Keresés

Részletes keresés

HorváthAndrea Creative Commons License 2009.12.28 0 0 31989
köszi szépen a gyors választ a következő busszal már megyek is
Előzmény: Törölt nick (31988)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.28 0 0 31988
válasz is.Elég keményen nyomják most a dokijaink.Reggeltől éjszakáig van minden nap kórház,rendelés.Készülnek a szilveszterre is.Akkor bármi történhet. A te dokid ma van soron.Szóval ma gyertek.
Előzmény: HorváthAndrea (31984)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.28 0 0 31987
ez is tök normális ilyen picinek.Teszteli a határait:-)))) Beni is zoknigyilkos volt...
Ha most még időben megfékezed,akkor nem fog elkanászodni:-)))
Előzmény: Benito gazdi (31983)
HorváthAndrea Creative Commons License 2009.12.28 0 0 31986

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Előzmény: Sütimüti (31975)
HorváthAndrea Creative Commons License 2009.12.28 0 0 31985

Szia!

Köszi szépen igen még mindig érdekelnek azok a játékok

Előzmény: HorvathReka (31982)
HorváthAndrea Creative Commons License 2009.12.28 0 0 31984

Szia!

email ment

Előzmény: Törölt nick (31981)
Benito gazdi Creative Commons License 2009.12.28 0 0 31983

Felénk nincsenek normális kutyások,legalábbis nem tok róla,,,nehéz lesz.

Egyébként ez érdekes me minket meg terrorizál :D:D:D harapdál.erösködik stb,,,

meg van engedve ugyebár. A család szeme fénye.:) A kutyáktól meg be para van,csak pár méterre odébb ugat:)

Előzmény: Törölt nick (31981)
HorvathReka Creative Commons License 2009.12.28 0 0 31982
Én nem adnám semmi pénzért a kutyusom..
A kedvesem kutyája nálam volt az első 3 hónapban, és úgy hiányzott, amikor elvitte, pedig idegesítően kis bugyuta volt (nem hava!!!!!)..
Sokat kell kutyák közé járni, mi átszoktunk arra az időpontra, amikor jó fej kutyások sétálnak, és sokan sétálunk együtt.
Keresd normális kutyások társaságát!!! Nekünk a rekord 13 kiskutya volt együtt!!!!
Előzmény: Benito gazdi (31979)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.28 0 0 31981
elején Beni is félt.Ő is egy yorkitól.Még Balatonon volt egy yorkie Németországból.Tipikus terrier volt.Állandóan Benit meg Pamacsot a földbe döngölte.Miután már a fülénél fogva húzta,közbeléptem és beszüntettem a "játékot".Mert szerintem ez már nem játék volt,hanem menekülés a két hava részéről.Persze a yorkie gazdája szerint ártalmatlan játék volt..

Sokat kell kutyák közé vinni a Benidet,természetesen pórázzal.És ne kapkodd fel,ha esetleg a lábad közé menekül ha szagolgatják.Ez a félelem nem sokáig tart.Ha észreveszi,hogy enm történik semmi,csak játszani akarnak,akkor belendűl majd ő is.Bea tanusíthatja,hogy milyen volt az én Benőm az első kutyatalinál.Szinte remegett.De ez kemény 5 percig tartott.Utána már csak boldog száguldozás volt.Most még a nagyfőnök Maflájától (újfundlandi) sem riad meg.Pedig Mafla az én derekamig ér,Beni meg még a térdemig sem:-))))
Benito gazdi Creative Commons License 2009.12.28 0 0 31980
. . . . lassan 5hónapos a kis carosom :D
Benito gazdi Creative Commons License 2009.12.28 0 0 31979

Szép napot! Én nem tudnék megválni Benyámtól még ha külföldre mennék akkor seee...... Ja!nagyon fél a kutyusoktól!még a yorkitól is pedig azok kisebbek mint ő :)

Mit csináljak? Ahonnan vettük 2kutya is volt pedig,má elfelejtette a lelkem . . .

HorvathReka Creative Commons License 2009.12.28 0 0 31978
Sziasztok!
Remélem jól telt az ünnep mindenkinek!
Andrea!
A héten, vagy legkésőbb a jövő héten megyek Nagyfaluba..írok majd neked előtte, vagy felhívlak, hogy aktuális-e neked még... :-)

Van egy tündéri havakislány a vaterán..hátha valakinek kell. Ivartalanított, így kan mellé is jó lenne..
Lucas85 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 31977

Sziasztok!

Remélem jól telt mindenkinek az ünnep :)

Megmértem Lucast és 2 kg és már kanos, tömködi a patkányát :):):) pedig még csak 9 hetes :D:D kis tökösöm :D

Nagyon kész van a szaloncukros papírtól :) össze - vissza rohangál mint egy félőrült :) A szobatisztaság nem nagyon megy, tesója Hortenzia már az :) 1 hét alatt sikerült neki :)

31-én visszük oltásra, remélem bevállalnak.

üdv: Juci

Sütimüti Creative Commons License 2009.12.27 0 0 31976
Nagyon sokat nőtt! :) Úttestre rohangálással azért vigyázzatok, sajnos elég, ha egyszer nincs szerencséje. :(

Lilo ma reggel 4kg volt. :D
Előzmény: szkelly (31973)
Sütimüti Creative Commons License 2009.12.27 0 0 31975
Köszi szépen. :) Bár ez már egyre gyászosabb esemény, múltkor megtaláltam az első ősz hajszálamat... tragédia. :( :DDD
Előzmény: Törölt nick (31972)
szkelly Creative Commons License 2009.12.27 0 0 31974

Nagyon jók ezek a képek!Sajnos Mózinak egyenlőre nincs ilyen jó barátja havában, csak egy két súlycsoporttal feljebb: spicc,staffordshire terrier ,basset hound, labrador:)))

A helyi havák rosszul vannak nevelve és nem lehet elengedni őket, mondják a gazdik:)))így nem tudnak szegények jót játszani:(

Előzmény: Törölt nick (31969)
szkelly Creative Commons License 2009.12.27 0 0 31973

November

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony!

