Keresés

Részletes keresés

ghepard Creative Commons License 2012.01.04 0 0 409

Hát van egypár kisérlet ugyebár, ami szerint valaminek hatni kell azokban az alakokban. De az nem lehet valami természetfeletti. Sok apró tényező összehozza azt a hatást.

 

Valamit én is olvastam arról a quantum kommunikációról. 30 méterrel tőlem van is egy intézet, ami ezzel foglalkozik, csaknem mind fiatal van ott. Nekem is már alapból magas. Még a fantáziám se tudja lenyelni, hogy egyvalami egyszerre két helyen legyen. Hogy olyan gyorsan van két különböző helyen, hogy nem lehet megülönböztetni, azt már hamarébb lenyelem......

 

Csak Te vagy folyamatosan fertőzve, vagy többen is a családban? Nálam a feleségem nagyon sokszor, most például egész decemberben szenvedett fül, orrdugulás, takony, rengeteg köhögés, kétoldali tüdőgyulladás fenyegette, rengeteg gyógyszer. Amit hordozott nyilván engem se kerültek el (bacik, vírusok, mit tudom én még mik), de valahogy megbírkóztam velük. Az unokák is oda voltak, édesanyjuk is, Karácsonykor úgy nézett ki, mint akit fejbevertek volna. Én meg karácsony előtt rekordokat döntöttem. Most decemberben telt le, hogy 4 éve nem fogott meg a torokgyulladás. Szinte nem is akarom elhinni a sok sok év után.......

 

Nagyon pontosan írtad. Pont azért segített a kézenállás. De elég lelógatni az ágyból csak a fejet, nyakat. A gravitáció egy egészen más irányba mozdítja a lerakódásokat, amik így nem tudnak helyhez kötődni. Ha már helyhez kötődnek, akkor ott nagyon rossz lesz az anyagcsere és elszaporodhatnak a kórokozók. De itt felhívom a figyelmed, hogy először mintha rosszabb lenne, mert egyszerre nagyobb helyen lesz szétterítve a rakódás. De ahova a kézenállás miatt ment, onnan el fog tudni gyorsan menni és akkor aztán jobb lesz. Majd megint lefelé, megint egy kicsi elmegy, megint egy kicsit roszabb lehet majd jobb mint az előbb volt. Végen már nem marad ott semmi és ha fejreállsz, akkor sem lesz rosszabb - akkor leszel tiszta. Ha ezt meg tudod őrizni, az is maradhatsz. Tehát ha mondjuk köhögsz, mert valami van a torkodban és lefelé tartod a fejed, akkor lehet még jobban fogsz köhögni, vagy fogod érezni, hogy valami késztetne köhögésre. Na ez pont azt jelenti, hogy  jól csinálod, megindult egy kicsi máshova, ahonnan el fog tudni menni, ha mozogni fogsz. Próbálkozni kell, hogy melyik irány a legmegfelelőbb. Itt nem sokat mondhatok, gyakorolni kell, próbálgatni, mert Te érzed nem én. És azt amit érzel, dolgozd fel és aszerint mozogj, rezegj, vibrálj. Tehát ne ülj, vagy feküdj mint a halott. Fekve is lehet libegni, izegni. Hason, oldalt, háton stb. Laza mozgások, de mozgások - az az élet, a mozgás.......

 

A légzést külön nem gyakorlom, de minden munkanap felkészülök, hogy lemérjem, hogy mennyit bírok gyalogolni  3 légzéssel. Ezt csinálom már 8 éve és annyi részletre ügyelek, hogy már azt hittem nem lehet semmi többet beleadni. De a gravitáció beleadott tetemesen és gyorsan. Nagyon kevés idő kell és az eredmény jobb lett. Azóta lazán szinte mindennap túlsszárnyalom a májusi rekordomat és 10-15 méterrel maradok csak el a Karácsonyelőttitől. Most szinte mindennap 2 légzéssel elmegyek addig (még 10 méterrel tovább is), ahova május előtt csak 3-mal tudtam menni. Elég énekelnem, dúdolgatnom magamnak - ezzel nagyon gyakorlom a légzést órák hoszat is. De nemcsak a hosszantartót, hanem a nagyon rövidet is. Valami olyasmiféle, mintha teljes erődből 200 métert futottál volna és aztán lélegzel. De futás nélkül. De ezzel is óvatos légy, ha próbálni akarod, mert most oxigénmérgezés fenyegethet. Meg kell érezni meddig mehetsz, meddig hasznos.

