Keresés

Részletes keresés

Komolyka Creative Commons License 2001.09.06 0 0 188
Szia daMiTa,

Köszi a biztatást, jólesett.
Neked mindezt a borzalmakat fogorvos vagy szájsebész csinálta?
Nekem a fogorvos ránézett, és közölte, hogy ő ehhez nem mer hozzányúlni, pedig az összes fogamat ő csinálta, tök jól, és húzott már ki letört csonkot is, ami még annyira sem látszott ki, mint a mostani bölcsességfogam. De gondolom a kettő más, biztos igaza van.

Amit neked kihúzott, az kint volt már, vagy még csak növésben?

Most be van gyulladva a kidobandó fog (2 hónapon belül másodszor), antibiotikumot szedek, aztán irány a szájsebészet.

K.

Előzmény: Törölt nick (187)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.06 0 0 187
ja, és a kulcsszó: jegelés:-)
Előzmény: Törölt nick (186)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.06 0 0 186
Komolyka!

igaz, hogy nekem nem műtötték a fogamat, de nem volt egyszerű mégsem a húzás, ezért jöttem ide írni neked. mind a négytől meg kellett szabadulnom, és nekem az egy-egy oldalon lévő fogaimat egyszerre húzták. az utolsó fog volt persze a legmacerásabb, nem is fért ki, így vágni kellett, meg moccanni sem akart, így kb 3/4 óra volt csak az utolsó! a többi összesen pár perc, de mindezek ellenére azt mondom, ne félj!!! egyáltalán nem olyan borzasztó, kicsit bedagad utána, de másnap már tudsz majd enni normálisan a másik oldalon. (én a dokinénimnek mondtam, hogy a fogszabályzó sokkal rosszabb, mint a húzás, mert azon legalább hamar túlvan az ember)
egy nagyon profi dokinál voltam, kaptam antibiotikumot utána, és folyamatosan mentem kontrollra, mostanra semmi bajom, pedig ez kb 2-3 hónapja volt (egy hónap a két húzás között)
sajnos a vésésről nincs információm, de az a problémás fog ketté is tört, mégis sikerült megszabadulnom tőle. mindenképpen olyan dokihoz menj el, akiben 100% megbízol, a tudásában, tapasztalatában, még ha picit drágább is, hidd el, megéri!! nekem maga a doki mesélte, hogy volt egy lány, aki két évvel!! a húzás után is járt ecsetelésre, mert valami nem stimmelt.

sok szerencsét, és ne félj, de azért bizti, ami bizti, valaki kísérjen el:-)))

Előzmény: Komolyka (183)
Komolyka Creative Commons License 2001.09.06 0 0 185
Szia SZforever!

Szóval, nekem 25 éves koromra kint van a két felső teljesen, és még nem kellett kihúzni egyiket sem, viszonylag jó állapotban vannak a fogorvos szerint :)))
Most a jobb alsóval szenvedek, annak csak a teteje van kint, és a szájsebész szerint nem is fog tudni kijönni, mert nincs helye. Tehát most ezt kell kiszedetnem.
A bal alsóból még semmi nincs kint, de már egyszer-kétszer jelezte, hogy létezik, és a röntgen szerint vízszintesen fekszik. Hurrá!!!

Nekem kb. 6-7 éve kezdtek el mozgolódni, volt, amelyik 2-3 évig nőtt kifelé. Van, akinek soha nem jön ki, van, akinek 70 évesen, szóval nem életkor-függő.

Nem kívánom neked, hogy megtudd, milyen érzés. Komolyan, ilyenkor tudom megérteni a kisbabákat, miért ordítanak a fogzásnál.

Remélem ide talál még valaki, akinek van tapasztalata műtét téren.

K.

Előzmény: SZforever (184)
SZforever Creative Commons License 2001.09.05 0 0 184
Szia!

Te hány éves vagy? Egyáltalán hány éves korban nől ki az a izé? Mindenkinek kinő? Muszály kinőnie? Nekem ki fog nőni? Fáj?

Jajj

Előzmény: Komolyka (183)
Komolyka Creative Commons License 2001.09.05 0 0 183
Sziasztok!

