Keresés

Részletes keresés

myofibrillum Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16360
Off
Alkoholista;oPPPPPP
On
Öngyógyító vagyok. Majd elmúlik.
myo
Előzmény: Törölt nick (16358)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16359
na akkor ezt megbeszéltük.

nem közösítettelek ki, az olyan óvodás dolog. :) Csupán a vita élét akartam egy kicsit tompítani.

Előzmény: hágé (16342)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16358
Szakítottál magaddal...szóval, Téged el kellene vinni egy kollégádhoz ;) Önfenntartó a picsalógus-képzés, már ami az alannyal való ellátottságot illeti! :) Ragyogó!
Előzmény: myofibrillum (16356)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16357
OFF
A tananyagokat tekintve valóban csak úgy lehet vizsgázni, hogy gyorsan bevágod az egészet, majd ugyanazzal a sebességgel el is felejted. "Szivacs módra" felszívod, aztán vizsga után alkohollal kiszorítod a szivacsból ;) Nagyobb probléma a mindenhová beférkőző emlék, az ex, aki pillanatok alatt képes betölteni az egész szivacsot, és akkor kezdődhet minden előlről.
ON
Előzmény: myofibrillum (16356)
myofibrillum Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16356
Nem mart el.
myo csak szakított myóval.
OFF
Imo!
Nem tudok mit mondani. Fáradj ki előtte fizikailag nagyon. Én fekvőtámaszt nyomok, vagy húzódzkodom, ha nem bírok nyugton ülni, és nem köt le.
A tanulás alatt halk zene megy, míg kikapcsolok, és belemerülök. Állandóan vázlatokat írok, kis papírokra jegyzetelem, amit tudni kéne, kulcsszavakat firkálok a lap szélére. Gémkapcsokkal kitűzöm a falra, ami nagyon nem megy. Sétálgatok föl-le, és hangosan mormolom a szöveget. Néha énekelve tanulok. Firkálok a papír szélére. Veszettül kínlódom, mert egy ideje már nehezen ülök meg a fenekemen.. 12 évet tisztességesen végiggürcöltem a suliban. Mindent megtanultam. Most lelustultam. Már csak szivacs módra tudok tanulni: vagy azonnal, vagy sehogy;o)
ON
myo
Előzmény: shirez (16348)
hágé Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16355
ez szép volt :)
ugyanarról beszélünk, csak neked van türelmed kifejteni közérthetően
Előzmény: Törölt nick (16354)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16354
Szerény véleményem szerint a közösséget nem lehet a neten összetartani. Ráadásul a netes alapon létrejövő csoport nagyon gyenge, ha hosszabb távon megmarad, az már nem magának a netnek köszönhető. A net egy alapot jelenthet, az a lombik, amiben összeöntöm az összetevőket, egy platform, egy lehetőség olyan embereknek a "találkozásra", akik amúgy lehet, hogy sosem tudnának egymásról. Viszont kell az IRL lét egy közösségnek, hogy azt valóban annak lehessen nevezni. És ha nincs más közös bennük, mint hogy ide járkálnak, akkor az a közösség nem fog fennmaradni. Ezt tapasztalatból mondom. Vannak sokkal konkrétabb topikok, amik valóban érdeklődési kör alapján jöttek létre, azoknál sokkal jobb az esély, bár inkább szakkörök lesznek, mint baráti társaságok. Az ilyen jellegű topikok, mint ez, nem adnak elegendő alapot önmagukban. Viszont minden mást, ami a nickek mögött lévő konkrét embereket összetarthatja, már nem kell a topikhoz kötődjön, főleg, hogy a topik címében vázolt helyzet jó esetben csak átmeneti. Épp ezért is kell más alapon, személyesebb és célzottabb kommunikációval fenntartani a közösséget, ha lehet egyáltalán.
Előzmény: shirez (16350)
hágé Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16353
figyelj drága!
kb háromszor mentél már el tanulni meg dolgozni, akkor most mit cseszegetsz itt engem? mondtam hogy ne személyeskedjünk. ez nem jó platform az ilyesmihez. szóval higgadj le, és gyere vissza később
Előzmény: shirez (16352)
shirez Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16352
ha már itt tartunk, és neked miért jó?
Előzmény: hágé (16349)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16351
Shezz! Nyugodj már meg! Per pillanat épp Te marod el hágét, de ezt csak úgy mondom, mert nem veszed észre. De ha kell, húzok egy strigulát, én sem igazán karmolom a túlzásba vitt offolást. Szóval tévedtél.
Kár lenne b@szogatással telerakni ezt a topikot.
shirez Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16350
nem nagyon szoktam netről ismerkedni, pedig már 5 éve fent lógázok. itt lett eddig összességében legjobb a társaság, amit irl is elmondhatok azokról, akikkel találkoztam, vagy beszéltem. közösség van. ami nem attól az, hogy meghatározzuk, hanem attól, hogy van összetartóerő, ami eddig a szakítás volt, és más dolgok is bejöttek a képbe. ha majd nem lesz, mert mindenki elkószál, mert túlvan a rossz dolgokon, akkor mi lesz az? ki tudja, lehet, hogy addigra már nem is lesz érdekes.
Előzmény: Törölt nick (16347)
hágé Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16349
nekem is jó, különben nem lennék itt
azért szóltam most, hogy továbbra is jó legyen. érted. myo meg itt van továbbra is, nem miattam nem írkál. annál ő jóval erősebb, minthogy egy magamfajta miatt ne szólaljon meg. ehe, ezt te sem gondoltad komolyan
higgadj le inkább, és gondolod át az egészet. én örülök, hogy jól érzed magad, de azért ne essünk már túlzásokba
shirez Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16348
hány embert akarsz még elmarni innen? lehet, hogy myo nem az utolsó volt?
szvsz mindenkinek jó itt és így, csak neked nem.
Előzmény: hágé (16344)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16347
Pontosítani kellene mit is értünk közösség alatt, és mitől az az X-darab ember gondolja magál, hogy ő _a közösség_ ?;) És akkor még abba nem is mentünk bele, hogy _mikor_ jelenti az adott X ember a közösséget? Hisz a neten minden elég rövid életű, 1 éve még "közismert" nickek ma már csak legfeljebb visszaolvasható emlékek akik azóta rég eltűntek.
Előzmény: shirez (16338)
shirez Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16346
1 megcsináltam a KSZVII topikot, direkt csetre, elsőként mentem át.
2 az átmegyünk a szokott helyre csetet jelent, ahova át is szoktunk menni.
hágé Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16345
qrvaéletér értetlenkedsz te is vazz :-)
(ne húzzatok fel)
mondtam én, hogy ne legyen off??? azt mondtam hogy TÚL sok! nem igaz vazzeg...
Előzmény: Törölt nick (16343)
hágé Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16344
mutasd
indoklással