 

Előzmény: Semmisem (408)
Semmisem Creative Commons License 2012.01.03 0 0 408

Ahogy eddig látom, inkább a szögek és sikok viszonyának megfelelő összhatásban áll a varázslat. és persze a mágnességet tekintve. Hogy ezen kivül milyen egyé erőket "koncentrél" vagy gyüjt ugyna így azt nem tudom, kicis vagyokmég ehhez. A tájolás fontosságga is azért elmond erről 1 smást. nyilván emez erők szokványos útvonalát kell megfelelően kereszteznni vagy segiteni, elképzelésem szerint.

 

a napokban -sajnos csak video/angol formátumban- találkoztama  quantum kommunikáció elméletével. érdekes, már már fantaszta terület, dehát sosem tudhatjuk. csak azért irom le neked, mert van benne sokmidnenrőlszó. te aki a rezgések mestere vagy, érdekesnek találhatod. na majd, ha van kedved...

 

amit akartam modnani, h itt a családban, szörnyű h folyamatosan fertőzés alatt állok. persze így lehet kisérletezgetni is, dehát mégsme túl nyugalmas így :D Most is "kaptam" valami mizériát. Éjjel 1kor felkeltem, és éreztem a szokásos nyálkahártya irritációt, orr dugulást satöbbi. Na mondom nekimegyek, és intuitive egyszer csak kézen álltama  fal mellett, vagy félpercig. MEg ittam is kicsi vizet, na egyből megindult valami, kiköptem, kifújtam... reggelre nem is jelentkezett az a bedugulásos, szörnyűség. Mérsékelte valamelyest azt hiszem eza z akcio a következményeket. Godnolom nem hagytam h az orrban valami telep alakuljon ki, vagy a garaton.Mit gondolsz?

reggel is rögtön álltam fejen kicsit.

 

te a hasi légzést gyakorlod?

Előzmény: ghepard (407)
ghepard Creative Commons License 2011.12.15 0 0 407

Emlékszem, még gimnazista koromban (1968) készítettünk papírpiramist. Azóta többször is olvastam ezekről a dolgokról. Még mindig nem tudom, milyen energia hathatna, legalábbis eddig a nagyfejek csak 4 energiát (erőt) ismernek: gyenge és érős kölcsönhatás, gravitáció és az elektromágneses. Semmilyen energiát vagy más energiát nem találtak, észletek. Ezért olyan dolgokat veszek figyelembe, mint a légjárás, hőmérsékleteloszlás, világos, sötét, zárt tér stb stb. Valami valahogy hat, már ha igazak azok a kisérletek és megfigyelések.

 

Én úgy szokok lehajolni, hogy terpeszállás és a kezek is kb 60-70cm-re vannak egymástól és a lábaktól is olyan messzire vannak, hogy ne kelljen erőlködni. Az meg majdnem piramisszög.

 

Igen, magammal kisérletezem elsősorban, hogy aztán ezt a tudást felhasználjam mindennapjaimban és jól működjön a testem. Egyébként már jó ideje a szemes topikban kérdezted, hogy nem tudok e valamit, hogy jobban menjen, termelődjön a könny bent a melegben. Na azóta két dolog is kijött, ott írok róla több hsz-ban és részletesebben......

