete sötét mestrséges magnes -tér, ami mesterséges, nem Éges, de ég? Figyeld meg hogy jutunk energiához? De most az, amit ma reggel, mert még igy, hogy most azzal egészen, ami most azt hittem, gondoltam, hogy szombat van, hivtam az idöcsém, és rám vágta a telefont, mert engem nem érdekel semmi, csak hogy a tesvérem vagy,és hogy milyen nagy vagy, és most jött a BibLia ami jó jó jó...de én igy gondolkozok, és ezt én nem tudom megváltoztatni, akartam, de nem tudtam, mostmár nem is akarom, de hogy miért hivtam, előbb ő beszélt a szeretetről, de az a kiválaszott Zzzz... na jó, de akkor is tesvérek vayunk, erre levágta! De ezt olyan valami, ami itt EGY MESTERSÉGES LÉTESIT SIT SIT SIT MEN, NEM, Ó MEN MEN MANNA...TÁPLÁLD BUGGYANT LELKÜK? -AZT IS A Zsss... sék sék hokedli? -nokedli?
                5.: Az összes irataim, főleg repcspita niknév alatt, mert ez egy teljesen az a világ, ahol nincs, sose volt ami less.. és ez addig, ming én... ez most siti piti, veletek vagyok, e -világ? -fita, itt fel fele le fele...Zna akikben még élet szikra helle... és lássuk az álmom, ami most... Vegyük ugy hogy nincs fény, ugyzse hogy most van az EMP és nappal, tehát van természetes fény, ami csak ugy, hogy ez a részünk, egy növény! -nyük? Na most ezek a szerves anyagok rohadásából égéséból szerzik-nyerik nyelik az energiát, ládd abárdölt koffolt juhus A KIRÁLY, és POWER IN THE BLOOD, BLOODI MARY SEGGIT? Naccóval, az én szobám a klozet, nadon fida, mert akikben van szikra veti helle, az rögtön láthatja hogy itt, mi történik, mi? Naccóval, totál sötét van, ez az hogy mint egy vak, mert ezzel a szemmel mi nemlátunk,csak azt, amira fény vetődik, és most ez nincs...HA SZERETET (FÉNY TESTVÉREM AMI ITT A HUS, AZ NINCS, NINCS XEXXELLÉS ÉS XEXXELLETÉS, NINCS BUTA ÁLLAT BUUU...NINCSEN BENNEM,(NA MOST A TESTEM, MERT ITT MINDEN XEXÖLÉS ÉS XEX XEX XEX ELLETÉS, NA MOST MA REGGEL AMIT APUÉK EZ SEMROSZ...HA TE TELJES URA VAGY A SZAMARADNAK? -DE MIÉRT KELL A SZAMÁR IÁ IÁ IÁ AIÁ) SEMMI VAGYOK,és itt akik pislákolnak, na mit gondoltok, miért rugdosom seggbe magam? Sóval, most ÉN HALLOM AZ Ő HANGJUKAT, de ők nem az eném,(ITT A KÖZVETLEN CSALÁDOM, AKIKET SOSE HAGYOK EL!!!)csak azt ami testi siti! Itt a felesÉgemről meg fiaim, kis menyem, ami azt hogy...na meg próbáltam a feleségemnek, és oda se figyel,(ez is meg álmodtam) ládd itt ugyanaz történik, azaz ahoz hogy TE KAPCSOLÁTOTT fel tudjál venni velem, ami...Na az ami Égieik,vagy ördögiek a pokolból idegenyók alienek bestia kigyófajok... na én itt ugy mint a FÉNY- Jézus történetekben, meg a többiek, ahol ugy mint én, ládd..valami olyan, hogy én huztam ki a rövedebbet,meg hogy erre, most te vagy a legalkamasabb... ami fiteljal, ezt a felesÉgem először, és mindenek ellenére ma is (NA AZ HOGY EGY AZ EGYBEN TALÁLKA AZ ÉGIEINKKEL (UFO) AZ MÁSODIK FIUNK SZÜLETÉSEKOR...UGY 1969? -ÉS UTÁNNAM FIKUK, UTÁNNAM MAGYAROK DEEE... EGY AZ EGYBEN MEGFOGTÁK A KEZEM, AZÓTA IS?) hogyirjál, ne nekünk süketelj, azért akartam hogy irjál!