Mi tegnap elmentünk kicsit sétálni a tóhoz, gondoltam teszek fel Móziról képeT.Mindenki mondja,h nagyon sokat nőtt:)

Képzeljétek ma  reggel párom vitte sétálni és kifutott egy autó elé, de megint szerencséje volt....3 életet ellőtt már, pedig ő kutya:)

Szép napot Mindenkinek!

Törölt nick Creative Commons License 2009.12.27 0 0 31972
Süti!

Boldog szülinapot!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.27 0 0 31971
megpróbálom részletekben elküldeni egy fájlküldő program segítségével.Mert 1 gigányit fotózott:-)))) Vagy elküldöm pár darabonként a legjobbakat.Egy része CR2 kiterjesztésü,ezek batár nagyok (6-7 mega),mert ezeket szokta kinagyítani ,vagy ha jól sikerült akkor kiállításra nevezni.Tücsiről van egy elmélkedős:-)))
Előzmény: Bea78 (31970)
Bea78 Creative Commons License 2009.12.26 0 0 31970

Úgy örülök, hogy eljöttetek. A mi fiaink imádják Benit. Köszönjük a képeket! Remélem még lesz ilyen jó idő és tudnak még majd játszani a télen is.

Átküldenéd nekünk is a képeket? Vagy valahonnan le tudjuk tölteni? Nagyon jók lettek, a tesód nagyon jól fotóz.

Előzmény: Törölt nick (31969)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.26 0 0 31969
én is hoztam párat.Ma taliztunk a Marco&Tücsi párossal.A tali vége felé Tücsi Benivel "táncolásba " kezdett.Nagyon aranyosak voltak.Lehet,hogy próbálgatták,hogy ki az erősebb,mindenesetre semmi agresszív megnyílvánulás nem volt:-)))

-Luy Creative Commons License 2009.12.26 0 0 31968
Bocsi nem tudom, hogy az első képpel mi történt. Meghogy hova lettek a kép hozzászolásaim.
-Luy Creative Commons License 2009.12.26 0 0 31967
Sziasztok. Hoztam pár képet, és ezekkel szeretnék, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni.Ghysmo 3 kilóval több lett
pierrebaba Creative Commons License 2009.12.25 0 0 31966
Boldog karácsonyt!
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.25 0 0 31965
gallér ügyben írtam mailt!!!

Beni sebét Charmil géllel kentem be,mikor macsek megrugta.Mikor belenyalt,rázta a fejét rendesen,utána már nem mert megnyalni:-)))) Valami írtó büdös sebkezelő gél,de aranyat ér,mert szuper egyszerűen.Meg még jó a Federol sebolaj.Mindkettő azért van,mert gyógyit és "távoltart".
Előzmény: Sütimüti (31964)
Sütimüti Creative Commons License 2009.12.25 0 0 31964
Az első még műtét előtti kép. :)

Sütimüti Creative Commons License 2009.12.25 0 0 31963
Jól áll neki. :)

Sógoromtól "lopjuk" a netet, már elvonási tüneteim vannak, hétfőn jönnek megnézni a netet, addig nem valószínű, hogy lesz otthon. :( Nagyon úgy tűnik, hogy rosszul vagy rossz minőségű kábelt húztak be, mikor építették a házat, aki felelős érte, nem vállal felelősséget, lehet érdemes lenne feljelenteni a fogyasztóvédelemnél, bár az ilyenek mindig mindent megúsznak... :S

Lilo jól van, szépen gyógyul a sebe, nem vinnyog, minden tisztítás után kap jutit, ha jól viselkedett... :D Most vendégségbe tettünk rá egy humán kézkötöző hálót, de otthon visszakerül a gallér, mert hiába van benne minden lába, állandóan elcsúszik, lecsúszik, és kár lenne, ha a fennmaradó 9 napból 19 lenne, mert szétnyalja vagy kibontja. :/

Tegnap helyretette Sütit, úgy leugatta a fejét, ha nem lett volna gallér, lehet még bele is harap Sütibe... Az meg utána vérig volt sértve... természetesen a drog játékon vesztek össze... :D
Előzmény: Törölt nick (31962)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.25 0 0 31962
Beninek sikerült a hajába erőszakolnom egy csatot.Igaz idétlen színű,de csak ez volt itthon.Fűrdetét óta eléggé könnyezett a szeme,mert állandóan a haj belement.Ahogy feltűztem,őrűlt rohangászásba kezdett.Mint ha a fejére lenne írva,hogy "jé,látok":-))))
Az már mellékes,hogy szinte óránként kell helyreraknom,mert hol a szája mellett fityeg,hol a szeme előtt...
majd ha lesznek boltok megint,veszek neki egy "férfias" és erős példányt.Mert úgy látszik,tetszik neki a függönymentes élet.Lenyiratni a szőrét nem akarom,mert akkor idétlenűl nézne ki szerintem.Na meg a fajtájához sem passzolna.
HorváthAndrea Creative Commons License 2009.12.24 0 0 31961

Szeretettben gazdag Boldog Karácsonyt Kívánunk mindenkinek!

Maya és Andrea

Törölt nick Creative Commons License 2009.12.24 0 0 31960
én is minden gazdinak és kutyusnak boldog karácsonyt kívánok!!!!!

(Beni nem értékelte a sapit,ezért ilyenre sikeredett a kép:-)))) )

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!