Igen szerintem mindegyik ilyen, az enyémen is rengedeg kőfelverődés meglátszik, de legalább rendesen le van alapozva és nem a fémig pattog le. Az elejét már egyszer végig javítottam, de már ráférne még1.
E szerint a Stilóról nem spórolták le a festéket. A Puntó II-ről az elmúlt 4 órában legalább 15 véleményben olvastam, hogy kritizálják a fényezés és festés minőségét. Ezek szerint minden Punto II-es ilyen.
Remélem, a fényezés minőségén javítanak az új Puntón, mert a Puntó II-m fényezése tragédia, baromi könnyen karcolódik, az elejéről meg rendesen pattog le a festék kavicsoktól.
Az ügyfélszolgálat ezt a választ kaptam, hogy mikortól lesz árlista:
"Magyarországon 2005 decemberétől már megtekinthető és megrendelhető a márkakereskedésekben. Forgalmazása 2006 januártól indul . A pontos felszereltség és vételár a hazai bemutató alkalmával kerül nyilvánosságra, és ezt követően lehetőség lesz tesztvezetésre is bármelyik Fiat kereskedésben.
Az olaszországi alapár 11.111 euró lesz, ami kb. 2,7 millió forint. Ez nem egyezik teljesen az itthonival, mert az a felszereltség függvényében változhat, illetve a bruttó árak adótartalma is országonként eltérő."
Hát ezzel nem mondtak sok újat.
Ha a csomagtartó nem ment volna össze, akkor nem lenne rossz. De az azért durva, hogy a nagyobb kocsinak kisebb lett a csomagtartója (legalábbis a régi ötajtós 297l-jéhez képest) Másik kérdés hogy tényleg javítottak-e a Punto összeszerelési minőségén, mert ha ugyanolyan sz*rul rakják össze mint a régieket, akkor inkább lemondok róla.
Én is úgy hallottam, hogy 2.599.000 ft lesz az alap, de majd úgy is kiderűl.
Ebbe ez tartozik bele : szervó, elektromos automata ablakok, távirányítású központi zár, elektromos tükrök, trip computer, abs+ebd, dupla légzsák, állítható magasságú vez. ülés, állítható magass. fejtámlák, magnó+4 hangszoró, 15'-os kerekek.