               6.: Na az hogy az én lakhellem a a aaa...na midenőknek van saját illemhell, és most én ott vagyok, és onnan hallom őket, de nem jöhetek ki a klozetból? Fita itt mi van? Szóval, itt én...na hogy egyszerüen fiszket a a aaa... fenekem, na meg szelel, de itt az elsőpinalat, én nem tudok másképpen gondolkodni, s higyjuk el, akartam, ugy hogy egy kis pénz összabágok, és egy kis kertes házikó, meghuzom magam, de akkor mi lenne enne velünk? -eszünk, pupu? Nincsak... itt csak hogy...én tudom, hogy ezt megengedik, NINCS ISTEN, ILYEN NINCS! (fita hogy nincs halál, van halál? -nincs na most mit gondoosz magadba? Na most a felesÉggemmel, hogy mostmár, nem akarja hogy... fita, akik ezeket olvassák, azok ha csak, FEKETE ANYAG BLACK METEREK? NA AZOKBA... Fita én állandóan hallgatom fiyelem a vallás adókat, akik kétséggtelen olvassák az irAtoMOMat, és most akkor is, ha JUHUS UK MEGHÁLT? - ÉRTÜK, NA MEG A HUSOD A JUHOD OIHHH... NEKED KELL KERSZTRE KIFESZITANI, LÁDD A HUSÁN GOD, ÉS NAGY KAPALÁCS CSÁP CSÁP CSÁP...CAFATOKRA CSÁPÖLVE... MÉG MINDIG ÁGGASKODIK DIK...Fitan nem a hus??? -és akkor is ENGELMESKEDNI KELL...A HUSDADÓNAK? -husod csak az övék?- meg fiigyeld, őket repturázzák akik alegjobban tamburázzák... Zzzz... és jönnek vissza vasvesszővel a gojókon uralkodni? Most ezt ugy, hogy ha vannak akik BEDÜLNEK, na az az ő ők egyének büne, és nincs olyan, hogy majd GILGGÁD DEM DUK UK, MEGFIZET,ÉS VISSZA ADJA AMIT ADOTT, MERT Ő AZ, UGYAN AZ, és ezek benne vannak a BbLila iratokba, de ők csak csak az irás sirás sirt áss (fita a világadók?) tudók? -holott, neked, nekem, mindent kell tudni illik, minden bennünk van, az az ember és a szikrád, nadrág, vedd rád,na a bügatya...
               Innenn... leesett a pap az ágyról twist...na meg Leestek a téli havak vak vak vak...Hegyet völgyet betakarnak nak nak nak...
100! -oááá...
     ... fita, miért akanék...(ezért mit adnak?)ami valószerü...fita, amit apumékkal... ami ládd apuénk -IstenAtya? -vagy juhus a király UK? YUKUK YUHUUU...
BBa ba ba beee...

Előzmény: repcsepista (265)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.07 -1 0 265

UFOzzuummm... miEeee... E.M.P. van olyan? -volt?- nem, hanem itt örök csak az van! LESZ? -NEM, CSAK AZ VAN E.M.P. -na meg N. O. P. Q. A NAGY TORKU KUKURÉKUUU...mielőtt, meg petéltek, meg miuytán meg petélnek kuku rékuuu...
                 1.: 7/7. A KÉP? -most megint, bocsássatok meg hogy vagyok,de most én csak az álmom vagyok, és csak álom, és ha nem mondhatom el ugy,hogy körbe körbe bőgre, mi van a bilibe? -akkor én az az, hogy NEM AKAROK LENNI, ENNI? Sóval, az összes álom látomásom, nem hanem ami megjelenhetett, és azok közt is, ládd ami mára, valószaru hogy nem jelenhettett meg (fita azt is látom, ládd elpre hogy az a masina összeomolhat, és eltemet maába maával mindent?) mert a HAN GOD, csak az a GOD VAN, és monduk Isten? -fita, nincsen! -azaz valakik el cseszték? (egy bitta nem meg?) Zna ugy, hogy ez egy álom, és hol vannak amit mnden ez egy sablon? Fita Loan Don azaz dan? Dani, zeretnék szerelmet vallani, megszerellek? -megelletlek, és annyin lettek, hogy emást eszitek keFélitek? Na most, jöttem vissza a FÉNY -HONAINKBÓL, és most...most teljesen az, ahol most vagyunk a kis családommal, és most... KOROM SÖTÉTSÉG VAN, ami ládd a fiaim, el fogjuk vesztteni a házunkat,(na fita,itt minden csak idegiglenes, ládd ha te nem látod magad se, akkor te hol vagy,a muiltodba vagy jövőd, ahol sirod se leled led le led?) és ez az, hogy a VALÓSÁGBANK NINCS!!! E.M.P.-minden üres, csak fekete...korom füst lenne, empti? -emlékeztek emp-t, husd innen a beled? Ma is fáj, mert kinek?- téged nem lehet nem szeretni? Fita, ez gyerekkoromba, mirét nem lehet mindenkinek annyi földje, amit akar? (fita ábra hamik, Éhen a Királyuk juh lika? NA MOST, fita nem akarok haza menni, mert csak akik ÁBRA HAMIK, azaz Santa István = Isten imádók, és majdnem szörnyet haltam, (1999 decemberében voltam 3hetet...s afiam, álandóan részeg leszel, és várod hogy jöhess vissza...igaz!!! -volt!) na rángatódzott az arcom,mert állandóan siró görcsöm vala, hogy még mindig, ÁRBA HAMIK HAMIZNAK,akik önknét a juhuk hukk kukt vagy sült husuk a lerbe pest, akik ládd...