Előzmény: Semmisem (406)
Semmisem Creative Commons License 2011.12.15 0 0 406

Én is gondolkoztam az emberrle kapcsoaltban. 3szögek tekintetében. van egy póz, amikor hanyat fekszik az ember, talpak összetesznek, térdeket engedni kell a talaj felé. a kezek szintén tenyérnél együtt, ez többszörös 3szget eredményez, és aktivan gondolkodva LEs Brown elbeszélésén, olyasmire gondolok, h a nem teljesen zárt piramisok, azaz csak a 3 szögek is működhetnek.

 

eme pózt tanulmányozom egyébként, és energetikailag igen hatásosnak vélem, van h úgy melegszika  kezem, h az már már meglepő. A csípő kilazítása sem elhanyagolható. Ezek együtt eredményezhetnek egy egészséges rezgést. PRóbáltam még ehhez az elnyújtott, laza kilégzést és természetes belégzést, hát hihetetlen.

 

Most beszerzek némi alap anygaot és épitek pár különböző méretű piramis modellt. van pl egy beteg pici facsemetém (Ginko) azon kipróbálom.

 

nem tudom értetted e, de a sok kis piramis egymás meleltt, amolyan energizáló, a szerző szerint. tojásokat tárol rajtuk, többek közt, és azok nem, vagy nagyon lassna romlanak meg (érdekes alternatíva lehet, a hűtőgépre, ami olyna káros). szintén beszámolt arról, h eltört egy tojást a piramisában, amiben termesztett, és ezt egy tálkára tette, és bent hagyta. hónapokig állt el! szag és megromlás nélkül. kristályos lett a fehérje része és üveges szilárdságú. elmondta, h később 30gramm vizet adott hozzá, hagyta h a tojás felvegye, majd megsütötte és megette. nem hogy romlott lett volna, hanem azt állitja, h javult az állaga, íze. (3 honap után!! )

 

Rengeteg egyebet elbeszélt, nem tudom ezek mennyire igazak, ő maga is azt mondja, hogy magunk kisérletezzünk és jegyezzünk fel midnen részletet, az igazi tudáshoz.

 

A keopsz piramis méreteit, arányait és szögeit kell midnen estben hazsnálni, valmint megfellően tájolni. 

 

Tudom, h nagyrészt magaddal kisérletezel, de ez sem lehet teljesen buta dolog, próbálgatni.

Előzmény: ghepard (405)
ghepard Creative Commons License 2011.12.15 0 0 405

Köszi a linket. Igen, megértettem a képekből, hogy miről szól a dolog. Csak lakótelepmelletti kiskertem van, de ott is szokom alkalmazni némely fajtához (dinnye, sárgarépa stb). Ha olyan domb tetejére (lehet piramisnak is nevezni) ültetek, akkor annak több előnye van: lazább lesz a talaj, nagyobb szögben kapja a Napot, melegebb lesz stb - és ez nagyobb termést eredményez...........

 

És itt a hab a tortán, ha az ember piramist csinál magából (a lábak, kezek nyújtva és mind a földön, akkor a fenék van a legmagasabban) - jobban fog működni.  Most kutatom ezt a dolgot, már írtam erről a másik topikomban, ami a szemekről szól és egész meghökkentő a hatás. Hogy miért, az is ott van, lehet majd ide is áthozok valamit, mert a rezgéseket is beleviszem akkor és így a gravitáció most fordítva hat, ami nagyobb hatásfokkal tisztítja a szervezetet......... Pont úgy nézek ki olyankor, mint a piramis, kb egy hónapja foglalkozom ezzel............ :))))

Előzmény: Semmisem (404)
Semmisem Creative Commons License 2011.12.14 0 0 404

kissé témán kivül, de tudom h magad kertészkedel. itt egy link: http://www.scribd.com/doc/73653338/Les-Brown-The-Pyramid?in_collection=3356667

 

a képeket tutui megérted angol nélkül is, azt meg most nem részletezem h miről van szó. csak annyit, h arra gondoltam esetleg bevezethetnéd a kertészkedésbe tapasztalatként.

ghepard Creative Commons License 2011.11.21 0 0 403

Szerintem sincs akkor kitüntetett jelentősége a más hangjának, mint az előbbi hsz-ban is írtam. Én mondjuk nem nagyon hiszek abban, hogy egyes emberek különleges erővel rendelkeznek és meg tudnak ezzel gyógyítani más embereket. Egyvalamit azért beindíthatnak - az ember nyugvó, lusta, alvó energiáit felkelthetik. Tehát valami olyasmi, mintha felkeltenénk egy embert és aztán már teheti a dolgát. De ha akkor se fogja tenni a dolgát, a mester megfeszülhet, nem jut vele semmire...... Sok ember annyira lusta, hogy nem is érdemes szavat pazarolni rá......