te is sokszor lépsz ám le végleg :-p

Törölt nick Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16343
igen, majd akkor mindenki csendben lapul a topic fűjében, senki nem szól egy szót sem, és majd ráugrunk arra aki bejön. addig is hullaszag. jó lenne tényleg...grrr De nem akarok renitenskedni, ezután az offolásaimat egy OFF-al jelzem így mindenki görgetheti aki utálja.
Előzmény: hágé (16337)
hágé Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16342
jó javaslat

különben meg ne közösítsél ki! :-p neked is mondtam anno pár dolgot, oszt az lett a vége... vagy tévedek?
és ha jól emléxem, akkor szoktam ide amikor szakítottam. persze ha nagyon zavarok, elmehetek

Előzmény: Törölt nick (16336)
w8800 Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16341
OFF

Te nem is tudsz nullából kivonni! :)

w8.autotszerel.hu

Törölt nick Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16340
Jah, ilyenkor szokás beírni, hogy "ez má itt nagyon OFF menjünk át xyz topicba, az erre van"
Előzmény: Törölt nick (16315)
shirez Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16339
mondjuk én_?
nah, tényleg elhúztam.
shirez Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16338
nagyjából x-1 embert tudnék mutatni, aki kilóg a közösségből
Előzmény: hágé (16335)
hágé Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16337
illetve mégsem. kiegészítem

ugyebár van a topicnak egy címe. elméletileg a cím arra hivatott, hogy tömören összefoglalja vagy utaljon a tartalomra. namármost adott egy delikvens, aki totál ki van borulva, olyannyira, hogy neten keres vigaszt. hopp, talál is egy topicot, amiről úgy gondolja, megoldást jelenthet. belép, visszaolvas kicsit... és mit lát? full zártkörű társaság, mindenki ismeri egymást, vigadnak, moziznak, stb stb... hát nemtom, én ilyen közegbe nem mernék beírni olyan állapotban...
és az, hogy azt mondom, TÚL sok az off, nem azt jelenti, hogy zavar a jókedvetek. már bocsi, de ez elég rövidlátó kijelentés mindkettőtök részéről...