               2.: Fita a HAN GOD, más GOD NINCS!!! -nekik, akik ládd...Most ha vissza mennétek,na ténleg, miért van ez, és xexeletés azaz az ÉGI LAKOSOK, XEXELNI JÁRNAK LE,(ládd 1990 után, a ngatijak? Nátod? ÉS AZÉRT HOZTÁK LÉTRE , AZ ÁLLATI VILÁGUKAT? UK? -S USA?- XUXU XUKU JÉRCE? Most a BESTIJÁNYUK ÜLŐ FENEVAD VERES TÜSARKU CIPELLŐ NŐ, A MÉREG POHARÁBÓL AD MINDEN BESTIA DÖGNEK, ÉS A BESTÁIK HRRR... MEG KANIBULlLIZZÁK AZ ÉGET FÖLDET? Közbe, most a FÉNY HONAINKBÓL JÖTTEM LE, és most ugy, talán hogy mindig elleinte, mikor ki kellett jöjjek, mert nics olyan, HA VALAKI VAN AZ NEM ÁLMODIK, ÉS NE KOTTYANTANÁ EL MAGÁT MAG ÁT, A SZEME NE VILLGONA, ládd most az, mert találtam olyan magyar ok testvéreimre, ha nem bánt senkit, had traccsoljion HÁRYJÁNYOZZON csak ne baxxon xaxafon baxxason som minket? Na most, nekem örök, ládd én gyerekkoromba...fita, leirtam, a nagynném látta, és miért sirsz? Mert irgalmamatlan kegyetlen sorsotok van, és NEM IS TUDHAT nÁTOK? A fiam, tegnap, azt a macskát amit szerettem, mind megdöglött, sőt az egyiket, ő taposta el véletlen a kocsijával? Most döglött meg a kedvenc, óriás magyarházi galambom, most az ogy itt minden kár volt, na most apumék állandóan figyelmeztettek-figyelmeztettnek csak sirjál,rirni INRI.-többet nem tudz, és most...
               3.: Na most, most megjöttem reggel, itt nincs olyanm, hanem örök ORGIÁIK,(na azérrt a füst, meg korom szemtekbe) NA MOST EZZEL A HUSSAL MÁST NEM LEHET, MINT KINOZNI UGY, HOGY LÁDD...AZ A KOTTA, AMI MENN A FELSŐ C... dó rem mi fasz lá ti dó, nátod? ÉS AZ ALSÓ? -JAJA ALSÓ MADÁR FOGÁS? Fita, itt midnen MADÁR SZÁ SZÁ MADÁR, és fitejal, akinek szárnya van, ládd akinek magán repülő GÉpuk van? Sóval, nemtudom tovább katyfolni habarni habarcs a taknyom fff... hanem... most mindig magától ELŐ JÖN, ELŐ ÁLL,LÁDD A FITYIM, na most nekem van egy ÖRÖK FELESÉGEM bégem, és külsőre is, nekem nem kellene sinmilyen más vadhus? -vadmacska? Zitt az is, most mégis miért hőbörögz,mert amiket leritam, az nem lehet vissza pinálni? Fidelmeztettelek, megfedlek fenekkelek hogy mi magyarOk mi ami álmunk közepin ázunk? Na most... TRÜHA ITT TOTÁL TELJES A SÖTÉTSÉG, VAKSÁG NA A FÜSTÜK, TE VAGY FRÜSTÜK, és most ládd... a feleségem,HA Ő NINCS, UTCA LAKÓ LAKI LAK LETTEM VOLNA, de most eleinte,ha nem találjuk meg egymást, már nem élnénk! Fita, ez bitta, mert ha nincs...ITT UGY VEGYÉTEK EGYÉTEK A KEFÉT, MI KEFÉNK?- ÉS MI KE FÉLÜNK,na én ugy, hogy ha ezt ugy mint az a suttyó kis hörcsög falusi...be akartam tenni egy képet, a feleségem olyan nncs, mert ha fel ismernek o o ohohohooo...mernek? Fitel, nem minden klattyogásom nem a kloákám ...törölnek?
               3.aaa... a kislán, na csak azt a részét, hogy MINDENBE AZONNAL BENNE VAN A ME GOLD-ÁSA, ÁSSA? -Zitt mikor gyerek valék, (most nem, vagy a hasamba van?) hogy minden ami kényszer beadás, annak az okát is... fita az nemcsak hugyolyan gazdagok (mindenmki kivétel nélkü) lennénk, mint a néhai volt? -magyarországunk mennyországunk, (fiteljal a Napunkkal, nem a jebuzesukkal)mert most mikor beszélnek Istenekről Égiekről, Istenek ördögök a mennyekből, na itt ami ma divat UFO? Fita én az vagyok, és itt ezt... esetleg akik hadd beszÉljen nem Alien, (fita azok szintetika anya GUG gugöl) ha nem bánt senkit, na ti is biztos!!! -hogy a FÉNY (NAP) tesvérem GYEREKÉ INK VAGYTOK!!! -TOK? -TOKO? Most ez egy egyén egyen KUTATÁS lenne, és itt most...fita, meredek, amit most amit MEGOLDÁSNAK TALÁLTAM,és monDom, mindenbe mindenKI kit be beee..benne van a ? Na a jappánnoknak meg van az a tabletta, ami dematarizál! -a testet! - a hust! Na most, ezt megint, a TE TUDATOD NÉLKÜL, A TELJES EGÉSZ MEGÉRTÉSED (látod vagy csak a kloákátok tátog) NÉLKÜL, amit itt te csak egy LUKUK VAGY, EGY KLOÁKÁJUK UK,és most ami van, ládd ÉN A FELESEGEM FIAIM NÉLKÜL, MOST ÁBRA HAMI MI LENNÉK, ÉS BIZON, AMIN LUK NINCS,LUKAT FURNÁK főrrr... ÉS MEG KURNÉK!? Na neved nem jákó, igaz eddig te voltál a legjátéKosabb (a csipód ja de csiplek, na az, minden itt az!!!) hanem zzz... Fita estére, de itt csak ÖRÖK E.M.P. PIPI? CACA MAMA MA MA...AHA MAGYAR ÁLLAM VASUTAK HU HU HU...