Előzmény: Dorien (400)
ghepard Creative Commons License 2011.11.21 0 0 402

Hát igen, van benne valami. Ha pusztán a hangerőt vesszük, akkor inkább a felé hajlok, hogy az ember saját hangja használ többet, lehet sokkal többet, mint mások hangját (vagy bármi egyebet) hallja. Mások nincsenek mindig kéznél és hatásuk így elenyésző. Az a kevés idő, amíg más hangját halljuk eltörpül a saját hang mellett. Na meg, a saját hang mindig belülről jön...........

Előzmény: Szeretném tudni (399)
ghepard Creative Commons License 2011.11.21 0 0 401

Nekem gyakorlatilag nincs is hallásom, mégis azt hiszem elég jól kiifejlesztettem magamban valamit. A rezgéseket viszont jól érzem.....

Előzmény: Szeretném tudni (398)
Dorien Creative Commons License 2011.11.20 0 0 400

Szerintem a hangnak nincs kitüntetett jelentősége. A lényeg, hogy a beteg valami módon tudomást szerezzen erről a benned lévő isteni erőről, energiáról, nyugodtságról, jóindulatról, egységről, egészségről, és ezt önmagában is megtalálja és elérje. A látvány ugyanolyan erőteljes lehet. Egy mosolygós, derült arc, mélyre hatoló tiszta tekintet, egy egészséges, izmos test, egyenes, erőt sugárzó tartás, ezek mind ugyanazt a hatást érhetik el. A tapintás szintén rengeteg információt adhat át. Hőenergia, érzékenység, finomság, erő, határozottság - a csikung, a masszázs is rendkívül hasznos lehet, ha azt egy képzett ember a megfelelő céllal és odaadással végzi.

 

Előzmény: Szeretném tudni (399)
Szeretném tudni Creative Commons License 2011.11.18 0 0 399

Egyszóval mondhatjuk: "Igen az emberi hang gyógyít" Lelkierőt önthetünk olyan emberekbe akik már régen feladták, vagy úgy adták fel, hogy nem is tudnak róla. Egy hangban rengeteg lelkesítés lehet egy lényegtelen témájú beszélgetésben.  A legnagyobb gyógyító erővel csak az alázatos emberek bírnak és a beteglátogatáskor a hangjukkal viszik át.

  Tapasztalatbol tudom,hisz súlyos áttétes rákbetegek élnek és virulnak akiket nagy gyakorisággal látogattam, de gyógyulásukhoz szintén alázatra intettem őket.

     Hiszek benne.

Előzmény: ghepard (397)
Szeretném tudni Creative Commons License 2011.11.18 0 0 398

Ha valakinek nagyon jó hallása van és nem fordítja feltétlenűl a zene irányába, akkor ezt a tulajdonságot fejlesztheti.  A hang nem csak a jelent viszi magában hanem, ki lehet venni belőle az egyén múltját is. Annyira nem szeretem elemezni, mert ez csak egy apró töredéke annak amire még képes az ember. 

Előzmény: Dorien (388)
ghepard Creative Commons License 2011.11.16 0 0 397

Hát igen, az relatív. Valaki kijelenti, hogy inkább éljen 33 évet csak, de teljes élet legyen. Mindent átéljen, mindent lásson, halljon. Számomra az élet küzdelem, minél több csatát vívok, annál erősebb vagyok - már ha nem nyír ki a csata. Valaki meg 150 évet is élni szeretne. Hát mondjuk én is el szeretném érni legalább azt a kort, de nem úgy rogyodva, hanem erőben, egészségben. Nem tudom mikor ér véget az utam itt, de állok a csaták elébe - jelenleg élvezem az életet...... Igen, nagyon sok függ az életformától.......

