Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
ELADÓ EM1 minden eredeti tartozékával, első tulajdonostól, 2017 01 16.-ig mintabolti garaciával. Novemberben teljes garanciális átvizsgálás keretében új hátsó tárcsát, új műbör borítást kapott.
S.sz.: BHP 204150
Adok hozzá: HLD-7 markolatot (00-211536)
2db utángyártott akkut+töltőt
+1db eredeti akkut
1db kábeles távkioldót
+tartalék szemkagylót és vakusín fedelet.
Eladás oka: megjött az EM1-II
Ára: 210eFt
Megtekinthető Székesfehérváron, ill. kérésre elviszem a Kelenföldi (vagy Déli) pályaudvarra a reggeli időszakban.
ELADÓ EM1 minden eredeti tartozékával, első tulajdonostól, 2017 01 16.-ig mintabolti garaciával. Novemberben teljes garanciális átvizsgálás keretében új hátsó tárcsát, új műbör borítást kapott.
S.sz.: BHP 204150
Adok hozzá: HLD-7 markolatot (00-211536)
2db utángyártott akkut+töltőt
+1db eredeti akkut
1db kábeles távkioldót
+tartalék szemkagylót és vakusín fedelet.
Eladás oka: megjött az EM1-II
Ára: 210eFt
Megtekinthető Székesfehérváron, ill. kérésre elviszem a Kelenföldi (vagy Déli) pályaudvarra a reggeli időszakban.
Sziasztok Eladó Panasonic G5váz néhány kiegészítővel
Használtan vettem egy éve, azóta nem használtam sokat. Egy részletes teszt : https://pixinfo.com/cikkek/kiprobaltuk-panasonic-lumix-dmc-g5/ -Megvan a doboza és minden gyári tartozéka ( objektív nincs, csak a vázat árulom) -1 utángyártott akksi, amellyel én ugyanolyan teljesítményt tapasztaltam mint a gyárival. -M42-es adapter amellyel a régi objektívek is használhatóak. -utángyártott vezetékes távkioldó -noname 8 gb-os SD kártya
★ Eladó Olympus M.ZUIKO DIGITAL 14-42 mm 1:3.5-5.6 ezüst színű obi + van hozzá egy Kood C.Polár is (ez elég ritka a szűrőmenete miatt) (Az ár védőkupakokkal és a C.Polárral együtt értendő) Irányár: 25 000,- Ft s/n: aaa22418x (Csere nem érdekel) ★ Eladó Olympus FL-LM2 / vaku MFT rendszerhez, por-és cseppálló rendszervaku (Ezüst színű és nem használtam, új állapotú! Csere nem érdekel) Elvileg a következő gépekkel kompatibilis: E-M1, E-M5, E-PL7 / E-PL6 / E-PL5, E-PL3 / E-PM2 / E-PM1 Irányár: 9 990,- Ft (nem rendelkezik serial számmal) +36 30 699 8956 délután/este / Mail: vaczikrisztina@yahoo.com
★ Eladó Olympus M.ZUIKO DIGITAL 14-42 mm 1:3.5-5.6 ezüst színű obi + van hozzá egy Kood C.Polár is (ez elég ritka a szűrőmenete miatt) (Az ár védőkupakokkal és a C.Polárral együtt értendő) Irányár: 25 000,- Ft s/n: aaa22418x (Csere nem érdekel) +36 30 699 8956 délután, este / Mail: vaczikrisztina@yahoo.com ★ Eladó Olympus FL-LM2 / vaku MFT rendszerhez, por-és cseppálló rendszervaku (Ezüst színű és nem használtam, új állapotú! Csere nem érdekel) Elvileg a következő gépekkel kompatibilis: E-M1, E-M5, E-PL7 / E-PL6 / E-PL5, E-PL3 / E-PM2 / E-PM1 Irányár: 9 990,- Ft (nem rendelkezik serial számmal) +36 30 699 8956 délután/este / Mail: vaczikrisztina@yahoo.com
Olympus om-d-m5 elite gépvazat vennék, esetleg 12-50 obival. Csak szép állapotú, hibátlan működésű érdekel. Garancia nem feltétel, de jó, ha van. kaninkah@gmail.com
Mindegyik darabot újonnan vásároltam, többségében a dobozok is megvannak.
Valamennyi tartozék (sapkák, tartószütyők, pánt) megvan, mindegyik darab hibátlan műszakilag és esztétikailag is. A 14-140 esetében a zoomgyűrű gumija picit meglazult, a G3 vakusaruján normál használati nyomok láthatóak.
Irányárak:
G3 - 35 ezer
14-140 - 70 ezer
25/1.4 - 120 ezer
Samyang - 65 ezer
vaku - 50 ezer
Több darab esetén alkuképesek az árak és esetleg obi beszámítás is szóba jöhet (makró, portré, vagy pancake).
Érdeklődni ezen az emailen lehet: peter.toth.oecd@gmail.com
Eladó egy 4/3-os Sigma 30mm/1.4 EX DC HSM objektív. Fix gyújtótávolság, nagy fényerő, éles kép jellemző rá. Élességállítása gyors és precíz. Az obi szép esztétikai állapotban van, gumija picit kifehéredett, de a "Sigmás" kopásnak, hámlásnak nincs nyoma. Lencséi tiszták, karc és gombamentesek. Első-hátsó sapka, és napellenző van hozzá. Tükörreflexes Olympus - Panasonic vázakra való, m43-os vázakon adapterrel használható.
S/N: 2O5338*
Ára: 59 900 Ft
Megtekinthető, kipróbálható munkaidőben a XVII. kerületben, ezután és hétvégén leginkább Maglódon, de sokat mozgok most a Nagyvárad tér felé, valamint hétvégéken a III. kerületbe. Bp. keleti oldala (Pólus-Örs-Köki) is megoldható.
Posta, WEBOX mehet, utánvéttel is.
Érdeklődni a hetvenes, 248-23ötvenöt számon, vagy az rstudi kukac gmail pont com címen lehet.