                Innenn... Leesett a pap az ágyról twist... na meg a téli havak vak vak vak.. hegyet völgyet betakarnak nak nak nak ...Krati, kin a pricsi...
100! -oááá....
...fita, itt most a fekete ABRA DA KOBBRA SZOBOR... Zna amit az irás szagértők... nincsak akik előbb rájöttek a turpira...utópina?-juhturós...

Előzmény: repcsepista (264)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.07 -1 0 264

UFOzzuummm... miEeee... N O P Q a nagy torku, mind megissza a bort, vigan rugja a port, N O P Q
                 4.: Kávézzuummm... hogy vak? -vezeti a világtalant, azt hogy lehetne meglátni? Na amit mára, hogy a vasszobor, az lent ázsia és az körül most, vastelepek kezdenek hogy tornyosülni, na az körül, meg belül, hatalmas vasBázisAik, kezdenek lenni, és az hogy fekete anyag? -az csak a vassal (meg ötvözetivel van, és minden itt...amibe beöltöztünk, mikor a Tejut felfel elágazásál, magyarokra okra orka találtam, visszajöttünk, és beÖltöztünk feketébe, ugy hogy a barlangjainkat is, befestettük fektére! (fireljal, ez amit látsz, minden a föld alatt van, hádesz a fene esz, vay megette?) Na itt mindenkinek ami ki? -csak mi ki MO? -fita, itt amit teremttsünk ember, az ő ÖL elől azaz megxexxelnek? - KÉPük, másUK hasonlatosszságok, na minden ami xexel kezdődik, azok állatok! Zitt most...csak azoknak beszÉlek, akik ha nem bánt senkit, na csak az az ember, de most hogy kerültünk a husba gusba,meg a hus darálóikba?-szecsak vá
gók? Tróha, ami teremtsünk állatokat, na azok KOR LÁT, ÉS KORLÁTOLTAK? Rögtön, van a BÜN TETŐ TETŐTEREMTŐI KÖZÖSSÉGEK, (fita azokat ki bünteti?) na azok, amit, tudok mondani, olyanok mint én! Fita, most az hogy JÉSUS SÜSÜ VAK KÉPEIK,(fita mind giccses és xexi?) most az hogy mi bocsánatot kell kérnünk, tüllük, hogy egyáltalán vagyunk, mert mi mayarOk nem az ő ők képük másuk? -mások vagyunk? Fita, itt van...ládd midnent el követünk, hogy ha én mi nem bántunk,(olyan fütyre lábam sem lendite, hogy azt bántsam, ezt érizetek látjátok, de ezt lehet...ládd itt is, na boccsássatok már ki, fingani?-szellőzni) . tise? -de ha te nem fexxel le nekik, nem tejelsz le, most a magvad is dis judis kiirtandó, na most az hogy SODROM -GOMORA?