 

Olvastam én is valamit a kapáról, pittáról meg egy harmadikról (de annak már nem tudom a nevét), azt hiszem Deepak Chopra valamelyik könyvében. Biztos van azokban a dolgokban is valami igazság, de én egyszerűbben közelítem meg a dolgokat. Ha valami fáj, akkor a hangokkal, rezgésekkel, ütésekkel megérzem, hogy melyik nyugtassa meg a legjobban, milyen helyzetben és akkor azt nyomom, ahogy tudom és elmúlik a baj......


Hát akkor gratula, ilyen dolgok lehet elhitethetik az emberekkel, hogy a hangnak, rezgéseknek stb nagy ereje van és segíthetnek még a legsúlyosabb bajban is......

 

Hát mondjuk lehet van egy határ, melyen túl már nem tehetünk semmit, de tényleg, az ember úgy egészséges, ahogy akar.......

 

Előzmény: Szeretném tudni (395)
ghepard Creative Commons License 2011.11.16 0 0 396

Hát az nagy erő az biztos. Mondjuk ha 1000 ember énekel, az még a halálfélelmet is elűzi. A kollektív tudat szárnyakat, bátorságot, kitartást stb rezegtet az emberbe. Mondjuk én inkább magányos farkas vagyok, talán a születésem óta  fenálló gyakorlati nemhallásom miatt......

Előzmény: Törölt nick (394)
Szeretném tudni Creative Commons License 2011.11.16 0 0 395

Az emberi élet hossza relatív, nem biztos hogy aki 105 évet megélt élt annyit mint egy 56 éves ember.  Az egyszerű életformának köszönhető leginkább.

  Visszatérve az énekre, nekem is kapa hangom volt, de ha egyedűl vagyok az irodámba vagy a kocsimba akkor a rádióban szóló dalokat én is éneklem.

  Volt nekem egy súlyos rosszúllétem, mai napig nem tudták megmondani mi volt az, sokszor visszatért az érzés. Sok sok gitározással énekléssel űztem el és túl vagyok rajta.

   "Az ember addig egészséges ameddig akar!"

Előzmény: ghepard (389)
ghepard Creative Commons License 2011.11.15 0 0 393

Hát igen, valóban kellene még egypár dolgot szépíteni. Már a család se működik úgy, ahogy kellene, sok szét is esik előbb utóbb és egyre több..... Néha talán még jobb is lenne, ahogy gyerek akarná................

Előzmény: Dorien (392)
Dorien Creative Commons License 2011.11.15 0 0 392

Nem kell, ez egy ösztönös, állati eredetű dolog.

Sok ember képtelen önmagát vezetni, csak várja a messiást, aki majd megmondja a frankót. Lásd: politika, vallás, munkahely, stb.

Rendkívüli globális tudatosságra, békére és érzékenységre lenne szükség, hogy többé ne legyen szükség vezetőkre. A világ egy sokkal ridegebb hely még egyelőre...

 

De elég csak egy családot megvizsgálni.

Mi lenne, ha minden úgy történne, ahogy azt a pár éves gyerek akarja?

Előzmény: ghepard (391)
ghepard Creative Commons License 2011.11.14 0 0 391

Igen, sok mindent elárul a hang. De miért kell egy adott csoprtnak vezetőt választani? Ha az ember nem vezeti saját magát, akkor nem tudja hova megy...........

Előzmény: Dorien (388)
ghepard Creative Commons License 2011.11.14 0 0 390

Hát mondjuk, amit én morgolgatok magamnak azt nem nagyon lehet éneknek nevezni, legalábbis nem gyakran. Persze én is szokok egy számomra ismert dallamot dúdolgatni körbe körbe. Hát bizony, az a legfontosabb, hogy saját maga számára és saját magáért hangoskodjon és rezegjen, vibráljon, mozogjon stb az ember.......