Valaki olyan kellene nekem, aki már túl van egy bölcsességfog-műtéten (pl. Hmmmm).
A két alsó b.fogam gondolja úgy, hogy ideje lenne jönni, most az egyik teteje már kint van, és fáj. Júliusban elmentem a szájsebészetre, akkor be volt gyulladva, kaptam gyulladáscsökkentőt, le is ment szépen, a doki meg mondta, hogy azután már ráérünk megműteni, jó lesz szeptemberben is. Csináltak röntgent is, a fájós még egész jól áll, a másik fexik :(((
Most megint fáj, gyulladt, újabb gyógyszeres kezelés, de mostmár ahogy lement a gyulladás, megyek kidobatni.
Valaki ossza meg legyen oly kedves, hogy milyen egy műtét, mit csinálnak, vésik-e ilyenkor a fogat, vagy mi, mert itt állok teljesen kétségbeesve.

K.

SZforever Creative Commons License 2001.08.31 0 0 182
Üdv

Én most végeztem a 3 hetes kezeléssel, minden fogam be van tömve, régi tömések kicserélve és biztosan állíthatom, ezen kezelések előtt nálam jobban senki nem félt a fogorvostól, mégis megtettem. És most végre minden ok. És 2 hónap múlva újra megyek ellenőrzésre...
A doki kérdezte, volt-e fogkövem, meg, hogy az eddigi 23 évem alatt szedték-e már le. Mondtam, hogy nem, de igazából nem értettem ezen miért kellett annyira csodálkoznia. Szóval megdícsért, milyen szép rendben vannak a fogaim, és persze most boldog ember vagyok, hogy végre vége :)

Na üdv mindenkinek, és menjetek a fogorvoshoz, ne halasszátok, mert bizony a fájdalom akkor jön igazán.... (én is halasztgattam 4 évig - igaz még menthető voltam :)

-szforever-

Campari Creative Commons License 2001.08.25 0 0 181
Kedves vismaior! és Mindenki
Amióta velem megtörtént amit le fogok írni, azóta keresek egy fogorvososdi-topic-ot. Most végre kiírhatom a fájdalmamat...

Nekem most július 3-án kezdődött életem egyik legszörnyűbb rémálma. (Eleinte nem annak indult...)
Elmentem ugyanis a barátnőm ajánlotta fogorvoshoz, akivel a család nagyon meg volt elégedve. Az ember megállapította, hogy van egy PICI lyuk a bal alsó hetesemen. Ezt ki is fúrta, be is tömte. Én kb. két óráig örülhettem az új tömésemnek, akkor ugyanis kiesett. Felhívtam az "orvost" hogy ez történt, de csak egy hét múlvára tudott újabb időpontot adni. Akkor el is mentem, megpróbálta újra betömni, de már ott a rendelőben kiesett. Na, ráfogta a fényrekötő tömés lámpájára hogy nem jó benne az égő, legalább két hét mire hozat égőt Németországból. Addig betömi a fogamat gyógyszeres töméssel. OK. Két hét múlva megjelentem, és persze újra fúrni kellett, kifúrni belőle a gyógyszeres tömést. Én már ekkor éreztem, hogy jobban fáj mint kéne, az érzéstelenítő nem hatott eléggé, kaptam hát még. De az sem volt elég. Mindegy, végülis sikeresen betömte. Azonban amikor ráharaptam, igencsak érzékeny volt. Mondtam ezt az "orvos"-nak, de nem tulajdonított(unk) neki különösebb jelentőséget. Ismét távoztam a rendelőből, nyugodt szívvel, és tudva, hogy az ember most szabadságra megy.
Nem így a fogfájás. Napról-napra erősebb lett amikor a hetesre haraptam. (Én egyébként kínosan figyelek a fogaimra, ápolom, meg is van mind és csak 1-2 tömött. Mindig szívesen mentem a fogorvoshoz mert alig kellett valamit csinálni.)
A vége az lett, hogy felkerestem a körzetit. Akinek töredelmesen bevallottam hogy maszeknál jártam és ez és ez történt. Megkopogtatta az érintett fogat és ítéletet hírdetett: a maszek rátömött a pulpára, mert annyit kellett már furkálnia a bénasága miatt hogy kinyílt a fogbél, és azt irritálja ez a fehér tömés. Mi a teendő? Hát ezt a fogat fel kell tárni és gyökérkezelni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira lementem hídba, de annyira! És itt még nem a fájdalomtól sírtam csak amiatt, hogy a barom maszek elszúrta a gyönyörű épp_csak_picit_lyukas_fogamat.
Ami ezután következett egy hónapon keresztül, arra nincs jelzője a magyar nyelvnek. Hetente 1-2-szer megfordultam a körzetinél. Ő előszöris kifúrta a tömést, de én már abba majdnem belehaltam mert nem hitte el, hogy az érzéstelenítő kevés, pedig kettőt is beadott. Egészen egyszerűen NEM érzéstelenedett el, annyira be volt gyulladva az egész fogam a rossz töméstől. Na, könnypatak és remegő lábak árán meglett a kifúrás. Most hagyjuk hadd haljon el az ideg - hangzott az ige, és jöjjek vissza pár nap múlva. Visszamentem, nyúl bele a kis hegyes műszerével, én meg pattanok fel a plafonra, úgy belehasít. Hát igen, ez még nem halt el - mormogja - maga fiatal, nagy a fog vitalitása stb. De ekkor már nemcsak a fizikai fájdalom miatt sírtam, hanem amiatt, hogy most el kell halasztani egy élni akaró gyönyörű egészséges fogat, mert valami állat belebarmolt a számba. És kínozni kell a fogat, és lassan meggyilkolni, míg élettelenül áll ott és már egy szava sincs. (Bocs, de én ezt annyira átélem...)
Kaptam antibiotikumot: Dalacin C-t, majd Sumamed-et, hogy húzzák le a gyulladást.
(Mellékes, hogy minden alkalommal a két oviskorú gyerekemmel jelentem meg a rendelésen az orvos nem kis "örömére", és a sok érzéstelenítőből és antibiotikumból a szopós kisebbik is jól kivette a részét.)
Hogy a végére érjek: összesen hatszor jártam a körzetinél (még egy, a befejezés hátravan), és minden alkalommal a kínok kínját álltam ki. Mert egészen egyszerűen nem hatott az érzéstelenítő nem hat. Legutoljára amikor már mindkettőnknek szörnyen elege volt a másikból adott négy ampulla Ultracain érzéstelenítőt, és még így is folyt a szememből a könny, vinnyogtam, zokogtam, remegtem és a maszek kerékbetörésén gondolkoztam.
De végülis sikerült a gyökérkezelést elvégezni. Ilyenkor kap igazán értelmet hogy miért is kell annyira odafigyelni és ápolni a fogakat, hogy ne heverj megalázva, kínoktól nyöszörögve a fogorvosi székben.
Iszony.
Hát ennyi, remélem nem sokatoknak lesz ilyen élménye...
csá
Campari