              5.: Zitt vissza 2002 -2 -22 mikor, miért nem, itt van, NA EGY MI UFONK, ládd azzal, minden vasat össze tudunk csak egy nyil, (fita ez valóság, és jobb ha tudNátok) olvasztani, és leirtam, hogy előbb a KON PUTERÜKET... na onnan kirugtak, és olyanok mint a MIEINK! Sóval, tudom hogy hihetEtlen, mert itt minden állati? Hogy a mieink valának, most se tudnám... hogy nem? Figeljunk, itt az hogy idő, az az hogy mindennek van aminek van kezdete eleje s vége, na nekünk, magyarOknak nincs olyan!!! Ehez, akinek van titka, és titokzatos és azt csak hinni lehet, spróbáld meg nem! Na a másodk próbálkozásom som, hogy a föld belseéjben van két ÓRIÁS ATOM GERENRÁTOR -AMIT HA LEÁLLITOK, AZZAL MEGSZÜNT A TEREMTÉS,akkor közelebb leritam,(fita az bazkapca ultimátumor fegyver, az a HUN GOD -TOK!!!...NA AZZAL LÁDD A BÁLNA BUGGÁSSA, SZÉT FRÖCCSENTETTÉK A GOLYÓ KRISTÁLYGOLYÓ GOLYÓIMAT, AMI LERITEM, HOGY NEM TUDOM A FIZIAK BAROM ÁLLAT BUUU...) hogy minden ami NINCS!? -NA MEG HOGY ENERGIA, na most a Matrix film, csak itt az,hogy ténleg minden az!!! Zitt amira ki akanék lukAdni, ami most kezdek egggicsit...tompulni,és azt akartam! Fita amit ezek Juhusoznak,véreznek, a fakaput?- most rendkivül óvatos vagyok, mert már emlitettem, hogy APUÉMÉK, na ha figyeltek, hagyjam az egész süket dimát, na de most...most hogy felizgott az AIdázás? Fita, az ÖRDÖGÜK AIDÁJUK, DE FEKETE MEG ÜSZKÖS BÜZZE P$$$... $$$... 00 $$$... meg tud jelleni, a Bbliába is, mint fényes angyal?/jaja ha vak vagy War Juhlika< -na most oda kell figyeljek,mert vegyük ugy.hogy most ŐK? -GIGAZOK,MEGMONDJÁK HOGY MIT MONDHATOK (GOD DUK SAVA) ÉS GONDOL666.... Fita, hogy tMünk, s hogy az egy nagy ufo? -az!
              6.: Na most, hogy most őket az összes ufo koromporosokat... FITA, tehát teremtsünk embert? állatokat, amiitt is próbáják saccolni, fita itt KÉP ernyőjukra,csak az KÉP, amit ők festenek, de fekete, mert hinni kell!!! -minden ami hit hinni, az fekete, vagy fekete anyag blackmeter? -hány méter? FIN GOD? FiteJjal, hogy fing ugratnak bennünket, s nem fingunk? -nem FIN OTT OTT SZALADJ A FING ELŐTT, UTÁN? UGORKA? KI FINGOTT? Zna most, ha valakinek nincs meg a a aaa... Na mikorra teszik, a majmuk meg jelenését?-fita ha husa van, akkor az majom, most láttam a KÉP ernyőn, hogy ugy 50 -100 év, és most ismé tmajom fazoNUK, (NKIZÁSUK UTÁN?) vannak, ami most... Zna CSAK KATONNAI BÁZISOK VANNAK, AMI UGY...LÁDD EGYENES TÖRLIK HA EGY NÉP, SZEMET KAP? Fita, a háboruk, ládd Jitlerék miért állnak meg Moxva előtt? Most 50 Kmterre vannak Kievtől, mirét álltak meg, miért nem bozmbázták szét kievet? (fiteljal ők is benne a 7bika? Vissza kozz...most 2021re Karácsont második napjára, hogy AZ AZ KÉT HÁ ROM SZÖG, AHOVA BEJÁRATOS VOLTAM, ÉS MOST A HÁROMSZÜG CSUCCSA, NA AZ LEFORDÜLt, ÉS MOST az ami most van, az oroszokkal, hogy EGY KÉZ, most itt... mi az orosz -ukrán népekkel..zitt UGY HOGY...NA FITA,ezt vegyétek egyétek komolyan,HA NEM BÁNT SENKIT, DE HA BÁNT, MIÉRT, AMI ITT RON PALCSINK, HOL A TURÓS...JUHTURÓS? MIÉRT GYÜLÖLIK USÁ-T? USA USA???? Na most, itt azzal kezdtem, hogy USA MEGETT A SÖTÉT ALIEN...fita azok ha angyaluk -ördögük -démonuk, fita, a juhok tul szaparodtak, és agyarokat növesztenek ewolválnak, farkasok lettek?- na most ezek lejártak a juhuk luka hust, kefélni? Az hogy történhetett meee...JUHUS A KIRÁLY? PÖSZE ABÁRDÖLVE COFFOLVA NA MEG FASIRTBA?-de előbb bedugingozzák? -na hogy lenne juhus? -ha krályá avatják? aaa... vaaa...tár?
              Innen... na 2023 Julius 5? -de jó hogy vagyok, nektek, s ti ti ti...tá tá dá? -hangom hangod, hangod hangom hallom mmm...
100! -oááá...
BBa ba ba beee...