Előzmény: Szeretném tudni (387)
ghepard Creative Commons License 2011.11.14 0 0 389

Hát sokmindenre képes. Rögtön az első dolog, hogy fújod a levegőt és egyre ritkul benned az oxigén. Ami kb olyasmi érzés, mintha magaslati levegőben léteznél. Ott is ritka a levegő, de azok az emberek mégis hosszabb ideig élnek, mint a síkságokon, sivatagokon.... És ha sokat csinálja az ember, akkor egész 1 perc főlé is mehet az egy lélegzetvétel minden nehézség nélkül. A hang meg közben tisztít...... Igen, ez is kétélű fegyver. Mindennek van előny és hátránya is. Ha az ember nem jól használja, kárt is okozhat...........

Előzmény: Szeretném tudni (386)
Dorien Creative Commons License 2011.11.13 0 0 388

Így van, nagyon jó pszichológiai értékmérő a beszédhang. Az erejéből, mélységéből, remegéséből következtetni lehet az adott élőlény tulajdonságaira, erejére, intelligenciájára, nyugodtságára, magabiztosságára, lelkiállapotára, szándékaira. Fontos tényező abban, hogy az adott csoport kit választ vezetőnek.

Előzmény: Szeretném tudni (386)
Szeretném tudni Creative Commons License 2011.11.12 0 0 387

Amikor az ember saját magát gyógyítja a saját hangjával, az az én szótáramban úgy szerepel:   "Ének"

   Nagyon fontos az hogy az ember saját maga számára egyedűl énekeljen.

Szeretném tudni Creative Commons License 2011.11.12 0 0 386

Bármire képes az emberi hang. Van egy kiismerhetetlen struktúrája, mintha a beszédhang önmagában csak vivőhullám lenne, de több üzenet van benne, mint a mondanivaló.

  Pld unalmas témában csevegő emberek, "ki milyenre festette az ablakpárkány" nem feltétlenül a párkány a fő téma, hanem az előzö napokban átélt érzelmek.

  Igen az állatok is beszélnek és sokkal többet mint mi!

Az emberi hang gyógyit, de olykor őlni is tud!

Előzmény: ghepard (385)
ghepard Creative Commons License 2011.08.26 0 0 385

Igen a frekvencia a méretektől is függ. Tehát más lehet nálam más nálad, attól is függ milyen a dugulás, milyen tömény stb stb. Szóval el kell találni, hogy beinduljon - a hoszat, erősséget, frekvenciát......

 

Hát igen a pollen, de lehet ez csak amolyan kiváltó ok. Mindenkiben vagy 2000 fajta élőlény szorgoskodik, egyedszámuk a z ember sejtjeinek számával vetekszik, egész borzalom még belegondolni is. Ha csak pusztán az anyagok állnának a háttérben, akkor mindenkinek egyformán kellene reagálni, de nem így van - valahogy az egyiknél így folyik  a másiknál meg úgy, a harmadiknál meg sehogy......

Előzmény: Semmisem (384)
Semmisem Creative Commons License 2011.08.26 0 0 384

A nyálamat használom a szememre, kívülről. HAsznos, meg pl bőrviszketésnél vagy csípésnél, azzal nincs baj, mi több, pl a szemviszketésnél oylkor bejön, ha nagyon kevés, szinte ksi réteg oliva olajat kenek a szem sarkázoh, ahol esetleg kiszéradt. MEg a könnyeztetés nagy részt megoldjaa szem viszketést.

 

Most próbálgattam az orr kidugítást. Biztos szűkek a járataim (gyerek koromban mdonták), nem megy teljes másik orrlyuk befogással, úgy megy eddig, hogy megfelelő nyilást hagyok teljes befogás helyett, és akkor berezeg, mert van levegő áramlás, aztán, ha enged akkor probálom jobban befogni és akkor több levegő megy a dugulthoz. Egészen érdekes kisérlet, köszönöm a tippet, még róbálkozom.A mély /alacsony frekvencián nem tudom átfujni a duguláson a elevegőt és ki sem oldja, a magasabbakon beindul valami.