Előzmény: vismaior (177)
Hmmmm Creative Commons License 2001.08.21 0 0 180
En nem tudok olyat aki altatasban vegzi, de az enyem olyan, hogy egy hosszu nap utan majdnem elaludtam a szekeben. De mivel tatva kellett tartani a szam, ami kenyelmetlen, megsem volt kenyelmes az alvas. :-)
Előzmény: vismaior (177)
SZforever Creative Commons License 2001.08.21 0 0 179
ma voltam harmadszor, nem volt olyan veszes, neha fajta furas, de legalabb most mar mer az ember mosolyogni ;) a masodik injekcio utan volt egy kis vercukor szint csokkenes, de nem veszes :) amugy a 2 metszofogat kellett megfurni, elegge feltem tole. Szoval hajra, menjen mindenki, nem kell felni, nalam jobban nem fel senki a fogorvostol, megis itt vagyok :)
SZforever Creative Commons License 2001.08.14 0 0 178
ma elmentem fogorvoshoz, igazabol meglepodtem, nem is fajt semmi, megis elfeheredtem (fel sem tudtam allni), a doki azt mondja psziches okai vannak :) sajnos csutortokon reggel megint mennem kell - igyekszem jol bereggelizni, de lehetseges, hogy megismetlodik az eset. Ugy éreztem, hogy a furás közben fogyott el az erőm :) A doki kedves volt, megállt, ventillátort is hozott, ennek ellenére mégsem szerettem meg :)
Na a végeredmény: egy fogamat betömött elég rövid idő alatt (arra elég volt, hogy elszédüljek :) Még van kb 4-5, az egyik metszőfog, igazából attól félek jobban...
vismaior Creative Commons License 2001.08.11 0 0 177
Rám is rámférne egy fogorvos már, de életem első gyulladt fogú gyökérkezelése óta nem merek gondolni sem rá... Az SZTK-s kontármunka után hüledezve fogadott a magándoktornő,hogy hol követték el ezt, majd nekilátott. 6 hét kínszenvedés... Most az egyikre megint ráférne egy gyökérkezelés...