Előzmény: repcsepista (263)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.06 -1 0 263

UFOzzuummm... miEeee... N O P Q a nagy torku, mind megissza a bort, vigan rugja a port, N O P Q
                 1.: 7/6. A KÉP? A vasasok olyan vas EREŐDITMENNYEKET hoznak létre, naha noha ahova össze hordják a (összes?) vasukat, vasut, és azok a TÁM -TÁMADÓ KÖZPONTJAIK, amik vasbeton földalatti dzsungeleik, és ezentul dzsugánok?- ganok -gaNUK, és ganébe vágnak zuzznnak mindent, mert annyi eszük van, és a fene őket is eszi? -megette? -az lenne az a NAP? Ujjongjunk, most pusztuljatok bilincses iskolák, gyertek szabad mellü (meltartó, letuszott a nylon bugyi melltartó?)örömök, pusztuljatok, az hirnevetek az emléketek is, (adó=halál?)ami biza orditva forditva vala, mert ezek mindent mindenkit magukkal UK -KAL OKKAL? -JAJA HA MISE, TISE? Tróha az ARANY VÁROSAIK ládd KINA, az már teljesen nemcsak a feje a vasszobornak hanem TELJESEN ARANY BULL...(NINCSAK 7BULL BULLIK?)AZ A SZOBOR,AMIT A IRÁSOK, NABUGONODÓZER A FEJ, AMI ARANY, NA MOST KINA AZ EGY ARANY SZOBOR, NEMCSAK A FEJ, HANEM AZ EGÉSZ VASÖTVÉNY -SZOBOR! Na dzsugaler, Holly LandOrok is, (nekik van a legjobb szimata szimpátia?) most az eey repüló... szarnyas kigyó szobor, aranyból és mindenek felett van, az Égbe, de nem a fénybe sem Napba sem nappal! (ŐK A NAP!!!) Most amit most Julius 3ra, hogy csak a KATONAI VASAS... monduk mennyi a vasötvények sulya, egy, egy KATONAI TRELEPEN -BÁZISOKON? (nincsak hirtelen 30 + ujjat, nagy vay kislábuj Nátod?) Fiteljuk, a vasbeton dzsugElit a dzsuGANoknak? GAN, EL FUTJA A SZÉL?
GANÉ, NA AZ AZ... HOGY CSAK EZEK A VASÖTVÖZETEK -ÖNTVÉNYEIK MARADNAK, AMI MEGMÉRGEZI AZ AZ EGÉSZ FÖLD SINE? SZIN?
                 2.: Mindenki ellenem van, ládd... ÉN FÉNY -EMBER D GYEREK, ISTEN VAGYOK, DE GYEREK, na most... Tróha most hirtelen, MERT ÖRÖK MENEKÜLNÉK, (jah hova?)ROHAMAIM VANNAK, tegnap, miután emlitettem a feleségemnek, meg most ujabban 600 jegyzet, és vedd, már le, el ne vesszen, és hogy lehetne...csak kérdem, hogy ládd ami dicken van, egy dicken, azoknak akik...ládd ha az egész mashinát haza vágták, (DURUNG?) amiven a jegyzeteink, fita én ezért jöttem be INRI!!! Ezt ugy, ahogy itt is történt, na a feleségem s kis nejem, hálás hallás lehetek, az Index Forum tulajdonosának meg akik müködtetik, ami magamtól is, hogy ezeket a a aaa... (ezt a feleségem, mondja de irajd!) na esetelg öreg süket vak roncsok bele olvasnak, de gölümbü nem olvassa senki, és nem fog senki...senkinek se kell a dágványod, na most... ti ugyse fogjátok megtartani, ami nekem én ezért jöttem be, veletek, mert ténleg apumék!!! -fita most is beszÉló látó plátó viszonyunk van, iszonyunk?-képzeld el, a halállal van kapcsolAtom, (fite ettől mndenki rögtön, na lehet látni, menekülne fo fo fff... fsss...) akik élnek nekem, és akik élnek ho ho hooo... Zna az előszél...borzalom a megélhetés, falun csak? Na amit főleg ufo made in Hu Whohohooo....repcspita alatt... hogy ÉN NEM AZ ANYAGAL VAGYOK MEG ÁLDVA, HANEM AKIK AZ ANYAGOT MOZOGTATJÁK, (NINCSAK A GIZS GILISZTÁNKAT, FÜGGETLEN TÜLLÜNK?) LÁDD LEIRTAM, hogy katano alakulatnál dOgozthattam csak, és az M1 épitésénél, de.-a salakot azut egyik oldaláról a másikra, du.vissza! -az elsó munkahellem, zsidó volt a mindenes, (magaépitészek Mester ut, rendór laktanya)de.- a tégla rakást ide, du.vissza, kijöttem amicsaba, mov förnitüre s be kellett volna lépnem az onionba, és ugyanaz... kora gyerkkorom az első hogy ábram, vette zsizsákot, és a zsákba, és zsirzsák naytestü kövér kamasz vala,és nem ellenkezett, ha mert pacal vala? -fita már akkor, és most 1999 -december, na anyum meg a másik anyumat mentem, meglátni még ebbe a porhöüvelybe,(de ki akartam váltani a MAGYAR EGYHÁZ HIVATALOS PAPIROKAT, NA MOST NEM RÜHELY?)most elmentem a gyülekezetbe,amit apum kezdemennyezet, ki lett titltva,(MINDENHONNAN!) FITA HUNGARISTA századosként...(mühely parancsnok főnök vala)nem leszerelték, hanem nagybátyánk aki a világ létezése óta, ládd áttöri az orosz hármas gyürüt Berlynnál, haza kell menned,mert a MAGYAR TESTVÉRI KÖZÖS ÉG ÉGÜNK, MEG KELL MARADNÁTÓ, na most apumék erre az évre,maradj meg! -minek? -nekünk!!! (fita, kegyetlen irgalmatlanul icckiriznek tüllünk? -mint a tüztül)