 

Egyébként, nem hsizem h bacilus a gond itt, hanem pollen allergia.

Előzmény: ghepard (383)
ghepard Creative Commons License 2011.08.26 0 0 383

Ilyen melegben néha gond a könnyeztetés. Mondjuk bicajon már könnyebben menne, mert jön szembe a levegő nagyobb sebességgel. Elég néhany mp becsukni és kinyitáskor máris könnyezik. De ez csak belül mossa a szemeidet és aztán a többlet lecsurog a csatornákon és végül lehet újraforog a szervezetben. Kívülről nem nagyon érzed a hatását a szemhéjakon, arcbőrödön. Ha nem akarsz valamiféle kenőcsöt vagy mittudomén mit használni, akkor lehet a nyálad is tenne valamit, ha azzal bekennéd  a szemhéjaidat kívülről. Nekem egy cseppet sem visszataszító, hisz a sajátom és még sebre is jó. Én még most is néha úgy hűtöm a szemeimet, hogy nedvesebbek  is maradjanak. Az orr se lesz akkor annyira tönkremenve a sok orrfúvástól.

 

Az orrot átjárhatóvá lehet tenni így is: az ember befogja az egyik orrlyukát hüvelykujjal, a mutatóujjal pedig nyomást gyakorol a nyitva tartott orrlyuk  csontján (olyan 2-3cm az orrlyuk felett, valahol már majdnem az orrháton). Most pedig erőteljesen csukott szájjal n vagy m hangot, vagy amit tudsz produkálni mélyen csukott szájjal. Ez egy  bizonyos erősségen és frekvenciát annyira berezegteti a térséget, hogy megindulnak kifelé még a kövek is..... :)) Ha eltalálod a frekit azt szinte nem lehet kibírni, úgy kezd rezegni és akkor jön a folyás. Ezt percekig csinálva a végén már nem lesz mi csurogjon. Persze lehet nem olyan egyszerű, de lôehet fog menni.......

 

Én még ilyenkor is sokat volnék kint, és még süttetném is a Napon az orromat. A forróság is kinyírhatja a bacikat..........  Más nem jön most az eszembe, ezeket szoktam csinálgatni, mikor volt gondom ezzel.  Most nem is kellett átrezegtetnem, ahogy írtam, mert alig volt valami fröccs........

Előzmény: Semmisem (382)
Semmisem Creative Commons License 2011.08.26 0 0 382

Gyakorlati tanácsokra volnék kivéncis, amellett, röülök, h jól vagy.

 

Annyit probálgattam, h könnyeztetem magam és a szemviszketés ellen így vagyok. Egészen hatásos, de van h ne mtudom megkönneztetni a bal szemem főleg.

 

Az orrnál meg h az egyik hogy a másik van eldugulva teljesen. Azt hiszem kellőlépp telítődtem a pollennel, ugy is mondhatnám h abb avgyok áztatva. A leülés és megnyugvás még segít, de gondoltam épitő jelleggel volna 1-2 5leted.

Előzmény: ghepard (381)
ghepard Creative Commons License 2011.08.26 0 0 381

Ezt nagyon elhiszem, hogy az orr nem bírja a strapát. A sok fújástól köhögéstől kikészül az ember. Ezt nagyon ismerem és én is sokat kínlódtam ebben, de most már klassz. Sajnos nem rajtam múlik, hogy neked is sikerüljön. Most megint a napokban tapasztaltam, hogyan nagyon jól állok a dolgokkal. A fiam három hete egy héten belül valami öt államban tevékenykedett a munkájával kapcsolatban. Lehet ez is közrejátszott, hogy mikor hazajött és meglátogatott minket, kegyetlen náthás volt, tüsszögött, le is feküdt az én ágyamba és még másnap is jött és megint ott feküdt, közben elment patikába vasárnap, hogy adjanak neki valamit. Tudtam mi lesz, de tudtam azt is, hogy mi a teendőm. Én túlvészeltem, de a feleségem szintén kegyetlenül elkapta. Az meg nap mint nap mellettem alszik, oda az orra (hozzá se tud nyúlni, piros mint a főtt rák), alig tud beszélni, lázas, levert, mindenfélét szed, iszik rá - és még mindig, már két hete. Nekem ha 5 órába tellett foglalkoznom vele.......... A pulzusom is csak 3-mal emelkedett, na ez egész klassz.

