insignia meg úgy az egész opel vonal nem annyira jön be, egy s60 az tetszik, de még az új v40 is. de vszínű pár évig marad a volvo nem szoktam túl gyakran cserélni, bár muter rá van kattanva, szóval lehet lesz házon belül egy csere fene se tudja, de nagyon nagy bajban leszek, mert érdemben innen már nagy ugrás árban egy jobb autó.....annyit meg igazából rohadtul nem ér meg (nekem és most...)
nekem még beférne, egy bmw már nem (pedig óriás dilemma, egyszer egy hatos az kellene nagyon) , a mostani focust volvót meg imádják, a biztonság meg a józan ész érted :D
Mondjuk nekem necces az Audi, valszeg több hátránya lenne belőle "üzletileg", mint előnye, nekem kábé a Skoda-Seat vonal jöhetne szóba. Azért talán nem húznák a szájukat kényesebb üffelek.
nem hangzik rosszul, jövőre ha ilyen évet zárok mint idén lehet megkereslek, ha nem csak varshinak él a lehetőség :) én úgyis kisautót keresek, sedan a3 vagy a4 teljesen jó, sőt egy tt sem lenne rossz nagy duzzogva :D
Az egy eléggé fura rész, valóban szoktak lenni balesetek, de amennyire figyelem, inkább a Kenese felőli végén, a kanyarokban.
Alapvetően hülyék és birkák közlekednek rajta ijesztő mennyiségben - de ez nem mindig volt így. Amikor néhány éve átadták, piszok jól lehetett haladni rajta, mert széles volt, és három jármű kényelmesen elfért egymás mellett.
Három jármű még mindig teljesen jól elférNE egymás mellett, de valami előttem homályos okból a népek egyszercsak elkezdtek a kb 4 méter széles sávok közepén haladni.
Mivel itt 110 a megengedett, és a többség azért hatolna is ennyivel, előzés szándéka esetén előáll néhány elképesztő vezetéstechnikai trükk igénye: nevezetesen a sebességváltó alacsonyabb fokozata(i!!!!)nak használata, aztán az előzés lendületből történő aktív kezdeményezése, de ugyanide sorolhatjuk azt a mesterfogást is, amikor a bennünket előzni szándékozó, vagy a szemből érkező elől a sávunk közepétől mintegy másfél métert jobbra húzódunk, saját sebességünket tartva. Azon túl még mindig egy elég széles padka következik, szóval ami itt nem fér el, az el se jön idáig, mert beszorul a felüljárók alá :)
Efféle buz defenzív módszerekkel a nálunk gyorsabban haladni tudó és akaró autóstársban azt a benyomást kelthetnők, hogy elegendő lesz csupán a szaggatott vonalat meglovagolnia, miközben parketta! Agyig! Tűzlemezig!
(Áááá, mindegy.)
Ehelyett az van, hogy egymás seggében száz körüli tempóban vonatozó, felezőre lógó zombik lesik a pillanatot, amikor visszaváltás nélkül elindulhatnak, hogy aztán a százhúsztól megszédüljenek, amit egyébként is az időközben szemből, csakszépenközépenegyenesen, sápadva érkező C oszlopa környékén érnének el.
Ezeket a nyomorultakat időnként összezavarja néhány gyakorló elmebeteg, akit mind az út állapota, mind a sáv eredeti szélessége megtéveszt. A baj abból szokott lenni, hogy az egész 71-esen alig van olyan szakasz, ahol szezonban haladni lehet, és itt mindig van, aki megpróbálja. Akkor is, ha inkább jobban tenné, ha megállna levegőzni egy tíz percet, meg akkor is, ha teljesen nyilvánvaló: itt birkák közlekednek, akik nem húzódnak félre.
én aki elég lazán kezelem a szabályokat és "haladok" sokszor, olyan szépen gurulgatok mint egy vénember arrafelé, hihetetlen mit művelnek még előzni sem merek, mert ha már én indulnék, addigra pár hülye már mindenféle varázslatot csinál.
Elég jól hangzik, azt hittem csak duma-faktor van benne inkább, de ezek szerint nem.
Jól hangzik az 1 évesen 6K, de most pár évet megpihenek autó-fronton. Igazság szerint szeretem a Leont és nincs okom lecserélni, ezért vagy vmi kisebb dolgot veszek kipróbálásra (Konyak már le is beszélt egyről :), vagy spórolok egy komolyabbra.
Te nyilván jobban odafigyelsz, a 710-es úton hányan halnak meg hetente? Mindenki meg van ott bolondulva, most jöttem rajta úgy harmadjára de egyszer sem úsztam meg "bazmeg" nélkül, ma rögtön az elején előzött egy Volvo a szembe-kanyarodósávban, aztán előztem volna egy Vitot az meg nem nézett a tükörbe és kijött, akkor már mellém, na nem az hogy visszamegy, nem, folytatta az előzést. Kicsit később megint egy Volvos bolondult meg, ő egy 60-nal döngető lakóautó mögött felgyűlt sort előzte úgy, hogy a szembejövők nyoma porzott a padkán, és mire odaértek a mi magasságunkba, mindenkin látszott hogy bazmegol. A finoman rámgyorsító Thaliás fel sem fért a dobogóra. Mindez egyetlen úton, Akarattya-Fűzfő között, mennyi az, 8 km?