Tud valaki egy orvost az országban aki altatásban végez fogászati beavatkozást? Az lenne a legkorrektebb. Nálam a lórúgás-fájdalomcsillapító sem jött be soha...

üdv, vis

Gaaruda Creative Commons License 2001.07.21 0 0 176
Én a Szentkirályi utcába járok és tényleg jó dokim van, dr Kemény Zsuzsa aki nagyon alaposan végzi az összetett munkákat. Emellett ő se szokta a pácienst dirigálni-inkább azon igyekik, hogy minél hamarabb legyen kész és minél kevésbé fájjon.
leha Creative Commons License 2001.07.02 0 0 175
nekem eddig nem volt bajom a fogdokikkal, de jó címet nem nagyon tudok mondani (mert nagyon régen voltam, meg a seregben voltam legutóbb foggyógyásznál)

gyökérkezelés: nekem ciszta volt a fogam alatt (ha valakinek mond valamit az, hogy foggyökér resectio ... véső, kalapács) és gyökérkezelni kellett ... kifúrta, aztán a lukba belenyomott egy adag bazicsípős, rettenetesen büdös (és rossz ízű) anyagot, majd azzal eresztett szélnek, hogy erre 10 nap múlva visszatérünk, addig szívogassa!
hát napi 2-3 zacsi Fisherman's Friend fogyott az erősebb fajtából ...

hamár témában vagyunk: első fogorvos-élményem Dr Miliosz Kozmosz nevű, görög származásű, "barátságosszakállasbácsi" kinézetű doktorbácsi volt. amikor iskolafogászat volt, sose "bántott", talán ezért nem félek
(meg azért is, mert ha én fogorvoshoz megyek, akkor ott olyan fájdalomnak kell lenni, amihez képest a fogorvos csak iparitanuló lehet)

Profident: két (3?) éve kihúzattam egy fogamat (tudod, olyan ambuláns ellátás szerűen, hogy "szeggye ki, mert mingyá beszarok, úgy fáj")
3e Ft volt. szerintem drága, persze nem tudom, a többi mennyit kér ...

Dinnye Creative Commons License 2001.07.02 0 0 174
Még egerebb akarsz lenni és tovább nagyobbítani az amúgy is nagyobb fogakat?
Biztosan van más megoldás is.
Előzmény: stuber (172)
Syd Barrett Creative Commons License 2001.06.25 0 0 173
Ha elég gazdag vagy, akkor hozzám gyere kezelésre! :-) Komolyra fordítva a szót, én nem csinálom ezt az ún. "porcelánhéjas" technikát, de majd utánanézek ki ebben a sztár.
Előzmény: stuber (172)
stuber Creative Commons License 2001.06.25 0 0 172
Sziasztok!

Én egy esztétikai problémával szeretnék fogorvoshoz fordulni. Szuperjók a fogaim - 23 éves vagyok, még soha nem kellett egyet sem tömni, a dokim mindig ámuldozik, hogy "bár mindenki igy ápolná a fogait, mint maga" - de a két felső első metszőm jóval nagyobb mint a többi, ráadásul egy jó nagy rés van köztük, pont olyan vagyok szemből, mint egy egér. A fogszabályzósdit szeretném elkerülni, de hallottam az ún. kerámialapos megoldásról, tudniillik vmi kerámilapot ragasztanak a lecsiszolt fogakra és igy tüntetik el a rést. NEM TUDTOK EGY FOGORVOST BÁRHOL AZ ORSZÁGBAN, AKI EZT SZUPERSZÉPEN MEGCSINÁLNÁ? Az ár nem számit (gazdag vagyok), a fájdalom nem érdekel (nem félek semmitől, pláne nem a fogorvostól)- csak a MINŐSÉG!!! Apu azt mondta, menjek el vmi "sztár-fogorvoshoz." Jó, de ki a sztár? Ha tudjátok, irjatok, köszike...

Egerentyű

ropacsek Creative Commons License 2001.06.13 0 0 171
Sziasztok!