Előzmény: hágé (16335)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16336
egyébként Medve úr tett egy jó javaslatot régebben, ami egyébként íratlan szabály lenne: mindenki odabiggyeszt egy bazinagy OFF-ot és akkor rögtön lehet továbbgörgetni.

Hágé,

te ne szójjá' be mert boldog párkapcsolatban élsz,és úgy nem ér! :)))

Előzmény: imogen (16333)
hágé Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16335
az nem zavar, hogy jól érzitek magatokat. sőt!
de hallottál már a netikett fogalmáról? a neten is vannak bizonyos keretek, amiket ildomos betartani. mert ha most ezt megfordítod, akkor úgy néz ki, hogy ti jól érzitek magatokat, akinek nem tetszik az meg menjen a fenébe (1szerűbben szólva: le van sz*rva)
szóval érted. akármennyire is szabadságérzetet kelt benned a net, azért itt is közösségben vagy, tekintettel kell lenni egymásra. valahogy meg kéne találni az egyensúlyt az off és nem off között, de perpill ez erősen elbillent
ennyit röviden
Előzmény: imogen (16333)
imogen Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16334
ja, az elobbit azt shezz commentjere irtam...
Előzmény: Törölt nick (16320)
imogen Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16333
En is igy gondolom, es mivel sok az off, ezert gondolom sokan masok is… Meg ha nem lenne rajuk reakcio, akkor ok. De van ezekre is. Ebbol arra lehet kovetkeztetni, hogy masokat is erdekel, nem csak azt, aki beirja, akkor meg miert ne? Jaj hage ne legy mar ennyire merev. Az internetben pont ez a jo, hogy nem egy mereven beszabalyzott vmi. A chatrol meg csak annyit, hogy az nekem nem jonne ossze, mert arra van penzem, hogy mindig par percet felnezzek, de arra nem, hogy orakat a neten toltsek, mivel ha otthonrol netezek, akkor dial-upos vagyok. Persze, ez az en problemam, de reszemrol eggyel tobb ok az offolasra. Miert zavar az Teged hage, hogy ha mi jol erezzuk magunkat? Nekem is tobbet jelent shirez, w8800, AgentOrange etc. mint egy nicket. Mert tudom, hogy ki van mogottuk… Es itt mar regen tulmentunk az internet korlatain…Persze hage, erre gondolom az lesz a reakcio, hogy akkor miert nem talalkozunk inkabb szemelyesen v. telo, minthogy itt beszeljuk meg a torteneseket??? Vannak korlatok, anyagi, tavolsag etc. es igy sokkal egyszerubb, olcsobb…
Lehet egyet erteni, meg nem erteni...

imo.offtopic.hu

Törölt nick Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16332
Szerintem ne spanold magad. Azaz, legyél egy kicsit tompa. Igyál meg egy sört, aztán nyugodtan aludj el a könyv fölött. Majd ha felébredtél, folytasd a tanulgatást. Egyébként pedig készíts puskát, amit aztán nem kell használnod, de amíg megírod, rögzülnek a lényeges dolgok. Tapasztalataim szerint a tanulással ott van a gond, hogy ha csak olvasol, az túlságosan ingerszegény és statikus valami, bezombul tőle az ember. Ha közben írogatsz is, vagy valami olyasmit csinálsz, ami azért a figyelemdet nem vonja el (netán valami zene is szól), akkor jobban tudsz koncentrálni, mert nem pilled el a szürkeállományod.
Hogy ne jusson eszedbe az ex, arra nem tudok jót mondani. Anno én is belefutottam ebbe a problémába és nem tudtam mit kezdeni vele. El is szálltam egy évet, persze ebben sok más is közrejátszott.
Előzmény: imogen (16321)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.06 0 0 16331
Még annyit a végére, hogy "lécciléccilécci", jó? ;)
Előzmény: CornFake (16329)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!