               3.: Na most tegnap este, ugy látni akartam magam nemcsak a a aaa... ahogy látnak, másik, hanem most ugyanaz az durcás kis...itt látom magam, na van egy képem, ugy 4 éveskoromba,és Pnicky festó müvész, aki ha kijött, engem akart látni, és lefényképezett, és monduk, az egy falusi suttyó gyerek, és mindig sirtam! Fita, reggel 4? -kint a kertekben, Óh terméiszet, nincsak a földbe vetett mag, 50 -100 viadala róza? Na fita, az hogy ARANY WARROSOK, csak óriási veasbeton dzsugelek, és a FÖLD ALATT-BELESÉJBE, és csak rozsda szinü, mérgezett sivatagok!!! Ami van, már ez is LOGAN RAN film!!! Fita, én a NAPPAL ÉS FÉNYE BENNEM, GONDOLKODOM!!! DOM? -MOD? Na most, ÁBRA??? Nincsak itt ne ölj, gondolátbank, s nem xexÖlj, AZ ÉG FIAI A IDÁK, AZ ÁLLATOKKAL KURNAK, ÉS MOST A KURÁSUKAT ZABÁLNAK? Fita, a NÖ VÉNYEK EGYMÁST MEG MAGUKAT POROZZÁK!? PORBÓL LETTÉL PORRÁ LESSS.. ESS? Fita,mi fényből vagyunk, és akik most... KANI BELLÁK OK? KANOK, ÉS FIGYELJUK MEG, NA ÉN AZ MELLETT VAGYOK, AMI EGY NAPKISÜLÉS ÜLÉS... VAGY HOY TUDNUNK NUK? -MEGSZABADULNI AZ ÖRÖK KÁR KÁROKTÓL, AKIK FITA, EZ EGY K.PEDOFEKA -K. MAZOHOVISTA K.SZADISTA KANI BELLÁK, ÉS AZOK MUTÁNSAI AZ, AZABB...tehát a testet--vagy anyaGod kinozni, az egyetlen valóság!!! -ha bele?- baxtak -baxxatnak?
                Innnen... NEMTUD SENKI ELHALLGATTANI, MERT MOST IS MI A MI HULLÁM SIRUNKBA SIRUNK, na apumék megsüketülök, ogy be be beee...ez szirénázás vala...SIR ÉNEK? TRÖHÁT NEKEM, HA NEM NEKED, OLYAN HOGY HALÁL NINCS, NA MOST A KÉNYESZR BEADÁST,(BAXXATÁS) ÉS ADÓZÁST, AZ MEGINT LÁDD HORVÁTH ISTVÁN HYDROGAN CARBURÁTOS, AMI BÉKÉS UT, BÉ KÉS CSA BA, NEM CSAP BELE A VILLÁM? -na ő az?
100! -oááá...
...fita,hogy ezek mennek egy uj földre (tudod mikor?- Nátod? - KLOÁKÁJUK TÁTONG) ezek fa tuskóból KŐBŐL vas karika szép leáNUK Julika, mégis kifordülne?
BBa ba ba beee...

Előzmény: repcsepista (262)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.06 -1 0 262

UFOzzuummm... miEeee... oh oh oh... bocsásatok ki sarni kell, hogy vagyok, na meg hogy nem tudok nem lenni enni, meg ogy meg ne egyelek, de etyele petyele besarok, a sarokba, Atám, a gatyám, tele, a te kezedbe adom -moda ne rohh roohh röhöhöhööö...
               4.: Kávézzuummm... szabadulni akarok, de mi az hogy szabad dulni, fulni? Most lezáródott, azaz betelt, azaz steleszar, és a felesÉgemnek igazat adok, hogy nálad csikkenebb... beszaribb nincs, ő a következő? Na fida, van a gondol lát világAInk, és csak az van, és csak azt lehetne gondolni, amit szeretnék nektek is, hogy most is, előbb szeretnék az öreg rozoga testemtől szabad lenni, de nincs olyan, hogy most azok, akikkel ÖRÖK EGY TEST ÉS FÉNY ÉS SZERETET ÉS EGY GONDOL LÁT VAGYUNK, AZOKAT EL HAGYOM HOGY VEGYÉK TŐLLEM, AKINEK A HAN GOD NEKI ADTA A FÖLDET, AZ AZ ÁBRA? - Na itt azonnal a föld -birtokosok,ami semmi de semmi gülümbün büz, mnt övék a föld, azaz akik ma is... kié a föld? Szóval, olyan van, hogy minek vagyok itt, és most az hogy, Jézus? -fita nem cifrázom, de itt minden ami intelem lenne, tegyük fff...ne mássz a fára, nem esel le, nem menj a vizbe, nem fulsz bele, kés villa ollo, nem gyerek kezébe való stbbb tbccc...de monduk az eget födlet robbasztó gépezetek, ami most... Zna arra a halluczináci pináci Kácc Mózsi, hogy ténleg Jézus én nem innen, nem ebből a világ? Fita, kié a nap? -kié a csillagok az égen, kié fény tengárok végtelen világAI? Zna most, én nem tudok lenni, gondolkodni se, a családom nélkül, sose tudtam, és most olyan nincs, hogy a kis stuncsgram megjött, de a fiaiamat se, na meg mindenki...ládd akik HA NEM BÁNT SENKIT, HAD KARATTYOLJON TOJJON, CSAK BE NE? -az ingem, jaja de a gatya marad?