Régebben a Király utcai Non-Stop fogászaton dolgozott egy arab fogorvos. A nevében nem vagyok teljesen biztos, talán dr. Azari Hamid. Valahol az Egyetem tér környékén nyitott magánrendelőt.
Tud róla valaki valami infót?

ropacsek

Berényi Zsolt Creative Commons License 2001.06.07 0 0 170
Úgy látszik neki sem jön össze minden...
Mint régebben írtam, eléggé rettegek a fogorvosoktól és nekem már a 3. fogamat hozza rendbe 2 év alatt, úgy semmilyen kellemetlen emlékem nincs ezzel kapcsolatban.
Előzmény: JOKER (169)
JOKER Creative Commons License 2001.06.06 0 0 169
Na én azért nem mondanám, hogy a Janitsáry annyira brilliánsan dolgozna.
Amikor legutóbb a Profidentnél jártam, direkt hozzámentem, mert elhittem a topicba írt dicséreteket róla.Az egyik fogam hidegre érzékeny volt, ő azt mondta nem kell vele semmit se csinálni.Ellenben betömött egy másik fogamat, mondván hogy a tömés alatt romlani kezdett.
Ezt a tömést kb. 4 hónap után ki kellett cseréltetnem, mert olyan szarul csinálta meg, hogy a doki aki meglátta elborzadt a kontármunka láttán.
Ja és amelyik fogam miatt eredetileg mentem, és ő azt mondta, hogy semmi baja, 2 hónap múlva gyökérkezelni kellett. Amit elkerülhettem volna, ha idejében megcsinálja.
Egy másik ismerősömnek meg a fogát húzta ki -mint szájsebész szerepelt akkor-, de bennemaradt egy kis csonthártya.Az ismerősöm visszament, hogy nagyon fáj, erre a "csodás" doki közölte, hogy majd elmúlik.Erre a beteg elment egy másik orvoshoz, aki megállapította, hogy bennemaradt a csonthártyából egy darab.Kivette és hamarosan el is múlt a fájdalom. Janitsáry csoda fogorvos és szájsebész specialista persze ezt 3 röntgenből sem vette észre.
Mindenkit óvok a Janitsárytól, ha lehet kerüljétek el messzire.
Előzmény: Berényi Zsolt (168)
Berényi Zsolt Creative Commons License 2001.06.06 0 0 168
Na újra megemeljük... :-)

Egy kis info Dr. Janitsáry András híveinek.
Ma este jártam a ProfiDentnél és a Doktor Úr (aki még mindig brilliánsan dolgozik) felhívta a figyelmem egy publikus infora miszerint létezik magánrendelése.
Tehát:

Dr. Janitsáry András
fogszakorvos
1088 Bp. József krt. 13. I/13. 42. kapukód
Tel.: +36 (1) 3170586
Mobil: +36 (30) 2116349

vikilány Creative Commons License 2001.04.03 0 0 167
Sziasztok!

Kicsit felhozom a topic-ot, márcsak azért is mert tegnap voltam fogorvosnál. Még a topic elején Bugi bácsi ajánlotta Dr Szűcs Donátot, aki a Gellértben rendel. Szóval mikor először voltam, akkor csak szétnézett, aztán tegnap hozzálátott a munkálatokhoz. Két fogamat kell gyökérkezelni, szóval végighallgattam az ismerőseim horrortörténeteit és tegnap úgy ültem be a székbe, hogy attól rosszabb, mint amit magamnak elképzeltem már úgysem történhet. Az injekció előtt málna ízű zselével érzéstelenítette a területet, semmi Lydocain spray meg ilyenek, aztán amíg hatott a cucc, addig leszedte a fogkövet és polírozott. Aztán jött a gyökérkezelés, amiből tényleg semmit nem éreztem, ill. a flexibilis tű és társainál kicsit nyöszörögtem, amire rögtön adott még érzéstelenítőt. Szóval túléltem, most van egy ideiglenes tömésem. Fogorvosok!!! Ha még olvassátok a topicot, mennyire kell óvatosan bánni ezzel a töméssel?? Ehetek azon az oldalon és fogkefével is dörgölhetem??

Mindenkinek tudom ajánlani, nagyon jó fogorvos és tényleg nem fájt. A végén még meg is dicsért, hogy milyen jól viselkedtem. Szóval most egymást dicsérgetjük, olyan jól sikerült az első kezelés.

pampalini_ Creative Commons License 2001.03.27 0 0 166
Zmac Creative Commons License 2001.03.20 0 0 165
Node lesz még hétvége! :)
Előzmény: Törölt nick (164)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.19 0 0 164
Mivel már hétfő van tárgytalan :)
Előzmény: Zmac (163)
Zmac Creative Commons License 2001.03.19 0 0 163
Az alant említett Dr. Papp Huba hétvégén is rendel igény esetén. Az árat kérdezd meg tőle bátran és előre!
Előzmény: Törölt nick (162)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.15 0 0 162
Nem tud valaki egy jó fogorvost Budapesten, aki nyitva van hétvégén is, és hogy kb. mennyiért pótol ki egy letört fogat ami már le volt törve? Nem korona vagy mi, csak ilyen hozzáépítés?

