Valami határidő biztos hogy van/volt,de nem tudom hogy mi az pontosan. Lehet hogy ma volt az időpont amikorra el kellett készülni ha ma írtak róla:P:)
Vannak lehetőségek hogy miként lehet kijutni de elég húzós áron vannak,gugli a barátod,biztos találsz sok mindent. Egy másik fórumban olvastam pontosabban ott írták hogy ők utaznak ki,de arra nekem pl. évekig kéne gyűjtenem...!
a párom is nagy focirajongó:D nagyon imádja..és szinte sugárzik, amikor nézheti a meccseit, ilyenkor nem is szoktam zaklatni azzal, hogy legyen velem..tudom hogy ez neki ilyen szupi időtöltés..
kerestem neki pár lehetőséget, hogyan mehetne ki a vb-re, de nem nagyon találtam semmi komolyabbat..
Ma olvastam hogy már elkészültek a stadionok(mind a 10) és most már csak kisebb terepmunkálatok vannak hátra. Szóval már közeledünk:) Én szinte biztos voltam benne hogy nem lesznek kész. De mégis:)
Ezt láttam én is a T-nél csak plakátban...! Egy bizonyos célcsoportnak megéri akik SE telefon vásárlása előtt állnak(pontosabban a 3 közül akarnak választani).
Drogba: "Attól féltünk, lelőnek, mint a nyulakat" 2010-01-29 15:07:25
A Chelsea sztárja, Didier Drogba először beszélt arról, hogy terrortámadástól féltek az Afrikai Nemzetek Kupáján. A torna előtt támadták meg a togói csapat buszát, a merényletben hárman haltak meg. Drogba elismerte, hogy a terrorakció, a félelem, valamint a katonai jelenlét befolyásolta teljesítményét, ezért nem tudott kiemelkedően teljesíteni. Forrás: Inforadio - sporthírek
Majd kiderül hogy mi lesz de azért azt meg kell hagyni hogy ezt valószínűleg jobban fogják őrizni. Nah mind1,majd úgyis kiderül,tudni fogunk róla ha balhé lesz.
Elég csak az Afrika kupa alatt történt terrortámadásra gondolni, ahol majdnem kinyírták Drogba-t... ennyit a biztonságról, bár ha nyernék két jegyet nem gondolkoznék el ezen, egyből összepakolnék... :)
Szerintem már akkor őt is összerakják annyira hogy játszhasson...:)
Én nem emlékeztem ezekre a telefonokra,de így hogy leírtad tényleg ezek azok. Ezekből nekem a Satio tetszik...
Ettől a vb-től fellendülést várnak,de szerintem ez csak időleges lesz...utána senki nem fogja használni azt a sok stadiont meg épületet amit csak a VB miatt építettek fel. Szóval nem tudom,szvsz a VB,EB,Olimpia meg ezek inkább a gazdag országokban kerüljenek megrendezésre,ahol sok pénz van...
Ha jól olvastam akkor satio anio és a yari modellekre érvényes, ha jol emlekszem. Múlt héten olvastam róla, van is valami oldal, de most melóban nem tudom linket adni. Kíváncsi lennék amugy én is dél afrikára mert valahogy annyira nem vonz a dolog. Elég sok turista van ott többek között egy ismerős is, de.. Hát mindenesetre elég érdekes, hogy vb-t rendeznek ott, valahogy ezen még mindig nem tudtam napirendre jutni.. Kedvencem az a hír volt, amikor valami rendőrfőnök kijelentette, hogy nem kell a focistákra golyóálló mellény. Ennél talán még Magyarország is jobb lenne, bár ahogy vmelyik humorista mondta: VB-t, Olimpiát akarunk? Előtte egy normális hétköznapot.
December közepi térdműtéte után szépen gyógyul Pepe: a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál légiósa azt mondta, "jó úton van", hogy részt vehessen a június 11-én kezdődő, dél-afrikai világbajnokságon" (stop.hu)
Szóval csak esélye van rá, hogy addig meggyógyul...
A vb jegyekre meg szívesen ráhajtanék, de most nem veszek telefont. Amúgy bármilyen SE telóra érvényes?
Egyik nap voltam a T-Mobile-nál mert elromlott a telefonom és inkább azt ajánlották hogy vegyek valami másikat mert elég sokba kerül megcsináltatni....! Nah mind1 nem is ez a lényeg hanem az hogy akkor mondták hogy most van egy olyan akció ha veszel egy Sony Ericsson telefont akkor részt vehetsz egy sorsoláson is nyerhetsz két jegyet a VB egyik elődöntőjére...! Ezt csak azért mondtam hogy ha esetleg valaki telefont akar venni és foci rajongó akkor egy próbát megér.
Más: Ma olvastam hogy lehet hogy Pepe is végül ott lesz a VB-n. Kíváncsi vagyok.
Én most megmondom hogy jó ha a 3. 4. helyet megcsípik, de szerintem még annyi sem az utóbbi idők teljesítményét figyelve... Én azt mondom, hogy az első 3 az alábbiak közt fog megoszlani: Portugál, Brazil, Argentín, és akkor még ott vannak az angolok németek... nem lesz sima bárki is nyerje...
Ez így van,az egész U20-t kéne berakni a felnőttbe és meg is lenne oldva minden. természetesen kell egy jó edző és hogy ez a kitartás megmaradjon a jövőben is amivel most rendelkeznek.
Azért Alonso mögött ott van az, hogy a szponzorok nyomatják nagyon. Baumgartner meg más volt :) Viszont az, hogy elvesztegetjük a tehetségeket... Hát ez örök kérdés. Sok mindenben felmerül ez.
Úgy érted idehaza, mert külföldön és bizonyos sportágakban jól megvannak fizetve... például, ott volt Baumgatner kikerült az F'-be és még ő fizetett borzalmas összegeket, hogy versenyezhessen azért az 1 pontért, és ott van az Alonzo, aki mert nyert két hete kapott egy Lamborghinit... Ezzel persze hazulról elvesztegetjük a tehetségeket, mert nem akarnak érthető mód itthon maradni.
Az igaz, hogy sportolóként tényleg nem sokat kapnak manapság, főleg akik nem élsportolók. élsportolóként azért már elég rendes pénzeket lehet keresni, meg kell csak nézni, hogy egy edzés alkalmával milyen kocsik állnak a stadion mellett. Az edzőn pedig tényleg nagyon sok múlik, sokan azért adják fel a sportot, mert összevesznek az edzővel , nincs kedvük vagy lehetőségük másik csapathoz igazolni.
Azért a válogatottba is vannak jó emberek, személy szerint leginkább az edző munkájával nem vagyok megelégedve, valamint a sportolók fizetségével.. mert ki akarna ma ilyen sportolói fizetés mellett élsportba fogni? Sok tehetség választ inkább más de biztosabb szakmát.
Igen, bennük a jövő, ahogy mondjátok. Mondjuk az egész csapatban látom a jövőt, és az egész csapatot kéne úgy ahogy van átemelni, mert ha kiveszünk néhány embert és berakjuk a mostani válogatottba, akkor lehet, hogy borul az egész. Persze ehhez az edzők _elvileg_ jobban értenek.