                5.: Na most bocsánatot kérek mndenki nevében, akit esetleg, monmduk én senkit nem ismerek ugy, testben? -értitek, mert itt csak az az ismeret van? Na most, mi ez, ha ha ha...fita, apumék nem engedtek hogy ...ládd 28 éves koromba,kész, nekem ennyi ebbül elég, igen ám, de mi lett a két öcséddel, na azonnal...FITELJAL, most olyan nincs, hogy velük ezt ami most történt velem, ne tudatnám tudtukrul tul és vissza lehet menni? -igen, de most a testem előttem, és hogy mi rongallódott meg benne, ami nem sok, és vissza tudz menni, és még mindig a halált kerestem, nekem nem kell semmi, senki, de itt a szeretteim IGEN IGEN IGEN...Na fita, ott ugyanugy gondolkodtam mint most, és itt!!! Sőtt... ez olyan őrület -bődölet hogy csak a testünk nélkül, és maga a GONDOL LÁT, men ott,ahol az illető amibe bele gondol lát, és mikor Szadamot fel akasszák, nem voltam ott, hanem a kötélen amin felakasszák táncot jártam...s nemsokára Szadam is, és ezt csak gondoltatják, a következő pinnalat egy FEHÉR ARANY VILÁGBAN VAGYUNK! (de találkoztunk Sadam családjával) Na fita, állanódan szoritni kell a sggem luk,(nincsak Sadam Jitler, na most megint, ezek törölnek, mert engem érdekel csak, hogy ténleg magyar OK haza, és Szadam az vala) hogy nem tudom a gyerekémnek,mnt az enyém egybe, testvéreimnek mnd az egész egy egybe tesvérem van csak Jézim! Na most csak azok, akik az enyéimek, ami a BbLila iratokban is, én az enyéimhez jöttem, és ők hallják látják a napom? Nincsak az arcunk? Na ha engem tudz gondolni, ölni? Fita az hogy TE KANIBÁL VAGY, ÉS OLYAN HOGY TÜZEMBER, HÁT MÉG FÉNYEMBER, na nem tud olyat, zitt ha ŐK IS TUDNAK GONDÖLNI, az csak éhes dizsnő makkal álmodik?- arany bornyu, arany bika, arany város, s bolyongok a város peremén...
                 6.: Na az álmomba, olyan csoda tudomány? -technika, de az mindenki szám ára, ládd itt midenkinek kellen hogy tudja, hogy csak örök boldog élete, nemadta senii hanem van, vég nélküli, na most csak az van! Fita apumék, neked! Zna olyan nincs, hogy a HAN GOD, NEKIK ADTA A FÖLDED, ez maga azonnal, nem Isten kár rom láss, hanem ez a HALÁL, HALL ÁLL? ADÓ = HALÁL!!! De irtóra azon voltam, hogy most rögtön, még gyerek és iskolába se jártam, megtudnuk NUK? Fita, ha senki se bánt senkit, és midnenkink sajátföldje és ugy hogy midnen ami élet, az csak éltet, azaz most látod mi történik? naha nincs adó, nincs beadás, akkor csak ezt kóstold meg, na most olyan szóllő félék, valának, ami ládd mindenki akar szemet, az mag de oltványt belőle, és én ennek a magyar ok közepin áztam, és én csak azt akartam volna tanulni, mert én is nagyitom a gyümölcsöket, és monduk egy dió, egy fürt szőllő két szöcsek ciepeli egy gerndán szarásig, és kész a terülj asztalkám, na most az se...ládd ITT... fita, hogy csak az van, hogy MAKING MONEY? mak mak mak...Akik ezt létre hozták, azokra vár az arany vár, és amit itt meg kell tanulNUK, hogy össze kell olvadNUK, na most akik olvasztanak, azok vassá, VAS UT VASUK KÁiró? -válnak! Na le van irva, hogy minden vasat ekékké s monduk a TERMÉSZET szolgálat tára, ára?
                Innenn... nagy erőt érzek én mind a két karomba, na meg szarszag...szarba a haza, hol vagy Zorba, itt nem lehet nem beszarni, ládd a legbátrabbak bak... Atám a gatyám...
100! -oááá...
BBa ba ba baaa...
  ...fita de vannak szárnyas vas (pl ez ami test, ez az!!!) angyalok, és itt midnen Luczi Ferrum hal -halluniázi pináci cicis vasemberek, vasember a szerelmed? De az a film, Pitsh Black, igaz! -de mos mégis ha fényember talán a szerelmed, szereled? -a legerősebb szebb... a napnál?

Előzmény: repcsepista (261)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!