Köf...

Hmmmm Creative Commons License 2001.01.16 0 0 161
Biztos minden azon mulik ki csinalja.
Ahogy en tudom, a szajban felnyitott sebek mindig bedagadnak. Olyan a termeszetuk. Ez van. De elmulik. :))
Nekem egy felig mutetem volt. Nem tudta a srac eldonteni mutet vagy csak egyszeru foghuzas, tehat csinalt egy felmutetet a Paradontologian (nemtom mitjelent, de fogakat tomtek korulottem). Szegeny nene a szomszed szekben egyre nagyobb szemekkel nezett mikor beteritettek tetotol talpig zoldbe, majd gyors egymasutanban harom fertotlenitett muszerekkel megrakott kocsit is odaguritottak es vegul az asszisztens es a doki is megjelent maszkban, fejkotoben, zoldruhaban, bemosakodva. Szep latvany voltam.
Maga a 'mutet' nem volt nagyon kellemetlen, a legrosszabb az volt, hogy hatul dolgozott (fekudt a bolcsessegfogam es nyomta elore az osszes tobbit, ki kellett venni) es a szam sarka igy ki lett dorzsolve.
Utana tenyleg nem nagyon jo, mikor elmulik az erzestelenito, de megfelelo tabletta atsegit az elso ket napon. Persze nekem csontbol szedtek ki fogat, valoszinu azert fajt elegge, es nem a seb. Hogy nalad mit kell csinalni, nem tudhatom, de valoszinu nem lesz annyira fajdalmas utana.
Nekem ra kellett szannom negy napot a gyogyulasra (hetvege plusz ket nap) hogy emberek koze mereszkedhessek, utana meg egy ideig szajfertotlenitovel oblogetni, kb. ket hetig, kontrollra jarni, kivetetni a varrast, de azota is rendben van.
Nem ez volt a legrosszabb elmenyem eddig. :))
Előzmény: Kitty (160)
Kitty Creative Commons License 2001.01.14 0 0 160
Szia Zmac!

Az első két évben feéelvente röntgenezték a fogamat a lent emlitett intézményben, az ikszediknél azt mondták, nem kell többet...
Csak azért kérdeztem, hogy ki mit tud a műtétről, mert hallottam innen-onnan rémtörténeteket (ájulás, fej duplára dagadása, a csontot nem tudják érzésteleiteni, elevenen nyitják föl, stb.), úgyhogy nemigen van kedvem a dologhoz. Szerencsére van haladék (kb.4-6 hét), hátha elmúlik, szedek rá mindenféle csodaszert, aztán majd meglátjuk.....

Előzmény: Zmac (158)
Calliope Creative Commons License 2001.01.12 0 0 159
Végül én is elmerészkedtem (10 év után) a szüleim fogorvosnojéhez (úgy voltam vele, hogyha a papám, aki rettentoen utál fogorvoshoz járni, képes volt hetekig járni hozzá, akkor lehet hozzá bizalmam). Nagyon barátságos no, fiatal, az asszisztensnoi is kedvesek (és nagyon csinosak, ez persze engem nem hoz tuzbe :)). A felszerelés profi, a rendelo csillog, a váró barátságos (egy lakásban van berendezve az egész, várakozás közben mintha a nappalidban ülnél). Szól a rádió is kint, ez feloldja a feszültséget, meg elnyomja a fúró és egyéb szerklik kiszurodo hangját.
De ami a lényeg: a doktorno nagyon figyel rád, mindent elmagyaráz, éppen mit csinál, ha kell, beszélgetéssel eltereli a figyelmedet a fogadról. Nagyon aprólékos profi munkát végez.
Az árai átlagosak (a lentebb leírtakkal összevetve legalábbis...).
Szóval csak ajánlani tudom.

A neve Rákos Ildikó, és a Batthyány utcában rendel. (Ha valakinek kell, hozok pontos címet és telefonszámot.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!