Volna értelme az itt magukat képviselő szurkolói csoportoknak, vagy csak simán szurkolóknak így az alapszakasz után olyan kérdéseket feltenni, hogy hányasra értékelitek saját idei teljesítményeteket, kik szurkoltak a ti vendégszektorotokban legjobban, stb? vagy ez tök felesleges? :D
Miért te nem anonymus vagy? Van 6 db hozzászóllásod (persze ha van másik nicked akkor mea culpa) így rólad se lehet többet tudni, mint Zizou-ról..Minden éremnek két oldala van.
Nem válaszolok erre privátban,mert semmi közöd ahhoz mit miért hogyan meddig reklámozok és hogy ebből nekem milyen jó dolgok származnak :) Nem folytatok semmiféle háborút ... amikor ide regisztráltam azzal a szándékkal tettem,hogy beszélgessek a lelátók világáról :)
Sajnos az én hibám is hogy ettől néha/gyakran eltávolodtam.
Megpróbálok nem reagálni a hülyeségekre,csakhát sokszor elborul az agyam :)
Visszatérve a topic címére ... jól nyomták a soproniak tegnap,jó hangulatú meccsre van kilátás kedden ... bár ha megjelenik az a 20-30 gyökér akik tegnap nem jöttek le akkor mégsem lesz olyan jó hangulat :)
Egyszerű logika, nagy reklám 45 felhasználóval.. Mindegy, ebbe felesleges belemenni. Egy ideje már olvasgatom a hozzászólásaidat, neked mindenki gyenge, törököknek képes vagy inkább szurkolni szimpla féltkéenyésgből és még sorolhatnám. Ez csak egy opció volt, nem nevezlek gyávának, meggiondolatlannak nikább.. hidd el nem zavarnálak én a "fröcsögéseimmel" mert ebből már kiderült hogy komolytalannak gondolod, és ezt az egész háborút csak interneten folytatod. Nevethetsz rajtam, egészségedre.. De komolyan, józan paraszti ésszel minek egy ilyen adatlapot létrehozni? http://www.facebook.com/profile.php?id=100001729031934&sk=wall Erre válaszolj nyugodtan privátba, ha gondolod persze.. túl sok lesz már ide a flame a részemről ebben a témában itt már nem akarok szólni.
basszus :DDDDDDDDDDDDDDD az nem az én profilom Te szerencsétlen :)))))))))))))))))))))
a kedvenc kocsmám termékét reklámozom vele ...
természetesen nekem is van profilom,de ha nem gond azt nem osztanám meg Veled,ugyanis azt a barátaimnak hagyom meg ... elég nekem itt olvasni a fröcsögésed,nem hiányzik még onnan is :)
hívhatod gyávaságnak is nem zavar ... a normálisabb szurkolóknak (lehet az persze szolnoki is) simán megadom,de Téged nem neveznélek annak.
Gondolom az email címeddel más regisztrált a "legnagyobb közösségi portálra" ..
Innentől kezdve felesleges flame ez a téma.. Egy nagyon aprányi ész kell ehhez, nem nyomozási tudás.. De ha te annak érzed..-
Hárítasz, de feleslegesen.. Ha mégis ennyire fogalmatlan lennék, a másik ajánlatom még mindig áll.. Szívesen megjelölöm a valós profilodat, ha van egyáltalán olyan..
Kicsit másnapos vagyok szóval nézzétek el nekem ha hülyeséget kérdezek ... most rólam van szó,az én adatlapomról? Nem olvasok vissza,most nincs türelmem hozzá.
Egy anonymus, egy senkiházi kis takony egy név mögé burkolózva.. Játszhatunk, privátban megírhat, adja meg az adatlapját én meg bejelölöm.. :) Mellesleg, felesleges lenne.. Itt van előttem az "adatlapja" ahol még a nevét sem vállalja, 45ismerőssel zumbát reklámozva..
Két kezed összetennéd bármelyik gyönyörű lányért közülünk.. :)
Ziou, zizou.. karakterek beszélnek, kutyák ugatnak.. Hogy lehet hogy még senki nem hallott rólad, mikor kezded gyűjteni a szolnoki skalpjaidat? Az internet világában bárki hős..
Okozok én még meglepetéseket :) Falco meccsen voltam ... és a pápai skalpok már nem érdekelnek,azt hiszem ezt priviben annak idején megírtam Neked hogy miért nem ...
Mivel szombathelyi vagy, ezért elmagyarázom: a koedukáltat a halis nagyfiúk és Ultrásos kislányok vegyescsapatra értettem... de ha nem volt egyértelmű, akkor ne is ragozzuk...:)
A koedukáltat nem tudom mire érted. Ha a táborunkban lévő lányokra, akkor nem tudom ez miért zavaró? Tippem mondjuk lenne. :D De hát nálunk fiatal lányok, nálatok alkoholista nyugdíjas és felesége a táborban... :)