 

A bacik engem se hagynak ki természetesen, hisz keringenek a lakásban, mit mondjak, párszor én is fújtam az orrom, de valahogy ráéreztem mikor hogyan rezegjek, milyen hangokkal, kentem is a saját nyálammal magam - tényleg nagyon fejbevágó, hogy szinte észrevehetetlenül átment rajtam. Ha nem szólok az asszonynak, hogy bennem is munkálkodnak a bacik, észre se veszi. A melóban senki semmit nem vett észre és én se nagyon csapoltam magam amiatt. Ez a hozzáállás azt hiszem aranyat ér. Sajnos nem tudom szavakkal átadni, valahogy ezt meg kell tanulni és úgy élni.......

Előzmény: Semmisem (380)
Semmisem Creative Commons License 2011.08.24 0 0 380

gephard, kinoz az allergia, ezeken a forro napokon odaver. Az orr nem birja a strapát igazán...

ghepard Creative Commons License 2011.05.16 0 0 379

Hát nem rossz, az biztos most már nekem is. Én még 1 hónapja azt se tudtam, hgy mit takar a TM. De talán valami olyasmit művelek már 8 éve, persze menet közben az esetek 95%-ban. Tehát mondjuk túra közben, meló közben, TV nézés közben stb. Még az alvást is képes vagyok megszakítani  - ekkor jött a döbbnetes eredmény. De itt megint hangsúlyozom, hogy nem csak a hang rezeg. Egy másfajta rezgéssel elég döbbenetes eredményt értem el, ami 39%-al meghaladja a legjobb éveimben felállított rekordomat. Ez azt hiszem egész elképesztő, lehet még túl is fogom szárnyalni. De már kezdem érteni, hogy itt is ugyanaz a mechanizmus hatott, de lehet még erősebb hatással. Már lefigyeltem, hogy mikor próbálok rezegni olyan izmokkal és olyan helyzetben, amit eddig sose tettem, akkor is számottevően lelassul a légzés automatikusan. Itt is az van, hogy elvonjuk a gondolatokat minden másról és az agy megnyugszik, még a lélegzet is lelassul, ugyanúgy mint a hangkiadásnál (ott arra itt meg a izomrezgésre koncentrál csak). És a rezgések megteszik a magukét. Igen, a nyugalom. Az agykutatások is megdöbbentően feltárták, hogy mi történik ilyenkor az agyban. Erről szépeket lehet olvasni a www.tminfo.hu oldalon is. 2 hete még azt se tudtam, hogy létezik ez az oldal. Több mint 600 tudományos cikk támasztja alá, hogy nem hülyeség az. Megdöbbentő. A világ több mint 200 egyeteme és kutatóintézete vett részt ezekben a kutatásokban, belértve a legrangosabbakat is........ Úgy tudom,az öreg már meghalt (Maharashi) és Ő is csak a 5000 éves hagyományokat ápolta és próbálgatta tökéletesíteni. Én is csak tök véletlenül kezdtem el. Tisztában voltam és vagyok a rezgések erejével, azt a tudomány már sokszor és megkérdőjehezhetelenül bizonyította. A kérdés az, hogyan használjuk fel békésen testünk egyensúlyának visszaszerzésében. Mert az erős fegyver, ha nem jól használjuk, árthat is........... A kisérletek bizonyították, hogy miért jobb ez a dolog a többi más technikánál - átlagban kétszer olyan jó és a legjobbak 4-szeres eredmény produkáltak.

Előzmény: menroting (377)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!