Miért baj ha valaki meg ossza a gondolatait itt?.Tudtommal azért van ez a fórum..Te is elmélkedtél már itt a "semmiről " ha jól emlékszem,illetve semmi konkrétumot nem tudtál mégse hurrogott le senki .Béke van!
Azért lehet, hogy Remili is lejjebb adta az igényeit... Mert aki a Barca, aki még ki tudta volna perkálni a bérét 2 klasszis jobblökővel rendelkezik, a PSG költségvetése jekentősen csökkent, így azért szűkül a kör, akinek szüksége van balkezes lövőre és fizetőképes is.
Most már nincs fogalma senkinek kívülről szerintem. Ismét tipp, nem tudunk és nem is akarunk anyagilag versenyezni egy egészséges Kielcével, de egy beteggel, talán tudunk. A Kielce esete bizonyítja, ész nélküli költekezésbe kár belemenni, ezt Laciék le is nyilatkozták. És tudjuk, ezzel a kerettel is csak 2. hely sikerült. A pénz önmagában kevés, Tomorinak nagy mondása volt. Azért Remili annyira top, hogy remélem, érte most nyílik a buksza. Úgy érzem magam mint a kisgyerek, tudom mit kapok karácsonyra, de nem tudom, lesz-e karácsony....
nem tudom én már csak annak hiszek Remilivel kapcsolatba ha a Veszprém kiteszi a honlapján mert a Kielceiek össze vissza irogatnak mindent .Még az is kinézem belőlük ,hogy Veszprémet képbe hozták csak Remilivel kapcsolatossan. Ez támasztja alá ,hogy Remili nem hiszem ,hogy kevesebb pénzért jönne ide mint amit kapott Kielcében. Laci nyilatkozata pedig az volt ,hogy nemtudnak versenyezni a kielcei ajánlatokkal . Na már most ugye van Remilinek van egy fizetési igénye+ azon felül egy kivásárlási ára is tehát hatalmas pénzenről beszélünk ...Kérdés akkor ezekszerint mégis tudunk versenyezni a Kielcei ajánlatokkal és Laci nem mondott igazat ??
Én csak a saját megérzéseimre tudok hagyatkozni, ami az, hogy nem sikerült pénzt szerezni nekik csütörtökre, mert akkor szerintem kiment volna egy nyugtató nyilatkozat, tehát el kell adni azt a játékost, hogy a szezont befejezhessék.
Ami nálam még erősíti ezt, hogy a Veszprém nem igazolt senki olyat, aki a csoportkörben is segíthetne, mint pl Vladan Lipovina, akit a Magdeburg Magnussen sérülése miatt leigazolt.
Tehát valakire várunk, úgy fest.
Kosorotov:én úgy tudom, hogy a bejelentésekkor a mindenkori 2 klub és a játékosnak is lehet beleszólása, hogy mikor van a bejelentés.
Már ha sportszerűek, mert azért láttunk már olyat pl, hogy az adott 2 csapat meccse előtt a fogadó klub direktbe kinyomta a sajtónak a transfert..
Csak tipp, hogy nem sikerült szponzort, FB-jükön Lijewski fázott este az utolsó cikk. Ha lenne új szponzor, nagy hír lenne ezer kommenrrel szerintem. Egy szponzort miért rejtegetnének?
értem akkor itt a legelső kérdés ,hogy sikerült e a megállapodás a szponzorral csütörtök este nekik .Mert ha igen akkor tárgytalan minden .Egyébként már nyilvánvaló vált az elmúlt idők Kielcei közléseiből,hogy nem tükrőzik a valóságot ,sőt sok esetben annak érdekében ,hogy pénzt vagy akár időt nyerjenek fals vagy értelmezhetetlen nyilatkozatokat tesznek.Egyébként Veszprémben is nyilatkozhatnának valamit és nem feltétlen Remilivel kapcsolatban hanem pl Kosorotoval kapcsolatban is . Fixen biztos forrásból tudom ,hogy Kosorotov december elején alá írt Veszprémben .Nem hinném ,hogy Plockban akadályoznák a játékos bejelentését ezért se értem miért nincs ő még bejelentve .
A Kielce elnökével készített interjúban annyi volt, hogy 1 játékos távozhat most, aki már megegyezett egy másik klubbal., de ha csütörtök estig sikerül az egyik szponzorral a tárgyalás, akkor senkit nem kell eladni.
A többi szponzorációs lehetőségek határidejét és a jövő évi büdzsé megállapítását áttolták márciusra.
+én attól se lepődnék meg ,hogy a PSG is ben van a képbe .Kielce pedig igy próbálja felhúzni az árát ,hogy Veszprémet már konkrétan úgy hirdeti ,hogy tettek egy nagy ajánlatott Remiliért evvel a Psg ösztönzik ,hogy minél nagyobb zsetont tudjanak levarni érte.Szerintem nekik még jobban kellene jövőre egy jobb lövő mint nekünk ,mert ott lesz egy bizonytalan Máté.D nekünk viszont van vagyis lesz egy szintén bizonytalan Yahiánk egy biztos Sandell meg esetleg egy Ilic Z is+ akkor még mindig képbe van nálunk ,egy Vujovic is.
Egyébként azt nem tudom hol olvastátok Kielcei részről ,hogy pénteken várható közlemény ,hogy ki távozik a klubtól.Ez szerintem csak kacsa volt.Valaki túl buzgó volt .Egyébként van még idő a megállapodásra is nem jövő hétre kell nevezni Remilit hanem a csoport kör vége után majd .Laci is nyilatkozta nem kapkodnak majd semmivel ,hogy kit igazoljanak jobb lövbe majd...
Nem tuti az illetőnek irtam zrikaként mert ő írta nekem ,hogy nyugalom már alá van írva a szerződés.Egyébkén az is lehet ,hogy alá van írva csak a Veszprém ezt még nem akarja prezentálni.Vagy azis képben lehet ,hogy még nincs meg állapodás a klubok közt.Azt meg szerintem ne vegyük alapul ,hogy Remili Kielcében gyurogat.Lehet az ő része már meg van tárgyalva csak a két klub alkudozik még Egyébként a játékos managere intéz mindent a játékos kb annyit csinál ,hogy aláirja a kész szerződést ..
Tuti? megbizhato a forrás? Akkor miert nincs meg bejelentve? en nagyon szkeptikus vagyok most màr és sztem mèg mindig nem 100%… valaki(k) tul nagyot akarnak szakitani a businessbôl es mèg nincs megàllapodàs,kèrdès sztem a veszprem meddig megy el.
Viszont nagyon ugy tunik Remilire tettunk fel mindent,ha o ne adj isten megsem sztem nincs mas alternativa(kaliberben biztos)…
Mondjuk annyiban helyesbítenék, hogy Nagy nem ment bele a Barca 1 éves hosszabbításába, mert itt 5 éves kontaktot, plusz "életpálya" modellt kapott, ezért gyakorlatilag csak vele kellett egyezkedni..