Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Hori bulijai hírhedten jók! Már több menetben kell csinálnia őket, hogy minden jelentkező részt vehesssen rajtuk és ehessen a híres Hori Tirából meg a csőbensültekből, továbbá hogy elkezdhesse nézni valamely filmet. Elkezdhesse, mert valahogy az utóbbi pár film mindig olyan bealvós volt (bocsi Hori :D) nála. Hihi.
Viszont a nagyszerű társaságért és országszert híres Hori-kajaremekművekért ennyit simán felvállalhat az ember.
Horit a végén egyedül hagytuk a lányokkal és az Austin Powers második részének második felénél. kiváncsi lennék lement-e végig a film azon a késői órán:) merthogy elég fárasztó náhol a humora a magyar fordításban.
pl amikor Austin hangosan felolvasva tölt ki egy kérdőívet csinos kolléganője társaságában a magánrepülőn, akkor az eredeti angolban a következő hangzik el a faszitől: "NAME? Austin Powers....SEX? Yess, Please"
a magyarban kb így fordították: NEVE? Austin Powers.....NEME? De Igen"....először nem is értettem hol ebben a poén:))
ez a magyar szinkronban mind jelentésben mind hangsúlyozásban tök gyengén jött ki,de az angolban elég vicces tudott lenni.
a lelkiismeretem nem bírta a ma este Horinál elfogyasztott 'rakott baconszalonnás húst' és két fejedelmi adag tiramisut így végül megpróbáltam egy másfél órás kocogással semmissé tenni. nem tudom így utólag működik-e az ilyesmi vagy beépült az úszógumimba még közvetlen a kajálás után:)
Most olvastam itt az Index híreiben az "Egy férfi kontrollosat játszott" címűt,és idéznek Téged is meg Lutakot is egy régi metrófutás című hozzászólásotok miatt . Nem láttad még?